GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tetris σε κτίριο...

 Αν είσαι φοιτητής του MIT, μπορείς πράγματι να παίξεις tetris σε 20όροφο κτίριο. Δεν το βλέπουμε και κάθε μέρα αυτό! Γιγαντιαίο tetris, π...

 Αν είσαι φοιτητής του MIT, μπορείς πράγματι να παίξεις tetris σε 20όροφο κτίριο.
Δεν το βλέπουμε και κάθε μέρα αυτό! Γιγαντιαίο tetris, που δουλεύει μάλιστα εξαιρετικά είναι ο πιο καταπληκτικός τρόπος να αποτίσεις φόρο τιμής στο κλασικό videogame.
Μια ομάδα φοιτητών του MIT «κατέλαβε» λοιπόν το Green Building, έδρα του τμήματος «Earth and Planetary Sciences» του πανεπιστημίου, και το μετέτρεψε σε πλατφόρμα κολοσσιαίου tetris.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι όμως πάντα εντυπωσιακό!
Περισσότερα θέματα για τον άντρα στο delamagen.gr

1 σχόλιο

  1. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο..ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση