GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡOΪΚΑ...

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και ώ...

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 20.00, στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (οδός Ακαδημίας 60), με κεντρικό θέμα:
ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα...
 απευθύνει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, ενώ θα μιλήσουν οι κ. :
· -Κώστας Χρυσόγονος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ. Θέμα: «Η καταστρατήγηση του Συντάγματος στην εποχή των μνημονίων».
· -Γιώργος Δελαστίκ, Δημοσιογράφος –πολιτικός αναλυτής. Θέμα: «Το ευρώ απειλεί την Ευρωπαική Ενωση»
· -Νίκος Κοτζιάς, Καθηγητής Πολιτικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Θέμα: «Καταστρατήγηση κυριαρχίας και το Σύνταγμα»
· -Σωτήρης Αθανασίου, Δικηγόρος Ιωαννίνων, υπεύθυνος νομοθετικής και νομολογιακής τεκμηρίωσης του Δ.Σ.Ι. Θέμα: «Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στα ατομικά και θεμελιώδη δικαιώματα και στο δημοκρατικό κράτος δικαίου».
Την εκδήλωση, η οποία θα κλείσει με συζήτηση, θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσαρός.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ.ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΑΝΕΤΑ.ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10
    ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΣΤΑΣ ΑΡΧΑΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΕ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χανουμε το φαγοποτι με δεκα μασελες
    ε λαμογια δικηγοροι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση