GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολα όσα έγιναν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης...

Από το http://spnews.gr/ Οι διαδηλωτές έκλεισαν την Λεωφόρο Μεγάλου Αλέξανδρου και εμπόδισαν την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θ...

Από το http://spnews.gr/

Οι διαδηλωτές έκλεισαν την Λεωφόρο Μεγάλου Αλέξανδρου και εμπόδισαν την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους, απεχώρησε με αποτέλεσμα την οριστική ματαίωση της παρέλασης.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αγανακτισμένοι και αριστεροί διαδηλωτές, έσπασαν τα κάγκελα, μπήκαν στο χώρο όπου θα περνούσαν τα οχήματα κια οι φαντάροι και δεν...
 επιτρέπουν την έναρξη της παρέλασης.
Υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει κλείσει την πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων.
Είχαμε και ρίψεις μπουκαλιών, γιαυρτιών και αυγών προς την εξέδρα των επισήμων, χωρίς "αποτέλεσμα".
Και μπλοκ οπαδών του Ηρακλή στους διαδηλωτές.
Πάμε για αναβολή της παρέλασης. Συζητούν οι κκ Παπούλιας, Μπεγλίτης, Μπουτάρης
Ο πρόεδροςτης Δημοκρατίας έκανε δηλώσεις και εξέδρασε την λύπη του για το γεγονός.
Έχουμε αποχώρηση όλων των επισήμων.
Οριστική ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.
Καποια πεζοπόρα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει την παρέλαση, αλλά έχουν φτάσει μπροστά στις κλούβες των ΜΑΤ και σταματούν εκεί.
Φεύγουν οι κλούβες των ΜΑΤ και ξεκινά η πορεία των διαδηλωτών.
Μέσα από τους διαδηλωτές περνά η μπάντα του δήμου και οι Μακεδονομάχοι που τελικά παρελαύνουν με τις ιαχές του κόσμου.
(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Όλοι κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης.

12 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.

    Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΤΥΧΑΙΑ;

    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. APO POTE APEKTHSES TO DIKAIWMA NA MILAS GIA LOGARIASMO TOY ELLHNIKOY LAOY PALIOMALAKA _28 Οκτ 2011 12:46:00 μ.μ._ POY MAZEYTHKATE XILIA KOLOPAIDA KAI KLEISATE TOYS DROMOYS. GAMHSI KAI STRATIWTIKO PERIPATO 8ELETE. GAMW TA MOYNIA TWN POYTANWN TWN MANADWN SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οφείλει σήμερα ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας να παραιτηθεί διότι από σήμερα είναι αν ανεπιθύμητος από τον ελληνικό λαό που τον ονόμαζε πλέον προδότη ,και να γίνουν ελεύθερες εκλογές για να βρει ο Ελληνικός λαός τον σωστό του δρόμο και να διώξει τους προδότες του τον διοικούν , εφαρμόζοντας προγράμματα για την εξόντωση των Ελλήνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτελεσεις δεν ειδα..
    ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οφείλει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας να παραιτηθεί διότι από σήμερα είναι αν ανεπιθύμητος από τον Ελληνικό λαό που τον ονόμαζε πλέον προδότη ,και να γίνουν ελεύθερες εκλογές για να βρει ο Ελληνικός λαός τον σωστό του δρόμο και να διώξει τους προδότες του τον διοικούν , εφαρμόζοντας προγράμματα για την εξόντωση των Ελλήνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οφείλει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας να παραιτηθεί διότι από σήμερα είναι αν ανεπιθύμητος από τον Ελληνικό λαό που τον ονόμαζε πλέον προδότη ,και να γίνουν ελεύθερες εκλογές για να βρει ο Ελληνικός λαός τον σωστό του δρόμο και να διώξει τους προδότες του τον διοικούν , εφαρμόζοντας προγράμματα για την εξόντωση των Ελλήνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τζων, AFOY EISE TOSO ARXIDATOS MAGAS, GIATI DEN BGAINEIS ESY STOYS DROMOYS NA EKTELESEIS THN αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια PARA MONO KRYBESE PISO APO MIA O8ONH COMPUTER, PROSPA8ONTAS NA PARAKINHSEIS SE FONO TOYS SYNAN8RWPOYS SOY. ALLA ENOIA SOY KAI SAS §ERW KALA KATI MIKROTSOYTSOYNOYS XESTHDES SAN KAI TOY LOGOY SOY.
    KAI META ANARWTIESTE GIATI SAS KERATWNOYN OI GYNAIKES SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 1:18:00 μ.μ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POY MAZEYTHKATE XILIA KOLOPAIDA KAI KLEISATE TOYS DROMOYS.

    Ζορίζεσαι πασά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΚΗΣ38 αθηνα.28 Οκτ 2011, 5:26:00 μ.μ.

    {APO POTE APEKTHSES TO DIKAIWMA NA MILAS GIA LOGARIASMO TOY ELLHNIKOY LAOY PALIOMALAKA _28 Οκτ 2011 12:46:00 μ.μ._ POY MAZEYTHKATE XILIA KOLOPAIDA KAI KLEISATE TOYS DROMOYS. GAMHSI KAI STRATIWTIKO PERIPATO 8ELETE. GAMW TA MOYNIA TWN POYTANWN TWN MANADWN SAS}. εισαι ενα αρχιδι του συστηματος προβατο και θα σας βρουμε και θα σας κρεμασουμε και στο συνταγμα και στον λευκο τον πυργο μαλακα γαμημενε που για κατι σαν και εσας ζωα πληρωνουμε ολλα αυτα χαφιεδες δοσιλογοι κουφαλες . εχεις και τααρχιδια ρε μαλακα να γαμησεις και μανουλες ???? εε ξεφτιλισμενε δουλε . ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ . ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Ο λαος ειπε το ΟΧΙ

    Στο Συνταγμα η Διαμαντοπουλου Αννα διεσωθη γιατι κοντα της ηταν ο Δρ Κουτσουκος τον οποιο γνωριζουν οι πολιτες και δεν φτασανε σε ακραια επεισοδια οπως στην Θεσσαλονικη!

    Ο Δρ Κουτσουκος ηταν σκεφτικος αλλα αισιοδοξος οταν η Διαμαντοπουλου δηλωνε τα ακολουθα:
    Δηλώσεις υπουργού Παιδείας

    "Ο ύψιστος συμβολισμός του "Όχι" είναι η θυσία, ατομική και συλλογική, με πόνο, με στόχο το μέλλον της χώρας.

    Σήμερα, έχουμε μια ευθύνη όλοι, να σφίξουμε τα δόντια και τις γροθιές, για να ανορθώσουμε τη χώρα και όχι να την γονατίσουμε.

    Θέλω από την ψυχή μου να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σε συνθήκες κρίσης, συνθήκες δύσκολες - προσωπικές και αντικειμενικές- δίνουν μια μάχη για την εκπαίδευση των παιδιών και τη δημιουργία σωστών πολιτών. Θέλω να τους ευχαριστήσω, το Έθνος τους ευγνωμονεί",

    Σε αστυνομικό κλοιό το Σύνταγμα
    αλλα οι πολιτες του Συνταγματος σεβαστηκαν τον αορατο υπουργο Δρ Κουτσουκο και δεν εκαναν εκτροπα!

    Ερχεται η νεα γενια ΠΑΣΟΚ στο προσκηνιο με ηγετη τον δρ Κουτσουκο που θα μας βγαλει απο την δηθεν - poy einai poly thleoptikos - κριση συντομα!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση