GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το Νέο ΠΑΣΟΚ δύναμη επιτυχίας. Όλοι στις κάλπες..."

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Το Νέο ΠΑΣΟΚ δύναμη επιτυχίας . Όλοι στις κάλπες! Υπάρχει ελπίδα! ...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Το Νέο ΠΑΣΟΚ δύναμη επιτυχίας. Όλοι στις κάλπες! Υπάρχει ελπίδα!
Να επιτραπεί να ψηφίσουν και όσοι λόγω οικονομικής κρίσης δεν έχουν ούτε τα 2 ευρώ, όπως άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι, υπο-απασχολούμενοι κλπ..
Η αποχή είναι υπέρ της δεξιάς! (Μάθε που ψηφίζεις στο 211 5555600)
Την Κυριακή 18 Μαρτίου, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούμαστε να...

εκλέξουμε τον νέο Πρόεδρο του Κινήματός μας.
Το Νέο ΠΑΣΟΚ, δύναται να κερδίσει τις εθνικές εκλογές με διαφορά +7%, αν ακολουθήσει νέο πατριωτικό, σοσιαλιστικό δρόμο, απομονώσει τους λάιτ ανίκανους και τις «κοπελίτσες», κάνει πράξη την Νέα Σεισάχθεια, βάλει «πάγο» στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ, ζητήσει ισοτιμία μέσα σε μια νέα Ευρώπη και λύσει τα προβλήματα διαφθοράς, αρνησιδικίας, κακοδιαχείρισης κλπ..
Ήρθε η ώρα του μεγάλου λαϊκού ηγέτη Βαγγέλη Βενιζέλου, που όλοι περιμέναμε! Ο Βαγγέλης Βενιζέλος που κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Εύβοιας χάρις στην αφυΐα, ευστροφία, ρητορεία και εργατικότητά του κατάφερε να φτάσει στα ανώτατα Πανεπιστημιακά αξιώματα και τώρα στα ανώτατα πολιτικά αξιώματα. Χαίρει δε εκτιμήσεως ακόμα και από τους αντιπάλους του!!
«Θα έρθει και εσένα η σειρά σου, που πρόδωσες το ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους σου και εσύ πρώην συναγωνιστή τους συντρόφους σου. Οι ίδιοι οι δεξιοί, αφού σας χρησιμοποιήσουν προσωρινά, στην συνέχεια θα σας καταστρέψουν και εσάς, ενώ θα σας μείνει η ρετσινιά του προδότη»!
Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το Κίνημά μας αλλά και για την ελληνική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, ας δώσουμε όλοι το παρών. Για να πιστοποιήσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής παράταξης είναι τα μέλη και οι φίλοι μας, οι πολίτες για τους οποίους αγωνιζόμαστε.
Μήνυμα απο τον Βαγγέλη Βενιζέλο: Την Κυριακή 18 Μαρτίου στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουμε ξανά. Σας προσκαλώ προσωπικά να πάρετε μέρος σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη. Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης.
Μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει. Έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Ας μη το αφήσουμε να κυριαρχήσει. Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε». Βαγγέλης Βενιζέλος
Με τη συμμετοχή μας στην ψηφοφορία της Κυριακής στέλνουμε παντού ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ! Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας μιας χώρας που δοκιμάζεται, μιας χώρας που με στήριγμα τις θυσίες του λαού της στέκεται ξανά στα πόδια της, μιας χώρας που είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι το μέλλον που της αξίζει.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου, όλοι μαζί, αρχίζουμε. Υπάρχουν και πολλές αναλύσεις που δεν πιστεύουν στην επιτυχία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον Economist, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δοκίμασαν με επιτυχία τη συνεργασία, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Λουκά Παπαδήμο, κάτι που δεν αποκλείεται να επαναληφθεί.
"Είναι απίθανο η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει την αυτοδυναμία. Πολιτικοί σε όλη την Ευρώπη, φοβούνται ότι οι εκλογές θα εμποδίσουν την Ελλάδα να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Όμως ακόμα και αν τα μικρά κόμματα ανέβουν δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή" εκτιμά ο αρθρογράφος. Επικαλούμενος διεθνείς αναλυτές, ο αρθρογράφος σημειώνει ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να σχηματίσει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ."Μια τέτοια κυβέρνηση θα είχε ισχυρή πλειοψηφία" τονίζει και προσθέτει ότι πολλοί υπουργοί θα παρέμεναν στη θέση τους, ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος ίσως να παραμείνει στο προσκήνιο, στη θέση του αντιπροέδρου.
Όμως ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα διαψεύσει τους πάντας! Ο Βενιζέλος εγγυάται πρόοδο ευημερία, την ρύθμιση δανείων υπερχρεωμένων, νέα ευέλικτη δημόσια διοίκηση, και αποκατάσταση των αδικιών. Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι, να ξεχάσει τώρα τα λάθη του λάιτ ανίκανου ΠΑΣΟΚ και να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου, γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Ο νεοφιλελευθερισμός κατάρρευσε παρά τα πρόσκαιρα υποστυλώματα. Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Να πληρώσουν οι ίδιοι την κατάρρευση των τραπεζών τους και όχι ο λαός (το κράτος). Περίπου 9.500.000 ΄Ελληνες είναι υπερδανεισμένοι, 700.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι υπάλληλοι των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδή δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!!
Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Το μέλλον άδηλον εστί! Και ας μην ξεχνάμε...μετά τον Σόλωνα ήρθε ο τύραννος Πεισίστρατος! Αντισταθείτε!

146 σχόλια

  1. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα χα χα χα χα... Ναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά υπάρχουν ακόμη πασοκοι. Δε ντρέπονται που το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 και 22 το επιχειρημα σου για να αντικρουσης το σχολιαστη ειναι καταπληκτικο .ε ας το διαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΦΘΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΔΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΑΒΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλη μια μέρα ξεκινά στο μικρό γραφικό γκεμπελοχώρι...τρα λα λα λαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι γινεται με το χρεος

    Πως λειτουργει το χρεος . . .
    Είμαστε σε ένα μικρό ιρλανδικό χωριό. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι χρωστάνε και ο καθένας ζει με πίστωση. Μια μέρα, ένας τουρίστας σταματά σε ένα τοπικό ξενοδοχείο, αφήνει 100 ευρω προκαταβολη για δυο νυχτες και φευγει.

    Ο ξενοδόχος παιρνει τα 100e και τρέχει στον διπλανό κατάστημα του χασάπη για να ξεπληρώσει το χρέος του.
    Ο χασάπης παίρνει τα 100e και τα δινει στον κτηνοτροφο, που με την σειρα του πληρωνει τον προμηθευτή ζωοτροφών.
    Εκεινος πληρωνει το χρεος του για κατι ποτα στο μπαρακι του χωριού.
    Ο ιδιοκτήτης του μπαρ δίνει κάτω από το τραπέζι τα 100e που χρωστούσε σε μία γυναίκα θαμώνα του μπαρ, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μείνει άνεργη και έχει αναγκαστεί να προσφέρει έξτρα υπηρεσίες σε μοναχικούς άντρες.
    Η γυναίκα παιρνει τα 100e και καταφτάνει στο ξενοδοχείο να ξεπληρώσει εκείνο το δωμάτιο που χρωστουσε.
    Τα 100e τα παιρνει ο ξενοδόχος, ομως σε λιγο ερχεται ο τουριστας και λεει οτι αλλαξε γνωμη και θα φυγει, οποτε ο ξενοδοχος του επιστρεφει τα 100e.

    Κανένας δεν παρήγαγε τίποτα. Κανένας δεν κέρδισε τίποτα. Όμως οι κάτοικοι του χωριού έπαψαν να χρωστούν και μπορούν τώρα να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

    Σημ.: Καθε ομοιοτητα με τα περιβοητα πακέτα διάσωσης ειναι συμπτωματικη....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ...ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΥΡΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μην παει κανεις να ψηφισισει σα δεν ντρεπομαστε... δυο...ευρω...τι θα τα κανει...και εδω φορος.???.Φαντασου τι εχει να γινει στο μελλον απο αφαιμαξεις για την παρεα του ΧΟΝΤΡΟΥ!!!!Χρονια την πληρωνουμε δεν χορτασαν πια??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δρ Κουτσουκο
    γαμησε την δεξια
    εδω και τωρα!

    Εισαι ο αρχηγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dR kOUTSOUKOS
    OK 8A PSIFISOUME

    mARIOS pATRTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δοκτωρα κουτσουκο
    εσυ ανεβασες την γιωργακη
    τωρα ανεβασε τον βαγγελη

    θα ερθει η σειρα σου για υπουργος!

    Παυλος Πετραλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 17 Μαρ 2012 5:20:00 μ.μ.

    ρε καριολακη της δεξιας που βριιζεις
    θα στον κανουμε κολιε τον κωλο σου
    Πασοκοι οριζιναλ με @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προειδοποιηση


    «Θα έρθει και εσένα η σειρά σου, που πρόδωσες το ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους σου και εσύ πρώην συναγωνιστή τους συντρόφους σου. Οι ίδιοι οι δεξιοί, αφού σας χρησιμοποιήσουν προσωρινά, στην συνέχεια θα σας καταστρέψουν και εσάς, ενώ θα σας μείνει η ρετσινιά του προδότη»!


    Δρ Κουτσουκος εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

    Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

    Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΩΡΑ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν θα πηγαινα να ψηφισω

    αλλα τωρα καταλαβα την κρισιμοτητσ

    θα παω

    Ντινα Αιγαλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Πασοκ δυναται να κερδισει


    Το Νέο ΠΑΣΟΚ, δύναται να κερδίσει τις εθνικές εκλογές με διαφορά +7%, αν ακολουθήσει νέο πατριωτικό, σοσιαλιστικό δρόμο, απομονώσει τους λάιτ ανίκανους και τις «κοπελίτσες», κάνει πράξη την Νέα Σεισάχθεια, βάλει «πάγο» στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ, ζητήσει ισοτιμία μέσα σε μια νέα Ευρώπη και λύσει τα προβλήματα διαφθοράς, αρνησιδικίας, κακοδιαχείρισης κλπ..
    Ήρθε η ώρα του μεγάλου λαϊκού ηγέτη Βαγγέλη Βενιζέλου, που όλοι περιμέναμε

    Δρ Κουτσουκος ο δειξας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ

    ΠΗΡΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΕΠΟΠΤΗ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!

    "ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΟΛΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙ - ΤΕΛΟΣ

    ΟΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ

    πΑΝΟς βΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑΙ

    οπιος δεν ψηφισει πασοκ

    θα του δωσουμε τα αρχιδια μας

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο βενιζελοσ ερχεται δυνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑ ΧΑ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΒΑΖΑΝΜΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΑΝ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ


    ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τρεχουν τα ΠΡΟΒΑΤΑ,αλλοιμονο στην ΧΛΩΡΙΔΑ,οση αφίσανε οι ΠΑΣΟΚοακριδες!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εΙΔΗΣΗ

    Όμως ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα διαψεύσει τους πάντας! Ο Βενιζέλος εγγυάται πρόοδο ευημερία, την ρύθμιση δανείων υπερχρεωμένων, νέα ευέλικτη δημόσια διοίκηση, και αποκατάσταση των αδικιών. Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι, να ξεχάσει τώρα τα λάθη του λάιτ ανίκανου ΠΑΣΟΚ και να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου, γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων…

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Ο ΓΡΑΨΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τρομερη πλακα. Τι ψωνια και τι νουμερα κυκλοφορουν διπλα μας, με πρωτο και καλλιτερο τον τρομερο Δοκτωρα Κουτσουκο. Κατι μεταξυ τσιρκου και ανοιχτου ψυχιατρειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΑΥΡΙΟ
    ΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΣΕΝΤΡΑ!

    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ

    ΠΑΣ ΜΗ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ!

    ΖΑΧΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 17 Μαρ 2012 7:01:00 μ.μ.

    ΕΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. E ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΥΑΙΝΕΣ
    ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. επιτυχία


    Όλοι στις κάλπες!


    Υπάρχει ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΥΠΟΧΣΧΕΤΑΙ

    ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΜΕ +7% ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ + 11% ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ!

    ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Από την ωραια Κρητη

    ολοι με τον Βενιζελο!

    Συντροφοι

    να παντε να ψηφισετε

    ξυπνατε

    Μανωλης Ηρακλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ????
    Ρε ποσα θες να μας τρελλανεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το χρεος του Πασοκου

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι, να ξεχάσει τώρα τα λάθη του λάιτ ανίκανου ΠΑΣΟΚ και να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου, γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων…

    Κωστας Πρεβεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΥΠΟΧΣΧΕΤΑΙ

    ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΜΕ +7% ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΜΕ + 11% ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ!

    ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 17 Μαρ 2012 7:10:00 μ.μ.


    πολλα θελει ο δρ

    και την αρχηγια πασοκμετα τον βαγγελη και γιωργακη

    Γιωργος Πρασινοφρουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Από Ρόδο

    με ορμή όλοι στις κάλπες

    έξω ο Σαμαράς

    Τσαμπικος Παραδείσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΜΑΘΑΜ ΟΤΙ ΕΣΩΣΕΣ
    ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΕΙ!

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟΛΥΚΕΙΟ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΚΩΝ

    ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑΣ Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. MERCI

    MONSIEUR KOUTSOUKOS

    NOUS ALLONS VOTER

    VIVRE LA LIBETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. LIBERTE EGALITE FRATERNITE

    PASOK BAGGELHS DR KOUTSOUKOS

    VICTOIRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. NAI

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι, να ξεχάσει τώρα τα λάθη του λάιτ ανίκανου ΠΑΣΟΚ και να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου, γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων…


    FLORINA STELIOS G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. eidhsh

    erxontai

    oi syntrofoi

    kai apo thn germania!!

    8apsifisoun oloi Baggelh!

    Monaxo Giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ειμαι μια φοιτητρια του δρ Κουτσυκου απο Θεσσαλονικη

    μας διδασκε ψυχολογια παιδαγωγκη

    μας μαγευε

    ξερει πολλα
    πανεξυπνος
    ο νεος Βενιζελος
    Αννυ

    φιλια δοκτωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε κουτσούκο γιατί να πάμε να ψηφίσουμε; Φοβάσαι μήπως δε τα καταφέρει ο βενιζέλος και χάσει τις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Αλίμονο στη χώρα που διοικείται από Βενιζέλους, από ανθρώπους που είναι ασυγκράτητοι και διψούν για επιβεβαίωση και αξιώματα".
    Αδ.Πεπελάσης- Διαπρεπής οικονομολόγος, χρόνια καθηγητής σε αμερικανικά πανεπιστήμια και με μακρά θητεία στη διοίκηση τραπεζών, είχε το προνόμιο να…διατελέσει συνεργάτης και φίλος όλων σχεδόν των πρωθυπουργών της Μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΎΡΙΟ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΌΣΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ €2, ΌΣΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΊΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ/ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΜΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δοκτωρα

    φερνεισ
    παλι την νικη

    Νανσυ Κερκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Υπόμνημα Ειδικό – Ειδική Ανάλυση- Αίτηση- Ειδική Καταγγελία –
    & Ανοικτή Επιστολή
    ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
    Αρ. Πρωτ……………….

    «Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».
    Σύγχρονη ρήση


    -

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    ΑΚΟΜΑ 29 ΔΙΣ ΠΗΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΝΤΙΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ....

    Αθήνα, 3-2-2012
    Η Παρούσα έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις.
    Επίσης η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο , όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…
    Υποβλήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία δημοσιεύματα μπλογκ, εφημερίδων, ενώσεων καταναλωτών και η επιστολή Ιερώνυμου στον κ. Λουκά Παπαδήμο.
    Να ζητηθούν επίσημα από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τα 600 δις που είναι στην Ελβετία και τα 1,3 τρις, που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να κυνηγάνε μόνο τον κάθε απλό πολίτη...
    Καλούμε τα θύματα δανειολήπτες των τραπεζικών και της Τρόικας να καταθέσουν. Να αποστείλουν την μαρτυρία τους και ντοκουμέντα ή στην εισαγγελία ή στο ankoutsoukos@yahoo.gr
    Υπάρχει Ελπίδα. Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ....

    Θέμα: « Η οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα και λύσεις». Κάθε μέρα δολοφονείται - αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Η εξαθλίωση, το 2012, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια, το ΔΝΤ, η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές της Eurobank και των άλλων τραπεζών, οι υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών». Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό.
    Αποκάλυψη: Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε «αεριτζής τραπεζίτης» κ. Λάτσης και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 110 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του.


    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ...

    Πρoτάσεις για το νέο συνολικό νομοσχέδιο περί «εισπρακτικών εταιριών».
    Το Ελληνικό παράδοξο: Οι Έλληνες Τραπεζίτες και Εφοπλιστές είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, και οι τράπεζές τους δεν έχουν δήθεν «ρευστότητα» και παίρνουν χάρισμα 110 δις που τα δανείστηκε το κράτος, υποθηκεύοντας την Ελλάδα! Τα χρήματα αυτά, τα ξαναβγάζουν στο εξωτερικό και έρχονται μετά να αγοράσουν τις ΔΕΚΟ, με τα λεφτά που τους χάρισε το Κράτος. Το κράτος είναι «καλό» όταν παρεμβαίνει υπέρ των τραπεζιτών, αλλά δεν είναι «καλό», για κάποιους όταν παρεμβαίνει υπέρ των πολιτών. Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει την «κομπίνα»;
    Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ξένα κανάλια, διαδίδουν σκόπιμα πληροφορίες, για δήθεν πτώχευση και οικονομική καταστροφή, ενώ γνωρίζουν, ότι η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1,3 τρισεκατομμύρια. Το πρόβλημα ξεκίνησε από την Αμερική όπου τα golden’s boys έκλεψαν τις τράπεζές τους. Στην συνέχεια το πρόβλημα επεκτάθηκε στην Ευρώπη και η κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα για την αντίσταση εναντίον των Γερμανών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πρώην φίλοι της Ελλάδας την εγκατέλειψαν στην τύχη της. Το Ευρώ δεν έχει κοινό ταμείο όπως το δολάριο. Αν στην Αμερική μια πολιτεία έχει πρόβλημα παίρνει από το κοινό ταμείο. Αν η Ελλάδα είχε δικό της νόμισμα θα είχε κάνει υποτίμηση και θα είχε λύσει τα προβλήματα. Τώρα η Ελλάδα είναι φυλακισμένη στο Ευρώ. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κοινό ταμείο και κάθε κράτος έχει αφεθεί στην τύχη του. ΟΧΙ σε μια Ευρώπη Γερμανική.

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Υπάρχουν λύσεις στην οικονομική κρίση και στην μη καταβολή της 6ης δόσης!
    1. Να βγουν επειγόντως «έντοκα γραμμάτια», εξάμηνα ετήσια, διετή, τριετή με χαμηλό επιτόκιο και να πάρει το κράτος, όλα τα χρήματα που θα προσφερθούν!
    2. Δηλ. κάθε φορά ζητάει το κράτος 1,5 δις και του προσφέρονται περίπου 5 δις και παίρνει μόνο το 1,5 δις. Τώρα, να βγουν κάθε εβδομάδα έντοκα γραμμάτια και το Κράτος να πάρει όλο το προσφερόμενο ποσό! Μπορεί έτσι να πάρει και 10 δις. Άρα θα έχει χρήματα ακόμα και αν δεν καταβληθεί η 6η δόση, που είναι μόνο 6,5 δις.! Έτσι θα κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο και θα μετατεθεί η λεγόμενη στάση πληρωμών, τουλάχιστον ένα έτος
    3. Έντοκα γραμμάτια για Δημοσίους Υπαλλήλους και συνταξιούχους. Το ποσόν που κόβεται από έναν Δημόσιο Υπάλληλο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα τριετές έντοκο γραμμάτιο των 100 ευρών των 200 ευρώ, των 300 ευρώ κλπ…, ανάλογα το ύψος αμοιβής του Δημοσίου Υπαλλήλου και του ύψους μείωσης των αποδοχών του.
    4. Έντοκα γραμμάτια που θα απευθύνονται σε Ομογενείς και θα έχουν διάρκεια από 2 – 7 έτη με καλό επιτόκιο και εγγύηση του Δημοσίου, θα φέρουν πολλά χρήματα στο Δημόσιο Ταμείο.
    5. «Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα ο υπουργός στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Οι τραπεζίτες παίρνουν τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό


    ΔΡ. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Υπάρχει λύση για όλους τους υπερδανεισμένους πολίτες.
    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων-καρτών του πολίτη είτε έχει καταγγελθεί είτε έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση, είτε είναι στον Τειρεσία», σε ένα νέο δάνειο «πακέτο», που θα συγκεντρώνει όλες τις οφειλές του σε «όλες τις τράπεζες», στο Ταμείο Παρακαταθηκών, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ή σε κάθε τράπεζα με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη. Το σύνολο των δόσεων δεν πρέπει να ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Καμία περεταίρω «προσημείωση ή υποθήκη» από αυτές που ήδη υπάρχουν, γιατί οι τράπεζες εκβιάζουν – εξαναγκάζουν τους πολίτες σε νέες προσημειώσεις σπιτιών κλπ..
    2. Παράταση της καταγγελίας του Δανείου στους 12 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, από τις 3 μήνες που είναι τώρα θα φέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες! Μόνο στην Ελλάδα καταγγέλλεται το δάνειο στους 3 μήνες. Μετά αρχίζουν τα πανωτόκια επί του συνόλου του δανείου. Η καταγγελία να ισχύει μόνο για το καθυστερημένο ποσόν και όχι για το σύνολο του δανείου. Άρα το τραπεζικό Ελληνικό σύστημα στηρίζεται στον ληστρικό εκβιασμό των πολιτών.
    3. Η ρύθμιση και χρονική παράταση των δανείων μπορεί να πάει έως τα 79 έτη του πολίτη γιατί οι τράπεζες κάνουν ρυθμίσεις έως τα 65 έτη, σκόπιμα, για να μην μειώσουν τις δόσεις, ενώ κατασχέσεις κάνουν και σε υπερήλικες!


    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 4. Ειδικά προγράμματα, για δημοσίους υπαλλήλους, με μείωση των δόσεων και χρονική παράταση των δανείων με χαμηλό επιτόκιο.
    5. Είτε είναι στεγαστικό, είτε καταναλωτικό οι τράπεζες δίνουν τα ίδια χρήματα στους πολίτες, γιατί για τα καταναλωτικά να υπάρχει υψηλότερο επιτόκιο; Για όλα τα είδη δανείων και ρυθμίσεων πρέπει να είναι τι ίδιο επιτόκιο με το στεγαστικό.
    6. Κατά την «ρύθμιση» οι τράπεζες πιέζουν- εκβιάζουν επιπλέον τους πολίτες να υποθηκεύσουν – προσημειώσουν ακόμα και περιουσία μικρής ακίνητης αξίας ακόμα και σε απομακρυσμένα χωριά! Αυτό να σταματήσει γιατί εμπίπτει στο νόμο περί εκβιασμού - εξαναγκασμού
    7. Τα 30 δις, που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών, να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’, τη Νέα Σεισάχθεια. Συγκέντρωση δανείων – καρτών σε ένα «πακέτο» και η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνάει το 30% του μηνιαίου μισθού του πολίτη.
    8. Να ψηφιστεί νέος νόμος συμπληρωματικός του Νόμου κ. Κατσέλη, όπου για να γίνει «ρύθμιση δανείων», πρέπει να προσκομίσεις χιλιάδες χαρτιά, αλλά και να κάνεις «ρευστοποίηση» της όποιας μικρής περιουσίας σου.
    9. Να σταματήσει η κομπίνα των πλειστηριασμών. Αν στην τρίτη φάση πλειστηριασμού το ακίνητο δεν «ζητηθεί στην αντικειμενική αξία», τότε αυτό δίνεται σε οποιαδήποτε αξία ακόμα και μηδενική! . Να σταματήσουν οι κατασχέσεις για 7 χρόνια και για ποσό έως 300 χιλιάδες ευρώ ισόβια.
    10. Να γίνουν ενέργειες από το ΣΔΟΕ και την Εισαγγελία για την επιστροφή των 600 δις από την Ελβετία και την καταβολή των 1,3 τρις, των Γερμανικών αποζημιώσεων! Να ψάξουν τις καταγγελίες στον Μαραθώνα τι συμβαίνει σε δασικές εκτάσεις.
    11. Να σταματήσουν τα ΜΜΕ και ειδικά τα τηλεοπτικά να προβάλλουν συνεχώς το θέμα της δήθεν χρεοκοπίας, καταποντισμού κλπ… δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στην Ελλάδα. Μα πού είναι αυτοί οι περίφημοι Εισαγγελείς και δεν παρεμβαίνουν υπέρ των πολιτών, για να σώσουν την Ελλάδα και την Δημοκρατία;


    ΔΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΕΣΤΑ ΗΓΕΤΗ

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ε Ε ΡΧΕΤΑΙ
    Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    ΦΙΛΚΙΑ ΔΡ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δόκτορα Κουτσούκο έχω ακούσει πολλά καλά για σένα, το τελευταίο είναι πως είσαι αδελφή, αληθεύει; Θα χαιρόμουν πολύ αν το επιβεβαίωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 13. Να απαγορευθεί στα ΜΜΕ να έχουν δήθεν θέμα την πτώχευση της Ελλάδας, και την κατάρρευση της Ελλάδας. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και το κάθε κανάλι για να «κερδίσει» βγάζει στο σφυρί την Ελλάδα!
    14. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια. Από τον Ιανουάριο του 2012 δηλ. σε οκτώ μήνες η Ευρώπη θα έχει νέο μόνιμο Ταμείο σταθερότητας και δανεισμού υπερχρεωμένων Κρατών. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!
    15. Αυξάνεται ο Τουρισμός. Να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης και να γίνει μερικός ανασχηματισμός. Να φύγουν οι «μπάτλερ και οι καμαριέρες»! Σοβαρά και μορφωμένα πρόσωπα στην Κυβέρνηση.
    16. Οι δημοκρατικοί διαδηλωτές, αλλά και οι «νέοι δεξιοί αγανακτισμένοι» της Πλατείας Συντάγματος, να διαδηλώσουν και στην Πολιτεία, Κεφαλάρι, Κοκκιναρά, την Ραφήνα, γιατί τα χρήματα του Κράτους τα πήραν «χάρισμα» οι τραπεζίτες, οι πραγματικοί κλέφτες
    17. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια και όχι μόνο τριμηνιαία. Από το 2012 η Ευρώπη θα έχει νέο δικό της σταθερό μηχανισμό στήριξης. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, δεδομένου ότι ο τουρισμός αυξάνεται!
    18. Γίνεται προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας με την Τουρκία. Προσοχή!
    19. Να κατασχεθεί το 30% της περιουσίας των τραπεζιτών, εφοπλιστών, πλουσίων.
    20. Αργά ή γρήγορα ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ειδική Ανάλυση – προτάσεις.
    Εισπρακτικές εταιρίες – κεφαλοκυνηγοί, ακόμα και του εξωτερικού «αγοράζουν» από τους τραπεζίτες τα «δήθεν χρέη» των πολιτών (όπως ο Τελώνης της Καινής Διαθήκης) και εκβιαστικά κερδοσκοπούν επί της είσπραξης αυτών, βγάζοντας έτσι και «υπερκέρδος», δολοφονώντας τους πολίτες, που φαίνεται ότι αυτοκτονούν.
    Υπάρχει μια σκόπιμη κρατική διάθεση «διάλυσης» όλων των υπηρεσιών, για να γίνει πιο εύκολη η διολίσθηση από την Αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε νέο σύστημα την «νέο-φεουδο-τραπεζο-δικτατορία», όπου όλοι οι πολίτες θα είναι «νέο-σκλάβοι» και θα εργάζονται για να ξεπληρώσουν το «χρέος», που δεν θα ξεπληρώνεται ποτέ και θα μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά!
    Επισημαίνουμε ότι στον μεσαίωνα υπήρχαν υπερδανεισμένοι που έμεναν φυλακισμένοι ισόβια και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν μέσα στην φυλακή εξακολουθούσαν να δουλεύουν για τον φεουδάρχη για να ξεπληρώσουν το «δήθεν χρέος»!! Ηθικός υπεύθυνος των αυτοκτονιών – δολοφονιών, ο Υπουργός και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτών, που πρέπει να συλληφθούν για ηθική αυτουργία σε αυτοκτονία – δολοφονία κατά συρροή. Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των εισπρακτικών εταιριών και των τραπεζιτών. Περίπου 1500 άτομα έχουν αυτοκτονήσει.
    Ενώ οι Τραπεζίτες έχουν τεράστια υπερκέρδη που έχουν εξαχθεί παράνομα στο εξωτερικό, τους δόθηκε χάρισμα επιπλέον 110 δις και όντας αχόρταγοι δολοφονούν και εκβιάζουν τους πολίτες! Ακόμα και χιλίδες δις να δώσουν στους τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες!
    Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!
    «Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει. Η γενική δήμευση απαγορεύεται». Σύνταγμα, 7, 2
    «Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Δηλ. δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, 62.
    «Υπάρχουν λύσεις, όταν πληρώνουν όλοι, ανάλογα με την οικονομική τους επιφάνεια»!
    «Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!
    Η «νέα βοήθεια» από την Ευρώπη είναι η απάτη και ούτε υπάρχει η πιθανότητα «πτώχευσης»!
    Αυτοκτόνησε – δολοφονήθηκε και άλλος πολίτης για τις τράπεζες! Αυτοκτονούν ακόμα και αστυνομικοί για τις Τράπεζες των ιδιωτών, που πήραν χάρισμα τα 110 δις και κοροϊδεύουν το Κράτος! Μερικοί τραπεζίτες είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, αλλά το κράτος τους δίνει και άλλα χρήματα δωρεάν για να σώσουν «δήθεν τις τράπεζές τους»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν σε ανατροπή πολιτεύματος, αφού χρησιμοποιήσουν τους σημερινούς πολιτικούς και θα ιδιωτικοποιήσουν παράνομα, καταχρηστικά και ανήθικα, όλη την δημόσια περιουσία! Εφόσον δέχονται την «δωρεά» των 110 δις πρέπει να φορολογηθούν με τον νόμο «αποδοχής δωρεάς».
    Εκατοντάδες οι καταγγελίες για «τηλεφωνικές ενοχλήσεις - εκβιασμούς» από την Eurobank και από άλλες τράπεζες προς τους ανυπεράσπιστους πολίτες.
    Να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου τον Γενικό Διευθυντή και Σύμβουλο και το Δ.Σ. των τραπεζών που εκβιάζουν, απειλούν, ενοχλούν και οδηγούν τους πολίτες στην δολοφονία-αυτοκτονία.
    Οι Εισαγγελείς πρέπει να υπερασπίσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα από την μετατροπή του σε «Φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»!
    Η εξήγηση, ότι όλα τα επιβάλει η Τρόικα, είναι «εσωτερικής κατανάλωσης»!
    Παραβιάζονται συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, από τους «τραπεζίτες νέο-δικτάτορες» και τους συνενόχους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. DR KOUTSOUKOS
    EISAI MEGALOS HGETHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. DR KOUTSOUKOS
    EISAI MEGALOS HGETHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 4 μαλακες ανακυκλωνουν τα ιδια σχολια , το πασοκια δεν γεμιζουν πλεον ουτε ταξι , στις εκλογες που ερχονται θα τα κρεμασουμε παρεα με τα γιδια της νου δουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΩΩΩΩΩ..........
    o ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΣ κουτούτσικος !!!!!
    ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ
    ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΤΗΤΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΚΑΦΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ......


    Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!
    -----------------------------

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ....ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς, για μεταφορικά ή για να λαδώσουν
    (ΩΣ ΣΥΝΗΥΘΩΣ)..το Χάρο + + + ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!
    -----------------------------

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ....ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς, για μεταφορικά ή για να λαδώσουν
    (ΩΣ ΣΥΝΗΥΘΩΣ)....το Χάρο + + + ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ολοι στθις κλπες

    περιμενουμε 200 000 χιλιαδες μινιμουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

    ΔΕΞΙΕ ΠΟΥ ΕΚΠΜΕΤΑΛΕΥΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΕ

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΚΑΛΑΣ

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ Α\ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΒΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ερζετε ο ηγετης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. αΠΟ 150 000 ΧΙΛΑΔΕς ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΠΑΣΟΚΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. αΠΟ 150 000 ΧΙΛΑΔΕς ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΠΑΣΟΚΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

    ΜΕ ΤΟ ΟΝ ΛΑΙΝ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΤΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης»
    - Πριν από μία ώρα
    «Την Κυριακή 18.3 στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουμε ξανά. Σας προσκαλώ προσωπικά να πάρετε μέρος σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη», τονίζει ο Ε. Βενιζέλος. «Έχω


    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟς ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΕΠΕΙΓΟΝ

    Συσκεψη στην Μηλιωνη ειχαν πριν λιγο οι εντιμοιπρασινοφρουροι
    και αποφασισαν οτι οποιος δεν ψηφισει αυριο

    τοτε αν εχει μεγαλη διευθυντικη ιεση ή επιτελικη θέση και βοηθηθηκε απο το Πασοκ να την παρει

    να ξηλωθει την Δευτερα!

    Τελος στους μαιμου πασοκους που ειναι δεξιοσυριζαιοι και εχουν τις καλυτερες θεσεις



    να πανε στην ΝΔ να ους κανει διεθυντες αφου δεν θελουν Πασοκ

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι από τη στιγμή που σας κατάλαβε και έπαψε να είναι το “πρόβατό” σας έγινε εχθρός σας! Και βάσει αυτού να δράσει όπως το σύνταγμα ορίζει για τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας…
    “Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο”!!!
    Τώρα που ο εχθρός είναι γνωστός και κανείς δε μπορεί να μας παραπλανήσει όσα σκουπίδια και αν πετάξει και μας σερβίρει ως “αποκάλυψη” και “είδηση” μέσω του μηχανισμού της προπαγάνδας… ο στόχος που πρέπει όλοι όσοι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και το μέλλον μας να στοχεύσουμε έχει ονοματεπώνυμα…
    Και όλοι γνωρίζουν ότι αν κόψεις το κεφάλι αχρηστεύονται και τα πλοκάμια ή ότι μαζί με το σάπιο φεύγουν και τα σκουλήκια!
    Με όπλο λοιπόν την επιταγή του συντάγματος (άρθρο 120) πρέπει και οφείλουμε να δράσουμε όλοι για την ανατροπή της χούντας σας και την απαλλαγή μας από φαντασιόπληκτους καβαλημένους, ώστε να ξαναπάρουμε τη χώρα μας πίσω και να τινάξουμε τη μπάνκα (συνολικά) στον αέρα!!!

    Θα αρχίσουμε από αύριο ώστε στις 25 Μαρτίου να προλάβουμε αντί να μας σύρετε… να γιορτάζουμε ήδη τα επινίκεια και την απελευθέρωσή μας!!!

    Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας… θα τρέμετε σε κάθε σας βήμα! Ήδη τρέμετε αλλά δεν έχετε ιδέα ακόμη τις σας περιμένει…

    Παραδίδετε τη χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! Ούτε η χούντα δεν υπέγραψε τόσα φασιστικά διατάγματα!!! Θέλω να πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο, σας έχει καταλάβει και θα πράξει όπως οφείλει για την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του…

    Θα δηλώσει σύσσωμος αυτό που από καιρό δηλώνει αλλά τώρα που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια θα το δηλώσει πιο αποφασιστικά: “Δεν είμαι το πρόβατό σας… Είμαι ο εχθρός σας!”
    Το φόβο μας να ‘χετε, σκουλήκια!!! Και εσείς και τα εξωθεσμικά και έξωθεν αφεντικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΙΑΜΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΧΟΔΙΩΞΗ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΜΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΟΙ
    Δ
    Ι
    Α
    Ν
    Ο
    Η
    Τ
    Ι
    Κ
    Α ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ κουτούτσικοι είναι ΕΔΩ

    αλλά και οι ΠΑΤΑΤΕΣ οι φτηνές είναι
    εδώ...

    γελοίε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ψήνεται,,,,, και για τον ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ


    '''''''''''''''''''''''''''''''''
    Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Τσολάνογλου,
    ....τον Χριστοφοράκο κλπ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ....ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς, για μεταφορικά ή για να λαδώσουν
    (ΩΣ ΣΥΝΗΥΘΩΣ)....το Χάρο + + + ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το Πασοκ ειναι εδω
    ενωμενο δυνατο

    Δηλαδη ο Σαμαρας θα σας ειχε σωσει?

    Αντε να ππατε να ψηφισετε γιατι απο το Πασοκ ακομα τρωτε!

    Θα υπαρχει ονλαιν συστημα

    Θα σε δουμε που τα πήρες απο το ΠΑΣΟΚ λαμογια και την καννατε δεξια!

    καηκε η γουνα σας

    Βαγγος Κατερινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΥΝΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ,

    καλα ρε μαλάκα μονος σου τα εγραψες ολα αυτα;

    Εισαι μεγαλο νουμερο ρε πουστη μου,

    γι αυτο εισαι ακομα στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τωρα στην Μηλιωνη

    Θα αποκαλυφτουν οι μαιμου πασοκοι που φαγανε επι Πασοκ και τωρα το συριβουν δεξια αριστερα για να ξαναφανε!!

    Αυτα ειπε στο Τζακσον ο δρ Κουτσουκος που συνοδευοταν απο πρασινοφρουρους και ωρεες υπαρξεις

    Ο Δρ Κουτσουκος ειπε οτι αν τον ακουσει ο Βαγγελης θα κερδισει την ΝΔ με +7% διαφορα!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 17 Μαρ 2012 9:17:00 μ.μ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕς ΣΤΟΝ σΥΡΙΖΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ

    ΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ πΑΣΟΚ ΠΙΣΩ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙς ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ

    νΙΚΟς πΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

    Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΝΙ ΠΑΛΙ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑΞΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Από την Κοζανη πολλα φιλια
    πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΜΗ

    ΤΟ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΔΡ

    ΑΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. //////////////// ..ευχαριστώ για την πλήρη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
    ------------------------------------

    ΜΟΝΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    1) ΟΙ ΔΟΛΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    2) ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.
    3) ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ.
    -

    Και να φανταστεί κανείς ότι ο Βαγγέλας,
    θεωρείται ότι είναι απο τους ..έξυπνους !!!!

    Τι μας είπε προχθές:
    Ότι αύριο είναι ΓΙΟΡΤΗ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

    Δηλαδή με ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο,είναι ...και συμμετοχή και δημοκρατία !!

    Ωραίο....

    Και το χειρότερο ;
    Είναι και ..ΓΙΟΡΤΗ !!!

    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ εμείς ;
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ !!!!
    ρε ζώαααααααα και φυτά ΠΑΣΟΚ ;
    _______________________________

    AΪΝΤΕ...μετά τις πατάτες, φθηνές τιμές και στις εσωκομματικές !
    ΠΑΣΟΚ: εδώ ΚΑΙ με μεσάζοντες.....

    + ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ αύριο.
    Με τέτοιο στόχο απαγορεύεται να ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ
    Η ΝΙΚΗ ΕΧΡΕΤΑΙ
    ΘΑ ΖΑΛΟΣΤΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

    αΛΕΞΗς ΑΠΟ ΛΑΚΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    ΜΕΦΑΡΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. θα παω με τις φιλες μου απο την Φιλοσοφικη για χαρη του Δρ Κουτσουκου
    που μας διδασκει ψυχολογια του εφηβου

    Βεννετια φπψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. nai kai ego
    stis kalpes

    Diotima Lesvos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Με φανατισμό θα ψηφισω τρον βενοζελο

    Κωνσταντινα Πελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η ΔΡΑΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ
    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. και απο Πετραλωνα ολοι ψηφιζουμε Πασοκ

    Φωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΔΟΚΤΩΡΑ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΨΗΦΙΟΣΕΙ?
    ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΩΗΦΙΣΟΥΝ?

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ?

    ΦΑΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟ

    ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Η γετη Δρ Κουτσουκο


    εισαι η ελπίδα αυτου του τοπου

    Χριστος Ιωαννινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Η γετη Δρ Κουτσουκο


    εισαι η ελπίδα αυτου του τοπου

    Χριστος Ιωαννινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΟΣ!!! ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ..ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ..ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.....Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

    //////////////// ..ευχαριστώ για την πλήρη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
    ------------------------------------

    ΜΟΝΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    1) ΟΙ ΔΟΛΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    2) ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.
    3) ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ.
    -

    Και να φανταστεί κανείς ότι ο Βαγγέλας,
    θεωρείται ότι είναι απο τους ..έξυπνους !!!!

    Τι μας είπε προχθές:
    Ότι αύριο είναι ΓΙΟΡΤΗ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

    Δηλαδή με ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο,είναι ...και συμμετοχή και δημοκρατία !!

    Ωραίο....

    Και το χειρότερο ;
    Είναι και ..ΓΙΟΡΤΗ !!!

    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ εμείς ;
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ !!!!
    ____________________________
    ρε ζώαααααααα και φυτά ΠΑΣΟΚ ;


    AΪΝΤΕ...μετά τις πατάτες, φθηνές τιμές και στις εσωκομματικές !
    ΠΑΣΟΚ: εδώ ΚΑΙ με μεσάζοντες.....

    + ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ αύριο.
    Με τέτοιο στόχο απαγορεύεται να ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΜΕΣΣΟΛΟΓΙ

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. sAS DIAVAZO


    APO AUSTRALIA
    bRAVO SYNEXIXTE

    NICK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. h nikh erxetai
    o samaras den ua to pistyei&

    KOSTAS NAYPLIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΠΑΣΟΚ= ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!! ΒΑΓΓΕΛΑΣ = ΠΑΣΟΚ!!!!ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ .... ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 17 Μαρ 2012 9:34:00 μ.μ.

    οποιοσ διοριστηκε με την αξια του δεν υπαρχει προβλημα

    οχι ομωσ με αυτουσ που διοριστηκαν με τηλεφωνο απο το πασκ
    γκε κε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΒΑΓΓΕΛΗ
    ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ.ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 7%ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ??ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Είμαστε πραγματικά για λύπηση σαν λαός και μας αξίζει οτι περνάμε.

    Ειναι πραγματικά απίστευτο να υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πιστεύουν σε αγυρτες απατεώνες ψευτες και κλέφτες ως σωτήρες.

    Τι να πεις... λυπάμαι πραγματικά που εφερα παιδια σε αυτό τον βόθρο που λέγεται Ελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. αποκαλυψη


    χιλαδε΅τηλεφωνηματα δεχτηκε ο δρ Κοθυτσουκο΅για αυτο το αρθρο
    Ξεσηλωξηκε ο κοσμο΅του Πασοκ

    ερχεται εκπληξη!!
    Σακη΅΅πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΧΟΝΤΡΟμαλάαακααα ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ..

    ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ.
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ;


    Την Κυριακή διασκεδάζουμε τζάμπα!
    Αγαπητοί φίλοι.

    Το μεγάλο δημοκρατικό κίνημα (με τον ένα υποψήφιο) διεξάγει εσωκομματικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, 18 Μαρτίου.

    Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε διάφορα δημόσια κτίρια όπως Δημαρχεία, Κοινοτικά γραφεία και βιβλιοθήκες.
    Να η ευκαιρία για έναν χαρούμενο κυριακάτικο περίπατο!

    Η συμμετοχή όλων μας πρέπει να είναι μεγάλη σε πόλεις και χωριά.

    Το Αμαν Το Μάτι Μου σας ενημερώνει για το πού μπορείτε να ψηφίσετε αλλά και να απολαύσετε τζάμπα τρελό γέλιο.

    Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να κατεβάσετε το αρχείο (pdf) με όλα τα εκλογικά κέντρα.

    Βρείτε που διεξάγεται η “ψηφοφορία” στην περιοχή σας και….. καλή διασκέδαση !

    Όλοι στις κάλτσες!!!!!
    ------------------------------------

    ...σοβαρευτείτε
    ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ
    - υπόδικο για εσχάτη προδοσία- ΔΟΣΙΛΟΓΟ
    Τσογλάνογλου Γεώργιο του Ανδρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Άυτός τι σκατά δόκτωρας είναι;

    Διδακτωρ της μαλακίας ποιος μαλακας είναι αυτός ρε;

    Ποια είναι αυτη η πρασινη καμπια;

    Αντε στο διαολο παλιοσκουλήκια σκατοσακκούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΧΟΝΤΡΟμαλάαακααα ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ..

    ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ.
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ;


    Την Κυριακή διασκεδάζουμε τζάμπα!
    Αγαπητοί φίλοι.

    Το μεγάλο δημοκρατικό κίνημα (με τον ένα υποψήφιο) διεξάγει εσωκομματικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, 18 Μαρτίου.

    Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε διάφορα δημόσια κτίρια όπως Δημαρχεία, Κοινοτικά γραφεία και βιβλιοθήκες.
    Να η ευκαιρία για έναν χαρούμενο κυριακάτικο περίπατο!

    Η συμμετοχή όλων μας πρέπει να είναι μεγάλη σε πόλεις και χωριά.

    Το Αμαν Το Μάτι Μου σας ενημερώνει για το πού μπορείτε να ψηφίσετε αλλά και να απολαύσετε τζάμπα τρελό γέλιο.

    Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να κατεβάσετε το αρχείο (pdf) με όλα τα εκλογικά κέντρα.

    Βρείτε που διεξάγεται η “ψηφοφορία” στην περιοχή σας και….. καλή διασκέδαση !

    Όλοι στις κάλτσες!!!!!
    ------------------------------------

    ...σοβαρευτείτε
    ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ
    - υπόδικο για εσχάτη προδοσία- ΔΟΣΙΛΟΓΟ
    Τσογλάνογλου Γεώργιο του Ανδρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Υπάρχει πραγματικα ανθρωπος που ακομα πιστευει αυτα τα γουρούνια;

    Υπάρχει ανθρωπος με στοιχειωδη λογική που εμπιστευεται αυτούς τους απατεώνες;

    Υπαρχει ανθρωπος που εχει προσδοκιες από αυτούς τους ψευτες;

    Υπάρχει ανθρωπος που νομιζει εστω και κατ' ελάχιστο ότι αυτα τα τομαρια εχουν πολιτική ιδεολογία;

    Υπάρχει ανθρωπος που βλεπωντας αυτα τα ρεμαλια δεν τους συγκρίνει άμεσα με παπατζηδες;

    Υπάρχει ανθρωπος που αντικρύζει αυτους ανικανους και αχρηστους οτι μπορούν να φερουν την ελπίδα σε αυτό τον τόπο;

    Υπάρχει ανθρωπος σε αυτο τον τόπο που πλέον ειναι ηλίου φαεινότερο ότι συνειδητά μας οδηγησαν στην καταστροφή την καταντια και την ομηρία αυτα τα ξεπουλημένα καθαρματα;

    Τι μπορεί να περιμένει ενας νοημων ανθρωπος από μια συμμορία βλαμμένων και ηλιθίων;

    Αν πραγματικά πιστεύεται σε ολα αυτα να πατε να καταβάλλεται το διευρώ και να ψηφίσετε τον επόμενο εκλεκτο της απάτης που θα κανει πράξη ακόμα μία φορά όλα τα ανωτέρω.
    Ειστε άξιοι της μοιρας σας και παραπονιάρες μυξοπουτάνες όταν σας ξεσκίζουν και σας οδηγούν στον μαζοχισμό οχι γιατι σας γαμανε αλλα γιατί σας δέρνουν κιόλας.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!!! ανοίξαμε και σας περιμενουμε με πασχαλιάτικες προσφορές.

    Με ενα διευρω παίρνετε αρχηγό μαζι με ενα μαλακα δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Δεν ντρεπεστε ρε κοπρόσκυλα δεν εχετε τσίπα επάνω σας ρε πράσινα λαμόγια; τόσο γουρούνια έχετε γίνει ρε πεταμένοι αχρηστοι πρασινορουφιανοδοσίλογοι.

    Να πάτε ρε κουφάλες να ψηφίσετε το αρχιγούρουνο της φυλης σας όλοι την ιδια μούρη εχετε και μεσα στα σκατα κυλιέστε άχρηστοι.
    Η χώρα καταστραφηκε ρε καθίκια και εσείς ακόμαμίλατε για τα πουσταρια που ηδη επρεπε να εχουν εκτελεστεί;

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΌΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
    Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΣΑΝΤ ΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Η προπαγανδα για γαμησει και να δειρει πρέπει να είναι της ώρας, πρέπει να σερβίρεται απο δημοφιλή επιτήδειο χαφιέ και να σημαδευει την κατανοηση του μπαγλαμα*** που ειναι ο και ο μοναδικός στοχος της.
    _______________________
    ***μπαγλαμάς ο [baγlamás] Ο1 :
    1. μουσικό όργανο με τρεις χορδές που μοιάζει με μπουζούκι,
    αλλά είναι πιο μικρό: π.χ. Ο Πουτσούκος παίζει μπαγλαμά.
    2. (μτφ., για πρόσ.) βλάκας - αναξιόλογος - πασόκος - τιποτένιος
    [1: τουρκ. bağlama -ς· 2: τουρκ. balama -ς (< τσιγγ.)


    ---Βόγλης, Πεντέλη μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .....
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ειδηση

    Απο 200 000 εως 800 χιλιαδες
    θα ειναι ο κοσμος του Πασοκ στις καλπες

    Ας αφησουν τα διφραγγα και να ωηφίσει ελευθερα ο κοσμος

    Το αρθρο αυτο ξεσήκωσε ολο το γνησιο νεο Πασοκ
    Ερχονται εκπληξεις!

    Διονυσης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ολοι αυριο για ασπρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΑΤΘΑΙΟς ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΑΤΘΑΙΟς ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΑΤΘΑΙΟς ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Νεα αυτο τοαρθρο παει το οριο των 130 σχολιων

    Εγιονε αναρπαστο

    το εχοθυν διαβασει ως τωρα 5. εκατομμύρια πολιτες σε ολη τη γη!

    "Μας διαβαζουν απο Γερμανια Γαλια ΗΠΑ Καναδα Χιλη Μεξικο Αυστραλια Ολλαδια Κυπρο Νοτο Αφρικη και φυσικα απο πολλες χωρες και απο Ελλαδα

    Καλη επιτυχια δρ Κουτσουκο
    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Νεα αυτο τοαρθρο παει το οριο των 130 σχολιων

    Εγιονε αναρπαστο

    το εχοθυν διαβασει ως τωρα 5. εκατομμύρια πολιτες σε ολη τη γη!

    "Μας διαβαζουν απο Γερμανια Γαλια ΗΠΑ Καναδα Χιλη Μεξικο Αυστραλια Ολλαδια Κυπρο Νοτο Αφρικη και φυσικα απο πολλες χωρες και απο Ελλαδα

    Καλη επιτυχια δρ Κουτσουκο
    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Νεα αυτο τοαρθρο παει το οριο των 130 σχολιων

    Εγιονε αναρπαστο

    το εχοθυν διαβασει ως τωρα 5. εκατομμύρια πολιτες σε ολη τη γη!

    "Μας διαβαζουν απο Γερμανια Γαλια ΗΠΑ Καναδα Χιλη Μεξικο Αυστραλια Ολλαδια Κυπρο Νοτο Αφρικη και φυσικα απο πολλες χωρες και απο Ελλαδα

    Καλη επιτυχια δρ Κουτσουκο
    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. 1.000.000 αύριο η προσέλευση των δημοκρατικών πολιτών. Οι 950.000 από το δημοκρατικό προπύργιο του ΠΑΣΟΚ στον Σείριο Β. Έρχονται να ψηφίσουν με τα διαστημόπλοια του Λιακόπουλου. Καλή επιτυχία στο δημοκρατικό Κίνημά μας του ενός υποψηφίου. Κάτω η χούντα. Ζήτω ο Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. H PROSELEYSH CHFOFORON PASOK AYJHUHJE 200% APO AYTO TO ARURO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΗΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΔΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΕΚΠΛΗΞΗ

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΗΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΔ

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Νεα

    αυτο τοαρθρο παει το οριο των 130 σχολιων

    Εγινε αναρπαστο

    το εχουν διαβασει ως τωρα 5. εκατομμύρια πολιτες σε ολη τη γη!

    "Μας διαβαζουν απο Γερμανια Γαλια ΗΠΑ Καναδα Χιλη Μεξικο Αυστραλια Ολλαδια Κυπρο Κνα Τουρκια Νοτο Αφρικη και φυσικα απο πολλες χωρες και απο Ελλαδα

    Μεγαλη επιτυχια του πρεσσ

    Καλη επιτυχια δρ Κουτσουκο

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ρεσυ Κουτσουκο, εχεις σκεφτει μηπως οι πασοκοι που δεν θελουν τη δεξια οπως εσυ, σκεφτουνε πως μονο αν ψηφισουν πασοκ εχει τη δυνατοτητα ο Σαμαρας να γινει πρωθυπουργος? Αν ψηφισουν οτιδηποτε αλλο, ο Σαμαρας δεν βγαινει. Αντιλαβου κι εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Βόμβα Μουζάκη στο αυριανό ΠΑΡΟΝ: Έχουν ήδη “κλειδώσει” τον αριθμό των “αυθορμήτων” ψηφοφόρων του Μπένυ!

    Το γνωρίζαμε σαν φήμη και το είχαμε ήδη γράψει. Όταν όμως το αναφέρει και ο “κομαντάντε”, τότε η μεθόδευση είναι δεδομένη.
    Ο Μάρκος Μουζάκης μάλιστα προσθέτει άλλο ένα στοιχείο: Ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει το νούμερο ή να μιλήσει για την μεθόδευση, τότε θα βγουν οι σκελετοί από την προηγούμενη διαδικασία που ήταν και αυτή μαϊμού! Διαβάστε:
    ** Πόσοι θα ψηφίσουν σήμερα;
    Μα… γύρω στις 130.000!
    Όχι, δεν έχω μαντικές ιδιότητες. Απλά πληροφορήθηκα εγκύρως, ότι σε ένα κλειστό κογκλάβιο υπασπιστών του Μπένι αποφασίστηκε ότι όσοι κι αν πάνε –και θα είναι σίγουρα πολύ λιγότεροι!- αυτοί θα δώσουν τον αριθμό 130.000 πάνω-κάτω!
    Μάλιστα τόνισαν, ότι «και ποιος θα τολμήσει να το αμφισβητήσει, αφού και το 2007 ψήφισαν πολύ λιγότεροι απ’ τον αριθμό που ανακοινώσαμε»;
    Ολέ! Εμείς όμως θα επιμείνουμε:
    Αύριο ο Μιχάλης, θα διδάξει στον Μπέννυ τι σημαίνει βαθύ ΠΑΣΟΚ.

    omvw o dr koytsoykow amfisbhti
    ua chfisoyn pio polloi

    Nontas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. 150.000 eos 800.000

    Dr Koutsoukos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ηλίθιε βρωμιάρη. Πόσα περιμένεις να φάς με το που θα βγεί το Πασόκ? Θα ρυθμίσει τα χρέη? Αυτά πας και λες καθίκι στον κοσμάκι? Αι στο διάολο. Καθίκι. Ποιός κυβερνούσε 30 χρόνια ρε ζώο? Το Πασόκ θα μας σώσει από το Πασοκ? Έρχεται η μέρα όπου θα φύγετε νύχτα στο αεροδρόμιο να πάτε στην Ελβετία να ζήσετε με τα κλεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ.. ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ .ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 18 Μαρ 2012 1:15:00 π.μ.

    epqlhueyetqi o dr Koytsoykoz
    uq chfisoyn pqnv qpo éàà ààà politez
    kqi stiz einikez uq kerdisei to Pqsok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ηγετη δοκτωρα εσωσε΅τον Βαγγελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ειδηση

    Απο 200 000 εως 800 χιλιαδες
    θα ειναι ο κοσμος του Πασοκ στις καλπες

    Ας αφησουν τα διφραγγα και να ωηφίσει ελευθερα ο κοσμος

    Το αρθρο αυτο ξεσήκωσε ολο το γνησιο νεο Πασοκ
    Ερχονται εκπληξεις!

    Διονυσης Πασοκ
    17 Μαρ 2012 11:34:00 μ.μ.
    ===============

    Ειβεβεαιθηκε παλι ο δρ Κουτσουκος!

    Ολοι λεγανε μονο 130.000 χιλιδες
    μονο ο δρ Κουτσουκος και το πρεσσ ειπαν παλι και δημιουργησαν την πραγματικοτητα!
    Το Πασοκ δυναται να κερδισει με &% την νδ λεει ο δρ Κουτσουκος!

    Ας τον ακουσει ο Βαγγελης!

    Ετσι ο Δρ Κουτσουκος και το πρεσσ ειναι οι μαναδικοι αξιοπιστοι αναλυτες!
    Ακομα και το Ασοσιεντ πρεσσ και το πρακτορειο Ανατολη ζητησαν την γνωμη του δοκτωρα!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση