GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εθνοπατριωτισμός του κ. Τσίπρα...

Toυ Γιάννη Σιδέρη Κάποτε θα συνέβαινε! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας, δεν έρχεται από την Ανανεωτική Αριστερά - από εκείνη την Αριστε...


Toυ Γιάννη Σιδέρη

Κάποτε θα συνέβαινε! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας, δεν έρχεται από την Ανανεωτική Αριστερά - από εκείνη την Αριστερά που δοκίμασε τις ιδέες της στο καμίνι της ιδεολογικής πάλης. Για την Αριστερά λέω που έτρωγε για πρωινό τα βιβλία του Γράμσι, (αφού το βράδυ είχε ξενυχτίσει σε μπαράκια, όπου η συζήτηση ήταν για Σοσιαλισμό με Δημοκρατία, με υπόκρουση ροκ. Για τότε λέω, που για τους νεολαίους του ΠΑΣΟΚ το ροκ ηταν συνώνυμο του πολιτιστικού ιμπεριαλισμού και...
για την ΚΝΕ αμερικανοφερτη μουσική - ώσπου και αυτή, υποκύπτοντας στους καιρούς, ανακάλυψε και πρόβαλε στα φεστιβάλ της ΚΝΕ το ροκ της Ρήξης!).
Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στον ΣΥΝ μετά την διάσπαση του ενιαίου Συνασπισμού, όταν το ΚΚΕ, μετά το πείραμα του βρώμικου ’89, αναδιπλώθηκε στον εαυτό του και επέστρεψε στον Περισσό. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, ανδρωμένος στις τάξεις της ΚΝΕ, το μόνο που εγκολπώθηκε από πλούσια παράδοση της Ανανεωτικής Αριστεράς, στην οποία βρέθηκε εν μια νυκτί, ήταν ο ακτιβισμός των μαθητικών καταλήψεων και ο φετιχισμός των πολιτικών χάπενινγκ .
Πήρε το δαχτυλίδι της προεδρίας από τον μέντορά του, προερχόμενον από το ίδιο κόμμα, Αλ. Αλαβάνο, την στιγμή που κατηγορούσε τον Παπανδρέου για την αποδοχή δακτυλιδιού – ενώ ταυτοχρόνως διακήρυττε στεντορείως ότι «στην Αριστερά δεν ταιριάζουν τα δαχτυλίδια»!(έλα μου ντε!)
Λίγο πριν τις εκλογές του 2009 είχε «λύσει» το πρόβλημα της ανεργίας ζητώντας να μπαίνουν κάθε χρόνο στο - ήδη χρεοκοπημένο - Δημόσιο εκατό χιλιάδες νέοι. Για να καλυφθεί η λεκτική υπερβολή, στο εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η υπόσχεση της δημιουργίας εκατό χιλιάδων θέσεων εργασίας το χρόνο...
Με την οδυνηρή είσοδο της χώρας στο μνημόνιο ο κ Τσίπρας διακήρυττε ότι η χρεοκοπία είναι παραμύθι με δράκο, αλλά προσφάτως κατήγγειλε τους πολιτικούς αρχηγούς ότι δεν συμπεριφέρονται όπως αρμόζει στην σοβαρότητα της στιγμής, καθώς η χώρα βρίσκεται στο παρά ένα της χρεοκοπίας!
Παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους «πέριξ» χώρους, η αντίθεση προς τον μνημόνιο, άρχισε να προσλαμβάνει ηθολογικά χαρακτηριστικά, εθνικοπατριωτικής πιστοποίησης! Η λέξη «προδότες» εμφανιζόταν με επιταχυνόμενη συχνότητα σε συζητήσεις, μπροσούρες και ατάκες στο διαδίκτυο. Ένας πούρος εθνοπατριωτισμός αντικατέστησε τις αναγκαίες προτάσεις για την εναλλακτική λύση. Επικεντρωνόταν στην κατακραυγή για το θεωρούμενο ως βέβαιο, ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας, ενώ την ίδια στιγμή θεωρούσε εθνικιστική παρεκτροπή το ενδιαφέρον για τα άλλα εθνικά θέματα (Σκοπιανό, Αιγαίο, ΑΟΖ, Κυπριακό κλπ.), αφήνοντας έτσι προνομιακό πεδίο στους δεξιούς και ακροδεξιούς χώρους, να τα αξιοποιούν και να τα λυμαίνονται ως οι ακροτελεύτιοι υπερασπιστές τους!
Σε αυτό το κλίμα, ο κ. Τσίπρας, που από την αρχή της θητείας του, επιδόθηκε σε έναν ανταγωνισμό με τον κ. Αλαβάνο, για τις πιο εντυπωσιακές τηλεοπτικές ατάκες, το διέπραξε: Δήλωσε χθες, «Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν».
Ιστορία ξέρει, αλλά επίγνωση έχει, ο νεαρός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε τι ατόπημα υπέπεσε; Συνειδητοποιεί πόσοι και πόσο οι τραγικοί παλιοί, από αυτούς που ονομάζει συντρόφους του και θεωρεί εαυτόν συνεχιστή τους, ρημάχτηκαν στα κολαστήρια της μετεμφυλιακής Δεξιάς, με την κατηγορία του προδότη και του ΕΑΜοβούλγαρου; Θυμάται πόσες ζωές πήγανε χαράμι, από την κατάπτυστη, εγκληματική και ρατσιστική πρακτική των κοινωνικών φρονημάτων που στοίχειωσε τη χώρα και τους προοδευτικούς πολίτες της της ως το τέλος της δικτατορίας; Πώς επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει στο ίδιο άγος;
Όχι ο κ. Τσίπρας δεν εζήλωσε δόξαν στρατονόμου κοινωνικών φρονημάτων. Δεν εντάσσεται στην κουλτούρα του και την πολιτική του στόχευση μια τέτοια προοπτική. Απλώς η ανάγκη πολιτικού εντυπωσιασμού στους καιρούς της τηλεοπτικής ατάκας, τον εξέτρεψε σε ανεπίτρεπτους ατραπούς. Μόνο που είναι πολιτικός αρχηγός και τα εντυπωσιοθηρικά συνθήματα που εκπέμπει γίνονται πεποίθηση στους οπαδούς του. Μια ανόητη σπίθα ήταν η χθεσινή. Ας μείνει εκεί…

ΥΓ1: Δεν υπάρχουν λιγότερο έλληνες, δεν υπάρχουν προδότες. Υπάρχει απλώς διαφορά πολιτικής σκέψης. Π.Χ ο σύντροφος του κ. Τσίπρα, Οσκαρ Λαφονταίν είπε πως η Μέρκελ καταστρέφει την Ευρώπη και η καγκελάριος δεν τον χαρακτήρισε προδότη. Στα καθ΄ημάς, ο έλληνας πρωθυπουργός έχει την άποψη ότι μόνο μέσω εκπλήρωσης των στόχων του μνημονίου θα σώσει την πατρίδα. Λάθος - και κατ΄ εμέ- αλλά αυτό δεν τον καθιστά προδότη. Και είναι αήθης τέτοιος ισχυρισμός, αφού εμμέσως επεκτείνεται και στα δυο μεγάλα κόμματα που τον στηρίζουν, ότι είναι λιγότερο έλληνες από τους οπαδούς του κ. Τσίπρα.
ΥΓ 2: Έχουν οι καιροί γυρίσματα. Σύντομα θα σκάσουν μύτη και τα εθνικά θέματα. Τότε θα κληθούν οι πολιτικές δυνάμεις να αποφασίσουν. Ε, κ. Τσίπρα;ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

22 σχόλια

  1. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΓΕΙΡΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ; ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΣΟΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ "ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Κ.ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΣΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΚΑΛΗ ΜΑΧΗ ,ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει Αριστερά, Σοσιαλισμός και Δεξιά. Το παιχνίδι έχει ως εξής. Αριστεροί είναι όσοι χάσανε το τρένο και δεν έχουν δυνατότητες ή το παίζουν τάχα από άποψη (βλ. καλλιτέχνες). Αν κάποιοι από αυτούς καταφέρουν να βγάλουν πέντε δεκάρες περνάνε στο επόμενο level, ήτοι γίνονται ΠΑΣΟΚ και σοσιαλιστές. Αν τώρα καταφέρουν το βήμα παραπάνω γίνονται δεξιοί και το παίζουν τζάκια. Τι ξεχάσαμε; Τους ακροδεξιούς και τους αναρχοαριστερούς. Από τους παραπάνω σκεφθείτε ότι κάποιοι είναι "χαλασμένοι", προβληματικοί, χάνουν που λέμε κοινώς. Τώρα το παζλ είναι συμπληρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "..αφού εμμέσως επεκτείνεται και στα δυο μεγάλα κόμματα που τον στηρίζουν,.." που στο κάτω κάτω ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. κάνουν τις σωστές επιλογές! μιας και βρήκαν τον κοινό τους Δήμαρχο, για να είναι σίγουροι ότι ΑΥΤΟ τΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Βρονταν τα σιδερα βρονταν κι'οι σακοραφες" Τι γραφεις βρε ασχετε και το αναρτας και στο site!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΠΑ! Όταν σφίγγουν οι κώλοι ο Παπαδημούλης και ο ΣΎΡΙΖΑ λένε "θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο" :))

    Το πλέον εύκολο είναι να κάνεις τον τζάμπα μάγκα και από τέτοιους η χώρα, δόξα το θεό, έχει μπόλικους. Μεταξύ αυτών και ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να μείνει στο ευρώ αλλά με τους δικούς του όρους και γράφοντας τους κανόνες που ισχύουν για τους υπόλοιπους στα παπάρια του.

    Ανέξοδα όλοι λένε ΟΧΙ, όταν όμως η κουβέντα έρθει στο
    "Ωραία σήμερα λέμε ΟΧΙ, πες μας και τι θα κάνουμε αύριο",
    τότε οι κώλοι σφίγγουν και οι μάσκες πέφτουν:
    ____________________________________________
    Θα διεκδικήσουμε την επαναδιαπραγμάτευση του νέου μνημονίου αν βρεθούμε στην κυβέρνηση δήλωσε στην Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι το κούρεμα θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από δύο χρόνια.

    Και το ερώτημα που τίθεται.. στο πάρκιγκ του ΠΑΣΟΚ είναι:

    Τότε που διαφωνείτε με τον Σαμαρά και τη ΝΔ εκτός από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των "Μακεδόνων";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώ μεγαλε 12:37:00 μ.μ

    τα ειπες όλα!

    Μας εβγαλες ακτινογραφία!

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΨΩΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα δύο μεγάλα προβλήματα στα οποία πρέπει να πάρουν θέση τα κόμματα στις επόμενες εκλογές είναι το οικονομικό και το λαθρομεταναστευτικό. Για το δεύτερο τα κόμματα της ελληνικής αριστεράς λένε ότι θα λυθεί από μόνο του, λόγω του ότι οι λαθραίοι θα φύγουν εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης. Αποσιωπούν, παρά ταύτα, ότι περί τα 450 άτομα - η δύναμη ενός τάγματος- εξακολουθούν να μπαίνουν στην Ελλάδα κάθε μέρα από όλες τις μεριές, και ενώ είναι παγκοσμίως γνωστή (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ) η ελληνική οικονομική κρίση. Αυτό σημαίνει ότι η εδώ επίμονη παραμονή των λαθραίων σχετίζεται με άλλα και όχι με οικονομικά θέματα. Το γεγονός ότι 29 από τους συλληφθέντες για λεηλασίες και πυρκαγιές είναι άτομα ξένης υπηκοότητας και χωρίς χαρτιά είναι ένας καλός οδηγός για τα κόμματα αυτά να μελετήσουν το θέμα και να προτείνουν υλοποιήσιμη λύση. Τα ευχολόγια του τύπου «θα φύγουν γιατί εδώ σε λίγο θα πεινάσουμε εμείς» είναι λόγια κενά. Το ότι εμείς μπορεί να πεινάσουμε είναι πολύ πιθανότερο από το να πεινάσουν οι λαθραίοι, πολλούς από τους οποίους βλέπεις να ψάχνουν με το ένα χέρι στον κάδο σκουπιδιών και με το άλλο να μιλάνε στο κινητό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιδερη, το εισαι ενα απο τα γνωστα παπαγαλακια του αφεντικου σου το ξεραμε απο καιρο. Το οτι εισαι φουκαρας και ανοητος το διαπιστωναμε κι' απο τον τονο της φωνης σου στο ραδιοφωνο. Τι να κανεις κι' εσυ, ενας δευτεροκλασατος μεροκαματιαρης εισαι και πρεπει να επιβιωσεις οπως-οπως σ' αυτη τη σκληρη ζωη. Εδω, στην Κατοχη, αλλοι ησαν μαυραγοριτες ή και συνεργατες των Γερμανων, εσυ εισαι απλως ενα κακομοιρης λακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 1:35:00 μ.μ.

    Κοίταξα και δεν έρχεσαι....

    Σειρά σου τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε καραγκιόζη δοσίλογε Σιδέρη καταλαβάινουμε οτι πάς να θολώσεις τα νερά ωστε να μην σε κρεμάσουν εσένα τον Μπάμπη και τον Προτοσαλταδόρο οταν οι πεινασμένοι εξεγερθούν κατα το φθινόπωρο, αλλά οι προδότες είναι προδότες ότι και να κάνεις.
    Απο την Wikipedia:
    Στην νομική επιστήμη, προδοσία είναι το ατομικό έγκλημα της μη αφοσίωσης στο έθνος ή στην πολιτεία. Ένα πρόσωπο που προδίδει το έθνος ή την υπηκοότητά του ή/και καταπατά έναν όρκο αφοσίωσης, και με οποιονδήποτε ηθελημένο τρόπο συνεργάζεται με τον εχθρό, θεωρείται ότι είναι προδότης.

    Πώς λέγονται όσοι δημόσιοι λειτουργοί-υπάλληλοι οι οποίοι ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ έπερναν μιζες και μάλιστα απο ξένο κράτος, ζημιώνοντας το δημόσιο και δεν ζήτησαν να επιστραφεί ο κλεμμένος χρυσός καθώς και να δωθούν οι αποζημιώσεις που προκύπτουν, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ρε καραγκιόζη Σιδέρη?

    ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον έπερναν μίζες και "χορηγίες" απο πολίτες ξένου κράτους οπότε εξ ορισμού είναι προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "....ενώ την ίδια στιγμή θεωρούσε εθνικιστική παρεκτροπή το ενδιαφέρον για τα άλλα εθνικά θέματα (Σκοπιανό, Αιγαίο, ΑΟΖ, Κυπριακό κλπ.)....."

    =========================

    Και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

    Και το σπάσιμο,κάψιμο και ρήμαγμα περιουσιών μικρομεσαίων βιοπαλαιστών από τα γνωστά-άγνωστα κουκουλοφόρα φασιστοειδή,που όταν ο περισπούδαστος Τσίπρας ερωτάται το φέρνει από δω,το γυρίζει από κει αλλά
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφηστε τον Προτοσαλτε ησυχο γιατι αν μεινει χωρις "μεροκαματο" θα ψωφισει ο δυστυχος.......παρτυ λεει στο Σκαι για το προστιμο στο real λενε οι καλες γλωσες. Φυσικα το προστιμο κατοπιν τηλεφωνικης φιλικης προτροπης..........δεν πειραζει γεροντοπουτανιαρα μου οταν ερθει η ωρα θα φας τα "σαλτσα" σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τάσος Βαγγόπουλος Πάτρα tas.vag@gmal.com22 Φεβ 2012, 4:15:00 μ.μ.

    Ρε Σιδέρη
    και ο Τσολάκογλου τα ίδια έλεγε ότι πουν οι Γερμανοί. Αυτοί οι Γερμανοντυμένοι με το στους Γερμανούς είναι πολοί χειρότεροι γιατί ενώ γνωρίζουν ότι έχουν εναλακτική ξεπουλάνε τη Πατρίδα τους. Εγώ δεν είμαι με τον Τσίπρα αλλά όχι να τον κατηγορείς και για τις καλές που έχει πει μόνο γιατί άργησε να τις πει. Κάτι σου είπε ένας παραπάνω για Αλαφούζο ;;Είναι αλήθεια ;;;Κρίμα και χάνω τα λόγια μου . Εχεις τίποτα να απαντήσεις ή μονόλογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τάσος Βαγγόπουλος Πάτρα tas.vag@gmal.com22 Φεβ 2012, 4:17:00 μ.μ.

    Συγνώμη
    παραλείφθηκε το :< ναι σε όλα >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμεις οι παλαιοτεροι θυμομαστε οτι την ημερα της εγκρισης απο τη βουλη της εισοδου της Ελλαδας στην ΕΟΚ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ αποχωρησαν απο τη βουλη σε ενδειξη διαμαρτυριας, ενω το ΚΚΕ εσωτερικου ψηφισε ΝΑΙ ( κατι που του κοστισε, δεν μπηκε τον επομενο χρονο 1981 στη βουλη). Τωρα ερχεται το ΠΑΣΟΚ και κατηγορει το συνασπισμο, ο οποιος προερχεται απο το ΚΚΕ εσωτερικου, ως αντιευρωπαιστες. Λιγη ντροπη.
    Τωρα, αν ο Συριζα ειναι ενα νεο Πασοκ και λεει μονο λογια,για να παρει ψηφους, εχει δικιο στο αρθρο του ο Σιδερης. Αν ομως ειναι ενα αρθρο λασπολογιας προς την αντιμνημονιακη αριστερα, ειναι καταπτυστο. Θα δειξει ο χρονος, αν και στην πολιτικη ολοι γλιτωνουν. Βλεπε Πασοκ και ΕΟΚ και Νατο το ιδιο συνδικατο ! Ακομα υπαρχει το Πασοκ, οχι βεβαια για πολυ, αλλα αντεξε και κυβερνησε τοσα χρονια με πολιτικη απατη και χωρις ιδεολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ..
    ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1975, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σκατό κόμμα τρία,
    "Reporter Κάτμαν" - Αφιέρωμα


    http://www.divshare.com/download/10345393-6be

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Popular Posts

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *