GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισάνοιχτες βλέπει τις πόρτες των ευρωπαίων ηγετών ο Ολάντ...

  Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών στις προεδρικές εκλογές, Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε την άποψη ότι οι πόρτες των ευρωπαίων ηγετών, που αρνήθηκαν...

 Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών στις προεδρικές εκλογές, Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε την άποψη ότι οι πόρτες των ευρωπαίων ηγετών, που αρνήθηκαν να τον δεχτούν είναι πλέον «μισάνοιχτες», μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
«Κατάλαβα καλά ότι δεν έγινα δεκτός σε όλες τις πρωτεύουσες από τους αρχηγούς των κυβερνήσεων, αλλά οι πόρτες θα αρχίσουν ίσως να μισανοίγουν μεταξύ των δύο γύρων» δήλωσε.
Περιέγραψε τον εαυτό του ως ένθερμο υποστηρικτή της Ευρώπης από την αρχή της πολιτικής του ζωής και επανέλαβε την επιθυμία του να προχωρήσει σε «επαναπροσανατολισμό της ευρωπαϊκής οικοδόμησης, κυρίως με την επαναδιαπραγμάτευση του Δημοσιονομικού Συμφώνου».
«Γι' αυτό γύρω μας, μερικοί μας φοβούνται» πρόσθεσε.
«Αλλά εάν οι Συντηρητικοί είναι επιφυλακτικοί, οι προοδευτικοί μας περιμένουν, ελπίζουν σε μας και εξάλλου πολλοί περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι, αν αλλάξουν τα πράγματα στη Γαλλία, θα αλλάξουν και στην Ευρώπη» διαβεβαίωσε ο Φρανσουά Ολάντ.
«Πρέπει να δώσουμε την εικόνα μιας χώρας, που παίρνει στα χέρια της το πεπρωμένο της» είπε, τονίζοντας ότι «ποτέ προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, δεν είχαν τόσο παρατηρηθεί από τους ευρωπαίους γείτονές μας, ακόμη και πέρα από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Κίνας».
«Συνειδητοποίησα, ακόμη, ότι οι Κινέζοι δεν μας στηρίζουν. Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέπεια, περιμένω να αποφανθούν και οι Ρώσοι», δήλωσε με ειρωνική διάθεση ο Ολάντ.
«Αλλά θα πρέπει να εργαστώ με όλες αυτές τις χώρες αύριο, και να είναι προσεκτικές, διότι η Γαλλία πρέπει να είναι σεβαστή, και είναι ο γαλλικός λαός που αποφασίζει για το μέλλον του και μόνο αυτός» τόνισε.
«Ισχυρός με την ψήφο σας στις 6 Μαΐου θα επαναδιαπραγματευτώ το ευρωπαϊκό Δημοσιονομικό Σύμφωνο και θα έχουμε τότε συμμάχους που σήμερα είναι σιωπηλοί, αλλά τελικά μοιράζονται τη βούληση μας» επέμεινε.

4 σχόλια

  1. Τα γύρισαν μερικά δήθεν ψευτοανεξάρτητα μπλογκ.
    Το φίμωτρο βλέπει πτώση του καμμένου-δημαρά- μαριά, γιατί φοβάται για τη ΝΔ.
    Το κουρδιστό πορτοκάλι, εκεί που έβριζε το χαρατσάκια Βενιζέλο, τώρα τον υμνεί.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ( ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΩΝ ), ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΧΑΤΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΩΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
    ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ( ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15% ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΠΙΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ,ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ,ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέκδοτο έγινε στην Ευρώπη ο ΓΑΠ:
    Ο Σαρκοζί προειδοποιεί να μην ψηφίσουν Ολαντρέου.
    _________________________________
    Ως Γάλλο ... Γιώργο Α. Παπανδρέου παρουσιάζει τον αντίπαλό του, Φρανσουά Ολάντ, ο Νικολά Σαρκοζί.
    Το επιτελείο του έχει λανσάρει και προβάλλει τον όρο «Ολαντρέου» !

    Η μεγάλη πλάκα βέβαια είναι ότι τον όρο χρησιμοποιούν και οι αριστεροί όπως θα δείτε στο βίντεο στο τέλος

    Να λοιπόν που ο κ. Παπανδρέου ξαφνικά «εμπλέκεται» στις γαλλικές προεδρικές εκλογές!

    Ο απερχόμενος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί καλεί τους ψηφοφόρους να μην επιλέξουν τον σοσιαλιστή αντίπαλό του, τον οποίο αποκαλεί «Ολαντρέου».

    Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που ο κ. Σαρκοζί μνημονεύει τις κεντροαριστερές κυβερνήσεις,
    οι οποίες καθόριζαν μέχρι πρότινος τις τύχες της Ελλάδας και της Ισπανίας, για να πείσει ότι τη Γαλλία την περιμένουν κίνδυνοι και περιπέτειες, εάν αναλάβει τα ηνία της ο σοσιαλιστής κ. Ολάντ.

    Τώρα όμως, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, οι προεκλογικές ανάγκες ωθούν τον κ. Σαρκοζί στην καθαρή ... χρήση του ονόματος του κ. Παπανδρέου.


    Τι ακριβώς επιθυμεί να εγγράψει στο «συλλογικό υποσυνείδητο» των Γάλλων, ο κ. Σαρκοζί;

    Δεδομένο είναι ότι ο μέχρι πρότινος πρωθυπουργός της Ελλάδας, επί δυο χρόνια, εμπράκτως δεν προέβαλλε αντιστάσεις στη «γραμμή Βερολίνου», όπως κάνει ο κ. Ολάντ.

    Πιθανόν όμως ο υποψήφιος της γαλλικής κεντροδεξιάς επιθυμεί με τον όρο «Ολαντρέου» να εμφανίσει τον κ. Ολάντ ως «τυχοδιώκτη»... παραπέμποντας σε εκείνη την πασίγνωστη «ατάκα» του κ Παπανδρέου περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση