GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H σημασία της στρατιωτικής εκπαίδευσης...

Από το  Diktiospartakos.blogspot.com Εδώ και μέρες στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι γνωστή η κατάσταση που επικρατεί στον ελλ...

Από το Diktiospartakos.blogspot.com
Εδώ και μέρες στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι γνωστή η κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό στρατό. Επιλέξαμε όμως να μη γίνουμε συμμέτοχοι στο άθλιο παιχνίδι διασποράς ειδήσεων που θα τρομοκρατούσαν την κοινωνία μας, θα αποπροσανατόλιζε από τα τραγικά αδιέξοδα που προκαλεί στις πλατιές λαϊκές μάζες η κυβερνητική πολιτική και που αντικειμενικά θα έριχνε νερό στο μύλο της κυβέρνησης που ξαφνικά παρουσιάζεται, διαμέσου των πολεμοκάπηλων δηλώσεων του γνωστού Αντιπροέδρου Θ.Πάγκαλου και του ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη ως πρωταγωνιστής της νέας τυχοδιωκτικής αστικής εκστρατείας για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Μεσογείου.
Έχει σημασία όμως ο λαός μας να αρνηθεί τις προπαγανδιστικές εκκλήσεις «εθνικής ενότητας» όλων αυτών που του πίνουν το αίμα με...
τα χαράτσια, τους φόρους, τις περικοπές, τις απολύσεις, την ανεργία. Έχει σημασία να κατανοήσει ότι η ένταση του κοινωνικού πολέμου στο εσωτερικό της χώρας, που θέλει τον κόσμο της εργασίας καύσιμη ύλη για να καλυφθούν αστικά ελλείμματα-χρέη και για να προετοιμαστούν διαμέσου της επιβολής όρων κοινωνικού και εργασιακού Μεσαίωνα οι νέοι όροι αστικής ανάπτυξης και κερδοφορίας, βρίσκει την συνέχεια του στη μετατροπή του σε κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού αστικού ανταγωνισμού.
Το θερμό επεισόδιο που στήνεται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη ΝΔ-Μπακογιάννη-ΛΑΟΣ-ΑΡΜΑ Πολιτών και ακροδεξιών συμμοριών, που συμμαχούν με το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ έναντι της Τουρκίας που δολοφονεί τους Κούρδους και είναι ευαίσθητη για τους Παλαιστίνιους, μπορεί να εξελιχθεί σε δρόμο χωρίς επιστροφή για τους λαούς του Αιγαίου.
Όλοι συμφωνούν ότι σε περιβάλλον καπιταλιστικής κρίσης υπάρχει ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και στην περίπτωση των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου τα κέρδη είναι τεράστια. Εξάλλου, η έξοδος από τις καπιταλιστικές κρίσεις γίνονταν πάντα είτε με πόλεμο και καταστροφή παραγωγικών δυνάμεων, είτε με την συντριβή της εργατικής τάξης.
Όμως πρέπει να έχουμε συνείδηση ότι η πολεμική σύγκρουση στο Αιγαίο, με την συγκέντρωση τέτοιου μεγέθους και τέτοιας ποιότητας καταστροφικών μέσων θα σημάνει Ολοκαύτωμα.
Αν για κάποιους αυτά είναι λόγια κάποιων αντιμιλιταριστών, ας δώσουμε το λόγο σε στρατιωτικούς και μάλιστα σε διοικητές μονάδων. Είναι καταπληκτική η ομολογία τους για την χρησιμότητα της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης.
Στο ΣΕΑΠ Ηρακλείου Κρήτης, ο Ταξίαρχος διοικητής, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος κάλεσε τους στρατιώτες που διοικεί να προσέχουν κατά τη διάρκεια της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης, λέγοντας τους τα εξής:
«Όσοι είστε κακά εκπαιδευμένοι θα σκοτωθείτε Αμέσως.
Όσοι είστε καλά εκπαιδευμένοι έχετε κάποιες πιθανότητες μήπως και επιβιώσετε λίγο περισσότερο!
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας πάει από το σφαγείο της αντεργατικής πολιτικής και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΝΤ-Ε.Ε. , στη πολεμική σφαγή για τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.
Εμείς Απαντάμε:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  

16 σχόλια

  1. ΚΟΡΙΤΣΙΑ

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΗΘΕΙΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν σου 'ρθει ο Τούρκος θα σε παρακαλούσα να του τα εξηγήσεις αυτά τα παραπάνω. Είμαι σίγουρος οτι θα σε καταννοήσει απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς τα τα παιδάκια τα αντιμιλιταριστικά με τον ίδιο τον χαβά.
    Τσίου τσίου τραλαλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τουρκία μέσω του δικτύου σπάρτακος και τις δημοσιεύσεις του στο internet και στις εφημερίδες κάνει καλά τη δουλειά της. Μπράβο της.
    Το θέμα είναι εμείς οι Έλληνες τι κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΘΗΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΎΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;...Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΦΕΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η επίσημη γλώσσα του δικτύου σπάρτακος είναι η τουρκική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όσους ρομαντικούς (αν) υπάρχουν στο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ", καλό θα είναι να αναρωτηθείτε:

    - Γνωρίζετε έστω και μία περίοδο του Ελληνισμού, από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, που να μην χρειαζόταν συστηματική στρατιωτική εκπαίδευση και δραστηριότητα;

    - Υπάρχει αιώνας (για να μην πούμε πεντηκονταετία ή δεκαετία) στην ιστορία του Ελληνισμού που να μην χρειάστηκε προσφυγή στα όπλα;

    - Πριν εμφανιστούν τα πετρέλαια, δεν είχαμε τις ίδιες αμυντικές ανάγκες;

    Όσα (υποτίθεται ότι) είπε ο Ταξίαρχος στο ΣΕΑΠ είναι απολύτως σωστά. Η εκπαίδευση και η πειθαρχία βοηθούν πρώτα από όλα τον στρατιώτη την ώρα της μάχης και αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες επιβίωσής του.

    Εάν έχετε έστω και ελάχιστη αντίληψη της πραγματικότητας, δεν μπορεί να μην γνωρίζετε ότι η χώρα μας, από τα... προϊστορικά χρόνια, έχει την ανάγκη ετοιμοπόλεμου στρατού. Δεν είπε κανείς ότι είναι ευχάριστο, όπως δεν είναι ευχάριστα πολλά άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή. Συμβαίνει, όμως!

    Θα ήταν πιο τίμιο από τις προφάσεις που χρησιμοποιείτε να πείτε "εγώ είμαι δειλός και δεν θέλω να πάω στον Στρατό", αντί να μεταμφιέζετε την ηθική ανεπάρκεια της αρνησιστρατίας με δήθεν φιλειρηνικά ή φιλολαϊκά επιχειρήματα.

    Η μόνη ειρήνη που μπορεί να υπάρξει σε αυτόν τον κόσμο είναι ο "μη πόλεμος". Και για να μην γίνεται πόλεμος, πρέπει όσοι σε επιβουλεύονται να μην τολμούν να τον ξεκινήσουν. Αυτό μπορεί να το επιτύχεις ΜΟΝΟ αν έχεις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.

    Είναι τόσο απλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποτέ μην πολεμήσετε! Δε σας έχουμε ανάγκη. Αι τραβάτε να δείτε τον Εζέλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσα (υποτίθεται ότι) είπε ο Ταξίαρχος στο ΣΕΑΠ είναι απολύτως σωστά. Η εκπαίδευση και η πειθαρχία βοηθούν πρώτα από όλα τον στρατιώτη την ώρα της μάχης και αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες επιβίωσής του.

    Έχεις πάει στρατό ρε UFO,να δεις εκπαίδευση σε γόπες σκοπιά και μαγειρία; Δυό φορες στα 2 χρόνια έπιασα όπλο, και μιά περίστροφο. Τηλεμετρητής όλμων, είδα το τηλέμετρο μόνο σε φωτοτυπία. Χέσε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Poso perissotero geloioi sta matia toy kosmoy 8a ginete re gyftokarabanades toy kwloy kai toy sta8eroy mis8oy me osa lete? Eiste to pio axrhsto kai to pio kaloplhrwmeno kommati toy dhmosioy kai milate. Apofoitoi DE eiste sthn kalyterh periptswsh kai exete kai moytra na milate? Komple3ikoi, agrammatoi kai axrhstoi gyftoi poy gia ton sta8ero mis8o kai to ka8isio toy stratoy poylate kai th mana sas, 8a er8ei kai h wra sas, karagkiozhdes argosxoloi. Opoy kai na koita3w, karabanades kai axrhstoi dhmosioi ypallhloi, den paei allo. Doyleyoyn oi pente gia na twei tzampa o enas, ayto prepei na teleiwsei kapote kai me toys gyftoys toy stratoy kai genikotera me ta koproskyla toy dhmnosioy. Re moynopana karabanades, an ginei polemso egw 8a eimai mprosta giati 8a epistrateytw, eseis pisw 8a eiste kai 8a klaite giati se periptwsh polemoy xanete to bolema kai thn wraia zwh poy kanete me to na mh kanete tipote zwntas stis plates twn allwn. Apobrasmata ths koinwnias, poy an den phgainate sto strato gai to dhmosio kai to araliki, den 8a eixate ston hlio moira, karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Poso perissotero geloioi sta matia toy kosmoy 8a ginete re gyftokarabanades toy kwloy kai toy sta8eroy mis8oy me osa lete? Eiste to pio axrhsto kai to pio kaloplhrwmeno kommati toy dhmosioy kai milate. Apofoitoi DE eiste sthn kalyterh periptswsh kai exete kai moytra na milate? Komple3ikoi, agrammatoi kai axrhstoi gyftoi poy gia ton sta8ero mis8o kai to ka8isio toy stratoy poylate kai th mana sas, 8a er8ei kai h wra sas, karagkiozhdes argosxoloi. Opoy kai na koita3w, karabanades kai axrhstoi dhmosioi ypallhloi, den paei allo. Doyleyoyn oi pente gia na twei tzampa o enas, ayto prepei na teleiwsei kapote kai me toys gyftoys toy stratoy kai genikotera me ta koproskyla toy dhmnosioy. Re moynopana karabanades, an ginei polemos egw 8a eimai mprosta giati 8a epistrateytw, eseis pisw 8a eiste kai 8a klaite giati se periptwsh polemoy xanete to bolema kai thn wraia zwh poy kanete me to na mh kanete tipote zwntas stis plates twn allwn. Apobrasmata ths koinwnias, poy an den phgainate sto strato gia to dhmosio kai to araliki, den 8a eixate ston hlio moira, karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γύρω από το Αιγαίο υπάρχει ένας και μόνο λαός: ο Ελληνικός.
    Αυτές οι τουρκικές παπαριές που βλέπετε, που είναι τα μογγολικά χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών;
    Κάτω από 10% θεωρούνται σήμερα καθαροί Τούρκοι.
    Το έγκλημα είναι ότι δεν καθαρίζουμε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που μας διασπούν, όπως Κεμάλ, ο άλλος ο ξεκωλιάρης ο Ασάντ (κράτος του η Αντιόχεια!) κλπ.
    Μόνο οι Κούρδοι υπάρχουν φυλετικά, όλοι οι άλλοι είναι ανεμομαζώματα.
    Χωρίς αποτρεπτική ισχύ, δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Αν δεν αρέσει σε κάποιον, φεύγει και δεν ξαναγυρνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟΝ 2.46 ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ:
    Yunanistan’da yapılan kabine değişikliği sonucunda ülkenin ilk kadın Dışişleri Bakanı oldu. Eşi 17 Kasım terör örgütü tarafından öldürülen Dora Bakoyani’nin, duraklamaya giren Türk-Yunan ilişkilerine ivme kazandırması bekleniyor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση