GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με πέτρες και γιαούρτια επιτέθηκαν στην Μπακογιάννη...

Από το http://www.cretalive.gr/ "Έφοδο" σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκανε το βράδυ του Σαββάτου ομάδα νεαρών, με στόχ...

Από το http://www.cretalive.gr/

"Έφοδο" σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκανε το βράδυ του Σαββάτου ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένεια φίλου της, γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.
Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες και "εφοδιασμένοι" με γιαούρτια, πέτρες και...
 άλλα αντικείμενα έφθασαν, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το εστιατόριο "Λούκουλος" στην οδό Κοραή, στο κέντρο της πόλης, και άρχισαν να πετούν ... τα αυτοσχέδια όπλα προς το μέρος της προέδρου ΔΗ.ΣΥ.
Τα γιαούρτια "βρήκαν" την Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσωπο και στα μαλλιά, ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.
Αναστάτωση προκλήθηκε στο εστιατόριο, η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε ατάραχη, ενώ οι νεαροί έγιναν "καπνός".
Η αίθουσα, εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη, καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποιούσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας

17 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ SIEMENS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο λεβέντες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ;

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο λεβεντες μου,να μη σταματησουμε ομως να σινεχισουμε οπου τους βρισκουμε να μην τους αφισουμε σε χλωρο κλαρι,τους κλεφτες τους προδοτες,τους απατριδες τους παρτακιδες,φωτια και τσεκουρη σε ολους οσους ηταν στο γκοβερνο απο το 74 και μετα,πολυ δε περισσοτερο στην κορη του Δρακουλα της διαπλοκης Ντορα SIMENS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαουρτ; σκατα επρεπε!
    Μπραβο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς για τη Ντόρα που ήταν στη Κρήτη που την αγαπάνε πολύ και της έριξαν γιαουρτάκι, γιατί άν ήταν στην υπόλοιπη Ελλάδα θάτρωγε σκέτο σκατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λεβέντες με κουκούλες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντόρα καλά να πάθεις. Ότα έβγαζες φωτογραφίες με τον Χριστοφοράκο, μη περιμένεις και καλύτερη αντίδραση του κόσμου.
    Θα φάτε μαύρο στις εκλογές, που το κάρβουνο θα είναι άσπρο μπροστά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 15 Ιαν 2012 10:21:00 π.μ.

    ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ Η ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΕΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -- Ε.. βέβαια που να την πετύχουν που έχει μαγικό κάλυμμα
    με ξόρκια του επίτιμου...
    Εμπάσει περιπτώσει η Ντόρα και η "ιδεολογία" της και τα άτομά της
    είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι του προβλήματος.
    ____________________________________
    Κάτι που δεν είπαν στο περιστατικό που συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης
    με τη Μπακογιάννη ήταν ότι όταν νέα παιδιά επιτέθηκαν λεκτικά,
    αυθόρμητα και όχι προσχεδιασμένα και έριξαν και δύο γιαούρτια
    προς το μέρος της. ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΠΛΟ.
    Τότε κάποια παιδιά μέσα στην οργή τους φεύγοντας,
    πήραν τις πέτρες κι έσπασαν τη τζαμαρία.

    Αυτοί είναι οι Βολευτές μας.
    Όπλα vs Γιαούρτια!
    1ον) Ευτυχώς που δεν είχαμε θύμα πρώτα για τους γονείς αυτών των παιδιών.
    2ον) Φτηνά τη γλύτωσε... που θα πάει... θα'ρθει η ώρα όλων τους!
    Την καλημέρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδες Ντόρα πόσο αδύναμη είσαι;


    Καλά να πάθετε εκεί στην ΔΥ.ΣΗ τι ΘΈΛΑΤΕ μωρέ εσείς με τον Παπαδήμο, τον Γ.Α.Π, τον Αντωνάκη τον Φυρερ;... Κάτσε τώρα με τους φλώρους του κόμματος να τρώτε γιαούρτια η πήγαινε με τον Βενιζέλο...

    Προκαλείτε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, ήλθαν άνθρωποι να σε στηρίξουν κάτι που δεν έκανε Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ και αντί να ακούς πείρες Ναπολεόντεια απόφαση υπέρ του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!!! Συμπέρασμα;; μηδέν από μηδέν ΚΑΙ ΕΣΎ..

    Τυχεροί είσαστε άλλοι που σας ήλθαν με γιαούρτια και δεν ήλθαν με τα Καλάνζικοφ ..

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ !!!! μην βιαστείτε να πείτε παπαριές μερικοί, έχω αποχώρηση από την ΔΥ.ΣΗ ως ένας απλώς πολίτης που πίστεψα ότι κάτι θα γεννιόταν ..
    Ο κ ..Χρήστος Σ. Αργυρίου τα γνωρίζει, μην βγει κανείς να με αμφισβήτηση από την ΔΥ.ΣΗ για βγάλω τα ειμελ....


    Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες η μάσα έλαβε ΤΕΛΟΣ, για όλα τα κακά βέβαια φταίει η Ν.Δ , έχουν ένα μαλάκα αρχηγό που τον βρίζαμε στο συνέδριο μας και αυτός μας στηρίζει αλλά Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ το είπαμε ΑΥΤΟ .. ( προσωπικά αρχίζω να πιστεύω ότι έχει πιο πολύ μυαλό ο Γιωργάκης από τον Αντωνάκη και γύρω αυτού ) Αύριο θα εκμεταλλευτούνε αυτό που λέει ότι δεν θέλει να ανοίξουν οι λογαριασμοί τον δικών του βουλευτών και στελεχών ,θα επικαλεστούνε ότι έχει 90% τον καταθέσεων του στο εξωτερικό, ( στοιχεία που είναι καταγραμμένα στα πόθεν της βουλής ) και για να δείτε τι ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο Αντωνάκης του 30% χα χα χα , καλά πόσο μαλάκες είστε εκεί στην Συγγρού αλήθεια πιστεύεται ότι υπάρχει 30% στην Ν.Δ σήμερα;

    ( Σύντροφοι και συντρόφισσες του ΠΑΣΟΚ το Από- κόμμα αποφάσισε να βγαίνει κάθε ημέρα και ένας από τους συντρόφους μας να δηλώνει ως υποψήφιος αρχηγός μέχρι να την να ζαλίσουμε τον Λαό και τα αλλά Α-κόμματα .. Έτσι σας προτείνω να αλλάξουμε το πρώτο ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ , θα τους λέμε ότι για όλα φταίει η Δεξιά και η Ε.Ε το μότο Δεξιά και Ε.Ε θα δείτε ότι θα μας σώσουμε τα προσχήματα μέχρι να τους πάμε ΕΜΕΙΣ στης εκλογές.. Αυτό το κόλπο πάντα έπιανε στους ηλίθιους που μας ψηφίζουν χρόνια τώρα .. Επίσης σύντροφοι και συντρόφισσες προτείνω να παρατήσουμε τους δημόσιους – ψηφοφόρους υπαλλήλους μας , αυτούς θα τους ξεπετάξουμε όταν πάρουμε ένα καλό ποσοστό και συγκυβερνήσομε πάλι με την Ν.Δ , ΛΑ.ΓΟΣ, ΔΥ.ΣΗ, τώρα επείγει να πνίξουμε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους ) … Έτσι σκεφτείτε όντα θα πάτε να ψηφήσετε αν σας το επιτρέψουν ..Προσωπικά έχω κάνει της επιλογές μου μόλις ακούσω ότι πήραμε το δάνειο με όρους Νταλάρα με Αγγλοσαξονικό δίκαιο !!!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΉΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ....ΑΙΘΑΙΡΟΒΑΜΩΝ
    μου μοιάζεις,

    όπως έλεγε παλιά ο σάπιος.

    ή είσαι μασουρωμένος 1.36 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμφανιστηκε και ο κλασικος αρχιμαλακας ρουφ στις 1.36μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΤΟΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΦΤΑΙΜΕ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ??? ΑΠΟ ΠΑΜΠΟΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ???????.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ANA THN ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ …

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ-ΚOMMA ΤΟ ΔΗ.ΣΥ. ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ, ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ

    "ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ"

    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ:

    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση