GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέα συνεργασία για τη Fresh Line...

Η Fresh Line , Φρέσκα Οργανικά Καλλυντικά, υπέγραψε συμφωνία με την Visage Distribution Ουκρανικών συμφερόντων, για 33 καταστήματα και corne...

Η Fresh Line, Φρέσκα Οργανικά Καλλυντικά, υπέγραψε συμφωνία με την Visage Distribution Ουκρανικών συμφερόντων, για 33 καταστήματα και corners στην Ουκρανία. Τα πρώτα 11 θα ανοίξουν άμεσα (τα 2 πρώτα μέσα στο Νοέμβριο) στο Κίεβο, στην Οδησσό και στη Βίνιτσα. Τα υπόλοιπα θα ανοίγουν σταδιακά μέσα σε 18 μήνες.
Η πρόεδρος και ιδρύτρια (εικονιζ.) της εταιρίας κυρία Μαύρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου δηλώνει χαρακτηριστικά:...
"Σε άλλες εποχές , μια τέτοια συμφωνία θα θεωρείτο μια καλή κίνηση στην ανοδική πορεία μιας εξαγωγικής εταιρίας. Σήμερα, που το επιχειρείν στην Ελλάδα γίνεται κάτω από τις σκληρότερες συνθήκες -απουσία τραπεζικής υποστήριξης, απαξίωση των ξένων οίκων στη φερεγγυότητα των ελληνικών συναλλαγών, τυραννική καθημερινότητα λόγω των αλλεπάλληλων απεργιών σε τελωνεία, μεταφορικά μέσα, δημοσίους φορείς, αστάθεια στο φοροεισπρακτικό σύστημα, κλπ)- θεωρούμε το γεγονός αυτό, άθλο, καθώς και όποια άλλη συμφωνία θα γίνεται από δω και πέρα.
Θα ήθελα να επισημάνω ,πως η Fresh Line δεν λειτουργεί με τη συνήθη -και πιο εύκολη μορφή, εμπορικών συναλλαγών , που είναι οι χονδρικές πωλήσεις ,αλλά αντίθετα αναπτυσσόμεθα με μια πιο δύσκολη μορφή ,που είναι το σύστημα franchising.
Οι Δικαιοπάροχοι δηλαδή καταβάλουν μεγάλα κεφαλαία και για την είσοδο στο Σύστημα της Fresh Line , για τα έξοδα στις εξειδικευμένες διακοσμήσεις των χώρων, κόστη σε Marketing  υλικά, διαφημίσεις, εκπαιδεύσεις κλπ.. Εμείς από την άλλη επενδύουμε σε όλο το σύστημα υποστήριξης. Η μέθοδος αυτή, είναι αργή και περιορισμένη σε σημεία. Μας δίνει όμως το πλεονέκτημα της αναγνώρισης του ονόματος σε μια χώρα , της εγγυημένης συνεργασίας και της δημιουργίας μόνιμου πελατειακού κοινού.
Σε μια χώρα ,που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο, συνεχίζουμε ,εντελώς μόνοι μας ,να παλεύουμε για τα όνειρα μας ,που είναι η εξάπλωση της σε νέες αγορές και κράτη και η διάδοση της ελληνικής κουλτούρας , μέσα από τα προϊόντα μας που βασίζονται σε αρχαίες συνταγές βοτανοθεραπείας. Και φέρουν αρχαία ελληνικά ονόματα βγαλμένα από την Μυθολογία και Ιστορία.’

Στοιχεία Επικοινωνίας: 
Σουζάνα Παπαδοπούλου 
Marketing Manager 
22990 49037 *21 
6974487990

1 σχόλιο

  1. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΜΕΓΑΣ" ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!



    *****************************

    Υ.Γ
    Ειμαι νυχτερινη βαρδια
    (σε νοσοκομειο,αν ενδιαφερεστε).

    τζων

    ***********************************

    Μωρή δεξιά γριά αδερφή, γιατί παραπλανείς τον κόσμο, βρε φασιστο-κωλόγερε???

    Αφού είσαι ένα γερασμένο δεξιό τομάρι, φανατικός φασίστας συνταξιούχος!!!

    Και επειδή πλέον δεν σου "σηκώνεται" και η γριά σου είναι για τα μπάζα, κάθεσαι όλη μέρα στο πρες και κάνεις προπαγάνδα για ποιον???

    Για τον γελοίο Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!!! Χι χι χι χι χι χι χι

    Βρε άντε γαμηθείτε, γελοίοι κι αμόρφωτοι δεξιοί "ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ"!!

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ" ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση