GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προεκλογικό σποτ από το "Κίνημα Δεν Πληρώνω"...

Από το http://kinimadenplirono.gr ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥ...

Από το http://kinimadenplirono.gr
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω αποτελεί ένα κοινωνικό κίνημα με καθαρές πολιτικές θέσεις και πρωτοπόρες δράσεις. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης τρία χρόνια τώρα δίνοντας μεγάλους και δύσκολους αγώνες και καταγάγοντας σπουδαίες νίκες. Με την πρωτοποριακή δράση του, αποτελεί τον φορέα και εμπνευστή ενός νέου και αποτελεσματικού τρόπου αγωνιστικής έκφρασης της κοινωνίας.
Ο αγώνας του Κινήματος μας είναι πολυδιάστατος και αποσκοπεί στην τελική επίτευξη του στόχου του, που είναι η δημιουργία μίας νέας κοινωνίας με κέντρο τις ανθρώπινες ανάγκες, υλικές και πνευματικές.
Στο πλαίσιο του αγώνα του για την προάσπιση του κοινωνικού χαρακτήρα των δημοσίων αγαθών, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει πραγματοποιήσει αμέτρητα ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα, διαδηλώσεις έξω από τμήματα της αστυνομίας και της τροχαίας, «πολιορκίες» σε γραφεία μεγαλοεργολάβων που εκμεταλλεύονται τους δρόμους, κουκουλώματα ακυρωτικών του Μετρό, του ηλεκτρικού και των λεωφορείων, καταλήψεις ταμείων σε νοσοκομεία, παρεμβάσεις σε σχολεία, απελευθέρωση παραλιών κ.α..
Ως πρωτοπόρο κίνημα ενάντια στα χαράτσια, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει «πολιορκήσει» γραφεία και καταστήματα της ΔΕΗ, γραφεία εργολάβων ιδιωτών που κόβουν το ρεύμα, Εφορίες και Δημαρχεία σε όλη την Ελλάδα, έχει επανασυνδέσει το ρεύμα σε νοικοκυριά και έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα προς ενημέρωση του κόσμου.
Όντας αναπόσπαστο κομμάτι του λαϊκού κινήματος, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έδωσε δυναμικό «παρών» στην Κερατέα και στην Πλατεία Συντάγματος καθʼολη την διάρκεια των λαϊκών κινητοποιήσεων και γενικά συμμετέχει με δικό του μπλοκ σε κάθε διαδήλωση ή πορεία πραγματοποιείται από το λαϊκό κίνημα. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές κοινές δράσεις και συνελεύσεις με λαϊκές συνελεύσεις γειτονιών.
Η σχέση του Κινήματος Δεν Πληρώνω με το εργατικό κίνημα είναι άρρηκτη.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ενισχύει τους αγώνες των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα με αποκορύφωμα το μεγάλο αγώνα των απεργών Χαλυβουργών και τον αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ, των εργαζόμενων της ΕΘΕΛ, των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, των εργαζόμενων στα νοσοκομεία των Πατησίων κ.α.
Οι δράσεις και οι ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις του, αποδεικνύουν ότι το Κίνημα μας δεν είναι ούτε ένα κίνημα κλειστών γραφείων αποκομμένο από την κοινωνία, ούτε όμως ένα κίνημα στείρου ακτιβισμού. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν είναι ένα κίνημα απλής άρνησης ούτε ένα κίνημα συμβιβασμού και διαμεσολάβησης με την εξουσία. Είμαστε ένα πολιτικό κίνημα θέσεων που μετουσιώνει την επαναστατική θεωρία σε καθημερινή ανατρεπτική πράξη.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επεκτείνεται παγκοσμίως.
Το ελληνικό Κίνημα Δεν Πληρώνω ενέπνευσε τη δημιουργία αντίστοιχων κινημάτων στην Ισπανία, στη Σουηδία στη Νότιο Αφρική και σε άλλες χώρες του κόσμου. Η παγκόσμια κοινωνικοοικονομική κρίση και το παγκοσμιοποιημένο πλέον καπιταλιστικό σύστημα απαιτούν ανατρεπτικές λύσεις σε διεθνές επίπεδο.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπʼ όψιν, το Κίνημα Δεν Πληρώνω αποφάσισε μέσα από τις αμεσοδημοκρατικές του διαδικασίες να συμμετάσχει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Με αυτόν τον τρόπο, το Κίνημα μας δεν επιδιώκει να αποτελέσει μία ακόμη πολιτική μαριονέτα του συστήματος, αλλά να διαδώσει τις ιδέες, τα ιδανικά και τη δράση του σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Στόχος μας δεν είναι η δημιουργία μιας δεξαμενής βολεμένων πελατών αλλά η δημιουργία ενός μαζικού, πανελλαδικου κινήματος αγωνιστών.

Ξέρουμε καλά ότι ο αγώνας μας είναι μαραθώνιος. Χρειάζεται υπομονή, σχεδιασμός και πάνω απʼόλα ψυχικό σθένος. Είναι ο δικός μας μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλη εφικτή και έντιμή λύση για ολόκληρο το λαό.
Δεν ζητάμε εκπτώσεις, δεν κάνουμε συμβιβασμούς, τα θέλουμε όλα!!
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω καλεί όλα τα εκμεταλλευόμενα κοινωνικά στρώματα (εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νεολαίους) να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του, ενδυναμώνοντας το κοινωνικό ρεύμα ανατροπής.
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
http://oxidiodia.gr
e-mail: epitropes2010@gmail.com
τηλ.211 0192839
γραφεια: Καυτατζογλου 35- Πατησια, Αθηνα- ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθεριος

8 σχόλια

  1. δεν πληρωνω
    δεν αγοραζω τα σαπακια τους
    δεν βλεπω τα βοθροκαναλα τους
    δεν σεβομαι τους τσατσους τους
    δεν πιστευω αυτα που λενε
    δεν ψηφιζω τα κομματα τους
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ..ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαροπασόκηδες
    Κι’ η άτιμη γενιά σας
    Καταραμένοι νά ΄σαστε
    Εσείς και τα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιαβάστε τι μπορεί να πάθετε αν αντιμιλήσετε στον… μπαγλαμά τον Πρωτόπαπα....ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν γυναίκα που καθόταν σε καφετέρια με φίλη της δέχθηκε την επίσκεψη του Χρήστου Πρωτόπαπα, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση στη συγκεκριμένη καφετέρια με τοπικά στελέχη. Όταν ο πρώην υπουργός πήγε να τη χαιρετήσει ακολούθησε όπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία» ο εξής διάλογος:

    -είναι απόλυτο θράσος να θέλετε να με χαιρετήσετε. Ούτε να σας βλέπω δεν θέλω.
    -πως μου μιλάς έτσι, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; (απάντησε ο κ. Πρωτόπαπας)
    -ένας συνδικαλισταράς που τα πούλησε όλα για να γίνει βουλευτής. Και μόνο που σας βλέπω αηδιάζω.

    Το περιστατικό, όπως γράφει η «Δημοκρατία» δεν έληξε εκεί όταν απομακρύνθηκε ο πρώην υπουργός, η κυρία δέχθηκε την «επίσκεψη» δύο ανδρών από την ασφάλεια του κ. Πρωτόπαπα που της ζητούσαν τα στοιχεία και το κινητό της τηλέφωνο, επειδή είχαν την υποψία ότι είχε βιντεοσκοπήσει την αντιπαράθεσή τους. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε και αρνήθηκε να τους δώσει το τηλέφωνό της με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί περιπολικό και να οδηγηθεί στο τμήμα.

    Εκεί παρέμεινε περίπου τρεις ώρες επειδή της είπαν ότι ο κ. Πρωτόπαπας θα της υποβάλει μήνυση.

    Η ίδια σε ανάρτηση στο facebook, αναφέρεται στο περιστατικό και επιτίθεται στον κ Πρωτόπαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε αν ειμαι δυνατον αντε παντε να τα βρειτε με την κομμουνιστικη αριστερα.. ολοι μαζι ενωμενοι να δημιουργησετε ενα ενιαιο μαζικο αγωνιστικο κινημα στην κατευθυνση για την οποια αγωνιζεστε ..τα ιδια ακριβως λογια λετε...ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΚΕ Μ-Λ ΟΑΚΚΕ ΤΡΟΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση