GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζεύει τα περί επιτροπείας το Βερολίνο, αλλά θέλει "χρυσό κανόνα"...

Η πρόταση να τεθεί η Ελλάδα υπό δημοσιονομική επιτροπεία δεν είναι παρά μια γενική σκέψη που βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση, υποστήριξε σήμ...

Η πρόταση να τεθεί η Ελλάδα υπό δημοσιονομική επιτροπεία δεν είναι παρά μια γενική σκέψη που βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση, υποστήριξε σήμερα το Βερολίνο σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους για το θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός και εκτός Γερμανίας.
«Πρόκειται ακόμη για μια γενική σκέψη», διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων για να...
 συμπληρώσει: «Όλα είναι υπό διαμόρφωση. Το θέμα είναι να βοηθηθεί η Ελλάδα».
Με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Κότχαους, έκανε λόγο για συζήτηση εργασίας για να δούμε, όπως ανέφερε, «τι είναι δυνατό να κάνουμε όταν ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων επιμένει να παρεκκλίνει», στην προκειμένη περίπτωση αυτό της Ελλάδας, όπου «όλα δείχνουν πως υπάρχει ένα έλλειμμα» στην εφαρμογή των μέτρων λιτότητας.
Ο κ. Κότχαους μίλησε για δύο πιθανές πορείες: η πρώτη να εισαχθεί στο δίκαιο (της Ελλάδας) μια διάταξη που θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην αποπληρωμή του χρέους επί των άλλων δημοσιονομικών δαπανών, «ένα είδος ενισχυμένου "χρυσού κανόνα"», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η δεύτερη, είπε, θα ήταν «να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα να ενισχυθεί η παρακολούθηση των φορέων των μεταρρυθμίσεων δίνοντας ορισμένες εξουσίες απόφασης για τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας σε μια εξωτερική αρχή».
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ διαβεβαίωσε πως μια συμμετοχή κρατών και θεσμών στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν βρίσκεται υπό συζήτηση, επαναλαμβάνοντας ότι κεντρικό σημείο των συζητήσεων είναι η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.

6 σχόλια

  1. Βλάκα που αναρτάς την επιστροφή[η του δισεκατομμυριούχου.
    Καθυστερημένε που γράφεις βλάκα τακτικά, άρρωστε, όταν ρε σε ξεβρακώνουν ότι χάνεις στο μυαλό σταματάς και μετά πάλι από την αρχή.
    «Να γυρίσει ο Καραμ……..ς να σώσει τον τόπο !!!
    ΒΛΑΚΑ, ΒΛΑΚΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ. Και όταν σου τα έχωσε ένας ότι είσαι δραπέτης της Ψυχιατρικής σε κάψανε τα κρεμμύδια βλάκα και ζητούσες κατανόηση.
    Ρε καθυστερημένε και να σε πληρώνει βλάκα ο Καραμ…….ς, κολοκύθα, είναι δυνατόν ηλίθιε να γράφεις αυτές τις ηλιθιότητες και να μην εξοργίσεις βλαμμένε ; Να γυρίσει ο Καραμαλέγκος, όπως το λέει, που επί ημερών του στο Πολιτισμού ανεμίσθηκαν 2,4 δις καθυστερημένε , βλάκα ,ανόητε και να έχεις την απαίτηση να σε διαβάζουν, βλάκα, άρρωστε !!!!
    Μην τολμήσεις και ξαναγράψεις για επιστροφή του καραμ….. γιατί μου είπανε ……. Τι γίνετε μ΄έσανε …………
    Τα έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ ανωνυμε που βριζεις δεν ξερω ποιον με αυτα τα λογια,για πες μας εσυ τον καταλληλο πολιτικο που θα ηθελες.Γιατι βριζοντας ανωνυμα καποιον μου θυμιζει εναν παλιο πολιτικο που ελεγε.Ενα ειν του κομα"Αν λοιπον και οι δικες σου σκεψεις ειναι αυτες τοτε χιλιες φορες να γυριση αυτος που λες (αν και δεν τον γουσταρω)παρα καποια απολιθωματα οπως εσυ που λενε ακομα"ιενα ειν του κομα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ φίλοι μας οι Γερμανοί πάλι έσταξαν το δηλητήριό τους πάλι έδειξαν τα απόκρυφά τους όνειρα να υποτάξουν και να κυβερνήσουν την Ευρώπη. Το επιχείρησαν δύο φορές στο παρελθόν με τα όπλα χωρίς επιτυχία, τώρα μέσω της οικονομίας. Όσο για το μίσος τους εναντίων των Ελλήνων τους τα λέει καθαρά ένας δικός τους φιλόσοφος και από τους μεγαλύτερους ο Νίστε: ( Friedrich Nietzsche ("Η Γένεση της Τραγωδίας", κεφ. XV, 1872): "Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός
    πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
    Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι
    οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά
    πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με
    το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό
    αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με
    μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και
    αλαζονικού έθνους.) Όσο για τον τύραννο που θέλουν να μας στείλουν για την επιβολή Αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής του παραθέτω πάλι ένα απόσπασμα της φιλοσοφίας του Νίτσε: (Να είσαι νομοθέτης είναι η πιο εκλεπτυσμένη μορφή τυραννίας) Άραγε πολύ αυστηροί νόμοι ίσον τυραννία.
    Εκατό φορές πτώχευση με όλες τις συνέπειες, παρά την γερμανική ΤΥΡΑΝΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τ αφησουν αυτα που ξερουν οι Γερμαναραδες γιατι ετσι και κανει ΜΠΑΜ,η μπαλα θα παρει πρωτα αυτους.
    Γι αυτο ξυπνηστε ρε συμπατριωτες:μη ψωνιζετε γερμανικα,ουτε καποτα!Κλειστε το ΛΙΝΤΛ,περαν του οτι πουλαει οτι φτυνουν οι νεοναζι..Μην αγοραζετε γερμανικα αυτοκινητα..Μην ..γαματε γερμανιδες παρα μονο την Μερκελ!.Μην ταξιδευτε στη Γερμανια..Οσοι ελληνες την εχουν κανει να γυρισουν πισω με τα λεφτα τους..ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να τον κάνουμε τον ναζί επίτροπο ρε μαλάκ@@ Ευρωπαίοι;;

    Εδώ είναι ΠΑΣΟΚ και Βαλκάνια (φώτο)

    " ΣΗΜΕΡΑ
    Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ
    ΛΟΓΩ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
    27/1/2012 "

    Και κάνουμε ότι γουστάρουμε!
    Σιγά μη βάλουμε νταβατζήδες στο κεφάλι μας:



    Όποιος έχει κάτι καλό για δημοσίευση ας μου το στείλει (dexiextrem@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση