GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλα έλεγε η κ. Ζ. Μακρή κι άλλα κάνει...

Από το  e-volos.gr ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ μάλιστα να ηχογραφηθεί η δήλωσή της στο "Marconi Radio 96,1 F.M" και στην εκπομπή " Όλα στη...

Από το e-volos.gr

ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ μάλιστα να ηχογραφηθεί η δήλωσή της στο "Marconi Radio 96,1 F.M" και στην εκπομπή "Όλα στη Φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη.
Ακούστε τί έλεγε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου του 2010, δύο ημέρες πριν τις εκλογές για τον Δήμο Βόλου, από τις οποίες αναδείχθηκε επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Ότι "δεν θα...
δραπετεύσω, να πάω στην κεντρική πολιτική σκηνή", έλεγε.
Ακούστε, ακούστε την προεκλογική της δήλωση:

e-Volos.gr: Προεκλογικές δηλώσεις Ζέττας Μακρή στο "Marconi Radio 96,1 F.M." by e-volos.gr5
Λοιπόν κ. Ζέττα Μακρή, συνεχίζετε να έχετε την ίδια άποψη; Τότε, είχατε καλέσει τους Βολιώτες, αλλά και τα στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, να σας πιστέψουν. Τότε, μιλούσατε για συνέπεια και εντιμότητα... Θυμηθήκατε; Γιατί οι Βολιώτες μόλις θυμήθηκαν τις τότε δηλώσεις σας. Εσείς, τις θυμηθήκατε...;;;

3 σχόλια

  1. Σοκ προκαλλεί η δήλωση της τρόικας στην κοινή συνεδρίαη των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την μείωση του βασικού μισθού της Ελλάδας, στα 150 ευρώ.

    Συγκεκριμένα σε ερώτηση του ερωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι «...σκοπός τους είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα».

    Όταν ακόμη σήμερα υπάρχουν άνθρωποι (και είναι αρκετοί) που ελπίζουν σε Σαμαράδες, Βενιζέλους και λοιπούς ομοίους τους, πράγματι χρειάζεται ένας Τόμσεν για να μας εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο, μπας και καταλάβουμε. Μεγαλύτερος είναι ο εχθρός εντός παρά εκτός.

    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ:
    "Ναι, σε όλα."

    Θα πληρώσετε το κακό που κάνατε στην Ελλάδα... και δεν χωράτε όλοι στο ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ...ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    Πέραν από τις περικοπές στις επικουρικές, με τις συντάξεις του ΜαΙου , στις 22 Απριλίου θα αρχίσει η παρακράτηση - η τρίτη κατά τους τελευταίους έξι μήνες- για τις κύριες συντάξεις. Συγκεκριμένα, η μείωση φτάνει το 12% σε συντάξεις μεγαλύτερες των 1.300 ευρώ τον μήνα -στο ΝΑΤ η μείωση είναι 7% - που σημαίνει μείωση και μάλιστα αναδρομιά από 12 ευρώ έως 240 ευρώ τον μήνα για 451.000 συνταξιούχους .



    Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε σήμερα, η περικοπή θα υπολογίζεται στο σύνολο των συντάξεων για όσους παίρνουν δυο συντάξεις .


    Για παράδειγμα, συνταξιούχος του Δημοσίου (1200 ευρώ) και του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ (800 ευρώ) θα έχει μείωση 1200+800+2000 ευρώ, δηλαδή κατά 12% στο υπερβάλλον τα 1.300 ευρώ ποσ, ήτοι στα 700 ευρώ. Άρα η μείωση θα είναι 84 ευρώ.


    Μειωμένες από 22,5 ευρώ έως 140 ευρώ θα είναι από το Μάιο και οι επικουρικές συντάξεις για 550.000 συνταξιούχους . Οι περικοπές θα ειναι αναδρομικές από την 1/1/2012 και η παρακράτηση θα γίνει σε 8 ισόποσες δόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση