GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΤΕ: Oι συνεχείς εκροές πελατών και οι μαύρες προοπτικές…

Από το  badmoney.gr Τουλάχιστον 2 με 3 φορές έχουμε ασχοληθεί κατά τον τελευταίο 1 χρόνο από αυτή τη στήλη με την περίπτωση του ΟΤΕ και τη ...

Από το badmoney.gr
Τουλάχιστον 2 με 3 φορές έχουμε ασχοληθεί κατά τον τελευταίο 1 χρόνο από αυτή τη στήλη με την περίπτωση του ΟΤΕ και τη μετοχή του, έχοντας αναφέρει τις πολύ αρνητικές μας εκτιμήσεις για τις προοπτικές της εταιρείας, αλλά και του κλάδου. Μάλιστα, έχουμε αναφέρει ότι δε θα μας έκανε καμία εντύπωση αν η εταιρεία τα επόμενα χρόνια έφτανε σε οριακό σημείο, αντιμετωπίζοντας ακόμη και ζήτημα επιβίωσης.
Ξέρουμε βέβαια ότι αυτό μπορεί να ακούγεται εξαιρετικά υπερβολικά σε κάποιους, αλλά εμείς θα επαναλάβουμε ότι το μεγαλύτερο λάθος το οποίο διαπράττουν οι επενδυτές είναι να...
μένουν σε στερεότυπα ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν πρόκειται ποτέ να αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης. Όχι ότι είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα οι προοπτικές είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνες.
Απορούσαμε πάντα τι μπορεί να ελπίζει κανείς από την εταιρεία ΟΤΕ και τη μετοχή του, όταν υπάρχει ο ανταγωνισμός ο οποίος υπάρχει (μάλιστα οι ανταγωνιστές είναι πλέον πολύ πιο αξιόπιστοι από το παρελθόν). Επίσης, τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν κλάδο όπου συνεχώς τα τιμολόγια μειώνονται. Όταν το internet αναπτύσσεται με απίστευτους ρυθμούς, ενώ είμαστε σίγουροι ότι σε μερικά χρόνια οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών το μόνο που θα πουλάνε θα είναι ένα απλό – φτηνό πακέτο σύνδεσης με το Internet, αφού όλα τα υπόλοιπα και κυρίως οι τηλεφωνικές συνομιλίες θα γίνονται μέσω του διαδικτύου (πχ skype).
Θα φύγουμε όμως από τις εκτιμήσεις και τις προοπτικές του κλάδο και θα πάμε στα οικονομικά στοιχεία της εταιρεία. Εδώ και μήνες αναφέρουμε ότι μερικά από τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας πραγματικά μας τρομοκρατούν. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα 9μήνου, σε ενοποιημένο επίπεδο υπάρχουν συνολικές υποχρεώσεις 7,5δις ευρώ!!, ενώ τα ίδια κεφάλαια του ομίλου είναι 1,4δις ευρώ. Έτσι μιλάμε για μια αναλογία συνολικών υποχρεώσεων προς ίδια κεφάλαια της τάξης του 4χ, η οποία αν και είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με το τρομακτικό 7χ στις 31/12/10 (λόγω κυρίως της αύξησης των ιδίων κεφαλαίων κατά 350 εκ ευρώ), εντούτοις δεδομένου του ύψους των υποχρεώσεων σε απόλυτο αριθμό και κυρίως των προοπτικών του κλάδου, η παραπάνω αναλογία κρίνεται πολύ μεγάλη.
Τώρα σε συνάρτηση με όλα τα παραπάνω και ουσιαστικά η αφορμή για το σημερινό μας θέμα ήταν τα πρόσφατα στοιχεία σχετικά με την πελατειακή βάση της εταιρείας. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 πελάτες έχασε από τις αρχές του χρόνου (δηλαδή σε 11 μήνες) ο ΟΤΕ, ενώ μεγαλώνει σημαντικά και το πρόβλημα των επισφαλειών, όπως βέβαια συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου (σταθερής και κινητής τηλεφωνίας), όπου τα προβλήματα είναι τεράστια και προοπτικές πολύ αρνητικές.
Μάλιστα, τα φέσια στον ΟΤΕ ξεπερνούν τα 30εκ ευρώ, ενώ το πιο τρομακτικό είναι ότι με βάσει στοιχείων των εταιρειών σταθερής τηλεφωνίας μέχρι τον περασμένο μήνα είχαν κοπεί πάνω από 100.000 τηλεφωνικές γραμμές. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης του ΟΤΕ, περισσότεροι από 120.000 συνδρομητές θα έχουν εγκαταλείψει το σταθερό τηλέφωνο μέχρι τα τέλη του 2011, τα 2/3 εκ των οποίων οδηγούνται σε εναλλακτικές εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι περίπου 10.000 συνδρομητές εγκαταλείπουν κάθε μήνα τον ΟΤΕ, με μεγάλο ερώτημα πως θα αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα.
Που θα οδηγήσουν όλα τα παραπάνω; Είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα. Ένα μόνο είναι σίγουρο ότι η μετοχή της εταιρείας μόνο αδίκως δε βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό.

10 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά το πάλευαν, Πασόκοι για ναρθούνε
    τους μαύρους εκαλούσανε, στη χώρα μας να μπούνε ,
    αδέρφια μας πακιστανοί, σας δίνω υποσχέσεις
    με τον καντάφι αγκαλιά,έλα κι συ να χέσεις
    ήρθαν οι μαύροι τώρα πια, εσένα καρτερούνε
    και πασοκτζήδες βγήκανε να τους υποδεχτούνε
    στην Αθηνάς παγαίνουνε , τους μαύρους για να βρούνε
    μαύρες ψωλές γυρεύουνε και θε να πηδηχτούνε
    σαν έφτασαν στην Αθηνάς, σε χωρο τιμημένο
    πακιστανοί πετάχτηκαν με πούτσο κορδωμένο
    και οι πασοκτζηδες άρπαξαν την πούτσα τους στο στόμα
    κι ακόμα τώρα τον ρουφούν και δίνουν και αγώνα
    το έμαθαν κι οι υπόλοιποι, στην ιπποκράτους την οδό
    κι έτρεξαν όλοι μαζί να πάρουν να πάρουν οβολό
    τον οβολό τον πήρανε, στον κώλο τους τον έχουν
    κι από τη χαρά τους την πολλή φωνάζουν κι όλο τρέχουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΌΛΑ ΤΑ ΘΥΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ
    συγχρονισμένα.

    ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ
    ΤΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ"..
    ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
    με την ωραία φωτό του ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥ
    αλλά εν γνώση του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ
    ...με την μώβ γραβάτα.
    (Το τυρκουάζ κασκόλ για τον πισινό του
    του το έδωσε μετά ο Αφέντης του Πασάς).
    - κλείνει η παρένθεση.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αϊντε αδελφάρες και αδελφές
    το 2011 τελείωσε......
    τώρα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την Δευτέρα το 2012
    θα βγούμε περίφανα στις ΑΓΟΡΕΣ... !!!

    για την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΝΤ.
    Οι Εθνοσωτήρες σας
    ΓΑΠ-Παπακώσ & Βενιζέλας
    μετά Δοσίλογων συνεταίρων
    ΚαρατζαΦυρέρηδων-Κόρης & χαφιέ Κουβέλη.

    Οι ουρανοί αναγουλιάζονται..
    Μοσχαροειδή, αιγοπρόβατα και βοοειδή ΠΑΣΟΚ
    καθώς και λοιπά ζωύφια, παράσιτα και ερπετα..

    Ζήτω το ΛΑΟΣ - ΠΑ$$ΟΚ στης ΔΥ.ΣΗΣ το ΔηΑρι.
    ____________________________________________
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ιθαγενείς ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2012 .
    ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
    Τυρανόσαυροι Δινό-σαυροι Αχόρταγοι
    της Ελλάδας και των Ελλήνων.

    και για το έθιμο.....* το αναχρονιστικό κατά Μπίστη Μίστη και
    κακό πρασινο-μαυρο-ρουζ-φαιό συναπάντημα...*


    ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ)
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΡΧΗ ΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΙ ΑΡΧΗ ΚΑΚΟΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΣ !
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΣ + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να καταθέσω το τι μου συνέβη
    Είμαι συνταξιούχος της ΔΕΗ, εργαζόμουνα 15 χρόνια σε σταθμό παραγωγή στον ΑΗΣ Καρδιάς. Γι΄αυτούς που δεν ξέρουν, σε έναν σταθμό παραγωγής ρεύματος που λειτουργούσε με κάρβουνο, λιγνίτη. Για να θερμανθεί το νερό και να παραχθεί ο ατμός που αυτός περιστρέφει την γεννήτρια του ρεύματος, ο λιγνίτης οδηγείτε σε σπαστήρες και κονιορτοποιημένος οδηγείται στο καζάνι. Είναι αδύνατη η μη διαφυγή του τον χώρο πριν καταλήξει στο καζάνι. Έβγαλα ακτινογραφία και μου είπε ο Γιατρός να κόψω το τσιγάρο γιατί φαίνονταν μαυρισμένα τα παΐδια μου. Είχα ακούσει από τους συναδέλφους όταν ήμουν στον σταθμό ότι συμβαίνει αυτό να επικάθεται από την εισπνοή στα σωθικά ο λιγνίτης και η τέφρα που στους σταθμούς με την βοήθεια του ήλιου την αντικρίζεις και τρομάζεις. Δεν κάπνισα ποτέ μου, ο θεός να μου χαρίζει ζωή να δώ τα παιδιά μου να προκόβουν. Και έρχονται οι κλέφτες, οι απατεώνες και μου μειώνουν την σύνταξη λεφτά που παρακρατήθηκαν για να αποδοθούν στην σύνταξη, μου αφαιρέθηκαν δώρα και σαν να μην φθάνουν αυτά θα μου αφαιρέσουν και το μειωμένο που δόθηκε κάποτε αντί αύξησης. Είμαι συνταξιούχος αλλά έχω 2 παιδιά σε σπουδές και ο μικρότερος είναι Γ! λυκείου, πως θα τα βγάλω πέρα δεν το ρωτούν. Ρε κλέφτες που λεηλατήσατε τον τόπο, παίρνατε και παίρνατε δάνεια για να πληρώσετε τα υπερκοστολογημένα που προμηθευόσασταν, έτση ώστε να φθάσει η μίζα στην τσέπη σας κλέφτες όπως υποβρύχια, ζήμενς, αμυντικός εξωπλησμός, ολυμπιακά ‘έργα και της πουτάνας σας το μουνί, φάγατε μέχρι σκασμού ρε κλέφτες και έφταναν αυτά λεηλατήσατε και τα αποθεματικά των ασφαλιστηκών ταμείων. Το ταμείο μας είχε αποθεματικά 11,5 δις διότι απατεώνες σας πρόλαβε η ΔΕΗ και τα επένδυσε στην επιχείρηση και αξιοποιήθηκαν, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ που λεηλατήσατε τα πάντα δεν αφήσατε τίποτα και απομυζήσατε ακόμα και αυτή την επιχείρηση που λέγετε ΔΕΗ και την καταχρεώσατε και βρήκατε λύση ρε κλέφτες, απατεώνες τα μου αφαιρέσετε το μειωμένο που δόθηκε αντί αύξησης μισθού .
    Ρε πρόστυχοι τα λεφτά που δίνει ο καθένας μας, ο κάθε καταναλωτής για το ρεύμα τα μισά λεφτά τα παίρνει ο κάθε Δήμος και η ΕΡΤ έτσι γαμισάτικα. Αλλά φταίνε οι αρχιδογλύφτηδες, τα καθίκια που πέρασαν από το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ από το 1980 που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γλύφουν αρχίδια για ιδιοτέλεια. Όπως συνέβη και να τους φτιάχνουν βουλευτές, Νομάρχες, Διοικητές …. και όχι τα φτιάξουν τα καθίκια οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ τα κακώς κείμενα, να μην επιτρέψουν να χρησιμοποιούν αυτή την κερδοφόρα επιχείρηση για κομματικούς σκοπούς.
    Πρώτα απ΄ όλα ρε καθίκια συνδικαλιστές εσείς πρέπει να ντρέπεστε. ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
    Υ.Γ. Έχετε μεγάλη ευθύνη πρωτοκλασάτη της ΓΕΝΟΠ γι΄αυτό που γίνετε στην επιχείρηση. Πρέπει να σας γιαουρτώσουν οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι διότι εσείς δεν δουλέψατε πότε. Ο καταστροφέας του Έθνους ο ανδρέας παπά ανδρέας που σας χορήγησε την «συνδικαλιστική άδεια» για όλο τον χρόνο και δεν πάτησε ρε καθίκια το πόδι σας σε χώρο εργασίας για δουλεία ποτέ σας. «Υψηλή διανόηση» ήσαν πάντα και υψηλή ιδιοτέλεια και να που κατάντησε η πιο κερδοφόρα επιχείρηση του τόπου, με χρέη 4,5 δις.
    Γιαούρτωνα και γαμίση θέλει η ηγεσία της ΓΕΝΟΠ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ--ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ...!!!

    ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ... ΦΤΕΡΑ...!!!

    Σε 36 δισ. ευρώ ανέρχεται το ύψος των καταθέσεων που έχουν αποσυρθεί από το Τραπεζικό σύστημα από τον Ιανουάριο του 2011...!!!

    Η ραγδαία συρρίκνωση των καταθέσεων αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για το τραπεζικό σύστημα:
    Στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 16 δισ. ευρώ περίπου, ενώ από την αρχή του έτους η μείωση ξεπερνά τα 36 δισ. ευρώ.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, όπως δημοσιεύτηκαν στην ενδιάμεση έκθεση, το δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου η συνολική ρευστότητα του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος εμφανίζει μείωση κατά 80 δισ. ευρώ.

    Βέβαια, όταν ο Παπακωνσταντίνου έλεγε ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις καί πρό μηνών ό Παπανδρέου ομιλούσε γιά δημοψήφισμα ποιός Έλληνας θα εμπιστευόταν τις καταθέσεις του στις Ελληνικέ Τράπεζες;;;

    Οι Έλληνες φταίνε πού σήκωσαν τα λεφτά τους γιά να τά διαφυλάξουν καί ΟΧΙ οι Παπανδρέου--Παπακωνσταντίνου πού τους κατήυθυναν σε αυτή την μοναδική λύση;;;

    Είναι ή δεν είναι έγκλημα κατά της Ελληνικής οικονομίας;;;

    Πότε θα... "πληρώσουν";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια σε οτι γραφετε δικιο εχετε,

    εσεις οι οικονομολογοι του badmoney, σαν λογιστές μιλατε,

    αν πραγματικά γνωρίζατε τις έφταιξε, πρωτα θα ζητουσατε την εκτελεση του Σημιτη, με δημοσιο λιθοβολισμό και μετά την προληπτική φυλακιση ολων των πολιτικων και δικαστικων.

    Για εμας τους απλοικούς κι αγραμματους που δεν γνωριζουμε οικονομικα και λογιστικα,

    στις επομενες εκλογές ενα μονο να ζητάμε,

    ΔΩΡΕΑΝ WIFI απο δημαρχους και νομαρχες διοτι σύντομα θα κοψουμε τηλέφωνα σταθερά και κινητά.

    ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    να επικοινωνουμε τουλαχιστον.

    Αυτο ειναι η μεγαλη απειλή για τους κλεφτες κι απατεώνες πολιτικους μας.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελευθερος ανταγωνισμος φιλε να ριξουν τις τιμες να μη φευγει ο κοσμος
    οι εργαζομενοι του οτε τι κανανε τοσα χρονια λυνανε σταυρολεξα?
    εγω ειχα κανει μια φορα αιτηση και οταν εφυγα την πεταξε!
    γρηγορο διαδικτυο που εχετε ?μονο γυρω απο την ομονια να ειστε ανοιχτα και το απογευμα και σαββατα να ανεβει η δουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ

    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Η ΧΩΡΑ

    ΚΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;

    Ο ΟΤΕ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΗ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΛΟΓΩ Ε.Ε. ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΤΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΣΕ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ.

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

    ΤΟ ΙΚΑ ΦΑΛΙΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ,

    ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ, ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΑΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sta arxidia mas o O.T.E.. Na pane... shmera sta tsakidia... ta perissotera koproskyla kai dhmosioi ypallhloi ekei mesa... me 3.000 eyrw ka8e mhna. Boyliazoyme kai kapoioi akoma loydobikizoyn... Ola idiwtika na ginoyn, na doyme meta toys magkes... Thn Germania thn ekanan delete apo ton xarth oi symmaxoi kai omws h xwra ayth egine pali h prwth dynamh ths Eyrwphs. Emeis apo thn allh.., to paizame... magkes me daneia kai me oneiro na ginoyme dhmosioi ypallhloi. Eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3000?

    kai liga les

    Oi ypallhloi toy OTE pairnoyn apo 6000 to mhna.

    Am den me pisteyeis rota to karatsaferh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΑΣΙΝΗ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΝΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ..ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΠΤΡΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση