GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο Τράπεζες των ΗΠΑ δοκίμασαν συναλλαγές με δραχμή και λιρέτα!..

Την αποκάλυψη ότι δύο αμερικανικές τράπεζες παγκόσμιας εμβέλειας προσπάθησαν να σχεδιάσουν εφεδρικά συστήματα για συναλλαγές στα παλαιά νομ...

Την αποκάλυψη ότι δύο αμερικανικές τράπεζες παγκόσμιας εμβέλειας προσπάθησαν να σχεδιάσουν εφεδρικά συστήματα για συναλλαγές στα παλαιά νομίσματα χωρών της ευρωζώνης όπως η δραχμή, η λιρέτα και το εσκούδο έκανε η Wall Street Journal.
Όπως αναφέρει η αμερικάνικη εφημερίδα, οι υπεύθυνοι των τεχνικών τμημάτων των τραπεζών αυτών επικοινώνησαν με τη βελγική Swift, την παγκόσμια εταιρεία διατραπεζικών χρηματοπιστωτικών τηλεπικοινωνιών, και...
ζήτησαν τους κωδικούς των νομισμάτων ώστε να προετοιμαστεί ένα σύστημα ασφαλείας για την περίπτωση κατάρρευσης της ευρωζώνης.
Ωστόσο, η βελγική εταιρεία αρνήθηκε να δώσει τέτοιες πληροφορίες, θεωρώντας ότι μια τέτοια κίνηση θα υποβοηθούσε τους κερδοσκόπους και θα έριχνε περισσότερο λάδι στη φωτιά που έχει επεκταθεί στην ευρωζώνη.

3 σχόλια

  1. Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους", "τεχνοκράτες", "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.!!
    Κ Α Λ Α Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση