GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γκάζια»προκαλούν ατυχήματα σε Νεάπολη -Συκιές

Φαινόμενα  ανάπτυξης ιλιγγιώδους ταχύτητας από  δίκυκλα και Ι.Χ.,  αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας ιδίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες,  κίνηση οχ...

Φαινόμενα  ανάπτυξης ιλιγγιώδους ταχύτητας από  δίκυκλα και Ι.Χ.,  αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας ιδίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες,  κίνηση οχημάτων χωρίς πινακίδες και  οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνθέτουν το τεράστιο πρόβλημα οδικής ασφάλειας σε δρόμους του  Δήμου Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης και της Περιφερειακής Οδού.

 Αυτό καταγγέλει – ζητώντας 24ωρη αστυνόμευση της Περιφερειακής με περιπολικό της ΕΛΑΣ – ο δήμαρχος  κ.Σίμος Δανιηλίδης  που δυστυχώς όπως επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής επιβεβαιώθηκε αμέσως:Πριν καλά -καλά  συμπληρωθεί 24ωρο από την » κραυγή αγωνίας και διαμαρτυρίας» του  για την ελλιπή αστυνόμευση και στην περιφερειακή οδό, ήρθε ένα τροχαίο ατύχημα να επιβεβαιώσει τις καταγγελλίες του ιδίου και των κατοίκων: Μια νταλίκα δίπλωσε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να προκληθεί αφάνταστη ταλαιπωρία των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων  στην περιφερειακή εξαιτίας του μποτιλιαρίσματος χιλιομέτρων που δημιουργήθηκε!

Από τον δήμο υποστηρίζεται ότι το περιστατικό αυτό, όπως και πολλά άλλα, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν τουλάχιστον ένα περιπολικό της Τροχαίας πραγματοποιούσε περιπολία σε 24ωρη βάση, ελέγχοντας την κίνηση των οχημάτων και αποτρέποντας συμπεριφορές που εγκυμονούν κινδύνους για την ομαλή κίνηση. Πρέπει  να το αντιληφθούν όλοι οι υπεύθυνοι της ΕΛ.ΑΣ., πολιτική και φυσική ηγεσία,  την σοβαρότητα του θέματος,επισημαίνεται από τον δήμο. 

 

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση