GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Καρατζαφέρη-Τσίπρα...

ΣΥΡΙΖΑ http://www.syriza.gr « Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χ...

ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr
«Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χρήματος, προφανώς για να ξεπλένουν άφοβα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμών του, ενοχλήθηκε από τον επιεική χαρακτηρισμό του «κονφερασιέ της Τρόικας». Και κατέφυγε στη.. γνώριμη για αυτόν τακτική της λάσπης.Έκανε όμως ένα λάθος. Επικαλέστηκε τη χούντα, αυτός που ζητά τη ψήφο των χουντικών. Δεν θα μπούμε στο κόπο ούτε καν να διαψεύσουμε τη συκοφαντία, αφού κατανοούμε ότι ο πανικός για τη πανωλεθρία που τον περιμένει, είναι κακός σύμβουλος.»
ΛΑ.Ο.Σ.
http://www.neolaialaos.gr/2012/02/07/news/38284/
«Απαντώντας το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ στην ανακοίνωση του Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει τα εξής:
«Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα, ότι στις τάξεις του ΛΑΟΣ δεν φιλοξενούνται ληστές, τρομοκράτες, έμποροι όπλων και άλλες συναφείς… αναρχικές δυνάμεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας μπορεί να απευθυνθεί στους κορυφαίους συνεργάτες του στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ κ.κ. Δραγασάκη, Βούτση και Κουράκη. Επί της ταμπακέρας πάντως, ο γνωστός υβριστής δεν απάντησε πόσα δημόσια, ή δημοτικά έργα έχει πάρει η οικογένειά του και ποια σχέση είχε με τον ευνοημένο από την χούντα, Τσίπρα. Όσον αφορά στην παλιννόστηση των κεφαλαίων που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, του θυμίζουμε ότι η πρόταση του ΛΑΟΣ, υιοθετήθηκε από την Ιταλία και μια σειρά άλλων, ακόμα, χωρών».»
Και μόνο που διαβάζει κανείς την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει απλά ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
1. Περί του Καραμπέρη, ο οποίος, ως μεγάλο στέλεχος της ΝΔ και χρηματοδότης της, έβαλε κάποια στιγμή ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ στα Ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ., χωρίς να έχει καμία άλλη ιδιότητα με αυτό, και έχοντας προσκομήσει λευκό ποινικό μητρώο χωρίς να έχει κατηγορηθεί τότε για τίποτα. (Βλ. Αναφορα σε σχετικό θέμα:http://area51gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_02.html) ... Αντίθετα καλό θα κάνει να θυμηθούμε κάποια πράγματα που σχετίζονται ΑΜΕΣΑ μεταξύ εγκληματιών και του ΣΥΡΙΖΑ ... Αλλά φυσικά και το πόσο Δημοκρατικά και Δίκαια αντιμετωπίστηκαν όλοι αυτοί!:http://www.skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_1346.html
2. Μιλάει για την Πρόταση ΛΑ.Ο.Σ. περί νομιμοποίησης Μαύρου Χρήματος, διαστρεβλώνοντάς την όμως μιλώντας για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. Θυμάμαι το εξής άρθρο με προτάσεις:
http://www.neolaialaos.gr/2011/07/11/news/2167/
«-Κατάργηση πόθεν έσχες, εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα και τους κατέχοντες δημόσιες διοικητικές θέσεις. (Για να μπει η παραοικονομία στην πραγματική οικονομία)
-Νομιμοποίηση κεφαλαίων. Αρκεί να αγοράσει 25 % σε ομόλογα. (Για να επιστρέψουν από το εξωτερικό δεκάδες Δις Ευρώ)»
Δηλαδή αγνοεί πως το Λα.Ο.Σ. θεωρεί πως θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος για τα Πολιτικά Πρόσωπα και Κατέχοντες Δημόσιες Διοικητικές θέσεις (για την αποφυγή του Πολιτικού Μαύρου Χρήματος - αναδεικνύοντας ψευδές αυτό που λέει το ΣΥΡΙΖΑ), όταν σαφώς πολλοί υποστηρίζουν πως αυτό που είχε προτείνει το ΛΑ.Ο.Σ. (που άλλοι το κατηγορούν και ως κονφερανσιέ της Τρόικας) είναι σωστή κίνηση για την ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (βλ.http://www.youtube.com/watch?v=U5CJrLMBu-U&t=56m20s )
Δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ, αντί στηρίζει την εισαγωγή του μαύρου χρήματος του εξωτερικού για να σωθεί η Ελλάδα,θεωρεί πως είναι πιο ανήθικο να νομιμοποιήσει μαύρο χρήμα από το να εξαθλιωθεί ένας ολόκληρος λαός - ο Ελληνικός λαός!... Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που αποδεικνύετε ΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ: ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ!
3. Στο τέλος κατηγορεί το ΛΑ.Ο.Σ. πως ζητά την ψήφο των Χουντικών!.. Ίσως το ΣΥΡΙΖΑ το βολεύει να αναμασάει αναφορές 12+ χρόνων πίσω, που αφορούσαν άλλο κόμμα και όχι το ΛΑ.Ο.Σ., σε μια εποχή που δεν υπήρχε χώρος για άλλα κόμματα. Το τι είναι το ΛΑ.Ο.Σ. άλλωστε δεν το καθορίζει το τι έκανε ένα άτομο πριν 12+ χρόνια, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ... Το ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί το ΛΑΟΣ εμμέσως για Χουντικούς-Φασίστες,αυτό είναι που ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ και ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ κάθε ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ - πράξη ανυπακοής στους Νόμους με το έτσι θέλω ( http://www.youtube.com/watch?v=ngF1-wJDItI ) για την πρόκληση ΧΑΟΥΣ ( το οποίο τους εξυπηρετεί ως φαίνεται!)! Αλλά ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ για το ΣΥΡΙΖΑ είναι Βασικότερο Στοιχείο Κομματικού Ανόδου και Υπεράνω της Λογικής και της Πραγματικότητας!...
Ωστόσο σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ, που στάθηκε μόνο σε Ψέμματα, και ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ και δεν απάντησε σε τίποτα από τις κατηγορίες, το ΛΑ.Ο.Σ. προχώρησε μιλώντας και για συγκεκριμένα ονόματα... Καθαρός ουρανός δεν φοβάται, Υποκριτές και ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ειδικά όταν οι δεύτεροι υπόσχονται την Αυτοκτονία ως Σωτηρία ...

15 σχόλια

  1. το μυαλο του πασοκομαλακα
    ειναι καμμενο απο
    καφετερια-μαγκια-αμορφωσια-μεγκα-κλαδικη-μπουζουκια-αυριανη-βημα-καθημερινη-
    υστερικη μαμα-πουτανα αδελφη
    λαμογιο πατερα-στριγγλα συζυγο-τυραννο αφεντικο-τσογλανια φιλους

    και ηταν και ακατοικητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πασοκ εφτιαξε το ΛΑΟΣ..
    για να κοβει απο τη ΝΔ..
    ολα τα πασοκοβοθροκαναλα προβαλουν τον μαφιοζο και τη συμμορια του..
    την ντορα,τον κουβελη και τις λοιπες πουτανιτσες του λαβρεντιαδη..
    ολες οι δημοκρατικες,προοδευτικες,ευρωπαικες δυναμεις..
    και οι πασοκομαλακες
    ακουνε μεγκα-σκαι
    διαβαζουν θεμο-κωστοπουλο
    εκφραζονται απο καρατζαφερη
    εχουν θολο βλεμμα τρελου
    και απαιτουν
    να τους παρεις στα σοβαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πασοκιτσες μου..
    σωσατε τη χωρα
    και δεν σας το
    αναγνωριζουν χρυσες μου
    οι αχαριστοι κωλοβλαχοι..
    φατε τα κλεμμενα για εκδικηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσιπρα αν βαλεις εστω και εναν πουστη πασοκο στα ψηφοδελτια,φυγαμε για ΚΚΕ..
    οποιος θελει πασοκ
    να παει στον κουβελη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανθεληνες και ο μεν και ο δε....
    με τη μονη διαφορα οτι ο τσιπρας και το σκυλοκομμα του εχει εσβαστο μισος σε οτιδηποτε ελληνικο και εθνικο....ο αλλος δε ο γελοιος ειναι τοσο ανθελληνας ισως και παραπανω απο τον παπανδρεου αλλα εχει το καμουφλαζ του εθνικιστη!!
    εθνικιστης να σου πετυχει.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 28-6-11
    Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος φταίει για το κατάντημα μας
    Οι Πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ ?
    Οι Πολιτικοί της ΝΔ ?
    Οι Συνδικαλ-η-στες ?
    Τα λαμογια της ΔΕΗ ?
    Η ΑΔΕΔΥ ?
    Οι βολεμένοι στις Κρατικές Ραδιοφωνίες ?
    Οι Αριστεροί της Εκάλης ?
    Η όσοι από εμάς τόσα χρόνια φιλάγαμε κατουρημένες ποδιές για να περνάμε άνετα εις βάρος των υπολοιπων Συμπατριωτών μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο τελος να μην ξεχασουμε να δωσουμε το OSCAR στον μεγαλο ηθοποιο μας και τραγουδιστη της ΔΕΗ Φωτοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΦΤΕΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΦΑΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3:49,
    γιασάν ρε μάγγα.
    Με άλλα λόγια είσαι σωστός.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, με τις κλεψιές τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαυές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΙΟΙ ΦΤΕΞΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ???
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,ΚΑΙ ΓΡΝΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ .
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΟΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ V-PRC THN EKANE... ΜΠΡΑΦ!

    'Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ (?) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ...

    Mόλις είδε την χθεσινή δημοσκόπηση της V-Prc την έκανε με χίλια.
    Ο Καρατζαφέρης είναι κλασικός πολιτικός που άγεται και φέρεται από τα γκάλοπ.
    Έτσι εξηγείται η δήλωσή του μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

    Ότι μαζέψει...και ότι γλιτώσει γιατί το το ποσοστό που το έδωσαν
    εύκολα γίνεται 2% ή 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση