GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το στημένο σκηνικό της ... κάθαρσης!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός . e-mail: prevejohn@yahoo.gr . Κάποιοι με χαρακτήρισαν υπερβολικό για την άποψη μου ότι όλο αυτό το σκηνικό με...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
.e-mail: prevejohn@yahoo.gr.

Κάποιοι με χαρακτήρισαν υπερβολικό για την άποψη μου ότι όλο αυτό το σκηνικό με την προφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο ακόμα και με τον ίδιο (για να μη τα χάσει όλα) μπροστά στο φόβο του δικομματισμού αλλά και των δανειστών μας μήπως επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου!
Πέρα από την “λεκτική” τρομοκρατία (εδώ και καιρό στα χουντοκάναλα τους) περί του κινδύνου ακυβερνησίας και χρεοκοπίας αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξαφνικά ανακάλυψαν αυτό που ξέραμε και λέγαμε όλοι εδώ και χρόνια δηλ. ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος τα “πήρε” κάτω από το τραπέζι προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στις διάφορες προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων!
Θα μου πείτε γιατί διάλεξαν τον Τσοχατζόπουλο και όχι κάποιον άλλον; Τον διάλεξαν γιατί αυτός (λόγω γεροντοκαψούρας) εκτέθηκε με τον χλιδάτο γάμο του στο Παρίσι πριν λίγα χρόνια αλλά και με τις προκλητικές αγορές ακινήτων που έκανε. Έτσι τον έβγαλαν στην “σέντρα” προσωρινά, για να μας πουλήσουν για άλλη μια φορά το παραμύθι της κάθαρσης και της διαφάνειας και μετά τις εκλογές, αν κάνουν κυβέρνηση (ο Χοντρός και ο Λιγνός) θα μας πετάξουν στα μούτρα ως πατσαβούρα τη περιβόητη φράση “παραγραφή των αδικημάτων”.
Φίλες/οι δεν πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν ένας από την επιτροπή που υπέγραψε (αλήθεια πότε θα μας πουν ποια ήταν τα άλλα μέλη)και μάλιστα όχι ο πιο "έξυπνος". Αν αυτός λοιπόν έφαγε τόσα φανταστείτε τι έφαγαν οι άλλοι! Ελπίζω αν τελικά δικαστεί, να αντέξει και να μην “σκάσει” (πριν την ώρα του και πριν μας τα πει όλα) μέσα στο δικαστήριο όπως τον συγχωρεμένο ... Μένιο Κουτσόγιωργα!

9 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ?
    Κ.ΟΘΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H xώρα χρειάζεται μία επαναστατική κυβέρνηση που θα προβεί σε 4-5 βασικά πράγματα πχ κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών- ασυλίας δήμευση περιουσιών των κλεφτών και φυλάκιση, μία σύνταξη για κάθε ασφαλισμένο και όχι δύο και τρεις, (κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης) διαχωρισμός εκτελεστικής-νομοθετικής-δικαστικής εξουσίας,δημιουργία ανεξάρτητου νομοθετικού σώματος με παράλληλη μείωση των βουλευτών στους 150 κλπ και μετά να επαναπροκηρύξει εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε Γιάννη.
    Είχαμε γράψει από την αρχή, ότι όλο αυτό το show ήταν καρασκηνοθετημένο, για να μας δείξουν, εν όψει εκλογών, πόσο καλοί είναι και πώς συμπεριφερονται σε όσους "τρώνε" το δημόσιο χρήμα!!! άνεση στη φυλακή, τηλέφωνα όσα και σε όσους θέλουν, ορντινάτζες και πάει λέγοντας!!!
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΝΔ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ, ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ;;;!!!
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ..!!!! ΟΛΕ..!!! ΓΙΟΥΠΙ...!!! ΠΑ$$ΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΓΗΣ, να ούμε..

    Ανακάλυψαν άλλες 2 οffshore του Άκη!!
    Καλά πόσες είχε ο μπινές;

    Καινούργια στοιχεία για τις χρυσές μίζες από την προμήθεια των οπλικών συστημάτων Τor-M1 προκύπτουν από το πόρισμα των δύο εισαγγελέων, που αποτέλεσε τη βάση για την άσκηση ποινικής δίωξης και οδήγησε στη σύλληψη και την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου.

    Οι δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών Ελένη Σίσκου και Ευγενία Κυβέλου, οι οποίες ακολούθησαν τα ίχνη της διαδρομής του μαύρου πολιτικού χρήματος, εντόπισαν άλλες δύο υπεράκτιες εταιρείες, οι οποίες ευθέως μεν συνδέονται με την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά δεν έχει ακόμα προκύψει αν έχουν οποιαδήποτε διασύνδεση με τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό ή με κάποιο άλλο από τα πρόσωπα που φέρονται να συγκροτούν την εγκληματική - κατά τις Αρχές - οργάνωση που είχε συσταθεί.

    ΕΠΙΤΑΓΕΣ.
    Οπως περιγράφεται στο πόρισμα, στην ήδη γνωστή offshore εταιρεία Βlue Bell φτάνουν έξι επιταγές συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων μέσω του λογαριασμού που διατηρούσε ο Fouad Al Zayat, ο οποίος φέρεται ως εκπρόσωπος της εταιρείας Drumilan Offset Programme Ltd, που εμπλέκεται στην υπόθεση της προμήθειας των Τor-M1.
    Ωστόσο, με τις ίδιες εντολές, βάσει των οποίων εκδόθηκαν οι επιταγές σε διαταγή της εταιρείας Blue Bell (σ.σ.: πρόκειται για λιβεριανή εταιρεία μέσω της οποίας περιήλθε στην κατοχή της Αρετής Τσοχατζοπούλου το ακίνητο επί της Δεινοκράτους στο Κολωνάκι), εκδόθηκαν ισάριθμες και ισόποσες επιταγές σε διαταγή άλλων δύο εξωχώριων εταιρειών που είναι οι P&A Investments SA και Beeston Management SA.
    Μέσω αυτής της οδού διακινούνται συνολικά 17,4 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή έχουν εντοπίσει οι Αρχές να διακινούνται μέσω των τριών γνωστών εταιρειών, συνδέοντάς τα με μίζες από τα Τor-M1 αλλά και από την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214.
    Ωστόσο, αναμένονται οι απαντήσεις επί των αιτημάτων δικαστικής συνδρομής προκειμένου οι δικαστικές Αρχές να διαπιστώσουν ποιος είναι ο πραγματικός δικαιούχος που κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες εταιρείες.

    ΑΙΤΗΣΗ.
    Από την πλευρά του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μία εβδομάδα αφότου οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού, διεκδικεί τώρα την αποφυλάκισή του. Μέχρις ότου όμως κριθεί το αίτημά του από το δικαστικό συμβούλιο, ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός κατέθεσε στη διεύθυνση των φυλακών κατάλογο με συγκεκριμένα ονόματα, που ο ίδιος επιθυμεί να τον επισκέπτονται όσο βρίσκεται στο κελί 2 της 6ης πτέρυγας. Το «καρέ» των υποψήφιων επισκεπτών του πρώην υπουργού αποτελούν - σύμφωνα με πληροφορίες - οι συνεργάτες του γραφείου του Δημήτρης Κωστόπουλος και Μαρία Αγγελετοπούλου, η εξαδέλφη του Νίκη Νησίδου και ο φίλος του Χρήστος Ρούσος.
    Στην αίτηση αποφυλάκισής του ο Ακης Τσοχατζόπουλος επαναλαμβάνει ότι δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει ο ανακριτής και ο εισαγγελέας Γιώργος Βούλγαρης, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι το βασικό αδίκημα της δωροδοκίας στο οποίο στηρίζεται το κακούργημα για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έχει ήδη παραγραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεβενιε
    θα αξιολογηθεις και θα απολυθεις..
    αντε μπραβο κουμουνι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 24 Απρ 2012 2:10:00 μ.μ. Κομματόσκυλο μν απειλείς τον Πρεβενιό γιατί δεν λέει ψέματα. Αλλά μια ζωή είσαστε πούστηδες και καριόλια και γυναικούλες του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 24 Απρ 2012 2:10:00 μ.μ. Ρε Καραγκιόζη επί του θέματος έχεις να πεις τίποτα; Τα άρπαξε ο Άκης ή όχι;
    Μπράβο κ. Πρεβενιέ τα γράψατε πολύ κατανοητά και μην φοβόσαστε αυτούς τους κοπρίτες του συστήματος που σας απειλούν κρυμμένοι και χεσμένοι από το φόβο τους μήπως αλλάξει η κατάσταση και βγουν και τα δικά τους στην φόρα δηλ. οι κλεψιές και οι ρεμούλες τους. Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ αλλά και η ΝΔ εξαγόρασαν συνειδήσεις με τα ρουσφέτια και ανήγαγαν την απατεωνιά σε τρόπο ζωής για τα κομματόσκυλά τους.
    Μη μασάς λοιπόν και μη δίνεις σημασία στα σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.10 ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΔΕΙΟΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΝΙΞΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ..ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΣ..ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση