GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν οι μάσκες πέφτουν, μην κοιτάζεις τον καθρέπτη...

Από τον Θανάση Κατερινόπουλο http://katerinopoulos.blogspot.com/ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης : «Ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να παραμένει στην παρά...

Από τον Θανάση Κατερινόπουλο
http://katerinopoulos.blogspot.com/

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη». Ο υπουργός Ανάπτυξης, σημείωσε ότι «το ΠαΣοΚ θα πάει με νέα ηγεσία στις επόμενες εκλογές».
Θανάσης Κατερινόπουλος: «Πρόεδρε, ήρθε η ώρα για διαγραφές».
Ακούγοντας την συνέντευξη του …συντρόφου Χρυσοχοίδη, και στη συνέχεια διαβάζοντάς την για να την εμπεδώσω καλύτερα - διότι άνθρωποι είμαστε κάποια πράγματα από αυτά που ακούμε δεν είμαστε σίγουροι ότι τα ακούσαμε σωστά, και σαφώς δεν πρέπει να αδικούμε κανένα - διαπίστωσα ότι ισχύει αυτό που λέει ο Ελληνικός Λαός : «δώσε θάρρος στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι»!!!
Η στοιχειώδης αντίληψη ενός μέσου ανθρώπου, διαπιστώνει περίτρανα ότι...
η συνέντευξη αυτή ήταν η αποκάλυψη του πώς κινιόταν 2 χρόνια τώρα, τόσο ο ίδιος όσο και όλοι όσοι έξαφνα γίνανε τιμητές του ΠΑΣΟΚ, και ιδεολόγοι !!!
Τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί δεν πήγε τόσο καλά και δυνατά όπως έπρεπε να πορευτεί το Κυβερνητικό σχήμα, έχοντας να αντιμετωπίσει απόνερα επικίνδυνα του παρελθόντος, ενός παρελθόντος που συμμετείχατε και σεις ο ίδιος κ. Χρυσοχοϊδη, χωρίς κανένα διάλλειμα απολύτως!!!
Τώρα εξηγείται η …απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου σε ότι αναγκαζόταν να προτείνει, λόγω της Πανευρωπαϊκής οικονομικής κατάρρευσης που πρώτος έκανε θέμα σε όλο το Παγκόσμιο σύστημα, και που ο…. σύντροφος Χρυσοχοίδης επιβράβευε μαχόμενος για τους χειρισμούς αυτούς, σε όλα τα φιλικά πάντα για κείνον, ΜΜΕ. Τα οποία ΜΜΕ δεν έχουν κάνει ποτέ λόγο για προσωπικές ευθύνες του Υπουργού Ανάπτυξης στην μηδενική παραγωγή έργου από το συγκεκριμένο τόσο σημαντικό υπουργείο και όχι μόνο.
Απορίας άξιον είναι, για όλες τις πολιτικές εποχές φυσικά, πώς ορισμένοι πολιτικοί με την επίφαση της ιδεολογίας και της ανιδιοτέλειας, μόλις αντιληφθούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, βρίσκουν πάντα τρόπο στο όνομα της ενότητας, της παράταξης και δεν ξέρω τι άλλο, να «ξεφεύγουν» από την μέχρι πρότινος υποτιθέμενη άλληλο-στηριζόμενη ομάδα, και να χρησιμοποιούν εκφράσεις του τύπου «σκουπίδι της ιστορίας», για κάποιους ανθρώπους που αποτελούν γονιδιακά ιστορία ηθικής, εντιμότητας και πατριωτισμού.
Θεωρώ ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει το λαό αυτή τη στιγμή, είναι η άποψη και η επιδίωξη αναρρίχησης στην Ιεραρχία του κόμματος, του κάθε κυρίου Χρυσοχοίδη. Ο λαός μας έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και να λύσει, προβλήματα που δημιουργήθηκαν από κυβερνήσεις του παρελθόντος και δικές μας, στις οποίες συμμετείχε και ο συγκεκριμένος πολιτικός, άλλοτε ως Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, αλλά και που τιμήθηκε αργότερα και ως υπουργός από τον ίδιο το κ. Παπανδρέου. Είναι συνεπώς αν μη τι άλλο υπερφίαλο, αυτή την ώρα, τόσο για τον Ελληνικό Λαό, όσο και για τον Ευρωπαϊκό Λαό, να προσπαθούν κάποιοι να απομονώνουν εσκεμμένα και εγωιστικά τα προβλήματα του κόσμου, επιρρίπτοντας ευθύνες, και προς χάριν εντυπωσιασμού προσπαθώντας να τις επιμερίσουν και στο άτομό τους, ώστε να πετύχουν την επανεκλογή τους ή την άνοδό τους!!!
Κάπως έτσι εξηγείται, σε όλη αυτή τη διαδρομή, γιατί δεν τηρείς την οδό των Θεσμικών οργάνων της παράταξης που επικαλείσαι ότι σέβεσαι, αλλά αντίθετα θέτεις υποψηφιότητα για Πρόεδρος του κινήματος μέσα από τα ΜΜΕ και ειδικά από συγκεκριμένο. Γιατί άραγε? Πιθανόν έτσι εκτιμάς ότι θα κριθείς καλύτερα από τη βάση της παράταξης στην οποία αναφέρεσαι ότι προσέφερες πολλά στην όλη σου πορεία.
Οι καιροί ου μενετοί ……

12 σχόλια

  1. Έτσι ακριβώς σύντροφε Κατερινόπουλε. Αυτοί οι "χωριάτες" σαμπόταραν το έργο του Μεγάλου Ηγέτη, ο οποίος όπως λες, πρώτος και μόνος, εν μέσω αδαών ηγετών της Ευρώπης και του κόσμου, προειδοποίησε για την επερχόμενη πανευρωπαϊκή κρίση (γιαυτό άλλωστε άνοιξε την κερκόπορτα της ανόητης Ευρώπης στο ΔΝΤ). Αυτοί οι "χωριάτες τον παρέσυραν να προτείνει και Δημοψήφισμα κατόπιν εορτής, αναστατώνοντας την παγκόσμια οικονομία, ως γνήσιος αναρχικός και επαναστάτης ηγέτης, προς μεγάλην αγαλίασιν γνωστών κερδοσκόπων που κέρδισαν μερικά ακόμη Τρις από το επαναστατικό αυτό ταρακούνημα.Με την ανάρτηση σου σύντροφε Κατερινόπουλε μου θύμισες τις λίγες ευτυχώς αλλά υπαρκτές αδυναμίες της Δημοκρατίας. Και μια από αυτές είναι πως και οι βλάκες μπορούν να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h megalyterh apath ,lefta yparxoyn kai meta ksylo kai fasismos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.23# ΚΣΛΣ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ (ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΗΠΩΣ Ή ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ?? ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΥΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ?? ΕΧΑΝΑΝ?? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ?? ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ?? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΕΛΙΟ (ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕ ΕΔΩ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ 13 ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ) ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ?? ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 13 ΚΑΙ Ο 14ος, ΞΕΡΩ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΓΑΠ (ΣΧΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ο χάνων μονίμως ....λάδια
    Ξυνίδης για Mike: Δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ.
    -------------------------------
    Αγαπητοί μου σύντροφοι
    Επειδή δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ.

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δηλώνεις παρών όταν καλού κακού είσαι απών ή απών ενώ έχεις και το νου σου να είσαι παρών. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη διαφορά «μεταρρυθμιστών» και «αντιμεταρρυθμιστών», όπως δεν είχα καταλάβει την διαφορά μεταξύ «εκσυγχρονιστών» και «αντιεκσυγχρονιστών» (αλήθεια πόσο εκσυγχρονιστής ή μεταρρυθμιστής είσαι όταν αρνείσαι να πωλείται το βρεφικό γάλα πρώτης ηλικίας στα super-markets και να πουλιούνται μόνο στα φαρμακεία σε πολλαπλάσια τιμή από αυτή της Γερμανίας;).

    Επειδή δεν αισθάνομαι ένοχος για την προσπάθεια ζωής που έχουμε κάνει εδώ και δύο χρόνια, σε βάρος της υγείας και της αξιοπρέπειάς μας. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να αφήσετε να ασκήσουμε απρόσκοπτα τις ούτως ή άλλως επαχθείς υποχρεώσεις μας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μήπως και σωθεί η χώρα και μαζί με τη χώρα σωθεί στοιχειωδώς η ανθρώπινή μας αξιοπρέπεια.

    Κι όταν αυτή η προσπάθεια, όπως πιστεύω όλοι ευχόμαστε, στεφθεί στοιχειωδώς από επιτυχία, να πάμε στα σπίτια μας, αφήνοντας τους νεώτερους να αντιμετωπίσουν τη ζοφερή πραγματικότητα που τους κληροδοτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΕ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΟΙΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ......ΠΑΡΑΓΩΓΗ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΛΠ
    ΚΛΠ,

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΛΩΝΝΟΝΤΑΣ..ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Οι άθλιοι ... της εξουσίας!"....

    "ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ."
    _____________________________________________
    Τα κυβερνητικά αεροσκάφη για ένα χρόνο μόλις, που μεταφέρουν υπουργούς στο εσωτερικό και εξωτερικό κοστίζουν στον Ελληνικό λαό
    5.803.398 ευρώ............

    Αυτό προκύπτει από απάντηση σε ερώτηση του υπευθύνου του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Δράμας, κ. Μαργαρίτη Τζίμα και αφορά το χρονικό διάστημα Μάρτιο του 2010 μέχρι Απρίλιο του 2011.

    Χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο λαός και μάλιστα για μετακινήσεις σε πόλεις που γίνονται 3 και 4 πτήσεις κάθε μέρα από .......αεροπορικές εταιρείες.
    Ιδού μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:
    Α/Α ΑΝΑΧΩΡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ VIP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΣ
    1. 7/4/2010 8/4/2010 ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΓΚΥΡΑ 28.088ΕΥΡΏ
    2. 25/4/2010 26/4/2010 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥ 47.749
    3. 3/6/2010 3/6/2010 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙΤΗ ΛΟΥΞΕΜΒ 47.047
    4. 22/6/2010 23/6/2010 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ 82.859
    5. 10/9/10 11/9/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 62.495
    6. 13/9/10 13/9/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 49.154
    7. 22/9/10 23/9/10 ΥΠ.ΟΙΚΟΝ ΒΕΡΟΛ-ΦΡΑΝΚ 54.771 8. 5/11/10 5/11/10 ΥΠ.ΠΡ.ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 12.639 9. 22/2/11 23/2/11 ΥΠ.ΕΠΙΚΡ ΔΑΜΑΣΚΟΣ-
    DOXA 84.966
    10. 10/3/11 11/3/11 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΒΡΥΞΕΛ 59.687
    11. 23/2/11 24/2/11 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ ΡΩΜΗ-ΒΡΥΞ 51.962
    12. 23/4/10 25/4/10 ΥΠ.ΟΙΚ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ 145.738 13. 1/4/10 1/4/10 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 43.536 14. 1/6/10 2/6/10 ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ ΣΕΡΑΓΕΒΟ 47.700
    15. 23/9/10 23/9/10 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΒΡΥΞΕΛ 56.176
    16. 17/11/10 17/11/10 ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞ ΠΑΡΙΣΙ 47.047 17. 13/12/10 14/12/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛ 49.174

    Αν είναι δυνατόν για μονοήμερη μετακίνηση υπουργού στο ΠΑΡΙΣΙ να πληρώνουμε περίπου 50.000 ευρώ, όταν το ακριβότερο εισιτήριο κοστίζει 500 ευρώ. Αυτό είναι πρόκληση για ένα λαό που δοκιμάζεται τόσο σκληρά.

    Όταν μια κυβέρνηση καλεί το λαό σε αβάσταχτες θυσίες και την ίδια στιγμή επιδίδεται σε προκλητική σπατάλη, είναι αναπόφευκτο ότι θα έχει το χείριστο τέλος.

    ΟΛΕ !! ΠΑ$$$$$$$$$$$$ΟΚ... ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι ηλίθιοι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ότι η κυβέρνηση συνεργασίας – Παπαδημου ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ !!
    Τι έγινε ρε επαναστάτες του κολου και δεν είσαστε στις πλατείες !!
    Τελικά το πρόβλημα ήτανε ο ΓΑΠ η τα μέτρα !!
    Βρόμικη αντιπολίτευση μαζί με βόδια πολίτες .
    Ο ΓΑΠ είχε δίκιο και φαίνεται σήμερα !!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΌΧΙ ΒΛΑΚΑ ΑΝΩΘΕΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Πίπες κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά τι γίνεται λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκη - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το μήνα χωρίς το μηνιάτικο τους με πλασματικές υπερορίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερορίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση