GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσοχατζόπουλος δηλώνει: "Θα τα πω όλα..."

Νέες βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξαπολύει με δήλωσή του ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, ύστερα από την προφυλάκιση της κ...

Νέες βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξαπολύει με δήλωσή του ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, ύστερα από την προφυλάκιση της κόρης και της συζύγου του, κάνοντας λόγο για ανθρωποφαγία, ενώ παράλληλα δηλώνει αθώος, διαμηνύοντας πως στο φυσικό δικαστή «πρέπει και θα ειπωθούν όλα».
Ολόκληρη η δήλωση:
Μπροστά στις κάλπες που βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες, απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φως παντού και για όλους, αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τη στάση και το έργο του μέχρι τώρα.
Ερωτώ, λοιπόν, σήμερα ξανά: Αποδέχονται οι σημερινές ηγεσίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουν και να επεκτείνονται μάλιστα οι πρακτικές 'ανθρωποφαγίας' και εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά, των κομματικών αντιπάλων;
Είμαι βέβαιος και πάλι ότι θα καταδικάσουν όλοι απερίφραστα τέτοιες πρακτικές. Στην πράξη όμως άλλα έκαναν, όπως τους αποκάλυψε η Δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου τον Αύγουστο του 2011, όταν κήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη την άσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής για παθητική δωροδοκία εναντίον μου.
Τότε που με τις εσωκομματικές τους πλειοψηφίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χειραγώγησαν από κοινού το σύνολο σχεδόν του Κοινοβουλίου. ʼρα στην πράξη προωθούν μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη με νομικό μανδύα, που τυπικά έχει στόχο εμένα, στην ουσία όμως μετατρέπει σε θύματα όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, ακόμη και τα ανήλικα παιδιά.
Η χθεσινή αυθαίρετη επιβολή από τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα προσωρινής κράτησης στη σύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά και χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της.
Έγινε με πλήρη αγνόηση του γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκε με απόλυτα διαφανείς όρους, με τραπεζικό δανεισμό ύψους 850.000 ευρώ -με εμένα εγγυητή στα τραπεζικά συμβόλαια δανείου, καθώς και στις υποθήκες που έχουν εγγραφεί στα υποθηκοφυλακείο-, και σταδιακή καταβολή του υπόλοιπου τιμήματος των 450.000 ευρώ, -αποκλειστικά από ίδιους πόρους που καλύπτονται από τα εισοδήματα όλων των προηγούμενων ετών, όπως έχουν δηλωθεί στις φορολογικές μας δηλώσεις-, στη διάρκεια της τριετίας 2006-2009 προς τα συνεργεία που ολοκλήρωσαν τις κατασκευές του σπιτιού.
Πέραν τούτου, όμως, ουδεμία σχέση έχει εκείνη με οποιοδήποτε άλλο, διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό, τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της έρευνάς της.
Το μόνο, για το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη, είναι να αναθρέψει το παιδί μας 5,5 ετών, καθώς και να στηρίξει το σπίτι και την οικογένειά της.
Πέραν της τελεσίδικης νομικής κρίσης του Δικαστικού Συμβουλίου του ΑΕΔ, και στην πράξη, όπως βεβαίωσαν οι ελεγκτικές Αρχές του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης στη Βουλή, καμία σχέση δεν υπάρχει ούτε με δωροδοκίες, ούτε με 'ξέπλυμα βρώμικου χρήματος'. Έτσι, εφαρμόζοντας έμπρακτα τη θεωρία της 'οικογενειακής ευθύνης', εξελίσσεται η 'επιχείρηση προσωρινής κράτησης'. Μετά από έμενα τη Μ. Εβδομάδα, την κόρη μου Αρετή, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, προχτές, με την απαράδεκτη προσωρινή κράτηση και της συζύγου μου, χτες, -αδιαφορώντας ότι έτσι εγκαταλείπεται μόνο του το 5,5, ετών παιδί μας-, ολοκληρώνεται το σχέδιο εξόντωσης που οδηγεί στη διάλυση της οικογένειας μου.
Κάποιοι μου λένε: 'Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας.
Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες.
Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως.

19 σχόλια

  1. Οι Βενιζέλος-Σαμαρας,

    παρουσιάζοντες το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, δεσμεύθηκαν ότι δεν θα θιγούν οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, ενώ έκανε λόγο για μικρότερο και φτηνότερο κράτος.

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΜΟΝΟ,

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ,
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚ.

    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΤΩΡΑ
    ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ,ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΑΡΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΑΝΟΥΡΓΕ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8 /43 ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΕΤΟΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΣΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΗΣ ΔΕΗ.ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΙΣΘΟΣ ΠΕΝΙΧΡΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΠΕΙ.Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ.ΠΟΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ . ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ .ΣΚΕΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΚΥΒΕΙ ΓΙΑ 10€.
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ,ΠΑΛΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΤΕΝΗ" ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΘΑΨΕΙ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ.
    ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπτυστη επιστολή!! Αν έχεις να πεις κατι πεστο χωρις περιστροφές και υπονοουμενα. Αυτα τα υπονοουμενα διαπραγματευόσουν για κρυψεις τις απάτες και τις κομπινες σου.
    Εισαι ενα αρπακτικο ξεδοντιασμενο που προσπαθει να δαγκώσει με τις μασέλες και τα ούλα.
    Απο μονη της η επιστολή δείχνει την ενοχή σου και την κλεψια σου.
    Μιλας για ανθρωποφαγία την στιγμή που ήσουν φυλαρχος της φυλής των ανθρωποφαγων και καννιβάλων.
    Από καποια τετοια τομαρια σαν και εσενα σήμερα η Ελλάδα είναι κατεστραμμενη και πτωχευμενη με πολιτες που ζουνε στην ανεχεια την φτωχεια την καταθλιψη την ανεργία πεθαίνωντας απο εμφραγματα εγκεφαλικά και αυτοκτονίες.
    Εισαι ηθικος αυτουργός του εγκλήματος εσυ και οι ομοιοι σου που πρέπει να οδηγηθουν στην φυλακή αν και πιστευω ακόμα και τα ισόβια είναι επιεικής τιμωρία γιατι μονο ο θανατος σας πρέπει και μαλιστα ο παραδειγματικός και η δημευση καθε περιουσιακου στοιχείου που εχετε ακομα και το παντελόνι σας γιατι και αυτα από κλεμμενα γινανε.
    Επειδή δεν σας εχω και για φανατικούς αντρες αλλα για ταχα δηθεν αντρες ασε τα υπονοοομενα και μιλα στα ισα ποιοι ποσα ποτε απο ποιον γιατι και πως!! όλα τα άλλα ειναι παραμυθια της Χαλιμας όπως παραμυθια και φουμαρα πουλουσες τοσα χρονια πολιτευομενος τον πλούτο που απέκτησες πουλωντας αερα κοπανιστό. ΜΙΛΑ η ΣΚΑΣΕ προκαλείς πλέον.
    Επειδη όμως είσαι θρασύδειλος και απατεωνας δεν θα κανεις τιποτε και δεν θα πεις τίποτε όχι γιατι δεν ξερεις αλλα επειδή ανοίκεις στην μαφιοζικη συμμορία που τόσα χρονια κατακλεβατε τον τοπο, απλά θα θυμίζεις στα καθαρματα συνεργατες σου ότι πρπει να σε βγαλουν από την δυσκολη.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ. Καθαρματα πολιτικοί που κλεψανε και πλουτισανε θα κυνηγηθουν ειτε το θελουν ειτε όχι η δικαιοσυνη θα αποδοθεί και πολλα κοπρόσκυλα θα την πληρώσουν την νυφη κανένα κοπούκι δεν θα γλυτωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να "κελαϊδήσεις",να τα ξεράσεις όλα βρωμερό και σιχαμένο πασοκικό αρχιλαμόγιο.

    Γιά να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όποιαδήποτε απόχρωση και να έχουν, όλοι ανεξαιρέτως οι όμοιοι σου.

    Και να σαπίσουν πίσω από τα κάγκελα όλοι εκείνοι που ευθύνονται γιά το σημερινό κατάντημα των πολιτών και της πατρίδας.

    Και γιά να το ξανασκεφτεί όποιος θα ήθελε μελλοντικά να απλώσει χέρι σε δημόσιο χρήμα.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Ναι,ο λερωμένος αυτός άνθρωπος ήταν μία από τις ραχοκοκκαλιές του πασόκ και έφτασε μία ανάσα από αρχηγός του και πρωθυπουργός.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΗ.

    ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

    ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΙΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΣ. ΑΠΛΗΣΤΟΣ...

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΡΕ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΧΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ Η ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑς ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.
    ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΣΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩ ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ 5ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ 5ΧΡΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΟΝΙΟ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ.

    ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΟΒΕΝΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΑ 70 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΣΙΠΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΌΣΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΡΙΓΕ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ.
    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΣΕΠΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.
    ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσοχατζόπουλε πια πολιτική δίωξη επικαλείσθε και «ανθρωποφαγία» ; Η Γερμανική δικαιοσύνη αποκάλυψε ότι σε λάδωσαν για τα υποβρύχια, μα για τα βλήματα από την Ρωσία ρε αθεόφοβε άλλαξες την εισηγητική επιτροπή επειδή οι προηγούμενη τα απέκλειαν διότι δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν στα συστήματα που έχουμε, άκου ρε υπουργός που υπηρετεί το συμφέρον του κράτους ; Και τα τσιράκια σου της εισηγητικής επιτροπής να απολογηθούν, όλοι σας ρε ΚΛΕΦΤΕΣ.
    Βέβαια πέρασε η πενταετία, ήταν γραμμένα στο χιόνι και έπαψε η κακουργηματική σου πράξη να σε βαρύνει. Καταχρεώσατε τον δύστυχο λαό ρε κλέφτες σε πτώχευση και μαρασμό και τους νέους ανθρώπους να ξενιτευτούν ρε κλέφτες και μιλάς για ανθρωποφαγία ;
    Πρώην ξεβράκωτε, να σου κατασχεθεί ότι έστησες με τα κλεμμένα και στην φυλακή, αυτό σου αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ακης-λαβρεντιαδης
    να πιουν τα φαρμακα
    που επινε ο σαββας ξηρος
    και κελαηδησε,
    να υποστουν τους εκβιασμους
    που υπεστη ο κουφοντινας
    για να παραδοθει..
    να πεσει το χρημα εκει που χρειαζεται,
    για να ανοιξουν στοματα,
    οπως με τον γιωτοπουλο..

    οταν η εξουσια θελει,
    μπορει να κανει
    και τους πεθαμενους
    να μιλησουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΗ

    Εισαι ενα πολιτικό προιόν χαλασμένης παρτίδας.

    Ακολούθησες τον δρόμο που παίρνει καθε προιόν στην αγορά εν προκειμένω στην πολιτική αγορά όπου η πορεία είναι η ίδια.

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ
    Γονος φτωχης οικογένειας που αναζητούσες το μεροκάματο και κάπου να "τρουπώσεις" όπως έλεγε και ο Βουτσάς στην ταινία. Τρούπωσες! βρήκες την άκρη έγινες σοσιαλήσταρχος.
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    Ωραίο περίτυλιγμα "ωραιος Μπρούμελ" με νονό τον αρχινονό, λόγος γεματος ασυναρτησιες που κανενας δεν καταλαβαινε παρα μονο εσύ και ότι μίλησες! εξ ου και η ρήση περι της αξίας της σιωπής.
    ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
    Ανεβηκες τα σκαλοπατια με αρκετη υποστηριξη οικονομική και ηθική και τοποθετήθηκες στα πρώτα ράφια σαν προιόν με προστιθέμενη αξία.
    ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
    Πετυχες την αναγνωρισιμότητα και την χωρις αναστολές αγορα σε προιόντα του ειδους σου. Η εταιρεία όμως ΠΑΣΟΚ ΕΠΕ(ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ) εισήγαγε και νεο προιόν με τα ιδια συστατικά το οποιο ο πρωην πρόεδρος της εταιρείας το κρατουσε στα συρτάρια ως αποτυχημένο. Με την αποχωρηση του και τον βιολογικό θανατο του προεδρου αρχινονού βγηκε από το συρταρι το παραγκωνισμένο προιόν με ονομασια προέλευσης tradition καινούργια "εκσυγχρονιστική" σε συσκευασια και εττικέτα, όποτε η θεση σου σαν προιόν με την αναλογη υποστηριξη έπεσε σε δευτερη μοιρα.ΕΔΩ ΑΡΧΊΖΕΙ ΤΟ ΔΡΆΜΑ ΣΟΥ.
    ΠΑΡΑΚΜΗ
    Βλεπωντας πλέον οτι ενω έφθασες σε υψηλα επίπεδα στην πυραμιδα του maslow δεν καταφερες το τελευταίο στάδιο της ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ και του ΕΓΩ, όποτε άμεσα έπρεπε να κινηθείς για να μπορέσεις να κερδισεις αυτα που απορρρέουν απο την αυτοπραγμάτωση που δεν πετυχες έχωντας μπροστα σου τον δρόμο της παρακμής.
    Οι εταιρείες και εν προκειμένω η ΠΑΣΟΚ ΕΠΕ οταν εισαγουν νέο προιον στην αγορά ρίχνουν ενα μεγαλο μερος της διαφημιστικής πίτας επανω του και επαναπροσδιορίζουν τα παλιά αν θα συνεχισουν να υπαρχουν σε σχεση με την πρόοδο του νέου. Δυο έιναι οι μεθοδοι που ακολουθούνται ή σκοτωνουν συνειδητα ενα προιον αυξανωντας την τιμη του υποβαθμίζοντας την συσκευασία του μειώντας την ποσοτητα αποτελεσματικότητα και ποιότητα ή το αφήνουν στην μοιρα του περιορίζοντας την παραγωγή μεχρι τον ολοκληρωτικό αφανισμό του.
    Σε εσενα επελεξαν να σε τελειώσουν γιατι ήδη έγινες αρκετα "κοστοβορος" και πλεον εμποδιζες το τμημα ερευνας και αναπτυξης της εταιρείας να εισάγει καινούργια προιόντα με χαμηλότερο κόστος και ανταγωνιστική τιμή.

    Οπότε αγαπητέ ΑΚΗ μετα από πορεία δόξας σε περιμενε ο μαρασμός και ο εξευτελισμός που σημερα βιώνεις.
    Η εταιρεία κοιτάει παντα τα συμφεροντα της και αυτούς που φέρνουν κερδη και όχι μονο κόστος όποτε η υπεξαίρεση που εκανες ήταν το κυκνειο άσμα σου. Η ηρωική εξόδος με οφελη που επιδίωξες απλα δεν σου βγήκε και τωρα θα πληρώσεις όλο το κόστος για τα προιόντα που καθυστερησες με την παραμονή σου και στερησες το δικαιωμα τους γιατην δικη τους αυτοπραγματωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε ξεφτιλα Τσοχατζοπουλε.Ειμαι μεγαλυτερος σου και παρακαλω τον Θεο να ζησω για να σε δω να σερνεσε σαν το φιδι στην πλατεια Συνταγματος και να σε ποδοπατουν οι περαστικοι.
    Οσο για την καημενη την γυναικουλα σου καιτην αθωα περιστερα κορουλα σου να σαπισουν πισω απο τα καγκελα παλιοχαμουρα.
    Υσ.
    Το μωρακι εισαι σιγουρος οτι ειναι δικο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΣ" ΡΙΧΤΕ ΚΑΚΑΡΑΤΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΤΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΦΡΟΥΤΟ" ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ; ΚΡΙΜΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΗΛΗΘΙΟΥ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΕΡΧΕΤΕ Η ΚΥΡΙΑΚΗ 6-05-2012 ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΑΡΑΧΟ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΙΟΤΑΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΛΕΒΕΝΤΙ Μ ΠΡΙΝ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ......οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΜΑ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,
    ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ.
    ΚΕΡΑΤΟ!
    ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΣΑΜΠΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!
    ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ,
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!
    6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    15% ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ.
    15% ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ...
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ!

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση