GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου...

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου κόρη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ ...

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου κόρη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, η οποία κατηγορείται στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της.
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου, νωρίτερα, παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή της υπόθεσης, στο οποίο διατυπώνονται οι θέσεις της για την κατηγορία που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, η κόρη του προσωρινά κρατούμενου πρώην υπουργού, στις 25 Μαΐου 2006 φέρεται -σε συνεργασία με τον επίσης κρατούμενο συγκατηγορούμενο ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας- μέσω κατάρτισης εικονικού συμβολαίου, να αγόρασε διαμέρισμα-μεζονέτα στο Κολωνάκι, επιφανείας 402 τετραγωνικών μέτρων. Το επίμαχο ακίνητο εμφανιζόταν να ανήκε στην κατασκευαστική εταιρεία προερχόμενο από αγορά, με πωλήτρια εξωχώρια που ανήκε στον πρώην υπουργό.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος της, η Αρετή Τσοχατζοπούλου «επωφελήθηκε» από την δραστηριότητα της οργάνωσης που λειτουργούσε για τους σκοπούς της απόκρυψης παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου και έχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη δομή της (της οργάνωσης) στην αλλοδαπή. Αναφέρεται, επίσης, ότι η συμμετοχή της στην οργάνωση αυτή δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί.
Τη δυσαρέσκειά του για την προφυλάκιση της εντολέως του εξέφρασε ο συνήγορος της Αρετής Τσοχατζοπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε στους δημοσιογράφους ότι ο ανακριτής χθες άφησε ελεύθερους κατηγορούμενους, από τους οποίους κινούνταν εκατομμύρια μέσω εξωχώριων εταιρειών, και σήμερα «διατάσσει την κράτηση της Αρετής, διότι κάνει το λάθος να ονομάζεται Τσοχατζοπούλου».
Ο συνήγορος υποστήριξε ότι παρέδωσαν στον ανακριτή όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το επίμαχο ακίνητο στο Κολωνάκι αγοράστηκε με χρήματα που προήλθαν από πώληση άλλου ακινήτου και ότι «δεν έμεινε καμία σκιά στην υπόθεση».
Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν στη συνέχεια η θεία και ο αδελφός της συζύγου του πρώην υπουργού, Β. Σταμάτη, ενώ εκείνη θα απολογηθεί την Παρασκευή.

8 σχόλια

  1. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ....ΛΕΒΕΝΤΙΣΕΣ

    ΑΡΕΤΗ ΠΛΥΣΟΥ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


    ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λε-λε-λευτεριά
    στου ΠΑ$$οκ τα σοσιαληστικά παιδιά

    Άκη Ανδρέα ΖΕΙΣ
    εσύ μας οδηγείς

    Κάτω η Χούντα του ΠΑssΟΚ

    Ζήτω το Αιώνιον ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαν τραβεστι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EΣΥ ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ.ΤΟΣΑ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ Η ΥΑΙΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΦΑΡΙΑ.ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KOΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΑΣ ΣΑΡΚΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ,ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ.ΔΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΩ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση