Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Παρακολουθούσα την συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων στην οποία διεξάγονταν η...
Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Παρακολουθούσα την συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων στην οποία διεξάγονταν η κοινοβουλευτική συζήτηση για τα άρθρα του φοβερού και τρομερού πολυνομοσχεδίου. Του νόμου εκείνου που φαλκιδεύει εργατικά δικαιώματα και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα επιβάλει δυσβάστακτους φόρους στο σύνολο της μεσαίας τάξης.
Μόνιμο το κυβερνητικό επιχείρημα: «Αν δεν ψηφίσουμε δεν θα μας δώσουν την 6η δόση», «αν δεν ψηφίσετε δεν χρειάζεται να πάμε στο Eurogroup και στην Σύνοδο Κορυφής» κλπ. Με δύο κουβέντες και σε πολύ απλά Ελληνικά: «Η ψηφίζετε ότι μας έχει διατάξει η τρόικα ή έχουμε οικονομική καταστροφή». Και ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα; Στην αίθουσα του Κοινοβουλίου ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλος. Και στο παρασκήνιο ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρώντας να...
μεταπείσει διαφωνούντες Βουλευτές.
μεταπείσει διαφωνούντες Βουλευτές.
Εδώ καταντήσαμε υπό την πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου. Να εκβιάζεται και να υποκύπτει η Βουλή των Ελλήνων και οι αντιπρόσωποι του Έθνους από τρίτης διαλογής υπάλληλους του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, μέσω εκβιαστικών διλλημάτων που θέτει επίσημα ή ανεπίσημα ο Πρωθυπουργός εξυπηρετώντας ακουσίως ή εκουσίως του σκοπούς και τις επιδιώξεις της Τρόικα.
Εδώ καταντήσαμε υπό την πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου. Να μην λειτουργεί με ελεύθερη βούληση το κοινοβούλιο, να μην γίνεται σεβαστό το Σύνταγμα και οι νόμοι του Κράτους.
Πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Διευθυντής της Τρόικα και εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Βουλευτές και αντιπρόσωποι μας στο Κοινοβούλιο τα μέλη της Τρόικα από την ΕΕ και την ΕΚΤ. Σήμερα επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο η από πολύ καιρό πριν διατυπωθείσα θέση του Δευκαλίων: Ο Αγώνας είναι Εθνικοαπελευθερωτικός.
Είναι πλέον αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι για να αποκρουστεί η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που επιχειρεί μέχρι τώρα με επιτυχία να πισωγυρίσει την χώρα στον οικονομικό και κοινωνικό μεσαίωνα πρέπει πρώτα να εκδιωχθούν από την χώρα οι Τροϊκανοί και οι κάθε λογής εγχώριοι συνεργάτες τους.
Όσο για τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, «Οι προσεχώς κάτοικοι Ζαππείου» Λυπούνται, Θλίβονται, Στενοχωρούνται αλλά ταυτόχρονα πηγαίνουν και ψηφίσουν αδιαμαρτύρητα ώστε να αποκτήσουν μανδύα νομιμότητας οι διαταγές της Τρόικα.
Και μετά όλοι μαζί Κυβέρνηση και Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα βγουν στα κανάλια για να μας πουν ότι παρά το τεράστιο συνειδησιακό και ψυχολογικό πρόβλημα και δίλημμα, φορτώθηκαν το σταυρό για όλους εμάς και έσωσαν την χώρα. Ποία χώρα όμως; Την υπό κατοχή;
Η απορία όμως παραμένει. Πως σώνεται μία χώρα που καθημερινά φαλκιδεύεται η ανεξαρτησία της από αυτούς που άνοιξαν την πίσω πόρτα για να μπουν μέσα οι κατακτητές δεν το καταλαβαίνουμε.
Καταλαβαίνουμε όμως κάτι άλλο πολύ πιο απλό. Όλοι αυτοί (Κυβέρνηση και Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ) που μιλάνε για σωτηρία της πατρίδας ξεχνάνε κάτι πάρα πολύ απλό: Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα, κρεμούν τώρα οι γύφτοι τα νταούλια!

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠασοκ
Να φυγει τωρα ο Γιαννης Ραγκουσης ειπε ο δρ Κουτσουκος σε δηλωσεις του στο Συνταγμα μεσα σε λαοθαλασσα γνησιων πασοκτζηδων...
Μην ξεχναμε οτι οι αστυνομικοι - ΜΑΤ που ξυλοκοπουν τον κασμακη ψηφιζουν Ν.Δ!!!! Οι ανθρωποι ειναι παρανοικοι ενω
ολη μερα βριζουν το Πασοκ μολις γινεται διαδηλωσε χτυπανε και τους δεξιους διαδηλωτες...αβυσσος η ψυχη του ματατζη!!
Ας το ξανασκευτουν στου Μαξιμου για τους μπαχαλκηδες κλπ καλοπαιδα του Πολυδωρα!!
Ακομα και μεσα στην Πλακα ετρεχαν μηχανες αστυνομικων και οι τουριστες τα ειχαν παιξει
Τελικα τα ΜΑΤ θα διαλυσουν τον τουρισμο και οχι τους ταραξιες!
Η Γερμανια μας χρωσταει 1,3 τρισεκατομυρια ειπα ο δρ Κουτσουκος στην Ιαπωνικη και Ελβετικη τηλεοραση και ειναι ωρα να τα δωσει!
Ξενα καναλια μεταδιδουν και προπαγανδιζουν ολη μερα τις αθλιοτητες απο το Συνταγμα και κανεις δεν το σκεφτεται για την ξεφτιλα της ΕλλαδαςΗρεμα στην διαδηλωση...γιατι νεκρος σημαινει πτωση ΓΑΠ.....
Με την νικη
Μανωλης Πασοκ
19 Οκτ 2011 8:22:00 μ.μ.
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ?
ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΦΕ?
Ν.Π.
Μαύρο σε όλους!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠασόκοι παραιτηθείτε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!
Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΑπάντησηΔιαγραφή2,5 ωρες γυροφερναν τον ετοιμοθανατο ενω ο Ευαγγελισμος απεχει 10 λεπτα...
σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, ο οικοδόμος ενώ βρισκόταν στην αρχή της Πανεπιστημίου, γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία και συνοδευόμενος από φίλους του έφτασε στο Ζάππειο. Εκεί απευθύνθηκε σε επικεφαλή αξιωματικό διμοιρίας των ΜΑΤ από τον οποίο ζήτησε νερό.
Ο αστυνομικός τον έβαλε να καθίσει σε παγκάκι και κάλεσε με το κινητό του το 166. Επειδή όμως τα ασθενοφόρα αργούσαν να φτάσουν, το ΕΚΑΒ απέστειλε δύο διασώστες με μοτοσυκλέτες, οι όποιοι στη συνέχεια με ασθενοφόρο τον μετέφεραν ζωντανό στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι.
Αυτα τα λιγα....
μ
Μ.Π.
Ο/Η Kourdistiri είπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑΣΙΣΙ - GΑ ΜΗ ΣΙ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ....χώμα +
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΙΝΑΙ και ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ...μαϊμου ΠΑΣΟΚ
Η καλύτερη Τ Ε Λ Ι Κ Η καντάφια
ΛΥΣΗ