GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αγώνες που δικαιώθηκαν, προσδοκίες που διαψεύστηκαν..."

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. 30 χρόνια μετά τις 18 Οκτώβρη του 1981: Αγώ...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑ.ΣΟ.Κ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
30 χρόνια μετά τις 18 Οκτώβρη του 1981:
Αγώνες που δικαιώθηκαν, προσδοκίες που διαψεύστηκαν.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το λαό, την πατρίδα και την παράταξη, η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ, καλεί τους φίλους και τα μέλη του κινήματος να συζητήσουμε τις δραματικές εξελίξεις.
Η χώρα βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με την Τρόικα να απειλεί, να απαιτεί και να διαμορφώνει συνθήκες ενός σύγχρονου Μεσαίωνα , με τους εργαζόμενους να οδηγούνται σε μαζική φτώχεια, το δημόσιο πλούτο να εκποιείται σε τιμή ευκαιρίας και την Ελλάδα να βρίσκεται αντιμέτωπη με ενός νέου τύπου κατοχής.
Η Κυβέρνηση αδύναμη, ανίκανη και συμβιβασμένη, σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, έχοντας αποτύχει σε κάθε της εκτίμηση και πολιτική εφαρμογή, χρησιμοποιείται σαν...
 άβουλο πιόνι στη σκακιέρα των σχεδίων των ισχυρών της Ευρώπης.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πρωτόγνωρη κρίση σε όλα τα επίπεδα. Κρίση ιδεολογίας, πολιτικής, στρατηγικής αλλά και οργανωτική με φανερά τα σημάδια της αποσυσπείρωσης και της διάλυσης. Η ηγετική ομάδα στην Κυβέρνηση και το κόμμα, ενισχυμένη με νεόκοπους πολιτικούς, με ακραίες νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις, στοχοποιούν τα μέλη και τα στελέχη του κινήματος, προσπαθώντας να φιμώσουν τις ενοχλητικές φωνές στο εσωτερικό του.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο.
Αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα.
Επειδή δεν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ συμβιβασμένο, μικρό, φοβικό και αντιμέτωπο με το λαό.
Επειδή δεν θέλουμε μια χώρα που οι άνθρωποι θα δυστυχούν, θα απολύονται και θα φτωχαίνουν.
Επειδή δεν θέλουμε η πατρίδα μας να αποκτήσει νέους αποίκους και κατακτητές που θα απομυζούν τον ιδρώτα του λαού και τον δημόσιο πλούτο.
Επειδή πιστεύουμε ότι οι μονόδρομοι της αποτυχίας και οι ερασιτεχνισμοί στην πολιτική είναι ταυτόσημοι με την υποταγή.
Βρισκόμαστε και συζητάμε για την σωτηρία του λαού, της πατρίδας και της παράταξης,
Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο Imperial (Πλ. Καραϊσκάκη).

35 σχόλια

  1. NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS 8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.
    O ELLHNAS XREIAZETAI ARBILA STO SBERKO TOY ALOIWS DEN SYNERXETAI. KAI GI AYTO KALYTERA H ARBILA NA EINAI ALLHNIKH PARA EISAGOMENH.


    ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN

    ZHTW H ELLAS
    ZHTW TO E8NOS

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΞΩ.
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΩΝ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΙΣΧΗ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπεσαν... μπουνιές στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ - Έδειραν ΠΑΣΟΚο δήμαρχο! (βίντεο)
    http://s.enet.gr/resources/2010-08/dimarx_24_300087-thumb-large.jpgΟ «πόλεμος» ανάμεσα στους εργαζόμενους στους δήμους, την κυβέρνηση και τους δημάρχους φαίνεται πως μόλις... άρχισε! Πρώτο... θύμα ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.Η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ στο κέντρο της Αθήνας μύριζε... μπαρούτι. Και η «φωτιά» δεν άργησε να ξεσπάσει! Οι συγκεντρωμένοι της ΠΟΕ ΟΤΑ έκαναν... ντου στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ και έφτασαν ως τον τρίτο όροφο, εκεί που επρόκειτο να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Επιτροπής. Αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άσχημα στη συνέχεια.


    Όταν ο Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώτος δήμαρχος που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των δήμων, ζήτησε από τους εργαζόμενους να βγουν από την αίθουσα, τα πνεύματα οξύνθηκαν. "Έπεσαν" μπουνιές, του πέταξαν μπουκάλια και αναγκάστηκε να αποχωρήσει συνοδευόμενος από την αίθουσα!





    newsit.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ '74, Ο JEFRY (ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ-ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ 'Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΚΤΗΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κακο με την ελλαδα ειναι οτι εχει δεξιους υπερβολικα καλους και αριστερους υπερβολικα ηλιθιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ», πετάξτε την κωλο-ιδεολογία σας στα σκουπίδια και μετά πετάξτε και τον εαυτό σας στη χωματερή της Ιστορίας! Γελοία, αξιοθρήνητα και κομπλεξικά ανθρωπάκια, η αριστερο-σοσιαλιστική σας λέπρα οδήγησε τη χώρα ως εδώ, με πρωτεργάτη φυσικά τον αλήστου μνήμης αρχι-απατεώνα Ανδρέα Παπανδρέου και τον εσμό των ψωμολυσσασμένων τεμπέληδων που έπεσαν τότε σαν ακρίδες και απομύζησαν αυτό τον τόπο. Είτε σας αρέσει είτε όχι, σε αυτή τη χώρα πλέον θα πρέπει να εφαρμοστεί απόλυτα σκληρός, ανελέητος και ανάλγητος φιλελευθερισμός. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η Θάτσερ θα φαντάζει Μπρέζνιεφ, οι δε Ανδριανόπουλος και Μάνος σαν Φλωράκης και Παπαρήγα αντιστοίχως! Διότι είτε σας αρέσει είτε όχι, η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι ότι ναι μεν ο καπιταλισμός κάνει άνιση κατανομή του πλούτου, ο σοσιαλισμός όμως κάνει ίση κατανομή της ΦΤΩΧΕΙΑΣ! Για αυτό «σύντροφοι» (τρομάρα σας!), το μόνο πλέον που μπορείτε να προσφέρετε στη συλλογική προσπάθεια, είναι να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για να φατε γιαουρτια και γιουχα εισαστε.
    το πασοκ απο την εποχη σημιτη του εξυγχρονισμου και σημερα εγινε δεξιο κομμα.
    η τραβατε αριστερα η βουλωστε το αει στο διαολο πια .ξερετε τι κακο κανετε με αυτο???/παλιομαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 13 Οκτ. 1:36 μμ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ σωστός φίλε μου. Επέτρεψέ μου να συμπληρώσω: Οι μεν αριστεροί κρύβουν το ψυχικό τους κόμπλεξ πίσω από την σκατο-ιδεολογία τους, οι δε δεξιοί ξεπούλησαν την (ΔΙΚΑΙΩΜΈΝΗ) ιδεολογία τους στο αριστερο-μαρξιστικό σκυλολόϊ αυτής της χώρας, για να αντλούν ψήφους και να μην κακοχαρακτηριστούν ως «φασίστες»! Παράνοια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ειρωνία της Ιστορίας! Έλαχε στον υιό να καθαρίσει τα σκατά του πατέρα του! Και αντί να τον βοηθήσουν, (διότι και τα δικά τους σκατά είναι αυτά που πρέπει να καθαριστούν), προσπαθούν να μετατρέψουν πάλι τη χώρα σε απόπατο, ώστε να ξαναχέζουν ανενόχλητα και σοσιαλιστικά!
    Πάσα ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις, ΚΑΘΟΛΟΥ συμπτωματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το καράβι βουλιάζει και ο Παναγιωτακόπουλος το βιολί του!
    Εάν είσαι αγωνιστής λεβέντη μου, κατάγγειλε και τα χαράτσια της Κυβέρνησης και τους τραμπουκισμούς του λαδωμένου και καλά βολεμένου Φωτόπουλου της ΔΕΗ.
    Κατάγγειλε και τις λοβιτούρες του Τσοχατζόπουλου ,του Σμπώκου και όλων όσων το χέρι μπήκε στο βάζο με το μέλι.
    Αλλιώς άντε και στο διάολο μαλάκα, που θα 'λεγε η Βασούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα μας πνίξουν τα σκουπίδια και οι κυβερνητικές αναθυμιάσεις.

    Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης,
    ο κοινωνικός ιστός καταρρέει απόρροια της πολιτικής του Μνημονίου και η κυβέρνηση, σπαρασσόμενη από εσωτερικές έριδες, παρατηρεί αδύναμη και αμήχανη.

    - και εσυ μας το επιβεβαιωσες ΛΑΜΟΓΙΟ..μιμήκο...


    Έτσι ή αλλιώς οι άχρηστοι βουλευτές και υπουργοί του ΜΠΑΤΣΟΚ μπορούν να μας φανούν χρήσιμοι.
    Εμπρός μαζέψτε τα σκουπίδια!!!
    Μην τα φοβάστε. Η δουλειά δεν είναι ντροπή.

    Ντροπή είναι να είσαι σκουπίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν αγαπάτε το κόμμα σας αλλά πρώτα απ' όλα την κοινή μας πατρίδα, γιατί δεν καταθέτετε μομφή κατά Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο και απόφαση διαγραφής από το ΠΑΣΟΚ;
    Γνωρίζετε ότι σε μια τέτοια περίπτωση ξεκουμπίζεται και απο Πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Οι ταξιτζήδες κατέλαβαν το γραφείο του Γ. Γ. του Υπουργείου Υποδομων".

    Υπό κατάληψη τελεί από τις 12.00 το γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, κ. Αρ. Μπουρδάρα από το προεδρείο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα μετά το ραντεβού του κ. Μπουρδάρα με τους ιδιοκτήτες φορτηγών, το προεδρείο του ΣΑΤΑ εισέβαλε στο γραφείο του γενικού γραμματέα, το οποίο και..... έχει καταλάβει.

    Οι ταξιτζήδες ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών κ. Ι. Ραγκούση. Στο μεταξύ, ομάδες αυτοκινητιστών κατευθύνονται προς στο υπουργείο Υποδομών.

    Οι ιδιοκτήτες ταξί τραβούν χειρόφρενο αύριο καθώς έχουν προγρμματίσει 24ωρη Πανελλαδική απεργία.
    Οι αυτοκινητιστές απορρίπτουν το νομοσχέδιο Ραγκούση και ζητούν την επαναφορά του Προεδρικού Διατάγματος Ρέππα.



    Aυτή τη στιγμή μια διμοιρία των ΜΑΤ φυλάει την είσοδο του Υπουργείου καθώς ταξιτζήδες άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω απο το Υπ. Μεταφορών μόλις έγινε γνωστό ότι μέλη του Προεδρείου τους κατέλαβαν το γραφείο του Γ. Γραμματέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΟΘΙ & ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20%! ΕΛΕΟΣ!
    ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Καστανίδης τρέχει από κτήριο σε κτήριο για να δώσει συνέντευξη ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αυτή την ώρα ο Υπουργός εσωτερικών Καστανίδης τρέχει από κτήριο σε κτήριο για να δώσει συνέντευξη, ενώ από πίσω τον κυνηγούν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

    Ξεκίνησε από το Υπουργείο του αλλά είχαν κάνει κατάληψη.
    Μετά πήγε σε άλλο κτήριο αλλά και εκεί βρήκε κατάληψη.
    Εφυγε από εκεί και πήγε στα γραφεία του ΠαΣοΚ για να δώσει από κει συνέντευξη.
    Ομως και εκεί έφτασαν οι εργαζόμενοι
    και ο Καστανίδης έφυγε από εκεί.

    Ψάχνει τωρα να βρει άλλο κτήριο....

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 10/13/2011 02:08:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν σύντροφοι της Αριστερής Πρωτοβουλίας πιστεύετε αληθινά σε όσα με παρρησία διατυπώνετε, δεν έχετε παρά να καλέσετε τους βουλευτές μέλη της Αριστερής Πρωτοβουλίας να καταψηφίσουν τα νομοσχέδια με τα καταγγελόμενα μέτρα ή έστω να πείτε τα πολυάριθμα κρατικοδίαιτα στελέχη σας να παραιτηθούνε από τις θέσεις τους σαν επικεφαλής οργανισμών. Σε κάθε άλλη περίπτωση να ξέρετε πως τεκμήρια αθωότητας δεν αναγνωρίζονται και θα συνεχίσετε να λογίζεσθαι ως ο βασικός πυλώνας στήριξης του Πρωθυπουργού και της πολιτικής του. Η ιστορία γράφεται με έργα και όχι με λόγια σύντροφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απ΄το πυρηνικό καταφύγιο του Μαξίμου θα δώσει συνέντευξη ο Ρούλης

    χιχιχιχι..

    Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματίσει για το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης (στη φώτο με τα γιαούρτια στην πλάτη που έφαγε
    πριν λίγες μέρες),
    στην οποία θα ανακοίνωνε την απευθείας ανάθεση σε ιδιώτες της αποκομιδής των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί εδώ και ημέρες και αποτελούν πλέον υγειονομική «βόμβα».

    Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ κατέλαβαν τις εισόδους, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να δοθεί η συνέντευξη.


    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς αυτός ο λαός είναι ή του ύψους ή του βάθους. Το επιβεβαιώνει και η Ιστορία μας. Είμαστε ένας λαός που ρέπει στο παλαμάκι και που εντυπωσιάζεται από τον κάθε ψευτό σωτήρα λαοπλάνο. Είμαστε ο λαός που τους κυβερνήτες που εκλέγει για να τον κυβερνήσουν, δεν θα τους επέλεγε για να διοικήσουν την δική τους επιχείρηση, πλην όμως τους ανεχόμαστε όταν βλέπουμε ότι με τις ενέργειές τους καταστρέφουν την χώρα μας. Είναι δυστυχώς ένας λαός που οδεύει προς την αυτοκαταστροφή. Είμαστε ο λαός που ενώ βλέπουμε ότι με τις αποφάσεις της κυβέρνησης διαλύεται ο κοινωνικός ιστός εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα, πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων. Είμαστε τελικά ο λαός που αντιγράφει ιστορικά τον Εβραικό λαό που στον 2ον παγκόσμιο πόλεμο ενώ έβλεπαν ότι όδευαν προς τους θαλάμους αερίων και εν συνεχεία στους φούρνους δεν αντιδρούσαν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με δυνάστη την ηγεσία του ίδιου λαού που η μοναδική έμμονη ιδέα του είναι η βίαιη επικράτηση του στους Ευρωπαίκους λαούς.
    Όσον αφορά τον μικρό πρωθυπουργό της Χώρας μας, πιστεύω ότι οι φράσεις που εκστόμισε αννοήτως ότι διοικεί μια διεφθαρμένη χώρα παρομοιάζοντας την οικονομία μας με ΤΙΤΑΝΙΚΟ ήταν η αρχή των πολλών δεινών που θα ακολουθήσουν.
    Η αντίδραση και η ποινή για την πράξη του θα δείξει αν η ιστορία θα επαναληφθεί μετά την εκτέλεση των εξ στο ΓΟΥΔΗ .
    ΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " ....Η Ελλάδα ζει με αραβικά παραμύθια και τούρκικα σίριαλ.."

    Έμ, προφανώς, αφού κατά 95 % είναι Τουρκόγυφτοι καί Αρβανιτο-Κατσίβελοι,
    πού βάψανε τό μαλλί ξανθό καί τό παίζουνε πολιτισμέμοι.....

    «ως κακομαθημένοι, τεμπέληδες και διαφθαρμένοι», ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, μέ μπροστάρηδες τούς κλασσικούς κρατικοδίαιτους βρωμο-ΠΑΣΟΚΟΥΣ, καί μαζί μέ όλους τούς λοιπούς βρωμό-Γυφτους, ώς, π.χ. οι ανωτέρω λεχρίτες σχολιαστές πού αναπολούν μέ λατρευτική νοσταλγία, τίς σφαγές καί τά αίματα τού ΕΑΜ,
    ο Γιώργαρος έχει φτάσει ακριβώς στήν κατάσταση τού κ. Κώστα Καραμανλή, λίγο πρίν αυτός τά βροντήση καί πάει σπίτι του, μπαϊλντισμένος από τούς νεάντερταλ Ελληνόγυφτους "πολίτες" :
    Ρέ, Άϊ-Σιχτίρ, βρωμόΓυφτοι, πού θά κάτσω νά σκάσω μέ τούς Φωτόπουλους καί τούς Μπαλασόπουλους πού μού "εκλέγετε",...Ψοφίμια.., Απολαύστε μαζί μέ τά ποντίκια καί τίς κατσαρίδες, τήν Χολέρα πού σάς αρμόζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εχω μια απορια, οταν μιλατε μεταξυ σας πως αποκαλειται ο ενας τον αλλον, "συντροφο"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ολο το γαμησι εσεις θα το φατε βρωμοσκυλα της κοινωνιας με ολες αυτες τις πουστιες που κανετε....ψηφιζω δεν ψηφιζω και στο τελος βεβαια παντα ψηφιζετε το αισχρα αυτα νομοσχεδια!! και μετα βγαζετε ανακοινωσεις για ξεκαρφωμα, δηθεν δηλαδη μπας και γλυτωσετε οταν ερθει το μεγαλο μπαμ!!!!
    να τοσο πολυ υποτιματε τη νουμοσυνη του κοσμου πια????
    ειναι δυνατον να σωθειται με αυτα που εχετε ψηφισει????
    θα εκλιπαρηται να σας παμε στο.....γουδι!!! γιατι το αλλο ενδεχομενο, αυτο που ερχετε, αυτο που τρεμετε, θα ειναι χιλιες φορες χειροτερο και πιο φρικτο απο τις κρεμαλες στο γουδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε κατι αριστερους πολυεκατομυριουχους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι κομμουνιστές
    είναι άνθρωποι
    που θυμούνται
    ότι είχαν
    μια δυστυχισμένη
    παιδική ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οι αριστεροι ειναι φτωχομπινεδες που φοβουνται για την επιβιωση...
    καιρος για μαζικες απολυσεις...
    αν σε πεταξω ανεργο στο δρομο,χανεις καθε δικαιωμα και καθε αξιοπιστiα...
    ουτε να ψηφισεις δεν θα πας...
    ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ....
    ΑΝΕΡΓΟΙ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΑΣΤΕΓΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΙΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΓΑΠ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.. ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ?? ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ.
    ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εισοδηματικα κριτηρια στο δικαιωμα ψηφου.δεν μπορει να ψηφιζει ο καθε φτωχομπινες και η καθε πουτανιτσα.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΑΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-ΠΑSSOK.

    XΩΡΙΣ ΛΥΠΗ....ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχει και τέτοιους μαλάκ@@-Παναγιωτακόπουλος: «30 χρόνια από το 1981 του Ανδρέα: Προσδοκίες που διαψεύστηκαν» ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μιμή ..μάζεψέ τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κκε ρε εκει ανηκεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ______________________________
    Την κοπάνησε από τα παράθυρα ο Ραγκούσης.

    Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Υποδομών το οποίο κατέλαβαν επί 2,5 ώρες οι ταξιτζήδες απαιτώντας να δουν τον υπουργό.

    Τελικά δεν κατάφεραν να δουν κανέναν αφού ο Ραγκούσης
    και ο....διευθυντής του γραφείο του, σύμφωνα με τους ταξιτζήδες, την κοπάνησαν από τα παράθυρα και έφυγαν από την πίσω πόρτα.

    χοχοχοχ...

    Άντε χεστήτε μαζί...Νταλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι αριστερή πρωτοβουλία του πασοκ και αρχίδια μάντολες. Ακούστε βρωμερά υποκείμενα πασόκοι είστε συνυπεύθυνοι και εσαείς γιατί ψηφίσατε πασοκ.Άντε και γαμηθείτε λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση