GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε απλήρωτο το νοίκι η ΝΔ...

Από το  parapolitiki.com Επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά η Νέα Δημοκρατία μεταφέρθηκε από το ιστορικό κτήριο της Ρηγίλλης στα σύγχρονα γρ...

Από το parapolitiki.com
Επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά η Νέα Δημοκρατία μεταφέρθηκε από το ιστορικό κτήριο της Ρηγίλλης στα σύγχρονα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού. Επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά θα αποχωρήσει κι από εκεί;
Εδώ κι αρκετές εβδομάδες κυκλοφορεί κάτι μεταξύ φήμης και είδησης. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φέρεται να έχει...αναβάλει την πληρωμή του μηνιαίου μισθώματος εδώ και 5-6 μήνες! Σύμφωνα με κατά καιρούς δημοσιεύματα του Τύπου, η Νέα Δημοκρατία έχει συμφωνήσει σε ενοίκιο ύψους 95.000 ευρώ τον μήνα με τον ιδιοκτήτη του κτηρίου Άρη Βωβό.
Με τα βεβαιωμένα χρέη της Νέας Δημοκρατίας να αγγίζουν τα...
120(!) εκατομμύρια ευρώ, είναι απορίας άξιον το πως θα καταφέρουν να αποφύγουν τη χρεοκοπία. Φαντάζομαι ότι οι φωστήρες που συνέταξαν το Ζάππειο 1.0 και το Ζάππειο 2.0 θα έχουν κάποια μαγική λύση στο συρτάρι τους.
Αντί επιλόγου, παραθέτω μια σύντομη παρατήρηση. Αν εγώ κι εσείς δεν πληρώσουμε το νοίκι μας για 1-2 μήνες, ο ιδιοκτήτης θα κινηθεί νομικά εναντίον μας και θα αρχίσει να μας απειλεί με έξωση. Στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, ένας επώνυμος επιχειρηματίας κάνει υπομονή για τόσο καιρό. Φαντάζομαι χωρίς άλλα ανταλλάγματα. Το κάνει από την καλή του καρδιά...

9 σχόλια

  1. Σίγουρα ο Άρης Βωβός είναι καλόκαρδος και μεγαλόκαρδος,
    Κάνει υπομονή. Δεν περιμένει ανταλλάγματα.Θυσιάζεται χάριν της εθνικοφροσύνης.
    Δεν ξέρω εάν διαθέτει και το ίδιο γούστο με τον πατέρα του Μπάμπη, (babis vovos), που έχει βρομίσει το Μαρούσι με τις ακαλαίσθητες τεράστιες φωτεινές επιγραφές σε κάθε κτίριό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ . ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝΕ.ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
    TA EXEI H XOYNTA TOY PASOK


    ΔΕΘ: Στα 2 εκ. ευρώ το κόστος των μέτρων ασφαλείας του Πρωθυπουργού!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να φτάσει το κόστος της αστυνομικής επιχείρησης που σχεδιάστηκε για την ασφαλή παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

    Ο φετινός προϋπολογισμός των αστυνομικών μέτρων αυξήθηκε τουλάχιστον κατά 800.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι, λόγω του μεγάλου αριθμού των αστυνομικών όλων των υπηρεσιών που μετακινήθηκαν στην Θεσσαλονίκη αλλά και του αυξημένου χρόνου παραμονής τους εκεί.

    Ο μέσος όρος παραμονής των αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη ήταν επτά ημέρες γεγονός που φούσκωσε ακόμη περισσότερο τον λογαριασμό .

    Τα καύσιμα για τα λεωφορεία και τις κλούβες των ΜΑΤ από την Αθήνα και από άλλες μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και τέλος το αυξημένο κόστος της μεταφοράς των δεκάδων μοτοσυκλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και Δέλτα από την πρωτεύουσα με μεταφορική. Στα ποσά αυτά προστίθενται και τα καύσιμα για τη διαρκή κίνηση των δικύκλων επί σχεδόν δέκα ημέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

    Στη φετινή επιχείρηση της αστυνομίας δαπανήθηκαν χρήματα για τη μεταφορά του ειδικού οχήματος εκτόξευσης νερού, όπως επίσης επιπλέον δαπάνες έγιναν για τη μεταφορά του κινητού φράχτη που τοποθετήθηκε κάθετα στις οδούς Μανόλη Ανδρόνικου και Γ’ Σεπτεμβρίου.

    Παράλληλα, πληρώθηκαν για τρεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη δέκα εργάτες, οι οποίοι ανέλαβαν να στήσουν τα οδοφράγματα μπροστά από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο. Είναι ενδεικτικό πως μόνο το συρματόσχοινο για το δέσιμο των κιγκλιδωμάτων κόστισε 1.800 ευρώ!

    Και βέβαια μην ξεχνάμε και τις διμοιρίες με τους εκατοντάδες αστυνομικούς που συγκροτήθηκαν,από άλλες πόλεις όπως αυτή από το Αργος ,που βρισκόταν στο Υπουργείο πολιτισμού και δέχθηκε την επίθεση από τους κουκουλοφόρους το βράδυ της περασμένης Κυριακής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΒΩΒΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!.

    ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2009, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ .

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ) ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

    ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ , ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ...

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ (ΦΕΣΙΑ) ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η Ν.Δ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ...

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...

    ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
    Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...
    ΟΙ ΦΕΣΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ ξεπερνάει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ: στις 5800 μβ. το CDS του 5ετούς ομολόγου!!!

    Για την ασφάλιση με CDS, ενός 5ετούς ομολόγου αξίας 10 εκ δολ απαιτούνται 5,8 εκ δολ προκαταβολικά και 100.000 ετησίως!!

    Η δε χρεοκοπία, η πιθανότητα της οποίας χθες σκαρφάλωσε ακόμα και στο 98%, στην ουσία δεν είναι και τόσο χρεοκοπία, αλλά υπολογίζεται με βάση ένα σενάριο που λέει ότι οι πιστωτές θα πάρουν πίσω το 38% της αξία των ομολόγων τους. Τη Δευτέρα θα έπαιρναν πίσω το 40%... οπότε φαντάζεστε τι θα πάρουν την άλλη Δευτέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΑΑΑΑ....είπαμε ΖΩΑ : o Καραμνλής φταίει και για αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλώσεις Πρωθυπουργού
    Χ. Ράιχενμπαχ: «Είμαι εδώ για να υλοποιήσω το σχέδιο Α»
    __________________________________
    «Η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που θέτει τις προτεραιότητες και ορίζει τις ανάγκες και εμείς θα της προσφέρουμε την τεχνική μας υποστήριξη», είπε, μεταξύ άλλων,
    ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης«Τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάσει η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα την πρώτη έκθεσή της για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για την έξοδο από την ύφεση, παράλληλα με όσα ήδη έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση, τα οποία όμως δεν έχουν αναγνωριστεί όσο πρέπει από την Ευρώπη», τόνισε την Τετάρτη ο o ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Ελλάδας και επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα για την Ανάπτυξη Χορστ Ράιχενμπαχ.

    Ο κ. Ράιχενμπαχ μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, με θέμα «Aνάκαμψη τώρα - ένας Ηράκλειος άθλος για την Ελλάδα».

    Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα σενάρια για τη χρεοκοπία της χώρας μας, ανέφερε ότι «εγώ δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις για το αν υπάρχει σχέδιο Β, είμαι εδώ για να υλοποιήσω το σχέδιο Α»............

    ZHTΩ ΤΟ .....ΠΑSSOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση