GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το όχι της συνείδησης απέναντι στο ναι της κομματικής πειθαρχίας...

Από το  kimonmitalidis.gr Ώρες μόνο μείνανε μέχρι την Κυριακάτικη, και πιο κρίσιμη ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή. Οι βουλευτές καλούνται ν...

Από το kimonmitalidis.gr

Ώρες μόνο μείνανε μέχρι την Κυριακάτικη, και πιο κρίσιμη ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή. Οι βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για το μέλλον ενός ολόκληρου έθνους. Ενός έθνους που έχει φτάσει σε σημείο εξαθλίωσης και απογοήτευσης.
Κανείς, πλέον, δεν πιστεύει πως θα αλλάξει κάτι, πως θα γίνει για άλλους η ανατροπή και για άλλους το αυτονόητο το βράδυ της Κυριακής.
Οι βουλευτές θα αποφασίσουν αλλά με τι κριτήριο; Σε ποιον καλούνται να λογοδοτήσουν; Στους αρχηγούς, που...
όπως όλα δείχνουν, θα επικαλεστούν την κομματική πειθαρχία, ή στο λαό που ζητά επιτακτικά και επίμονα το «ΟΧΙ». Σε ποιον έχουν πραγματικά υποχρέωση;
Η απάντηση, αν και προφανής θα πρέπει ίσως να την επαναλάβουμε. Οι βουλευτές εκλέγονται από τους πολίτες, και τόσο αυτοί όσο και το σύνολο των οργάνων διοίκησης, οφείλουν να προασπίζουν τα συμφέροντα και τις επιταγές των πολιτών.
Τους πολίτες και μόνο πρέπει να ακούσουν και να ακολουθήσουν όλοι το δρόμο των βουλευτών που λένε «ΟΧΙ» στη σύμβαση της υποτέλειας και της υποταγής ενός έθνους.
Κυριακή κοντή γιορτή για όλους. Με όποιο αποτέλεσμα, πάντως, τίποτα δεν τελειώνει με τη συγκεκριμένη ψηφοφορία!

14 σχόλια

  1. οι βουλευτες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ
    ΚΟΝΟΜΑΝΕ απο τα δανεικα..
    ο μισθος ειναι το λιγοτερο..
    για να δουν οι δημοσιογραφοι εταιρειες συμβουλων,
    δικηγορικα γραφεια,
    εταιρειες μελετων,ΜΚΟ..
    ποσα εβγαλε ο βοριδης,και το ΛΑΟΣ,για να κλεισει το θεμα SIEMENS?
    η νομενκλατουρα των συγκυβερνουντων βουλευτων θα ψηφισει να συνεχιστει το καθεστως
    και οσο αντεξει..
    καθε μερα φερνει κιαλλο χρημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ .ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ .ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ..ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ..ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΛΟΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ [ΜΝΗΜΟΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ] ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ.ΠΟΤΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΑΟ.Ο ΒΟΥΔΑΣ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ .ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΛΑΚΑ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΣΕΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΦΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ.. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PAPADIMO, ANOI3E... TWRA... OLA TA KLEISTA... EPAGGELMATA NA DOYLEPSEI O KOSMOS.
    SPASE... TIS ISXYRES SYNTEXNIES ME THN KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS, THN MAYRH.../PARANOMH EMPORIA... AYTWN TWN ADEIWN KAI TOYS ANTISYNTAGMATIKOYS PLH8YSMIAKOYS KAI GEWGRAFIKOYS PERIORISMOYS STHN ASKHSH TWN EPAGGELMATWN.
    GAMA... FARMAKOPOIOYS, TARIFES, NTALHKERIA, SYMBOLAIOGRAFOYS KAI POLLOYS ALLOYS. EIDIKA OI FARMAKOPOIOI ME THN KLHRONOMIKOTHTA TO EXOYN PARAKANEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ναι της συνειδησης εναντια στο οχι του λαικισμου

    αλλιως ετοιμαστε για Καζακη και 12 ευρω το μηνα μαλακες νεοελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΙΓΗ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΙ ΣΑΚΧΑΡΑ ,ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΗΞΗΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΙ , ΤΕΡΗΔΟΝΕΣ ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ,ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ .ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΤΟ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΙΝΗΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρεωκοπια
    δραχμη
    κρεμαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8A DOUME TOU KWLOU MAS THN TRYPA POU LENE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς 12:00.. όχι ρε φιλαράκι δεν είμαστε Καζάκηδες, δεν τον πάω μία κι έχει πει πολλές μπαρούφες... αξιοπρεπείς Ελληνες είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. I've been surfing online more than three hours as of late, but I never discovered any interesting article like yours. It's beautiful price sufficient for me.

    Personally, if all website owners and bloggers made just
    right content as you probably did, the internet can be much more helpful than
    ever before.

    Here is my web blog insomnia what to do
    Feel free to visit my web page : insomnia 9 weeks pregnant

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση