GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ..."

Από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Πάνος Καμμένος, πήγε  στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων για ...

Από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Πάνος Καμμένος, πήγε  στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων για να αντιμετωπίσει ο ίδιος την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σχετικά με το σκάνδαλο των CDS.
Ο Αντρίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού της Τρόϊκας Γιώργου Παπανδρέου, προτίμησε να εξαφανιστεί και να...
στείλει τους εξουσιοδοτημένους δικηγόρους του.
Τελικά η δίκη αναβλήθηκε.
Ο Πάνος Καμμένος αποχωρώντας από τα Δικαστήρια,δήλωσε:
"Θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί ήδη η οικογένεια Παπανδρέου και οι συνεργοί τους για το έγκλημα που έχουν διαπράξει κατά της χώρας», συμπληρώνοντας πως «οι κύριοι που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση κάνοντας παράνομες πράξεις, έχουν το θράσος να συνεχίζουν να απειλούν μέσω αγωγών».

25 σχόλια

  1. >
    >
    Πάνο αν θές να τον δικάσεις στο σπίτι του, όπως του είπες,
    μην πας εκεί άδικα.
    Αν θές να τον πετύχεις οπωσδήποτε απόψε,
    τότε πήγαινε στο άλλο του το σπιτι. (στου Τρεπεκλή).
    >
    Και τα δυό δικά του είναι
    και το C4I και το I4C, ο ίδιος τα έφτιαξε. (get it?)
    >
    Πρόσεξε τι κίνηση θα δημιουργηθεί και στα δύο σπίτια
    (και κάποια άλλα) απο τη στιγμή που αυτό το σχόλιο
    θα "πετάξει" .
    >
    >
    Deep Throat
    Wash. DC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Πανο

    Η οικογένεια των αεριτζήδων ποτε δεν εμφανιζεται σε δικαστηρια γιατι θεωρούν τους εαυτούς τους υπερανω όλων.
    Ειχαν δασκαλο τον πατερα τους τον παπατζη.

    Αυτούς θα τους βρεις σε κανενα νησι σε κανενα κανό στο Ντουμπαι να τρωνε αστακους 25000 ευρω μιλωντας για αερα κοπανιστο να οδηγούν καμια πορσε που δεν τους ανήκει αλλα ειναι δικη τους σεα κανενα φτωχικο 500 τμ καπου εκεί αμα ψαξεις θα τους βρεις.
    Επειδη τους αρεσουν τα γουστα αλλα να τα πληρώνει άλλος δεν θα τους βρεις σε ευτελη κτηρια δικαστηριων αυτα ειναι για τους κοινους θνητους.
    Αλλωστε μην ξεχνας ότι όλη μα όλη η οικογένεια είναι σοσια-ληστες μεταξυ τους εχουν κοινωνικοποιησει τα παντα τηρωντας τις αρχες του σοσια-ληστων.
    Ειναι της αρχης αλλος γαμαει και αλλος πληρώνει και αμα στραβωσει ο μονιμος μαλακας που πληρωνει δηλαδή όλοι εμείς τότε υπάρχουν και οι δανειστες οι τοκογλύφοι και όλο το κακο συναπαντημα που συναλλασεται μαζι τους. Τα αντιτιμα και τα ενεχυρα που δινουν βεβαια δεν ειναι δικα τους αλλα του μαλακα που πληρώνει.
    Εχουν στήσει καλή μηχανη εδω και 60χρόνια από τον παππου στον εγγονό. Επιχειρηση μόνο με κερδη χωρις ζημιες και λειτουργικό κόστος και το βασικότερο ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!! Εχουν μεγαλα κεφάλια εξειδικευμενα στην αρπα και την κομπίνα πρώτες μούρες. Πρότυπο αναπτυξης η οικογενεια και ευημερίας.
    Γιαυτο σου λέω ματαιοπονείς το μαγαζι εχει επετηριδα εμπειρία εξειδικευση γνωση που μεταδίδεται σε απογονους εχουν ρε παιδι μου καλό business plan άλλωστε ειναι αμερικανοτραφείς και το πρωτο πραγμα που μαθαινουν ειναι πως να περνας καλα εις βαρος άλλων ολοκληρη πολιτική εφαρμόζει η ΑΜΕΡΙΚΉ δεν θα την ακολουθούσαν οι υπηκοοι τους.
    Το Ελληνικο δίκιο το εχουν γραμμενο στα παπρια τους αυτοί ειναι διεθνείς παίκτες παγκοσμιοι υπερβατικοί. Όλα αυτα συνοδευονται και απο την απαραίτητη τρέλλα που δέρνει ολη την οικογένεια σε συνδυασμό με τα βλαμμενα μυαλα τους.
    Οποτε παρτο αυγο και κουρευτο οταν εχεις να κανεις με παρασιτα δεν τα βλέπεις πουθενα παρα μονο στο μικροσκοπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως τα κατάφερε ο Μπούλης να κάνει κόμμα;
    Μήπως όταν τα συμφέροντα δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντα του κόμματος την κοπανάμε;
    Μήπως είναι αυτό;
    Σωκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν και αλληλεγγυη με πολύ δόση αλτρουισμού. όταν μπαίνει η πίτα μπροστα τους ότι περοσσεύει απο τα κοψιματα του μαχαιριου κατι ψίχουλα δηλαδή τα δίνουν σε ενα κοπαδι όψιμων τσογλαναραδων που φοιτούν δίπλα στην οικογενεια κανωντας τους βασιλικοτερους του βασιλεως.
    Μεχρι και ΙΕΚ θα κανει για την καλυτερη επιμορφωση τους! όχι παίζουμε. Η μπιζνα καλα κρατεί.

    Τωρα αν βγεί κανενας τρελλος και τους παρει στο κυνηγι ανεβαίνουν ταρατσες και αυτοεξοριζονται ως δυστυχεις μεταναστες σε κατι φτωχικα που εχουν αγορασει στους καλυτερους δρόμους του Λονδίνου και της Αμερικής της γενετειρας. Τα διαβατηρια τα εχουν στα δοντια και λεω διαβατηρια γιατι ο καθενας τους εχει και από 3-4 υπηκοοτητες είναι πως να το κανουμε πολίτες του κόσμου.
    Βεβαια για για ολους εμας τους δύστροπους Ελληνες ειναι απαραδεκτο και εχει επιπτώσεις και από την Ευρωπη, 11000000 άνθρωποι να μην μπορούμε ταισουμε μια οικογενεια απατεωνων σε αλλες χωρες θρεφουν πολυ περισσότερες.

    Πηγαίνεις λοιπον ρε συ Πανο και τα βαζεις με την αγια κα οσία οικογενεια.

    Δεν τους εστελνες απο καμια καβα καμια παλετα ουισκυ μια και είναι λατρεις και αυτού του σπόρ; Τι μηνυσεις και δικαστηρια.

    Τωρα αν σου ζηταει 1 εκατομυριο ο Αντρικος κανε την καρδια σου πετρα και δωστο μωρε να παει στο διάολο τίποτε δυσκολιες θα εχουν καμια ευκαιρια επενδυτικη θα προεκυψε.

    Τα εισοδηματα απο εδω βγαίνουν και αλλου τα επενδυουν σε πρασινες χωρες με αναπτυξη. Εμεις μείναμε πίσω βλέπεις οι Ολυμπιακοι στην Ελλαδα ειναι περισσότεροι και κατακοκκινοι όπως ολα τα προσωπα των ιθαγενων που ζουνε στην μπανανια Ελλας. Δεν τρεχει εδω κατι πρασινο αλλου εχει πρασιναδα τα παιδια ξερουν μην τους κοβεις το μελλον. Στο κατω κατω μην τους κουραζεις την μιση ζωη την περασανε ξαπλωμενοι και λιγο εμεινε μην διμιουργείς προβλήματα.

    Αστα τα παιδια να παιζουν με τα κουβαδακια τους, έρχεται και καλοκαιρι και ειναι αυξημενα τα εξοδα τι να κανουμε εχουν γούστα τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΡΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΝΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re kamene ante gamisou kopane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:48 Το δοκίμασες,σου άρεσε και το προτείνεις.Μιμίκο,έ Μιμίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ..ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΛΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ .. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΑΚΡΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμμένε τι παριστανεις;

    ταχα μου δεν ξερεις, δεν γνωριζες, μας δουλευεις;

    Ο Β Λεβεντης εδω κι 100 χρονια λεει τα ιδια και τον εβγαλαν "τρελο" τον ανθρωπο!

    Εσύ Καμμένε μεσα απο το συστημα τη βουλή το κομμα της αρπαχτής των κουμπαρων εργολαβων της ΝΔ,

    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΟ

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΝΤΟΡΟΚΑΜΜΕΝΑ

    ΜΑΥΡΟ ΕΙΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορεί, μάλλον μας μισούν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Από τη μια τα μέτρα, από την άλλη η πολιτική της, απέναντι στη χώρα μας, ήρθε και η έρευνα αυτή για να μας αποτελειώσει...

    Σύμφωνα λοιπόν με Γερμανική έρευνα, οι Έλληνες είναι οι “φίφες”, τα γαριδάκια της Ευρώπης, αφού έχουν το μικρότερο και λεπτότερο μέγεθος πέους, ανάμεσα στους άνδρες 25 χωρών, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΑΙΣΧΟΣ!!

    NewsIt.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ οπαδέ του Σαχλαμαρά...

    Ο νέος "Βασίλης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, (που ακόμα γελάνε μαζί του και το... μηδενισμό του ελλείματος σε 1,5 χρόνο),

    είναι ο κωλοτούμπας-Κομανέτσι "αντιμνημονιακός" αρχηγός σου!

    Ειδικά τώρα που πήρε και μαζί του το "δημοκρατικό" λαό, βλέπε Φαήλο, Βορίδη-Τσεκουροβγάλτη και Άδωνι-Μπουμπούκο!

    Βρε ουστ... πεθαμένοι!

    Θα φάτε καλά από τον Πάνο...

    έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε συ, ο από πάνω...

    και γω έλεγα ποιόν μου μοιάζει...
    ποιόν μου μοιάζει... ο Αντωνάκης....

    Ίδιος ο Βασιλάκης Λεβέντης είναι...
    με τα γυαλάκια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.50

    Επειδή λοιπόν οι αλλες 25 χωρες την εχουν μεγαλη μαλλον γιαυτο τον λόγο έχουν και τα περισσότερα πουσταρια γιατι εχει γυρισει και εχει μπεί στον πατο τους.

    Πολλα θα πουνε οι Γερμανοί για τους Ελληνες αλλα για αυτο το θεμα θα ηταν καλύτερα να παρουν και μια απόψη από τις γυναικες τους και ειδικοτερα αυτες που κανανε διακοπες στην Ελλαδα θα εχουν καλή πληροφορηση.

    Μια αλλη πηγη ειναι οι ωρυλα της Γερμανιας και αυτοι με την σειρα τους θα μπορουσαν να τους ενημερωσουν γιατι οι Γερμανιδες βγαζουν τις αμυγδαλες τους μετα από διακοπές στην Ελλαδα.

    Εχουν πηγες αλλα τις αφήνουν αναξιοποίητες.

    Τέλος τα δεντρα που κτυπανε ειναι αυτα που εχουν καρπούς στην προκειμενη περιπτωση παπαρια δεν κτυπανε τιποτε θαμνους αλλου ειναι οι καρποί και αυτοι ξερουν καλα που ειναι και ειδικοτερα οι κωλαρες των γυναικων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τυλιχτες σπανακοτυροπιτες ´ η Γευση ´

    Θανασης Μουργας , Καμινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θΑΝΑΣΗ ΜΟΥΡΓΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΦΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ?? ΕΛΑ ΝΤΕ ΓΙΑΤΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Σε Κυπριακή OFF SHORE το ελικόπτερο του Καμμένου.

    Διαβάστε τι γράφει η σημερινή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αναμένουμε την απάντηση (διάψευση;)
    του αυτοανακηρυχθέντα Προέδρου της Α.Ε.... αν υπάρξει:

    (κλικ για μεγέθυνση)

    όχι του "πατριωτικού" ευμεγέθη κώλου..του ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ___________________________________
    Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΟΡΙΣΤΙΚΑ" ΜΕ ΤΟΝ... ΣΑΜΑΡΑ...!!!

    "ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ., ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ"...

    Την στήριξή του στο Αρχηγό της Ν. Δ. Αντώνη Σαμαρά και στο κόμμα της Ν. Δ. παρέχει ο Ολυμπιονίκης της πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος, που φερόταν να στηρίζει το σχηματισμό του Πάνου Καμμένου.

    Μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Ανησυχώ πολύ για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, πιστεύω ότι ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση που θα βάζει πάνω απ' όλα το συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας.
    _____________________________________________
    Τέτοια κυβέρνηση μπορεί να είναι μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά».



    Τί έγινε Καμμένε ?
    Ακόμα δεν ξεκίνησες, άρχισε το ξεφούσκωμα ?


    Ο Σαμαράς απεδειξε οτι ειναι κυριαρχος στη δεξιά και όποιον θέλει με ενα τηλεφωνο τον ξαναπαιρνει πισω.


    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΝΟ ΓΕΡΑ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ,
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Καμένο: Έτυχε εχθές να Παρακολουθώ το κόντρα τσάνελ και είδα τον κύριο Γεωργιάδη να λέει ότι σας προκαλεί διάλογο ,αλλά τον αποφεύγετε , θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή αν μου το επιτρέπετε , δεν χιάσετε να απαντήσετε σε πολιτικούς που έχουν μπερδέψει το Μνημόνια με το ΕΥΡΩ.

    Όπως του είπε ο κύριος Σταμάτης δεν υπάρχει άρθρο η σύμβαση που να βγάζει χώρα από το ευρω… Δεύτερον και σημαντικό το προέβαλε και η δημόσια γερμανική τηλεόραση την μόνη χώρα που δεν συνεφέρει να φύγουμε από το ευρω είναι η ίδια Γερμανία για τους έξεις λόγους, τα χρέη μας με το PSI+ έγιναν διακρατικά και τοκογλυφικά (ότι στήριξη μας έδωσαν ) είναι χρήματα της Ε.Κ.Τ που τα δανείστηκαν με 1% και μας το δίνουν με 5-6% αυτό και μόνο της δίνη ανάπτυξη φούσκα , με σκληρούς προδοτικούς όρους σε ένα στο λογαριασμό στο δουκάτο του Λουξεμβούργου, λογαριασμό που θα τον ελέγχουν αυτοί με το αγγλοσαξονικό δίκαιο που λέει ότι θα μπορούν να παίρνουνε και χρήματα από εισπράξεις του Ελληνικού Κράτους από όλες της πήγες , ΦΠΑ , εκποιήσει ακίνητης περιούσιας, ορυκτό πλούτο, και το πιο αισχρό αν στο μέλλον βρεθεί χρηματοδότης για την χώρα ,να μην μπορούμε να διαπραγματευτούμε από αλλού χρήματα αν δεν έχουν αυτοί το πρώτο λόγο , άρα η κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου που έχουν βάλει φαρδιά πλατιά της υπογραφές τους στα μνημόνια δεν θα μπορούν να διαπραγματευτούν ΤΙΠΟΤΑ έως το 2045 που αν πάνε καλά τα πράγματα θα έχομε μηδένιση το χρέος..

    Όσο η χώρα είναι σε κατοχή αυτά τα δυο κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ το γράφουν μέσα τα μνημόνια δεν έχουν καμία κυβερνητική εξουσία πλειν του φορομπήχτη ..

    Ας διαβάσουν καλά τι ψήφιζαν; τι γίνετε Δεν μας συμφέρει η έξοδο από το ΕΥΡΩ, αλλά η έξοδο από τα δεσμευτικά μνημόνια το δάνειο να έλθει για αναπτύξει και όχι άμεσες αποπληρωμές του τέρας που λέγετε τόκος ,η απεχθές χρέος.

    Η χειρότερη λύση αν δεν το δεχτούν είναι με κανονική επανάσταση του ΛΑΟΥ που με νέο πολιτικό συνταγματικό νόμο κηρύσσεις απεχθές το χρέος μέσα στο ευρω..

    Αυτά βέβαια θα εξαναγκαστεί να τα δεχτεί η Γερμανία γιατί τώρα με τον τρόπο του τοκογλυφικού δανεισμού καταστρέφει όλη την Ε.Ε ,ΓΙΑΤΙ αυτό εφαρμόζουν σε Πορτογαλία, θα πάει στην Ισπανία, Ιταλία , Γαλλία γιατί παίζει με σημαδεμένη τράπουλα που της την έδωσαν αυτοί που υπέγραφαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ χωρίς να ρωτήσουν εναλλακτικές .. Και επειδή εγώ γράφω με στοιχεία ας τα επιβεβαιώσει τα παραπάνω το επιτελείο τον ανεξάρτητων Ελλήνων τα ανάφερε η δημόσια κρατική τηλεόραση της Γερμανίας …Γι’ αυτό δεν πυροδότησαν ΟΛΑ τα σιντι ες .. Κανένα κονδύλιο από το PSI+ δεν θα έλθει στην αγορά , η ύφεση στην χώρα είναι ζάχαρη στο ψωμί τους ….

    Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μόνο ο Ζώης την ...πάτησε τελικά.

    Τελικά άνθρακες ο θησαυρός για το κόμμα Καμμένου .
    Από τους 21 βουλευτές που είχαν αρχικά καταψηφίσει όλοι εκείνοι που είναι σοβαροί ή έχουν ένα ιδιαίτερο πολιτικό βάρος του γύρισαν την πλάτη και επέστρεψαν ή επιδιώκουν την επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία.
    Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ήδη επέστρεψε , ενώ Βόζεμπεργκ , Βλάχος και Γιουλέκας είναι πρό των πυλών .
    Ο μόνος που την πάτησε είναι...
    ο Χρήστος Ζώης , που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα στους Α.Ε.

    Οι υπόλοιποι , που πήγαν στον Πάνο χαρακτηρίζονται ως πολιτικά ανύπαρκτοι σε πανελλαδική εμβέλεια και με μικρή προίκα προσωπικών ψηφοφόρων , είτε κάποιοι πιο γνωστοί από αυτούς φλερτάρουν έντονα με τη γραφικότητα ........... ΟFF._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λαχταρηστες σπανακοτυροπιτες ´ η Γευση ´

    Θανασης Μουργας, Καμινια

    Ο χορος κληματιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση