GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επισπεύδονται οι αποφάσεις σύμφωνα με το Bloomberg...

Την επίσπευση της ενεργοποίησης του Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης (ESM), με στόχο να αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους της Ευρωζώνης, φέρονται να...

Την επίσπευση της ενεργοποίησης του Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης (ESM), με στόχο να αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους της Ευρωζώνης, φέρονται να εξετάζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή του Bloomberg.
Αναφέρει ότι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι θα εξετάσουν την επόμενη εβδομάδα τα πλεονεκτήματα ενεργοποίησης του μηχανισμού τον Ιούλιο του 2012, δηλαδή ένα...
 χρόνο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.
Το πρακτορείο σχολιάζει ότι καθώς οι προοπτικές της Ελλάδας είναι σκοτεινές και η 18μηνη κρίση στην Ευρώπη απειλεί να την ξανα-βυθίσει στην ύφεση, οι διαχειριστές της ευρωζώνης προσπαθούν να λάβουν μέτρα για να την περιορίσουν.
Εν τω μεταξύ μιλώντας στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, αναφέρθηκε στο νέο Μηχανισμό Στήριξης (EFSF), που αποφασίστηκε στις 21 Ιουλίου, λέγοντας πως θα είναι έτοιμος στα μέσα Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει το επόμενο βήμα, ένας καλύτερος συντονισμός της οικονομικής πολιτικής, ώστε να υπάρξει μέριμνα για τη σταθερότητα και την προώθηση της απασχόλησης.

5 σχόλια

  1. Το θετικό απ'όλη αυτή την τραγική ιστορία είναι ότι ο λαός ξυπνάει
    και ότι ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς δείχνουνε ότι έχουνε κουνήσει το κεφάλι τους κι ότι έχουν συνείδηση τηςπραγματικότητας.
    Το λέω γιατί το 2009 το ΚΚΕ κι ο ΣΥΡΙΖΑ απέρριπταν μετά βδελυγμίας το ενδεχόμενο χρεοκοπίας κι έλεγαν ότι είναι παραμύθι της κυβέρνησης.
    Το ΚΚΕ,παρόλο που προέβλεπε την αντιλαϊκή θύελλα,τη χρεοκοπία την έβαζε σε εισαγωγικά,ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε 'παραμύθι χωρίς δράκο'.
    Έτσι νόμιζαν ότι ξεμπέρδευαν με μια διαδικασία ήδη από τότε (κι από πιο πριν...) δρομολογημένη και με έναν κίνδυνο όχι απλώς υπαρκτό,
    αλλά που είναι απίστευτο πώς μέχρις στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί (εννοώ στη χειρότερη δυνατή μορφή).
    Νομίζω ότι αυτή η συνείδηση βάζει τα δυο κόμματα της αριστεράς μπροστά σε νέα καθήκοντα και κυρίως τα υποχρεώνει όχι απλά να συνομιλήσουν αλλά να δράσουν από κοινού.
    Η αντιλαϊκή θύελλα και η χρεοκοπία,
    σήμερα του λαού και σύντομα και της
    χώρας,δεν σηκώνει μαγαζάκια.
    Έτσι μπορεί κάτι να σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κόμματα δεν κάνουν τίποτα αλλό από να ασχολούνται με προφητείες. Αυριο θα γίνουν εκλογές και οι πολίτες (όσοι πάνε στην κάλπη) θα αποφασίσουν να αποδοκιμάσουν μία πολιτική παρά να εγκρίνουν κάποιο κυβερνητικό πρόγραμμα. Και στο τέλος πέφτουμε στο ίδιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την έχουμε πατήσει, όλοι μαζί!
    Την έχουνε πατήσει, και τα Κόμματα!

    Να δούμε, αυτή τη φορά...
    Θα βοηθήσει η Παναγία ή όχι!

    Εγώ θά 'λεγα, να μη βοηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ZOYME ENAN ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΗΛΙΕΣ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ.ΚΑΚΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΑΝΕΝΑ.ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ....ΑΚΟΥΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .ΟΣΟΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μόνος που στηρίζει το Γιώργο
    [ο Μητσοτάκης....] πριν χρόνια είχε εκφράσει καθαρά την εκτίμησή του στις ικανότητες τού “ανδρός” και στο κατα πόσον θα μπορούσε να έχει κάποτε κάποιο ηγετικό ρόλο λέγοντας “ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ…. ΠΑΙΔΙ… ”
    σηκώνοντας μάλιστα τούς ώμους του δείχνοντας έτσι τη πλήρη απαξίωση που τρέφει για το Γιωργάκη….

    Νομίζω, ο ίδιος.ο Γιωργάκης, έχει πεί, πώς ο “Ελληνικός Λαός ο λαός μάς ζήτησε να απελευθερώσουμε τις τραπεζικές δυνάμεις της χώρας από βάρη και δουλείες.
    Ζήτησε επανάσταση.

    Την επανάσταση του ανόητου”..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση