GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δίνει άδεια για το «Ζάππειο 3»...

Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος). E-mail: presssakias@gmail.com . Παρά την 24ωρη αυριανή απεργία των εργαζομένων τ...

Γράφει ο… Press@κιας
(κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος).
E-mail: presssakias@gmail.com.

Παρά την 24ωρη αυριανή απεργία των εργαζομένων της ΕΡΤ, η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοίνωσε προ ολίγου ότι δίνει ειδική άδεια για να μεταδοθεί η συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Σαμαρά από το Ζάππειο Μέγαρο.
«Η ΠΟΣΠΕΡΤ για άλλη μια φορά δείχνοντας την υπευθυνότητά της απέναντι στην ανευθυνότητα άλλων, σε έκτακτο μικτό συμβούλιο το οποίο είναι σε εξέλιξη ως αυτήν την ώρα, αποφάσισε ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας της:
1. Θα εξαιρέσει τη μετάδοση της προγραμματικής ομιλίας-συνέντευξης τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο Μέγαρο την Κυριακή 22/4/2012,
2. Θα καλύψει τις αντίστοιχες εκδηλώσεις των αρχηγών όλων των κομμάτων».
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΡΤ
«Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ Α.Ε., εφαρμόζοντας την κείμενη Νομοθεσία, θα καλύψει και θα μεταδώσει αύριο απευθείας από το δίκτυο της και συγκεκριμένα από τη ΝΕΤ, την ΕΤ3 και τη ΝΕΤFM, τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και ώρα 11:30 π.μ..
Η ΕΡΤ Α.Ε. ως δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας έχει αυξημένες υποχρεώσεις για την ενημέρωση του ελληνικού λαού με την προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, οι οποίες υποχρεώσεις απορρέουν από το Νόμο και προσδιορίζονται ρητά στη σχετική εκδοθείσα από 18.4.2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, μετά από γνώμη της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ Α.Ε. έχει υποχρέωση, μεταξύ άλλων, να καλύψει και να μεταδώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη τύπου για κάθε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε με το από 21/4/2012 έγγραφό της ότι έχει ορίσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά να καλυφθεί και να μεταδοθεί με βάση τις διατάξεις της ως άνω ΚΥΑ.
Ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε. θα καλύψει, θα μεταδώσει και θα διανείμει το τηλεοπτικό σήμα (pool) από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και το προσωπικό ασφαλείας και εργασίας για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, που έχει νόμιμα οριστεί, βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ήδη η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. έχει ενημερώσει εγγράφως το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλώντας το, παράλληλα, να αναστείλει πάραυτα τις παράνομες και ανεύθυνες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει εν μέσω προεκλογικής περιόδου».
Νωρίτερα πάντως η Νέα Δημοκρατία είχε ανακοινώσει ότι θα υπάρχει ανοιχτό δορυφορικό κύκλωμα.
«Λόγω της απεργίας της ΠΟΣΠΕΡΤ και της παράνομης απόφασής της να μη μεταδώσει αύριο, Κυριακή, 22 Απριλίου, την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία, στο Ζάππειο Μέγαρο, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει ανοιχτό δορυφορικό κύκλωμα από τις 11.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. (HELLAS SAT, 39o Ανατολικά [39 μοίρες Ανατολικά], Downlink Frequency (MHz): 11136,25 Pol: VERTICAL, Symbol Rate: 3300, MPEG:2, FEC: 3/4).
http://www.soccerplus.gr/article/pospert-dinei-adeia-gia-zappeio-3

38 σχόλια

  1. ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΕΙ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑΡΑΣ.ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΚΡΕΑΤΑ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΖΟΒΕΝΑ ΓΡΙΕΣ ΚΟΚΚΑΛΕΣ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουνιά, βυζιά μες τη βουλή
    κι όχι πάλι τα ίδια
    της δεξιάς και πασόκ
    τα μαραμένα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΣ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΣΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΔΕΙΛΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ.ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΗ ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ .ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΛΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευθυμιου

    δεν ηρθε η Ασπαιτε να σε σωσει?

    κριμα ρε Ευθυμιου που τα ήλεγχες ολα!

    μηπως σε δουλεψανε στην Ασπαιτε Ευθυμιου?



    πασοκοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ 2.
    ΜΑΖΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΛΑΘΟΣ.ΟΧΙ ''ΣΑΝ''.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ;ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟ 150 ΕΥΡΩ.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΥΚΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ: Ίσα που ψηφίζουμε ΑΕ για χάρη της...

    Μία μόνο υποψήφια έχει βάλει ο Καμμένος στη Χίο και δεν έχουμε καταλάβει ακόμη γιατί.... μάλλον έχουμε καταλάβει αλλά κάνουμε πως δεν καταλάβαμε.

    Πρόκειται για την Αντωνάρου Ρούσσου, η οποία χρημάτισε επιστημονική (και μόνο επιστημονική...) συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου την περίοδο που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής.

    Ζήλεψε ο Πάνος τον Καρατζαφέρη με τη Βάνα και είπε να ποντάρει στη... διαφορά στήθους ή μήπως σκέφτηκε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν από μία ξανθιά, επιβάλλεται να πάρει και εκείνος μία.

    Πάντως, βλέποντας το προφίλ της κυρίας συμβούλου του Καμμένου που στη Χίο δεν την έχουν ξανακούσει, πιο πολύ άλμπουμ συνοικιακού κομμωτηρίου θυμίζει παρά προεκλογική μπροσούρα.

    Τι κι αν στην πρώτη σελίδα έχει αναρτήσει το λογότυπο του κόμματος...
    Όσο προχωράς τόσο απορείς.

    Η 36χρονη κυρία Ρούσσου με πολλές στρώσεις μακιγιάζ, τη βλεφαρίδα κάγκελο και την ανταύγεια να γυαλίζει, ποζάρει όλο σκέρτσο και νάζι φλερτάροντας με το φακό προκλητικά...
    Τα προσόντα της πάντως μια χαρά τα διαφημίζει...
    Ό, τι μπορεί κανείς...

    ...φτου φτου κοριτσάρα μου..

    - Πάντως οι αντίστοιχες υποψήφιες της νδ δε πιάνουν μια μπροστα της. Εννοω ως προς την εμφανιση

    ΟΛΑ ΤΑ 36 ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ.

    ΡΕ...ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΤΣΟΛΙΝΑ ΤΗΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΤΟΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ...!!!

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ «ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ» ΚΑΝΟΥΝ... ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

    Εμπλοκή σημειώθηκε με την υποψηφιότητα του Ναυάρχου Ιωάννη Θεοφανίδη στο ψηφοδέλτιο του Καμμένου.

    Ο Ναύαρχος ήθελε να εκτεθεί στην Β! Αθηνών και να δοκιμασθεί με την ψήφο τού κόσμου...

    Ο Καμμένος τον έρριξε, καί φοβούμενος μήπως εκλεγεί δεν τον έβαλε στον συνδυασμό.

    Αντ' αυτού και προκειμένου να του «χρυσώσει το χάπι», τον έβαλε 6ο στο Επικρατείας....
    Δηλ. τον έθεσε με τη μία εκτός πολιτικής...

    Ο Ναύαρχος το κατάλαβε το παιχνίδι και έντονα δυσαρεστημένος και ασφαλώς κάτω από την πίεση φίλων του σκέπτεται να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τον Καμμένο.

    Πιστεύουν και συζητούν ότι το κόμμα Καμμένου έχουν καταλάβει «αριστεροί ιεροφάντες» που έχουν πλέον το γενικό κουμάντο και τρώνε τους δεξιούς Πατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ
    ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΦΕΣ
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ
    ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΠΙΤΙ 6 ΜΑΙΟΥ
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ναύαρχος το κατάλαβε το παιχνίδι και έντονα δυσαρεστημένος και ασφαλώς κάτω από την πίεση φίλων του σκέπτεται να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τον Καμμένο.

    Πιστεύουν και συζητούν ότι το κόμμα Καμμένου έχουν καταλάβει «αριστεροί ιεροφάντες» που έχουν πλέον το γενικό κουμάντο και τρώνε τους δεξιούς Πατριώτες...


    Οι αναρχικοί του indymedia θα στηρίξουν Νίκο Μαρκάτο του Π.Καμμένου ;;;

    Απίστευτο και όμως Ελληνικό !!!
    Ο Ν. Μαρκάτος υποψήφιος με τους Α.Ε του Π. Καμμένου !!!


    Υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τον Πάνο Καμμένο θα είναι ο ΠΑΣΟΚoς πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νίκος Μαρκάτος!!

    Το μελανό σημείο της πορείας του κυρίου Μαρκάτου δεν είναι μόνο ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2004 (στην ιστοσελίδα του μάλιστα www.markatos.gr εξακολουθεί να εμφανίζεται ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, καθώς προφανώς δεν έχει ενημερωθεί ακόμα).


    Γνωστός ο κ. Μαρκάτος ως ο πρύτανης με την Πόρσε, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον… αρχηγό του, κ. Καμμένο, για τις θέσεις του και την εν γένει στάση του σχετικά με τη δράση των αναρχικών μέσα στο Πολυτεχνείο.


    Επί των ημερών του ως πρύτανης, αλλά και αργότερα, οι αναρχικές οργανώσεις δρούσαν ανεξέλεγκτες στήνοντας το indymedia και άλλα σάιτ που μόνο… τη δημοκρατία δεν προάγουν.

    Αυτός ο υπέρμαχος του ασύλου χάϊδεψε επί πολλά χρόνια τους αναρχικούς στο όνομα της δήθεν προοδευτικότητάς του λέγοντας μάλιστα πριν μερικά χρόνια: «Η δημοκρατια οφείλει να δίνει λόγο σε όλες τις απόψεις και αν ένα Ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο δεν δώσει σε όλους το λόγο τότε ποιος θα το κάνει;»


    Μια εποχή μάλιστα φλερτάρισε και με τους σταλινικούς, όπως φαίνεται από σχετικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» (Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996, σελ. 3), για την μετατροπή των πανεπιστημίων σε «Κέντρα πάλης και αμφισβήτησης»:


    «Πιστεύουμε ότι τα πανεπιστήμια, και τα σχολεία γενικότερα, τα επόμενα χρόνια θα μετατραπούν σε κέντρα κοινωνικής πάλης, δράσης και αμφισβήτησης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος έξω από αυτόν”. Αυτό τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα προς τους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε χτες με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων της χώρας στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.


    Ο Νίκος Μαρκάτος, πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει συνειδητοποιήσει τους κινδύνους της παιδείας. Ο Ν. Μαρκάτος αναφέρθηκε εκτενώς και στη “Λευκή Βίβλο” για την παιδεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Λευκή Βίβλος αποτελεί την υλοποίηση της μεταμοντέρνας τέχνης του ελέγχου εξ αποστάσεως, όπου ο ελεγχόμενος δε συνειδητοποιεί καν ότι ελέγχεται, νομίζοντας ότι έχει απόλυτη ελευθερία. Το δεύτερο που προέκυψε, είπε, είναι ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι το μόνο κόμμα που έχει διατυπώσει την άποψη, η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ότι, δηλαδή, τα προβλήματα της παιδείας πια δεν μπορούν να λυθούν με διακομματικές επιτροπές, με συνόδους Πρυτάνεων, “Εθνικά Συμβούλια Παιδείας” κ. ά., αλλά από ένα γενικότερο μέτωπο διδασκόντων, διδασκομένων και γονέων».

    Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ οι τούμπες που ζούμε αυτή τη χρονιά !!!
    Ο Πρασινοκόκκινος Πρύτανης έγινε πλέον "Α.Ε"!!!

    Και μη χειρότερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ


    Ο Σαμαας οσο μιλαει σε ακροατηριθο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ΄λη ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους>

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα και Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων μαζι με τον Ματθαιου την προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΥΓ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΡΥΨΤΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάνος Καμμένος: Υπόγειες διαδρομές με τα φρένα καμένα...
    Ο «Κένταυρος» που θα γινόταν αρχηγός, έχει πλούσιο βιογραφικό, από τη θητεία παρά τω Γρυλλάκη, μέχρι το Χρηματιστήριο και τις θεωρίες συνωμοσίας για το χρέος

    Ηταν μια φορά κι έναν καιρό ο Πάνος Καμμένος. Ο βίος και η πολιτεία του βουλευτή της Β’ Αθηνών έχει ως αφετηρία τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Η περίληψη είναι ότι ο Καμμένος έχει πάει με όλους τους αρχηγούς της ΝΔ, για να τους πουλήσει μετά όλους, και ότι του καταλογίζονται τα περισσότερα από αυτά που καταγγέλλει.
    Μπορεί να ψάχνει αρχηγικό μέλλον στις εκλογές που έρχονται με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Είναι όμως η κλασική περίπτωση πολιτικού που τον κυνηγά το παρελθόν του. Το ρεπορτάζ φέρνει στον αφρό όλα όσα λείπουν από την ιστοσελίδα του Πάνου στο facebook. Και μας υπενθυμίζει ότι όσο κι αν πλένονται διάφοροι φερέλπιδες «εθνοσωτήρες» στο αντιμνημονιακό μέτωπο, όλα όσα έχουν κάνει στην πολιτική δεν ξεπλένονται

    Ο καθένας θυμάται πότε άκουσε πρώτη φορά για τον Πάνο Καμμένο. Και έχει μια ιστορία να πει. Πληθωρικός, εκρηκτικός, ασυγκράτητος, μόνιμα επιρρεπής στον λαϊκισμό, σταθερά ακραίος, εκδικητικός και δικομανής, ο Καμμένος αναδύεται στο στερέωμα της ΝΔ στα μέσα της δεκαετίας του '80. Ο πυρετός της πασοκικής αντισυσπείρωσης έχει χτυπήσει τη γαλάζια πανεπιστημιακή νεολαία. Το όνομα του Πάνου ακούγεται για πρώτη φορά στον αστερισμό των Ρέιντζερς και των Κενταύρων, την εποχή που μεσουρανεί στη Νεολαία της ΝΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο Πάνος θεωρείται αβερωφικός. Παρ' όλα αυτά, οι έχοντες μνήμη ελέφαντα σημερινοί σαραντάρηδες της ΝΔ επιμένουν ότι η πρώτη κοινοβουλευτική κατάδυση του - μανιώδους αυτοδύτη - Πάνου γίνεται με τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου - χωρίς όμως επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ


    Ο Σαμαρας οσο μιλαει σε ακροατηριο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ... Εχεται ανατροπη του απο τον κυριο τιποτα και μετα ερχεται ο καραμανλης...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ή ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους?

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα Διμαντοπουλου

    και Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων Ρουμπεα Γεωργια, Παπατσιμπα Λαμπρινη, Ελενη Δανιλη μαζι με τον Ματθαιου προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αντιπάθεια μεταξύ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κωστή Στεφανόπουλου θα επιβιώσει όλων των μεταλλάξεων της ελληνικής πολιτικής. Και θα διαρκέσει είκοσι χρόνια. Μάλιστα, προς το τέλος της δεύτερης θητείας Στεφανόπουλου ο επίτιμος πλέον της ΝΔ θα πέσει θύμα δηλητηρίασης έπειτα από μια δεξίωση στο Προεδρικό - συμβάν που κουκουλώθηκε. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Πάνος έχει περάσει στο μητσοτακικό στρατόπεδο. Η ροπή του προς τα παρασυστήματα έχει εκδηλωθεί. Πηγές με γνώση της εποχής τον τοποθετούν στο δίκτυο Γρυλλάκη. Ο τότε «στρατηγός» πρωταγωνιστεί στο μητσοτακικό παρακράτος - που εκδηλώνεται παντού. Κοριοί, «παράλληλες» πρωτοβουλίες για το Σκοπιανό και επιτήρηση της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Το σύστημα Γρυλλάκη είναι σε υπόγεια αντιπαράθεση με άλλα κομμάτια του μητσοτακικού στερεώματος - όπως οι κομματικοί Σγαρδέλης και Μπεχράκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη. Ωστόσο, οι ελιγμοί του Πάνου αποδίδουν. Η χώρα σε φάση αποκρατικοποιήσεων κάποιων κρατικοποιημένων από το ΠΑΣΟΚ βιομηχανιών. Οι συνομήλικοι του Πάνου τον θυμούνται να διοικεί στη φάση αυτή την Ιζόλα.
    Το 1993 ο μητσοτακισμός γίνεται χίλια κομμάτια. Αλλά ο Καμμένος κατεβαίνει στη Β' Αθηνών και, σε εκλογές δύσκολες για τη ΝΔ, βγαίνει βουλευτής. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υποστήριξη του βαρόνου της παράταξης Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Ο «Μπάρμπι» παίρνει τον Καμμένο από το χέρι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που είναι το σπίτι του. Αποτέλεσμα; Αμέσως μετά τις εκλογές, στην αναμέτρηση για τη διαδοχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο Καμμένος «πουλάει» τον Βαρβιτσιώτη και πάει με τον Μιλτιάδη Εβερτ που θα κερδίσει. Είναι ένα έργο που θα παιχτεί ξανά και ξανά τα επόμενα είκοσι χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην κούρσα της Σοφοκλέους
    Μπαίνει στη Βουλή το 1993. Αλλά η ΝΔ θα κάνει έντεκα χρόνια να δει εξουσία. Ακόμη περισσότερο: το 1997 εκλέγεται πρόεδρος ο Κώστας Καραμανλής. Είναι πανίσχυρος κομματικά και πολιτικά. Ούτε ο ίδιος ούτε οι άνθρωποί του θα ασχοληθούν ποτέ ιδιαίτερα με τον Καμμένο. Αυτός τοποθετείται στα άκρα. Ακραίος εθνικιστής, θα «ωσμωθεί» στα έδρανα με το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» που κάνει σκληρή αντιπολίτευση στον Κώστα Σημίτη για τα εθνικά. Από το ΠΑΣΟΚ θα προκύψουν οι πρώτες προσπάθειες για δημιουργία κομμάτων με πολιτικά «έξαλλο» χαρακτήρα. Είναι η περίπτωση του ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα. Αντιθέτως, ο Στέλιος Παπαθεμελής δεν θα μπορέσει ποτέ να μπει αυτόνομος στη Βουλή.
    Τα χρόνια εκείνα αναφύονται σιγά σιγά οι εμμονές του Πάνου σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Δαπανά χρόνο και χρήμα ψάχνοντας τα αρχεία της Στάζι. Χωρίς αποτέλεσμα. Μετά είναι η φάση της εμμονής με τη 17Ν, την οποία ο Καμμένος ταυτίζει grosso modo με το ΠΑΣΟΚ, ώσπου έρχεται το 2002 και η εξάρθρωσή της από την Κατεχάκη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακόμη ένας μύθος καταρρέει. Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.

    Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα. Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει.

    Οι χρηματιστηριακές δραστηριότητες του Καμμένου ανήκουν στο γαλάζιο φολκλόρ της εποχής, ενώ φέρεται να έχει εμπλέξει και άλλους βουλευτές της ΝΔ σε τοποθετήσεις σε μετοχές, όχι πάντοτε επωφελείς. Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος. «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ. Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ


    Ο Σαμαρας οσο μιλαει σε ακροατηριο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ... Εχεται ανατροπη του απο τον κυριο τιποτα και μετα ερχεται ο καραμανλης...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ή ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους?

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα Διμαντοπουλου

    και Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων Ρουμπεα Γεωργια, Παπατσιμπα Λαμπρινη, Ελενη Δανιλη Σουρη Πηνελοπη μαζι με τον Ματθαιου Γιωργο και Σπανο Γιωργο προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατά τα άλλα, όμως, ο Καμμένος είναι στο περιθώριο. Η ροπή προς τη συνωμοσιολογία κουράζει. «Το πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις κάτι», λέει κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, «μετά χάνεσαι…». Ο Πάνος καλείται να καταθέσει τα στοιχεία του σε διάφορα εισαγγελικά ή υπηρεσιακά γραφεία, αλλά οι κουβέντες, όταν δεν διανθίζονται με υπερβολή, είναι άγονες. Ο Καμμένος πρωταγωνιστεί στα γνωστά μεταμεσονύκτια talk shows καταγγελτικής τηλεδημοσιογραφίας, όπου είναι μόνιμος θαμώνας. Πρώην υπουργός της ΝΔ που τον συμπαθεί προσωπικά λέει ότι «ο Πάνος είναι καλό παιδί, αλλά ασταθής πολιτικά, με διάφορες μανίες με τα κατασκοπικά και τέτοιες μ*****ες». Με απλά λόγια, ο Καμμένος θεωρείται από τους συναδέλφους του γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βουτώντας από τον «Ηλιάτορα»

    Το 2004, όταν ο Κώστας Καραμανλής κερδίζει τις εκλογές και η ΝΔ επανέρχεται θριαμβευτικά στην εξουσία, ο Καμμένος είναι στην απέξω. Μπορεί να έχει το «high life», τις κρουαζιέρες στο Αιγαίο με το σκάφος του «Ηλιάτορας» και τις εμμονές στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά βρίσκεται σε απόσταση από την καρδιά του συστήματος. Βλέπει τον πρωθυπουργό μόνο μαζί με άλλους βουλευτές. Παρ' όλα αυτά, εξασφαλίζει την προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας. Στην Ελλάδα, η Επιτροπή είναι διακοσμητική. Αλλά, εξηγεί γνώστης, «οι ξένοι δεν το ξέρουν, της δίνουν σημασία, οπότε ο Καμμένος την προσανατολίζει σε ταξίδια και κάνει τον παράγοντα επί αμυντικών και εξοπλιστικών θεμάτων».
    Το 2007 όμως μπαίνει στην κυβέρνηση ελέω Ντόρας. Ολες οι ενδείξεις είναι ότι γίνεται υφυπουργός Αιγαίου λόγω πίεσης της Μπακογιάννη, της οποίας εμφανίζεται ως υποστηρικτής. Το Μαξίμου του Καραμανλή διασκεδάζει με τις λόξες του Πάνου που εμφανίζεται σε κάποια επίσημη τελετή έχοντας κι αυτός υπασπιστή - όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Αμυνας. Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ένας πλωτάρχης του Λιμενικού. Είναι η εποχή που ο Πάνος διατρέχει το Αιγαίο με τα ελικόπτερα και τα φουσκωτά του Λιμενικού, φροντίζοντας, σύμφωνα με την ανεκδοτολογία της εποχής, να είναι ένστολος. Καθότι μανιώδης αυτοδύτης, τον Καμμένο ακολουθεί πάντα μια μόνιμη φημολογία για το πού διαλέγει να κάνει καταδύσεις. Με ένα άρωμα παραδραστηριότητας θα αποχαιρετήσει ο Καμμένος την εξουσία. Το 2009 το όνομά του εμφανίζεται μαζί με πολλά άλλα στις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών μεταξύ των μελών της συμμορίας Βλαστού που έχει παρακολουθήσει η ΕΥΠ. Οπως πάντα, ο Καμμένος προκαλεί θόρυβο. Ως απλός βουλευτής προξενεί επεισόδιο στη Βουλή όταν αρνείται να περάσει από το μηχάνημα ελέγχου. Η φασαρία είναι τόση, που το θέμα φθάνει ώς τον φρούραρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυνηγώντας το φάντασμα των CDS
    Τo φθινόπωρο του 2009 ο Πάνος Καμμένος ξεκινά ως υποστηρικτής της Ντόρας. Η Μπακογιάννη έχει προβάδισμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ είναι και φαβορί. Αφήστε που πίεσε για να γίνει ο Πάνος υφυπουργός Αιγαίου το 2007-2009. Στις εβδομάδες όμως που θα ακολουθήσουν ο Καμμένος αλλάζει γνώμη. Αρκετές μέρες πριν από την 29η Νοεμβρίου είναι σκληροπυρηνικός οπαδός του Αντώνη Σαμαρά. Ακραίος και «υπερπατριώτης», θα κολλήσει αρχικά μια χαρά με την ομάδα του Αntinews και τα μπλογκ που λειτουργούν ως δορυφόροι του στενού πυρήνα των σαμαρικών. Το «όχι» της ΝΔ στο Μνημόνιο του έρχεται γάντι. Οπως πάντα, όμως, εκτρέπεται σε θεωρίες συνωμοσίας. Κάνει ερώτηση στη Βουλή, ως μοναχικός καβαλάρης, για το περίφημο ταξίδι Λούκας Κατσέλη, Νίκου Παπανδρέου και άλλων στο Κατάρ, όταν η κυβέρνηση ήταν σε φάση αναζήτησης αγοραστή για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
    Πολύ σύντομα όμως ο Καμμένος θα μπει σε μια προσωπική πολιτική βεντέτα με την οικογένεια Παπανδρέου. Ο Καμμένος φέρεται να μιλάει για CDS που φτάνουν τα 100 δισ. ευρώ και να ζητάει δράση από τη Συγγρού. Οπως αποδείχθηκε, βεβαίως, μετά το PSI, όλα κι όλα είχαν παιχθεί 2,5 δισ. Ο Καμμένος προσπαθεί να κάνει ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα και στοχοποιεί τον Αντρίκο Παπανδρέου. Η ΝΔ δεν τις υιοθετεί, με αποτέλεσμα να τα βάλει, με χοντροκομμένο τρόπο, ο Καμμένος με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστα Τασούλα στη Βουλή σε θέα τρίτων.
    Πέρσι το καλοκαίρι, εκμυστηρεύεται σε φίλο του βουλευτή «ότι ο Σαμαράς είναι ο καλύτερος αρχηγός που είχε ποτέ η ΝΔ». Ο πρόεδρος της ΝΔ όμως κουνάει το κεφάλι με όρους συγκαταβατικής ευγένειας. Στη Συγγρού αρχίζουν να λένε ότι ο Καμμένος «δεν είναι στα καλά του» και ότι πολιτεύεται «με άναρθρες κραυγές». Η συνωμοσιολογική μανία του εκθέτει τη ΝΔ. Σε ένα από τα τελευταία επίσημα ραντεβού Παπανδρέου - Σαμαρά πριν από τη συζήτηση για τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο πρώην πρωθυπουργός είναι εκνευρισμένος με τον Καμμένο. Ζητάει να μάθει αν τα περί CDS και οι επιθέσεις κατά μελών της οικογένειάς του είναι γραμμή της Συγγρού, ένα «βρώμικο 2011». Ο Σαμαράς είναι σε γραμμή αμφισβήτησης του Μνημονίου γιατί είναι αντιαναπτυξιακό και αποφεύγει τη χοντρή σκανδαλολογία ως πολιτικός. Κάπου εκεί, ελέω στυλ και χοντράδας, ο Καμμένος αρχίζει να θέτει εαυτόν εκτός ΝΔ.
    Στην πραγματικότητα, αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει από το καλοκαίρι του 2011. Ο Καμμένος δεν ψηφίζει τον εκτελεστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου. Χωρίς όμως να έχει συνέπειες. Οι άλλοι βουλευτές της ΝΔ στη Β' Αθηνών είναι έξαλλοι, καθώς θεωρούν ότι η Συγγρού τον χαϊδεύει. Και ότι ο ίδιος παίζει ένα προσωπικό παιχνίδι με στόχο να βγει πρώτος βουλευτής στην περιφέρεια. Κάπου εκεί ξεκινάει, άλλωστε, η κούρσα του Καμμένου στις δημοσκοπήσεις. Ο ίδιος παίζει δυνατά το χαρτί του facebook. Οπως εξηγεί παράγων της ΝΔ, «το Διαδίκτυο δεν είναι η Πνύκα. Είναι γεμάτο ακραίους. Ο Καμμένος βρήκε εκεί τον φυσικό του χώρο και χρησιμοποίησε τα social media σαν πολλαπλασιαστή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ


    Ο Σαμαρας οσο μιλαει σε ακροατηριο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ... Εχεται ανατροπη του απο τον κυριο τιποτα και μετα ερχεται ο καραμανλης...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ή ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους?

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα Διμαντοπουλου

    και Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων Ρουμπεα Γεωργια, Παπατσιμπα Λαμπρινη, Ελενη Δανιλη Σουρη Πηνελοπη μαζι με τον Ματθαιου Γιωργο και Σπανο Γιωργο προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο σερ και ο... Λαρισέρ
    Ο Καμμένος δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου τον Νοέμβριο του 2011 και βγαίνει εκτός ΝΔ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτό γίνεται βελούδινα, ώστε να ξαναμπεί στις εκλογές. Δεν διαγράφεται, άλλωστε, από το κόμμα. Κάπου εκεί αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του ως Καρατζαφέρη στη θέση του Καρατζαφέρη ως νέος χαλίφης Ιζνογκούντ. Αλλωστε, είναι φανερό ότι ο ΛΑΟΣ κάνει λάθος στηρίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου και το διπλασιάζει αποχωρώντας από αυτήν τον Φεβρουάριο. Στο ακραίο δεξιό περιθώριο οι ζυμώσεις είναι περίεργες και θα κορυφωθούν πριν από τη δραματική ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση στις 12 Φεβρουαρίου 2012. Ο Καμμένος πρωτοστατεί σε νομική επιχειρηματολογία για το χρέος. Το επιχείρημα ότι θα ισχύσει το βρετανικό δίκαιο σε περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης αντικρούεται με οργή τόσο από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και από τον κορυφαίο νομομαθή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο. Ωστόσο, οι καλά πληροφορημένοι επιμένουν ότι η επιχειρηματολογία Καμμένου έχει απώτερο εμπνευστή τον νομικό του Κέμπριτζ, σερ Μπάζιλ Μαρκεζίνη. Η Βουλή βουίζει ότι ένα ραντεβού με τον Μαρκεζίνη, που οργάνωσε ο Καμμένος, έχει πείσει και τον Χρήστο Ζώη - που μέχρι χθες εθεωρείτο σοβαρός - να ψηφίσει «όχι». Ζώης και Καμμένος συνδέονται από εποχής που ταξίδευαν μαζί για να μετάσχουν στην Κοινοβουλευτική Σύνοδο του ΟΑΣΕ. Ο Ζώης σηκώνεται και πάει κόντρα στον Σαμαρά στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, παραμονές της ψηφοφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΓ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΡΥΨΤΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΕΛΟΣ.
    22 Απρ 2012 12:13:00 π.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ http://www.briefingnews.gr/koinonia/revelations/item/22292

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΥΓ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
    Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 25 ΖΑΠΠΕΙΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΡΓΕΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΉΝΕΙ ΚΏΛΟ!!!!!!!

    ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΑΣ ΒΓΕΣ ΡΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΗΣ ΤΟΝ Ευθυμίου

    ΣΚΑΤΆ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ,,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΕΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η καλύτερη απόδειξη και επιβεβαίωση όσων υποστηρίζουν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται τώρα στο παρασκήνιο και όσοι ψηφίσουν σήμερα ΝΔ στέλνουν και πάλι στην εξουσία την επομένη των εκλογών, (αν συγκεντρώσουν πλειοψηφία) τους Ε.Βενιζέλο, Γ.Παπακωνσταντίνου, Α.Διαμαντοπούλου, Α.Λοβέρδο, Γ.Κουτρουμάνη Φ.Σαχινίδη κλπ, ήρθε πριν από λίγο με μια απίστευτη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και υποψήφιου βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, της ΝΔ, Γ.Μιχελάκη, υπέρ του βουλευτή, υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και φανατικού υπέρμαχου των Μνημονίων, Πέτρου Ευθυμίου.

    Έτσι λοιπόν η γνωστή παρέα της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να επιδείξουν την αγαστή συνεργασία τους με την υποτιθέμενη φραστική επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π.Ευθυμίου!

    Είναι η πρώτη φορά που στην προεκλογική περίοδο η ΝΔ υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ από το 1974 που ιδρύθηκαν και τα δύο κόμματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο Συνασπισμός που αποτελούν τους πλέον άσπονδους ιδεολογικούς εχθρούς της Χρυσής Αυγής, θέλησαν να εκδώσουν ανακοίνωση που να υιοθετούν τους ισχυρισμούς του Π.Ευθυμίου, αλλά το έκανε ο Γ.Μιχελάκης της ΝΔ υπερασπιζόμενος το ΠΑΣΟΚ!

    Ιδού λοιπόν, τι δήλωσε ο, κατά τα άλλα, αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης:

    «Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, για μια ακόμη φορά, τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποια πρόφαση κι αν επικαλείται. Οι Αρχές οφείλουν να ερευνήσουν σε βάθος το επεισόδιο, προκειμένου να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες.

    Είναι ημέρα μνήμης μιας μαύρης επετείου. Και, δυστυχώς, κάποιοι θέλησαν να την επαναφέρουν στη μνήμη μας.

    Οι κουκουλοφόροι και οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι ντροπή για όλους μας. Είναι στίγμα για τη Δημοκρατία. Και οι Έλληνες το γνωρίζουν. Θα συντρίψουν τους νοσταλγούς νοσηρών εποχών που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε τραγωδίες…».

    Όταν μιλάει για νοσταλγούς του Χίτλερ ο Γ.Μιχελάκης, προφανώς εννοεί τα κυβερνητικά στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως ο Π.Ευθυμίου, πιστός οπαδός του Γ.Παπανδρέου, που έσκυψαν το κεφάλι στους Γερμανούς απογόνους τους Χίλτερ και εξαφάνισαν τα αρχεία με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

    Είναι απίστευτο το πως η ΝΔ υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες του Πέτρου Ευθυμίου (γνωστού εκλεκτού του πολιτικοδημοσιογραφικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή), και δεν ερεύνησε περισσότερο το θέμα ή τουλάχιστον δεν περίμενε να περάσουν οι εκλογές πριν προδώσει την υπόγεια συμφωνία που αποδεικνύεται ότι υπάρχει με το ΠΑΣΟΚ.

    Ακόμα και να έγιναν τα πράγματα όπως είπε ο Π.Ευθυμίου (δηλαδή ότι "τον έβρισαν" -προσοχή δεν ισχυρίζεται τίποτα άλλο, ότι π.χ. τον κτύπησαν ή του επιτέθηκαν, απλά τον έβρισαν όπως το 90% των πολιτών βρίζει αυτή την στιγμή τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ), πως ο Γ.Μιχελάκης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;

    Θα λέγαμε είναι απορίας άξιο πως έκανε τέτοια γκάφα η ΝΔ, αλλά μετά την περίπτωση Συμπιλίδη τίποτε δεν μας εκπλήσσει...

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το eRepublik είναι το καλύτερο και περισσότερο διαδεδομένο Internet browser online Strategy game που μπορεί κάποιος να παίξει.

    200.000 άτομα από όλο το κόσμο μεταξύ αυτών 9.000 Έλληνες παίζουν καθημερινά αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο με την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, το χρηματιστήριο, τη στρατηγική, τη δημοσιογραφία, το chating αλλά και πολλές άλλες πτυχές που μόνο αν ασχοληθείς με αυτό θα καταλάβεις πόσες πολλές είναι αυτές.
    Οι Σκοπιανοί στα βόρεια σύνορα μας μετά από διαφήμιση στην τηλεόραση “έβαλαν” στο παιχνίδι 8.000 άτομα προκαλώντας μας συνεχώς με την ονομασία “Republik of Macedonia” (!!!).
    Οι Τούρκοι που λίγες μέρες πριν τους είχαμε κατακτήσει όλη τους τη χώρα “έβαλαν” διαφήμιση στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία τούρκικη εφημερίδα και είναι αυτή τη στιγμή 15.000 άτομα. Αυτές οι δύο χώρες μας επιτίθονται και χρειαζόμαστε δυνάμεις, αλλιώς η eΕλλάδα θα πέσει!
    Για αυτό το λόγο φίλε Έλληνα παίκτη ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να έρθεις στην εικονική μας πατρίδα και να μας βοηθήσεις να αμυνθούμε σε όλους αυτούς τους κινδύνους αλλά και να διασκεδάσουμε με αυτό το παιχνίδι που σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του προσωπικού σου χαρακτήρα.
    ΕΛΑ να ενισχύσουμε την άμυνα μας
    ΕΛΑ να ενισχύσουμε την οικονομία της χώρας μας
    ΕΛΑ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στους συμμάχους μας
    ΕΛΑ να ασκήσεις δημιουργική πολιτική
    ΕΛΑ να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο
    ΕΛΑ να γίνεις βουλευτής, πρόεδρος, υφυπουργός, πρέσβης, κατάσκοπος και άλλα πολλά για να υπηρετήσεις την εικονική μας χώρα eGreece.
    Εγγράψου στο παιχνίδι ακολουθώντας το παρακάτω λινκ.

    http://www.erepublik.com/en/referrer/SafosEasyJet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΑ 12.46 Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ-ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ.
    ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΔΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗ ΝΔ.
    ΤΥΧΑΙΟ;
    ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ $$$$%%^^&&&*** ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΥΓ ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΑ ΩΣ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ %%%%^&@@@@@ΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Νοσταλγοι του φασισμου ?
    Μηπως ειναι στην ΝΔ ?
    Βοριδης- Γεωργιαδης ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των τραμπουκων της ΠΑΣΟΚ-ΕΡΤ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.


    Κανονικά η μετάδοση της ομιλίας Σαμαρά, λένε τώρα τα ΠΑΣΟΚια της ΕΡΤ
    Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ενημερώνει ότι θα καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά την Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ Α.Ε., εφαρμόζοντας την κείμενη Νομοθεσία, θα καλύψει και θα μεταδώσει αύριο απευθείας από το δίκτυο της και συγκεκριμένα από τη ΝΕΤ, την ΕΤ3 και τη ΝΕΤFM, τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και ώρα 11:30 π.μ..

    Η ΕΡΤ Α.Ε. ως δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας έχει αυξημένες υποχρεώσεις για την ενημέρωση του ελληνικού λαού με την προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, οι οποίες υποχρεώσεις απορρέουν από το Νόμο και προσδιορίζονται ρητά στη σχετική εκδοθείσα από 18.4.2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, μετά από γνώμη της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ Α.Ε. έχει υποχρέωση, μεταξύ άλλων, να καλύψει και να μεταδώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη τύπου για κάθε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε με το από 21/4/2012 έγγραφό της ότι έχει ορίσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά να καλυφθεί και να μεταδοθεί με βάση τις διατάξεις της ως άνω ΚΥΑ.

    Ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε. θα καλύψει, θα μεταδώσει και θα διανείμει το τηλεοπτικό σήμα (pool) από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και το προσωπικό ασφαλείας και εργασίας για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, που έχει νόμιμα οριστεί, βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ήδη η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. έχει ενημερώσει εγγράφως το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλώντας το, παράλληλα, να αναστείλει πάραυτα τις παράνομες και ανεύθυνες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει εν μέσω προεκλογικής περιόδου».

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    Ε
    ΕΕ
    ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ
    ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. με καμμενο και χρυση αυγη στη βουλη θα γαμηθουν και τα 300 κωλοπαιδα που μας ρουφηξαν το αιμα.δεν τους θελουν στα ποδια τους με τιποτα οι σαταναδες.ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφο να τους δουμε τους αλλους τους βλεπουμε 30 χρονια ποσο ακομα θα μας κοροιδευουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ τραμπουκων της ΠΑΣΟΚ-ΕΡΤ ________
    ______________________ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.


    Κανονικά η μετάδοση της ομιλίας Σαμαρά, λένε τώρα τα ΠΑΣΟΚια της ΕΡΤ
    Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ενημερώνει ότι θα καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά την Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ Α.Ε., εφαρμόζοντας την κείμενη Νομοθεσία, θα καλύψει και θα μεταδώσει αύριο απευθείας από το δίκτυο της και συγκεκριμένα από τη ΝΕΤ, την ΕΤ3 και τη ΝΕΤFM, τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και ώρα 11:30 π.μ..

    Η ΕΡΤ Α.Ε. ως δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας έχει αυξημένες υποχρεώσεις για την ενημέρωση του ελληνικού λαού με την προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, οι οποίες υποχρεώσεις απορρέουν από το Νόμο και προσδιορίζονται ρητά στη σχετική εκδοθείσα από 18.4.2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, μετά από γνώμη της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ Α.Ε. έχει υποχρέωση, μεταξύ άλλων, να καλύψει και να μεταδώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη τύπου για κάθε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε με το από 21/4/2012 έγγραφό της ότι έχει ορίσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά να καλυφθεί και να μεταδοθεί με βάση τις διατάξεις της ως άνω ΚΥΑ.

    Ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε. θα καλύψει, θα μεταδώσει και θα διανείμει το τηλεοπτικό σήμα (pool) από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και το προσωπικό ασφαλείας και εργασίας για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, που έχει νόμιμα οριστεί, βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ήδη η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. έχει ενημερώσει εγγράφως το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλώντας το, παράλληλα, να αναστείλει πάραυτα τις παράνομες και ανεύθυνες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει εν μέσω προεκλογικής περιόδου».

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    Ε
    ΕΕ
    ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ
    ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πασοκ

    ο Σαμαρας υιθοθετει την προταση του δρ Κουτσουκου για τους δανειοληπτες στο Ζαπειο?

    Δεν ειναι ακριβως ετσι ο δρ λεει το 30%του μισθου του για το "πακετο - συνολο των δανειων- αν εχει πολλά σε ενα πακετο", τα οποία θαμαζευτούν σε ενα !

    δηλ. αν περνει 1.000 ευρω να δινει μονο τα 300 για το πακετο συνολο των δανειων και οχι 300 για το δανειο στην Αλφα 300 για την Εμπορικη κλπ....

    Καταλαβατε την δαφορα?

    Ο Σαμαρας εμφανιστηκε σχετικα καλος γιατι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!

    Ομως δεν θα γινει ετσι
    στις 6 Μαιου οι πολιτες μετα την σημερινη νικη Ολαντ θα δώσει την νικη στο Πασοκ

    Βαγγελη
    προσεχε τα στελεχη σου,,, ειναι "λιγοι"!

    Δεν μπορει ο Σαμαρας να βγαινει απο "αριστερα"!

    Να συλληφθουν και δεξιοι και αριστεροι που ειναι μπλεγμενοι σε σκάναλα!

    φιλικα
    Μπαμπης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σαμαρά προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Κοντός ψαλμός τ' αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σαμαρά προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Κοντός ψαλμός τ' αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σαμαρά προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Κοντός ψαλμός τ' αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση