GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πολίτες της Καστοριάς αγκάλιασαν τον Τζηκαλάγια...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ Ο αρχηγός-καίσαρας, με συνοπτικές διαδικασίες , του έδειξε την πόρτα της εξόδου από την ΚΟ αλλά και α...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/
Ο αρχηγός-καίσαρας, με συνοπτικές διαδικασίες, του έδειξε την πόρτα της εξόδου από την ΚΟ αλλά και από το κόμμα, ενώ λίγες ώρες μετά ο λαός της Καστοριάς τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό στην ακριτική περιφέρεια. Ο νέος βουλευτής στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Αντώνη Σαμαρά, τον πίστεψε…
Συνεπής με τη θέση του κόμματος, δύο χρόνια τώρα, έδινε τη μάχη στη Βουλή και στην Καστοριά εναντίον της «λάθους συνταγής» του μνημονίου που αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής της ΝΔ. Τώρα, με την ολική μεταστροφή του αρχηγού του, έπρεπε να...
αποφασίσει να διαγράψει τα δύο αυτά χρόνια.
Δεν μπορούσε, όμως ,να συναινέσει στο «λάθος». Παρά τις ισχυρές πιέσεις δεν κάμφθηκε, στάθηκε όρθιος.
Μεταξύ της, περίπου, βέβαιης επανεκλογής του και της συνείδησής του, ο Ζήσης επέλεξε τη δεύτερη, όπως άλλωστε και άλλοι είκοσι συνάδελφοί του.
Ο αρχηγός τον έδιωξε, αλλά οι πολίτες της Καστοριάς τον αγκάλιασαν. Πολιτικοί φίλοι,αλλά και αντίπαλοι του έσφιξαν το χέρι, τον στήριξαν.
Είναι ένας απ’ αυτούς. Άλλωστε, αυτούς εκπροσώπησε όταν είπε το μεγάλο «όχι».
Ο Ζήσης και οι άλλοι είκοσι βουλευτές αποτελούν φωτεινό παράδειγμα συνέπειας, πολιτικού ήθους, γενναιότητας…Μόνο με τέτοιους πολιτικούς υπάρχει ελπίδα για τη χώρα μας την οποία τόσο λοιδορούν οι ξένοι και τόσο μας έχει πληγώσει εμάς τους Έλληνες, όπως έλεγε και ο μεγάλος μας ποιητής Σεφέρης.
Το μήνυμα ελπίδας και αγώνα μπορούν να το δώσουν μόνο όσοι πολιτικοί τόλμησαν να διακινδυνεύσουν τη «βόλεψη» τους προκειμένου να μην ξεπουλήσουν τη συνείδησή τους.

7 σχόλια

  1. ΤΙ ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ;

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ;

    ΠΑΕΙ, ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή , τώρα εμείς πρέπει να συμπεράνουμε από τα γραφόμενα ότι ο Μέγας Στρατηλάτης και Μακεδονομάχος και παλαιστής του λαού Καπεταναντώνης Σαμαράς είναι κολοτούμπας ; Όχι πέστε μου , γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι μόνο ο Καρατζαφέρης. Αχ αχ, θα τρελαθώ και θα πρέπει να κάνω παρέα στον Τρελαντώνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΦΑΪ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαι παλικαρι ρε!καταλαβες ποσο προδοτης ειναι ο αμερικανοτρεφουμενος συμμαθητης του γαπ σαμαρας, ο κωλοτουμπας!!το 91 ανοιξε τα συνορα και εφερε τους αλβανους ο αλητης μαζι με το μητσοτακη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε "φωνακλά"
    κράτα και καμμιά....πισινή,
    η κωλοτούμπα ξέρεις, έχει αναχθεί σε εθνικό σπορ,ξέρεις πόσο εύκολα γίνονται τα όχι ναι και τούμπαλιν?
    Όσο για αγκαλιάσματα από τον λαό και αποδοχές,μην...ορκίζεσαι κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μεγάλε ασε να πει κάποιος άλλος για την πράξη σου.
    Μην παινεύεις τον ευατό σου
    Ενας βουλευτάκος ήσουνα που συμπλήρωνες τον αριθμό της ΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο καπου ακουσα οτι εκλεβε τα εικονοστασια και τα τρωγε στα μπιλιαρδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση