GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνος και Βαλλιανάτος μαζί στις εκλογές...

Γρηγόρης Βαλλιανάτος και Στέφανος Μάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις ερχόμενες εκλογές. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε, οι δύο άνδρε...

Γρηγόρης Βαλλιανάτος και Στέφανος Μάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις ερχόμενες εκλογές.
Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε, οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν πως...
τα κόμματα Φιλελεύθερη Συμμαχία (του Γ. Βαλλιανάτου) και Δράση (του Στέφανου Μάνου) θα κατέβουν μαζί στις φετινές εκλογές.
Μάλιστα στη συνέντευξη τύπου παρουσιάσθηκαν σύμφωνα με tovima, οι βασικές θέσεις των δύο κομμάτων για την οικονομία, την ανάπτυξη και την απασχόληση ενώ κεντρικό σύνθημα τους υπήρξε η καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή για όλα τα εισοδήματα.

21 σχόλια

  1. Θεαματική ρελάνς του Στέφανου Μάνου στην επιλογή Τζούλιας από τον Βεργή

    Με μια κίνηση ματ ο Στέφανος Μάνος απαντά στο κόμμα του Δημοσθένη Βεργή.

    Μόλις μια εβδομάδα πριν, το κόμμα των Οικολόγων τάραξε τα νερά ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή.
    Ο Στέφανος Μάνος όμως έδωσε σήμερα την απάντησή του: Με μια εντυπωσιακή ρελάνς, ο Στέφανος εξασφάλισε την συστράτευση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου με το κόμμα της Δράσης.

    Υπενθυμίζεται οτι στις προηγούμενες εκλογές η Δράση πήρε λιγότερες ψήφους ακόμα και από το Κόμμα των Κυνηγών και έτσι σε αυτές τις εκλογές ο “πήχυς” θα είναι να ξεπεράσει τον Δημοσθένη Βεργή.

    Σε αυτό το πλαίσιο, η μεταγραφή Βαλλιανάτου αποτελεί σημαντική επικοινωνιακή κίνηση.
    --------------------

    Η Δράση του Μάνου, του Νίκου Δήμου, του Βερέμη και του Μαρκουλάκη έχει πλέον την δική της Τζούλια εν όψει του αδυσώπητου προεκλογικού αγώνα.

    Σωθήκαμε!!!

    dras

    Επιτέλους! Η Ελλάδα σώθηκε! Η πολιτική ζωή αποκτά νέο νόημα και ο Έλληνας νέες ελπίδες για το μέλλον του!

    Ανακοινώθηκε το νέο πολιτικό σχήμα με τον όνομα “Δράση”. Την ιδρυτική πράξη ανακοίνωσαν οι φερέλπιδες προσωπικότητες:

    Στέφανος Μάνος, ετών 70: Διεκδικεί επάξια θέση στο βιβλίο Γκίνες για το ρεκόρ ίδρυσης Κομμάτων. Μέχρι και ο Δημοσθένης Βεργής έχει ιδρύσει λιγότερα.

    Βασίλειος Κοντογιαννόπουλος, ετών 67: Πολιτικός με μπλε, πράσινους, πορτοκαλί (και ότι άλλο χρώμα προαιρείσθαι) κόκκους. Από χθες μπήκε κι αυτός στο Πάνθεον των βουλευτών της κατηγορίας “ΌπουΒρωΚαρέκλα” ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Δαμανάκη στις αλλαξο-κομματιές.

    Ι. Μπουτάρης, ετών 67: Σίγουρα θα μείνει στη μνήμη μας για τα εύγευστα κρασιά. Όσο για τις πολιτικές του ικανότητες, μόνο μεθυσμένος μπορεί κάποιος να τις εκτιμήσει. Χικ!

    Θ. Βερέμης, ετών 66: Είδε φως και μπήκε. Κρίμα, γιατί κάποτε ως καθηγητής είχε ιδέες. Μόνο που πέρασαν 20 χρόνια από τότε….

    Νίκος Δήμου, ετών 74: Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο άνθρωπος-Δομή, ο άνθρωπος τον οποίον ο Θεός του Σύμπαντος προίκισε με την Απόλυτη Γνώση για αυτοκίνητα, υπολογιστές, διαφήμιση, φιλοσοφία, λογοτεχνία, ποίηση, τηλεόραση, φωτογραφία, ραδιόφωνο, κινηματογράφο, blogging, τώρα επιτέλους ΚΑΙ στην πολιτική! Του λείπει ακόμα να ασχοληθεί με την αστρολογία, τη μαγειρική και το πλέξιμο για να κατακτήσει τον τίτλο του “Παμμέγιστου Συμπαντικού Ξερόλα”. Είναι βέβαιο ότι, κάποια στιγμή στο μέλλον, η ανθρωπότητα θα κατασκευάσει ένα μεγαλύτερο CERN, που θα εκτείνεται από το Βλαδιβοστόκ έως την Παταγωνία και θα επιταχύνει μικροσωματίδια όπως το Ξερολίνιο και το Μαλακόνιο,
    μπας και μπορέσει να ανακαλύψει το πραγματικό εύρος της Γνώσης του.

    http://amantomatimou.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρἐσει το δὐο ἀντρες!!!!! ΧΑΑαα χααα. Το αδελφἀτο συμμαχεἰ με το θιασὠτη του τοκολυφικοὐ παρασιτικοὐ κεφαλαἰου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.20SUPER ΝΤΟΥΜΠΕΡ...ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ..ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΚΥΝΔΙΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !
    Όσο για εσάς που μπορείτε και δεν θα το αποφασίσετε περάσετε να πάρετε και τα κόλλυβα του Δημήτρη Χριστούλα, και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικάντικες λύπες γιατί αν το είχατε κάνει αυτό από την αρχή και που το είπα τόσες φορές δεν θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σε αυτό που έκανε και τερμάτισε την ζωή του, μόνο που θα έπρεπε να το είχε κάνει στην είσοδο της Βουλής για να βλέπουν τουλάχιστον λίγοι από εσάς το φάντασμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόσεξε Στέφανε, ο Βαλιανάτος έχει την συνήθεια να επισκέπτεται στα gay-bar το "σκοτεινό δωμάτιο" για Hole-Stretching. Μην αποκτήσουμε στα γεράματα κακές συνήθειες.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….
    ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΩΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Στέφανος Μάνος προσχώρησε στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Π..ΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΔΥΟ ΠΛΕΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοριτσια οι μουρλεςςςςς.
    Γαμησε τα κι απαυτωσε τα..Η Βαλιανα και ο Μανους Μονους.
    Ψηφιστε κωλοοοο να σωθει η Πατρις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ Η ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Η ΑΛΕΥΡΑ Η ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους.

    Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».

    Αναλυτικά η επιστολή των 15:

    Επιστολή προς το Γραμματέα του ΕΣ ΠΑΣΟΚ

    Σύντροφε Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ,

    Οι ψευδαισθήσεις για όλους μας τελείωσαν. To ΠΑΣΟΚ μπροστά σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας και το λαό μας αρνήθηκε κάθε προοδευτική λύση και αφομοίωσε την νεοφιλελεύθερη ατζέντα που της επιβλήθηκε από το εξωτερικό. Έπαψε να είναι σοσιαλιστικό όταν όλοι οι χειρισμοί ευνοούσαν τους λίγους και οδηγούσαν στην εξαθλίωση τους πολλούς. Έπαψε να είναι πατριωτικό όταν επέλεξε να μην διεκδικεί τα δίκαια του Ελληνισμού. Έπαψε να αποτελεί φορέα δημοκρατίας για την χώρα όταν επέλεξε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση με μη αιρετό πρωθυπουργό με συμμετοχή της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Έπαψε να είναι πολυσυλλεκτικό όταν η κραταιά ιδεολογία πλέον θεωρείται η μόνη επιτρεπτή. Σε εσωκομματικό πεδίο έπαψε να είναι δημοκρατικό κόμμα και λειτούργησε με αυλοκόλακες του προέδρου-αυτοκράτορα εδώ και χρόνια. Η ηγεσία του επέλεξε να δημιουργήσει ένα κόμμα-λέσχη φίλων που δεν θα έχει θεσμικές πολιτικές διαδικασίες και θα είναι αφυδατωμένο από νέες ιδέες.

    Μαζί και με άλλους συντρόφους προτείναμε πολιτικές διαδικασίες και πιο αμεσοδημοκρατικούς θεσμούς και μας απομόνωσαν. Προτείναμε να επιλεχθεί ένας προοδευτικός δρόμος εξόδου από την κρίση και πιο δίκαιους τρόπους κατανομής των οικονομικών βαρών και μας αγνόησαν. Προτείναμε την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας από το 2010 και λοιδορηθήκαμε ως επικίνδυνοι και φίλοι του «κόμματος της δραχμής». Προτείναμε να μη στηριχθεί η κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και να προσφύγουμε σε εκλογές. Απαιτήσαμε να αλλάξει η πολιτική πορεία καθώς αδυνατούμε μαζί με την πλατιά μάζα της δημοκρατικής παράταξης να στηρίξουμε αυτή την ταξική, μονολιθική, αποτυχημένη, αδιέξοδη πολιτική και δεν εισακουστήκαμε.

    Από την αρχή αυτής της κρίσης δεν ακολουθούμε τη λογική σας που κάνει λόγο για πραγματική συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, μην υπολογίζοντας ότι τοποθετείτε πολλούς από μας στο όριο της επιβίωσης. Άλλωστε, το γεγονός ότι αποτελείτε μια πολιτική ελίτ ξεκομμένη από την κοινωνία και τις ανάγκες της αποδείχτηκε με το ότι επιλέξατε να «πετσοκόψετε» κοινωνικά επιδόματα, όπως το επίδομα ανεργίας, θεωρώντας προφανώς ότι οι άνεργοι μπορούν να ζήσουν... με λιγότερα, για να σωθεί η πατρίδα μας. Ωστόσο, δεν επιλέξατε να «σώσετε την Ελλάδα», όπως ισχυρίζεστε, αντλώντας έσοδα από όσους παρασιτούν σε βάρος του ελληνικού λαού και συνεχίζουν να στοιβάζουν τα κέρδη τους. Η διαιώνιση αυτής της λογικής στα πλαίσια της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την ανεξαρτησία της χώρας μας, τα κεκτημένα δημοκρατικά δικαιώματα και το μέλλον της νέας γενιάς. Αυτή η στρατηγική, του νεοφιλελευθερισμού θα βαθύνει την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα και διεθνώς, όπου εφαρμόζεται. Για αυτό και άρουμε τη στήριξή μας από όσους εκφράζουν εκβιαστικά τη λογική αυτή και τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού.

    Επιλογή, πλέον για μας αποτελεί να δώσουμε τη μάχη με όλους αυτούς που παραμένουν πιστοί στις αρχές του σοσιαλισμού και της κεντροαριστεράς σε όλους τους μαζικούς χώρους, με στόχο να συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης και στη διαμόρφωση προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης μακριά από τις υποκριτικές αναδιπλώσεις όλων όσων διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην «αφαίμαξη» των λαϊκών στρωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιθυμούμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από όσους εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ σήμερα για προσωπικές διαφωνίες και για λόγους που έχουν να κάνουν με την εκλογή νέας ηγεσίας. Η δική μας επιλογή και ρήξη αφορά τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται κατ' εντολή διεθνών και ντόπιων καιροσκόπων. Την ευθύνη αυτών φέρουν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα, η πρώην και η νυν ηγεσία, που εν γνώσει τους επέλεξαν βαρβαρότητα αντί για σοσιαλισμό. Η επιλογή μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι δε σώζεται με αυτό τον τρόπο η χώρα και ο λαός της, αλλά οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο, ενώ συγκεκριμένα συμφέροντα παραμένουν ανέγγιχτα χωρίς να συνεισφέρουν στη «διάσωση» της Ελλάδας.

    Ως φυσική κατάληξη των παραπάνω δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από τις αντίστοιχες θεσμικές μας ιδιότητες.

    1)ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    2)ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    3)ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    4)ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΛΛΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    5)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    6)ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΡΕΝΤΖΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    7)ΔΗΜΟΣ ΞΙΝΤΑΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    8)ΑΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    9)ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    10)ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΤΣΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

    11)ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    12)ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    13)ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    14)ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    15)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΗΝΑΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Δ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΥ, ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΩΛΟ. ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αναμένεται και προσχώρηση ανδριανόπουλου; (για να προσχωρήσουν μετά όλοι μαζύ στη ντόρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο και στους δυο,τους ´´παώ´για το θάρρος Τους.Τουλάχιστο ξέρουμε ποιος είναι ο καθένας τους.
    Αξίζει η ψήφος .Όλοι οι άλλοι γεμάτοι υποκρισία και ´´διθεν´´ είναι.Κρύβονται πίσω απο ένα λόγο ,που το βαρέθηκαμε .Μπράβο κ.Βαλλιανατο και κ. Μάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κι'εσύ Μάνο έμπλεξες με τέτοια πράγματα? Έλεος ρε Μάνο σοβαρός άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ?.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΕΟΣ!!!!
    και η γελοιοτητα εχειτα ορια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΥΣΚΏΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση