GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνοεπίθεση θέτει εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα της Βουλής!..

Από το http://www.secnews.gr/ Σύμφωνα με ανώνυμη πληροφορία που έλαβε το SecNews πρίν απο λίγο, υποστηρικτές της γνωστής ομάδα χακτιβιστ...

Από το http://www.secnews.gr/

Σύμφωνα με ανώνυμη πληροφορία που έλαβε το SecNews πρίν απο λίγο, υποστηρικτές της γνωστής ομάδα χακτιβιστών Anonymous στοχοποίησαν την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων (www.hellenicparliament.gr).
Μετά τα πολλαπλά χτυπήματα πρίν απο μερικές ημέρες σε...
 κυβερνητικές ιστοσελίδες, την επίθεση εναντίον της Εθνικής Τράπεζας αλλά και εναντίον της Δ.Ε.Η. είναι σαφές οτι το group χακτιβιστών  πλέον κάθε μέρα, σε μια επίδειξη ισχύος, «καταρρίπτει» με «ηλεκτρονικά πυρά» οποιαδήποτε ιστοσελίδα στοχοποιεί. Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα της Βουλής εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: <…> το οποίο υποδεικνύει την επιτυχημένη κατανεμημένη δικτυακή επίθεση (Distributed Denial of Service) που δέχονται οι υποδομές του κοινοβουλίου από την ομάδα των χακτιβιστών:

1 σχόλιο

  1. Διάβασα σε κάποια ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι πολυεθνικές έχουν εκπονήσει σχέδια για φυγάδευση των στελεχών τους σε περίπτωση κοινωνικής αναταραχής στην Ελλάδα. Το ίδιο κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύει και για ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κ.λ.π .Προτείνω λοιπόν στους ANONYMOUS και γενικά σε κάθε είδους HACKER μια και από ότι φαίνεται έχουν τις τεχνικές γνώσεις να μπαίνουν στα διάφορα sites αυτών των κυρίων και οργανισμών να υποκλέψουν αυτά τα σχέδια και να τα περάσουν στο διαδίκτυο για να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι ότι ξέρουμε από πού θα την κάνουν και θα τους περιμενουμε.Θα μου πείτε ότι θα αλλάξουν τα σχέδια τους .Και τι αυτό. Εμείς θα τα υποκλέψουμε ξανα.Και τότε θα τους μπει η ιδέα της ανασφάλειας .Αυτό είναι αρκετό για να σφίξει ο κωλος τους .Θα ζουν με την ιδέα ότι ξέρουμε ότι κάνουν .Τα λαμογια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση