GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανέρχεται στη Βουλή ο Αλογοσκούφης...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Ο Δ. Αβραμόπουλος θα παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας, όπως έγινε γνωστό, για να μπει στη νέα κυβέρνηση Παπαδή...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Ο Δ. Αβραμόπουλος
θα παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας, όπως έγινε γνωστό, για να μπει στη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου. Tη θέση του στη Βουλή αναμένεται να καταλάβει η πρώτη επιλαχούσα στην Α' Αθηνών Ελενα Κουντουρά.
Η κ. Κουντουρά είναι εγκατεστημένη οικογενειακώς, όμως, στο εξωτερικό και δεν είναι βέβαιο αν θα δεχτεί την έδρα. Αν την αρνηθεί, τότε...
 ποιος μπαίνει στη Βουλή; Ο πρώην υπουργός Οικονομίας της ΝΔ Γ. Αλογοσκούφης!

11 σχόλια

  1. Επανέρχεται στη Βουλή ο Αλογοσκούφης...

    ΟΛΑ ΤΑ'ΧΕ Η ΜΑΡΙΟΛΗ ,Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11 Νοε 2011 3:36:00 π.μ.
    KATI MALAKES SAN ESENA MONO KRAKSIMO TOUS AKSIZI
    OUUUUUUUUUUUST KARIOLI KOMATOSKILO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ 3:47:00 π.μ. ΤΙ ΕΙΣΑΙ ;
    Η ΚΟΜΜΑΤΟΓΑΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΠΡΑΒΟ ΝΑ ΘΗΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ζουσαμε σε ενα κρατος δικαιου,αν ο Ελληνικος λαος κανονιζε αυτος τα του οικου του,αν οι Ελληνες ηταν πραγματι ο "κυριαρχος λαος" που αποφασιζει αυτος για την τυχη του ,τωρα ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ αυτη την τραγωδια και κωμωδια συναμα που βιωνουμε τα τελευταια δυο χρονια...

    Ολα τα πραγματα θα κυλουσαν ομαλα
    οπως πριν..
    Ωραια, καποιοι τυπαδες με 2.500 κ.ε τζιπαρες και καποιοι αλλοι με ανω των δωδεκα μετρων σκαφος "αναψυχης" θα πληρωναν κατι φορους αλλα για αυτους δεν τρεχει και τιποτα.(Ασχετα αν ειναι λιγουρια και γαυγιζαν ΟΜΑΔΙΚΑ και συντεταγμενα ΤΟΤΕ εναντιον της κυβερνησης,οι αλιτηριοι)..

    Γεγονος παραμενει οτι δεν θα ξεραμε τα .."σπρεντς" που πηγαν στις 2500 μοναδες (απο 130 που ηταν) ,δεν θα ξεραμε ΔΝΤ ,δεν θα ξεραμα κανενα Γερμανο κυβερνητη/επιτροπο ,που αντι να ερχεται καθε τρεις μηνες εδω του δωσαμε μια θεση στη βουλη να μην ..πηγαινοερχεται ο κακομοιρης ,οπως με περισσο θρασος δηλωσε το ηλιθιο βλακογιοργο.
    Θα ειχαμε τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,αδειες ..
    Θα ειχαμε εστω 20% ΦΠΑ (και οχι 23% απο 19% που ηταν) αντε 6% ΦΠΑ (και οχι 13% απο 5% που ηταν) και κυριως δεν θα ειχαμε γινει ρεζιλι διεθνως..
    Ειχαμε ενα πρωθυπουργο σοβαρο,μετρημενο ΕΛΛΗΝΑ πρωτιστως,και μια κυβερνηση με καποια λαθη? ωραια ,αλλα μην ξεχναμε οτι "δουλευε" με πορωμενα πασοκοσκυλα στη δημοσια διοικηση που ακομα "αφηστε να καουν για να φυγει η δεξια' σε τετοιο σημειο φτασαν τα τζογλανια τα μισαλλοδοξα καθικια!!

    Δυστυχως δεν κυβερναει ο Ελληνικος λαος .. ΔΕν αποφασιζουν οι Ελληνες ,αλλα καποιες συμμοριες που ελεγχουν με τα συγχρονα οπλα καταστολης,τα ΜΜΕξαπατησης ηλεκτρονικα και εντυπα, (μπομπολαδες,λαμπρακισταν,αλαφουζαιοι και λοιπες συμμοριες ) σε συνεργασια και με ξενα κεντρα μηδε της Κοζα νοστρα εξαιρουμενης..
    Αυτες οι συμμοριες επεβαλλαν για πρωθυπουργο ενα ηλιθιο διανοητικα αναπηρο ελληνοαμερικανακι το διαβοητο βλακογιοργο και επεδοθηκαν σε μια ανευ προηγουμενου λεηλασια του "ελληνα λαου" οπως ειπε και το ηλιθιο βλακογιοργο..

    Τωρα αγαπητοι μου θα περιμεναμε τις προσεχεις εκλογες του Μαρτιου,οπου η Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) πιθανωτατα θα ξανα εκλεγοταν ..
    Και θα ζουσαν αυτοι καλα και μεις καλλιτερα..
    Ενω τωρα τραβαμε ενα ανευ προηγουμενου Γολγοθα..
    Το ηλιθιο βλακογιοργο,δεν προκειται να παθει τιποτε..
    Απεναντιας δηλωσε ,οτι θα ..ειναι παρων για να ..βοηθησει!!!
    Φανταστειτε τωρα!! Αν ειναι δυνατον να εχει επαφη με το περιβαλλον αυτο το αθλιο ΑΜΕΑ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σας πείραξε ο Αλογοσκούφης,

    και δεν σας πειράζει που θα μπει ο καρατζαφέρειςς;

    και που θα παραμείνουν οι Βενιζέλος Λοβέρδος, Χρυσοχοίδης και

    το κακό συναπάντημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τ Ε Λ Ο Σ - πασοκοΤΡΥΠΙΟΙ ..GAY ηδες.
    __________________________
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
    ΧΟΛΕΡΑΣ και σύφιλης
    ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ για την παρένθεση Γ.Α.Π...

    Ο Πρωθυπουργός που έφερε την χώρα στην χειρότερη στιγμή της από την μεταπολίτευση και μετά ΕΠΕΣΕ.

    Οι συνεχείς "ΖΑΡΙΕΣ" του , που του καθόταν καλά τόσες φορές (Αρχηγία στο ΠΑ-ΣΟΚ , Εκλογές "Λεφτά υπάρχουν" , Δημοτικές εκλογές , Εσωκομματικά παιχνίδια κλπ κλπ) την τελευταία φορά του κάθισαν ΚΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι.

    Το "άσο-δυο" που πήρε ρίχνοντας την ζαριά -δημοψήφισμα ήταν η καταστροφή του.

    Δεν μας στεναχωρεί καθόλου η απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία , δύσκολα θα βρεθεί Πρωθυπουργός που να πάει την εικόνα της χώρας πιο κάτω στο παγκόσμιο στερέωμα...


    ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ
    ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ + +
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!
    ---------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην κθεχνάτε ότι αυτόθ θωράκιθε την οικονομία μαθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΙΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΟΛΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΓΑΙ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στοίχημα ότι θα υπάρχει και άλλη αναβολή της ορκομοσιας ;;; Ο ΓΑΠ πρέπει να παραμένει στο θρόνο μέχρι στις 19:00 ! Και ως συνήθως, όλοι θα του κάνουν πλάτες για να το πετύχει !



    ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΒΔΟΜΟ
    Προθεσμίες

    Άρθρο 144
    1. Οι προθεσμίες που ορίζονται από το νόμο ή τα δικαστήρια αρχίζουν από την επόμενη ημέρα μετά την επίδοση ή μετά τη συντέλεση του γεγονότος που αποτελεί την αφετηρία της προθεσμίας και λήγουν στις 7 το βράδυ της τελευταίας ημέρας και αν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα, την ίδια ώρα της επόμενης μη εξαιρετέας ημέρας.

    Παρεμπιπτόντως, ο Αβραμόπουλος, υπέβαλε τη παραίτησή του. Ο ΓΑΠ όχι βέβαια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση