GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτος έρχεται, από τη ΝΔ, ο Μηταράκης στην Α' Αθηνών...

Ποιοι είναι, κατά σειρά, οι 7 "γαλάζιοι" που προηγούνται - εντυπωσιακές ανατροπές δείχνει μυστικό γκάλοπ Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟ...

Ποιοι είναι, κατά σειρά, οι 7 "γαλάζιοι" που προηγούνται - εντυπωσιακές ανατροπές δείχνει μυστικό γκάλοπ
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Πολύ ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές ανατροπές στη σειρά εκλογής των (υποψηφίων)  βουλευτών της ΝΔ στην Α' Αθηνών δείχνει τελευταία "εσωτερική" μετρήση που, σύμφωνα με πληροφορίες μου, έχει γίνει για λογαριασμό της λεωφόρου Συγγρού.
Στην πρώτη θέση έρχεται -κάνοντας την έκπληξη- ο Νότης Μηταράκης με σαφή διαφορά μάλιστα από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που είναι δεύτερος. Μια ακόμη ανατροπή σημειώνεται...
 στο πρόσωπο του Βασίλη Κικίλια ο οποίος εμφανίζεται τρίτος στις προτιμήσεις ενώ στις εκλογές του 2009 δεν είχε μπορέσει να εκλεγεί.  Τέταρτη είναι η Ελίζα Βόζεμπεργκ που είχε πάρει την ίδια θέση και στις προηγούμενες εκλογές. Το ίδιο ισχύει και για την Φωτεινή Πιπιλή που εμφανίζεται πέμπτη αλλά με ανοδικές τάσεις. Η Όλγα Κεφαλογιάννη που "μετακομίζει" από το Ρέθυμνο είναι έκτη ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος -που βγήκε τρίτος του 2009-  φαίνεται να έχει κατρακυλήσει στην έβδομη θέση.
Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2009 η ΝΔ είχε βγάλει 5 βουλευτές στην Α' Αθηνών.

23 σχόλια

  1. σε πολύ υψηλή θέση είναι ο κ. Παυλόπουλος μετά την συμβολή του στη κατάντια της Αθήνας από τους μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμόθεος Σημακαμπάνας18 Ιαν 2012, 9:13:00 π.μ.

    ΜΜΜ , Μηταράκης πρώτος. Νέος Παπακωνσταντίνου μου μυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι δεξιοι τα ψηφισανε ολα,
    και τωρα κανουν τον ηρωα..
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ξεφτερια μου
    νδ-πασοκ-νδ-πασοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "σύμφωνα με πληροφορίες μου, έχει γίνει για λογαριασμό της λεωφόρου Συγγρού."

    Το έχουμε ξαναδει το έργο. Η δημοσκόπηση ειναι κάποιου απο τους 7 και οχι της Συγγρού. Αυτοί εκει δεν έχουν λεφτα ουτα για καφεδες, δημοσκοπησεις θα κάνουν;;;; Απλά για να γίνει πιο πειστικό λέμε ντεμεκ απο Συγγρού..

    ΜΑς περνατε για ηλίθιους εδω;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.........ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρε βλάκα Έλληνα που μετά τα αίσχη του πασόκ πας να δώσεις εξουσία πάλι στα υποκείμενα των συνεντεύξεων, της αναξιοκρατίας, του ρουσφετιού, των αγροφυλάκων, της ισοπέδοσης, των πολύτεκνων εκπαιδευτικών,των διεφθαρμένων και χίλιων μύριων αθλιοτήτων.......... Περαστικά σου φοβερέ φηφοφόρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιοι δεξιοι και αριστεροι μωρε;

    η μαφια των δημοσιογραφων και το παρακρατος της παραπληροφορησης ανεβαζει οποιον θελει.

    αυτοι αμα θελουν

    κι εμενα κανουν πρωθυπουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!

    ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Πασόκος, άνθρωπος του Βενιζέλου και υποψήφιος του ΛΑΟΣ οι εγκέφαλοι της συμμορίας!

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ..

    ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ.

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ.
    __________________________________
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το στέλεχος του ΣΔΟΕ,
    ο Δ/ντης της ΕΤ3, το στέλεχος του ΛΑΟΣ και οι μαφιόζοι - τοκογλύφοι της Βορείου Ελλάδος [BINTEO]
    Όλες οι λεπτομέρειες και τα ονόματα των πρωταγωνιστών στο planet-greece

    Αηδία και αγανάκτιση από το μέγεθος της διαπλοκής οργανωμένου εγκλήματος - πολιτικής και επιφανών πολιτών του δημόσιου βίου. Αρχηγός της μαφιόζικης οργάνωσης τοκογλυφίας, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΛΑΟΣ, στον Νομό Ημαθίας (φωτό - αριστερά). Από κοντά και ο πρώην διευθυντής της ΕΤ3, Γιώργος Φερέτης (φωτό - δεξιά), όπως και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαχατζής (φωτό - μέση)...

    Μπόχα και δυσωδία. Ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ, εφοριακός, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, τραπεζικά στελέχη, δύο δικηγόροι, ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΤ3 Γιώργος Φερέτης, και ένας υπάλληλος ΠΑΕ αποτελούσαν μέλη τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Συνολικά συνελήφθησαν 47 άτομα, ενώ είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν και άλλα ασύλληπτα μέλη.


    Το "βρώμικο" στέλεχος του ΣΔΟΕ
    Προσωπική επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαχατζή. Γνωστός "πασοκτζής" με χρόνια διαδρομή στο κόμμα, είναι εύλογο η σύλληψή του να δημιουργεί περίεργους συνειρμούς για το άλλο σκάνδαλο, αυτό του Καπελέρη και την περίεργη στάση του Βενιζέλου.

    Ο Χρήστος Παπαχατζής, γνωστός συνδικαλιστής, επικεφαλής της ΠΑΣΚ εφοριακών από το 1995 έως και την εποχή Σημίτη και από τα τοπικά μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Βόρειο Ελλάδα. Τοποθετήθηκε στην νευραλγική αυτή θέση, όλως τυχαίως. Ήταν τόσο... τυχαία η επιλογή του, που συνέπεσε, όπως λένε εφοριακοί, μετά την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Οικονομικών από τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

    Μάλιστα, είχε διαδραματίσει κι έναν περίεργο ρόλο, όπως ανακαλύψαμε σε δημοσίευμα του 1995, στην εφημερίδα Μακεδονία.
    Ο Χρήστος Παπαχατζής είχε πρωταγωνιστήσει πριν από χρόνια σε μία χαρακτηριστική για την πολιτική του στάση αλλά και το ηθικό του διαμέτρημα υπόθεση σύλληψης ενός εφοριακού.

    Ο εφοριακός είχε συλληφθεί με σημαδεμένα χαρτονομίσματα αφού είχε προηγηθεί επί μακρόν εντοπισμός και παρακολούθηση του υπόπτου εφοριακού και ενδελεχής προετοιμασία των διωκτικών και εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιτευχθεί η σύλληψή του επ’ αυτοφώρω.
    Κατά την σύλληψη του εφοριακού εμφανίστηκε ένα άτομο το οποίο συστήθηκε ως «συνδικαλιστής» και δήλωσε πως θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ του συλληφθέντος με σημαδεμένα χαρτονομίσματα εφοριακού.

    Ο εισαγγελέας ο οποίος ήταν παρών, έκπληκτος μπροστά στην θρασύτατη στάση του συνδικαλιστή κατά τη σύλληψη, του εξήγησε πως είναι μάταια η οποιαδήποτε εμπλοκή του λόγω των αποδεικτικών στοιχείων που είχαν οι Αρχές στην διάθεσή τους αλλά και ότι η υπόθεση είναι τόσο εξωφθάλμως ανήθικη, ώστε να προκαλεί εντύπωση η εμμονή του να αναμιχθεί. Ο «συνδικαλιστής» ήταν βεβαίως ο Χρήστος Παπαχατζής, όστις μετά από χρόνια «προήχθη» κατ’ επιλογή του υπουργού Οικονομικών σε Διευθυντή Επιχειρήσεων Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ ...
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος συκοφάντης του Καραμαλή ρε υπνωτισμένοι; Θέλει και συκοφλαντη για να φανεί το χάλι του Καραμαλή; Το οτι ακολούθησε παρόμοιο δε σας δικαιώνει με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να ζησουμε να σας θυμομαστε
    λαμογια του κερατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε δικηγόρο η Μαργαρίτα για την τύχη των παιδιών της !
    ------------------------------------------------------
    Περαστικοί, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, από τον κάθετο στη Σόλωνος δρόμο, δίπλα στη Νομική, απόρησαν με την υπέργηρη κυρία η οποία χτυπούσε επίμονα το κουδούνι ενός νεοκλασικού.
    Όσοι κοντοστάθηκαν να δουν μήπως ήθελε κάποια βοήθεια, έμειναν έκπληκτοι όταν αναγνώρισαν στο....
    πρόσωπό της τη νύφη, σύζυγο και μητέρα τριών πρωθυπουργών !

    Ναι ήταν η Μαργαρίτα – Μάργκαρετ Τσαντ για τους πιο... κακούς – Παπανδρέου η οποία επισκεπτόταν ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία της Αθήνας.
    Παρά το περασμένο της ηλικίας της, στις 30 Σεπτεμβρίου έκλεισε τα 88 χρόνια - η χήρα Ανδρέα Παπανδρέου δεν το βάζει κάτω. Και αγωνιά. Αγωνιά πολύ, όχι για την δική της υστεροφημία, αλλά για την υστεροφημία του ονόματος που τη συνοδεύει επί 61 συναπτά έτη, από το 1951 οπότε παντρεύτηκε στις ΗΠΑ τον εκλεκτό, τότε, της καρδιά της Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου.
    Ευτύχησε να δει πρωθυπουργό τον πεθερό της Γεώργιο, τον σύζυγο Ανδρέα αλλά και τον γιο Γιώργο.
    Δεν είναι λίγο για μια γυναίκα.
    Στη δύση λοιπόν της ζωής της δεν θέλει να παραδώσει στους απογόνους της ένα όνομα καταρρακωμένο από τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια.

    Το diktionews.gr κατάφερε να μάθει τα ερωτήματα που υπέβαλλε στους επιφανείς νομικούς οι οποίοι στεγάζονται στο νεοκλασικό κτίριο.
    Κινδυνεύει ο Γιώργος να περάσει από Ειδικό δικαστήριο;
    Τι πρέπει να κάνουν ο Νίκος και ο Αντρίκος για τις καταγγελίες διαφόρων υποθέσεων, όπως τα CDS, που έχει καταγγείλει ο Πάνος Καμμένος;
    Όση ώρα κάθισε στο δικηγορικό γραφείο, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα αυτά όπως και για το εάν φέρει νομικές ευθύνες ο γιός της Γιώργος για το κατάντημα της χώρας.
    Κι αν κάποιος κακόβουλος τολμήσει να υποστηρίξει ότι η Μαργαρίτα πρέπει να ξέρει από Ειδικά Δικαστήρια αφού και ο Ανδρέας Παπανδρέου «πέρασε» από ένα από αυτά, η απάντηση είναι ότι θα πρέπει – αυτός ο κακόβουλος – να θυμηθεί ότι εκείνη την εποχή, το «βρώμικο '89» ο Ανδρέας είχε άλλη γυναίκα στην αγκαλιά του.
    Τη Δήμητρα Λιάνη.Οπότε ο γυναικείος εγωισμός της Μαργαρίτας δεν της άφηνε περιθώρια να σκεφτεί, τότε, τα νομικά τερτίπια της συζυγικής περιπέτειας στην πολιτική αλλά τα τερτίπια της «προδοσίας» ενός μεγάλου έρωτα.

    http://www.diktionews.gr/
    στις 8:35 μ.μ.


    - ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ.. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ
    ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    - Φαινεται πως σφιξανε οι κωλοι. Αρχιζουν και τα μαζευουν.
    Τα πραγματα ειναι στριμοκωλα και συμφωνα με ξενο δικηγορικο οικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο «κύριος τίποτα» κατά τον Πάγκαλο, δεύτερος.
    Η μεγαλοδικηγόρος, που δηλώνει 12.000 ευρώ το χρόνο, τέταρτη
    Το πουλέν των διαπλεκόμενων, ΔΟΛ, Βαρδινογιάννηδων, έκτο.
    Το λαμόγιο που έπαιζε παιχνίδια με τους συμβασιούχους, έβδομος.
    Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει...

    18 Ιαν 2012 1:46:00 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΥΜΕΡΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ. ΣΥΝΕΝΤΑΥΞΕΙΣ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΑΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τετοια γελοια υποκειμενα τυπου Νοτη Μηταρακη-Παναγιωτη Ψωμιαδη-Λιανα Κανελη,λαικιστες του χειριστου ειδος της δεκαετίας του 30 ψηφηζουμε γιαυτο να ειστε σιγουροι οτι δεν γλυτωνουμε με τιποτα την χρεωκωπια.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστά και παμπλουτο κράτος να παραλάβουν τα αισχρά βούρλα που ψηφίζουμε θα το κάνουν μίζες ρουσφέτια και αμέτρητές κομπίνες .....
    δε σωζόμαστε αλλά τέτοιους γουστάρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ( Αγαπούλες μου ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ψηφίσετε πάλι... Σας αρέσει το δούλεμα )

    Όμως η πείνα βαράει χτυπά κόκκινο, θέλοντας και μη θα βγούμε όλοι από τα καβούκια μας, και δεν θα υπάρχουνε τότε δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, φασίστες , προοδευτικοί...

    Η μάχη τότε θα είναι ο θάνατος σου η ζωή μου , αλήθεια βλέπετε ΦΩΣ από πουθενά;

    Άντε και κάναμε εκλογές και βγάλαμε τον Σαμαράκη, τον Μυταράκη, τον κάθε Καρατζαφεράκη και τον Παπά-ράκη ..

    Θα τους ακούμε να μας λένε υπομονή σε ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ακόμα, θα την έχουμε ;;

    Θέλω να πιστεύω και ελπίζω να ζω να δω το ΑΙΜΑ τους τον παιδιών τους των σκυλιών τους να χύνετε ποτάμι..(

    Με πήρε φίλος μου τηλέφωνο και μου έλεγε ντρέπομαι είμαι 53 ετών και βλέπω την κόρη μου με δυο πτυχίο με μεταπτυχιακό να κάνει την σερβιτόρα σε καφετερία που συχνάζουν αλλοδαποί,(δεν είναι κακό του είπα η δουλειά δεν έχει ντροπή, της γνωστές μαλακίες που λέμε όλοι μας) ναι μου λέει αλλά να τους σερβίρει και να την παρενοχλούν και το αφεντικό της να κλίνη τα μάτια λέγοντας μην μιλάς από αυτούς ζεις και ζω και εγώ )

    Έτσι είναι ΜΩΡΕ είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σήμερα, η κόρη μας που της αξίζει μια άλλη τύχη ,και εμείς καθόμαστε ΟΛΟΙ και την βλέπουμε να της πιάνουν τον ΚΩΛΟ για να φάμε !! Και έχουμε όλα αυτά τα αφεντικά της σημερινής φασιστικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να μας λένε να μην μιλάμε αν πιάνουνε τον ΚΩΛΟ της κόρης μας ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ;;

    ΣΚΑΤΆ ΝΑ ΦΆΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΑΥΤΌ ΖΟΎΜΕ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΉΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ -ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ- ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΟΥΣΤ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΡΕ- ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ..ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε σοβαρή χώρα τούτοι εδώ θα χτένιζαν κατσαρίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παυλόπουλε πέρνα τους μια συνέντευξη και κόψε τους όλους. Θα βγείς πρώτος εκτός και αν κάποιοιος προηγείται έτσι και αλλιώς ως πολύτεκνος. Ρώτα τους συναδέφους σου υπουργούς του Καραμανλή θα σου τα εξηγήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Παυλόπουλος θάπρεπε ναέχει ήδη κρυφτεί με αυτά που έχει κάνει. Αντ΄αυτού θέλει να είναι και υποψήφιος, τρομάρα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις".... χιχιχιχ..χα.χα.χοχοχο

    Έτσι λεγόταν ο συνδυασμός που στήριξε ο ΛΑΟΣ στις περιφερειακές εκλογές του 2009, για την Κεντρική Μακεδονία, όπου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ήταν ο φερόμενος "εγκέφαλος" του μεγάλου κυκλώματος τοκογλυφίας, που εξαρθρώθηκε χθες.

    Η μεγάλη ειρωνία, όμως, ήταν τα λόγια που είχε χρησιμοποιήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού, Κυριάκος Βελόπουλος, για να παρουσιάσει σε μια συνέντευξη Τύπου, τον τότε υποψήφιο.

    "Εμείς", δήλωνε τότε, "επιλέξαμε άνθρωπο που...εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν".

    .....μα που είναι οι λαλίστατοι φίλοι μας οι ΛΑΟΣίτες τώρα ;


    Ο Αρχηγός (κύριος πεντακαθαρίδης)
    ΛΑγΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΙΑΡΧΗΣ...

    Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κορυφή της πυραμίδας του μεγαλύτερου κυκλώματος τοκογλυφίας και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στη Βόρειο Ελλάδα, της σπείρας με τα τέσσερα πλοκάμια είναι ο Μάρκος Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε εμπλακεί στην υπόθεση Κουκοβίνου-Βατοπεδίου!

    Για όσους δε θυμάστε, να σας θυμίσουμε την υπόθεση της Κωνσταντία Κάνου, δικηγόρου της Τ. Σωτηροπούλου με τον τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Αρχικά, όλοι αρνήθηκαν τα δεδομένα. Όμως, τότε, η προβολή του βίντεο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο οποίο ο σύντροφος της κ. Σωτηροπούλου, δικηγόρος Μιχάλης Κουκουβίνος, εμφανίζεται να συναλλάσσεται με τον μεσάζοντα της εταιρείας που έχει αγοράσει από το Βατοπέδιο τα επίμαχα οικόπεδα της Ραιδεστού, λέγοντας μάλιστα ότι η αγωγή που έχει συντάξει η σύντροφός του «είναι μουσαντένια», προκάλεσε πολιτική θύελλα, αλλά και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Στελέχη της Ν.Δ., όπως ο γραμματέας του κόμματος, τότε, Λ. Ζαγορίτης, μίλησαν για «σκοτεινό παρασκήνιο» και «δήθεν μαρτυρίες, που ανατρέπονται».

    Ο κ. Κουκουβίνος μετά την προβολή του βίντεο υποστήριξε, ουσιαστικά, ότι «μπλοφάριζε», ώστε «να κερδίσει χρόνο για την κ. Σωτηροπούλου, που δεχόταν απειλές για τη ζωή των παιδιών τους». Η ίδια πάντως υποστηρίξε πως «δεν ήμουν ενήμερη για το ραντεβού του κ. Κουκουβίνου με τον κ. Καραμπέρη και φυσικά ούτε για το περιεχόμενο της μεταξύ τους συζήτησης». Όπως έλεγε, μάλιστα, τότε, «αποδοκιμάζει το περιεχόμενο της συζήτησης».

    Για θυμηθείτε την υπόθεση:
    Ο Μάρκος Καραμπέρης, όμως, είχε και πλούσια πολιτική δραστηριότητα.
    Ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του νομού Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου.
    _____________________________________________
    ΑΝΟΙΞΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ...ΠΑΣΟΚΟ-ΛΑγΟΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΧΤΕΙΤΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ Σ Κ Α Τ Α ΣΑΣ... ΣΑΠΙΟΙ EΛΛΕΕΙΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση