GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Σταμάτης (ΝΔ): Να μπουν περισσότεροι από τη ΝΔ στη νέα κυβέρνηση...

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Αχελώος tv και στους Μάκη Μάκκα και Νάνα Θεοδωροπούλου ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης ανέφε...


Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Αχελώος tv και στους Μάκη Μάκκα και Νάνα Θεοδωροπούλου ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης ανέφερε οτι την πρωτοβουλία για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας την έχει η κυβερνητικήπλειοψηφία όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει διασφαλιστεί η ψήφος εμπιστοσύνης.
Ο Βουλευτής τόνισε ότι δεν είναι σίγουρο ότι...
στην διάρκεια κοινοβουλευτικών διαδικασιών ότι θα επικρατήσουν οι κομματικές επιλογές, οι κομματικές επιβολέςενώ επισήμανε ότι η νέα Κυβέρνηση θα έρθει στην Βουλή και ο κάθε Βουλευτής έχοντας επίγνωση των ευθυνών του θα ψηφίσει σε αυτή την κρίσιμη στιγμή κατά συνείδηση .
Σχολιάζοντας τα σενάρια για επιλογή του Λουκά Παπαδήμου ως νέου πρωθυπουργού που θα ηγηθεί της κυβέρνησης εθνικής σωτηρία ο κ Σταμάτης τόνισε ότι είναι αξιόλογη επιλογή που έχει το κύρος και την ικανότητα να σταθεί απέναντι στους Ευρωπαίους Εταίρους και να διαπραγματευτεί , ανέφερε όμως ότι δεν θα αξιολογηθεί μόνο ο Πρωθυπουργός αλλά συνολικά η Κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί.
Ο Βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι δεν συμφωνεί με την λύση του Φίλιππου Πετσάλνικου
Ο κ. Δημήτρης Σταμάτης εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να μετάσχουν στην κυβέρνηση περισσότερα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι τεχνοκράτες.
Δείτε το Βίντεο http://youtu.be/caWUg4hoOH0

2 σχόλια

  1. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ .

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ;

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ;

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

    ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ

    ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

    ΤΟΝ ΠΑΚΗ

    ΤΟΝ ΒΕΓΓΕΛΑ

    ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση