GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτομαγιά 1886 - Πρωτομαγιά 2012....

Πρωτομαγιά 1886 - Πρωτομαγιά 2012. Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά! Θα νικήσουμε! Την πρωτομαγιά του 2012 η Γερμανία ξανα-χάνει τον νέο Παγκό...


Πρωτομαγιά 1886 - Πρωτομαγιά 2012.
Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά! Θα νικήσουμε!

Την πρωτομαγιά του 2012 η Γερμανία ξανα-χάνει τον νέο Παγκόσμιο Οικονομικό πόλεμο, πάλι από την Ελλάδα και από την ψήφο στον κ. Ολάντ στην Γαλλία!
Η νέα εθνική πατριωτική αντίσταση των Ελλήνων κατατρόπωσε τον νέο παγγερμανισμό! Η Ευρώπη είναι ευρωπαϊκή και όχι Γερμανική!
Ενότητα και αγώνας να μην έρθει πάλι η δεξιά, την οποία θέλουν πολλοί δήθεν «αριστεροί»! Το ΠΑΣΟΚ προηγείται, 2,5% στις καρδιές μας, από την Ν.Δ.!
Όλοι στην ανοιχτή συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή στο Σύνταγμα! Κρύβεται ακόμα ο κ. Σαμαράς από τον τηλεοπτικό διάλογο και νομίζει ότι θα βγει από την «περίεργη βοήθεια» του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ κλπ..
«Πρώην σύντροφε, είναι πιο έντιμο να πεις ότι ήσουν πάντα «κρυφά με την δεξιά», αλλά σου άρεζαν και τα χρήματα που σου εξασφάλιζε με «τον μήνα» το ΠΑΣΟΚ, ως δημόσιος υπάλληλο, που σε είχε διορίσει, παρά τώρα να κάνεις τον δήθεν «αγανακτισμένο» δημόσιο υπάλληλο, εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται! 
Δρ Κουτσούκος

«Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι
και οι «εξεγερμένοι» έγιναν τα πιο σκληρά αφεντικά
και οι «αριστεροί» οι προστάτες των δεξιών»! Δρ Κουτσούκος
1886 Σικάγο.
Η εργατική Πρωτομαγιά ξεκίνησε – όσο και αν είναι παράδοξο από της Η.Π.Α. Στην Πρωτομαγιάτικη απεργία του 1886 στις ΗΠΑ συμμετείχαν γύρω στο μισό εκατομμύριο εργάτες. Σημαντικές απεργίες και διαδηλώσεις έγιναν στις περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις, αλλά και στις μικρές πόλεις και κωμοπόλεις. Επίκεντρο, όμως, του αγώνα αναδείχτηκε το Σικάγο, με 90.000 διαδηλωτές στους δρόμους.
Στις 3 Μάη 1886, η αστυνομία πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον εργατών που διαδήλωναν - κατά των απεργοσπαστών - έξω από το εργοστάσιο θεριστικών μηχανών Μακ Κόρμικ. Το αποτέλεσμα ήταν να δολοφονηθούν εν ψυχρώ 4 διαδηλωτές και να τραυματιστούν αρκετοί.
Στις 4 Μάη 1886, οι εργάτες του Σικάγο πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας στο Χέιμαρκετ, όπου κάποιος προβοκάτορας έριξε βόμβα, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας πάνω από 70 αστυνομικούς. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί ανασυγκροτήθηκαν κι άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του πλήθους, προκαλώντας πλήθος τραυματιών και τουλάχιστον έναν νεκρό.
Στις 20 Ιούλη 1889, το ιδρυτικό συνέδριο της Δεύτερης Διεθνούς κατέληξε σε μια απόφαση που σφράγισε την ιστορία του εργατικού κινήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. «Σκοπός μας - έλεγε η απόφαση- είναι να οργανωθεί μια μεγαλειώδης διαδήλωση σε συγκεκριμένη ημερομηνία, με τέτοιο τρόπο ώστε ταυτόχρονα σ' όλες τις χώρες και σ' όλες τις πόλεις, την ίδια συμφωνημένη ημέρα, οι εργάτες να απαιτήσουν απ' τις δημόσιες αρχές να μειώσουν με νόμο την εργάσιμη ημέρα στις οκτώ ώρες και να εφαρμόσουν στην πράξη τις υπόλοιπες αποφάσεις του Συνεδρίου του Παρισιού.
Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι μια παρόμοια διαδήλωση έχει ήδη αποφασιστεί για την 1η Μαΐου 1890 από την Αμερικάνικη Ομοσπονδία Εργασίας στο Συνέδριό της, το οποίο συνήλθε στο Σαιντ Λούις τον Δεκέμβριο του 1888, η ημερομηνία αυτή υιοθετείται και για την διεθνή διαδήλωση. Οι εργάτες των διαφόρων χωρών θα πρέπει να οργανώσουν την διαδήλωση αυτή σύμφωνα με τις συνθήκες που τους έχουν επιβληθεί απ' την συγκεκριμένη κατάσταση κάθε χώρας». Έτσι γεννήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά.
Εναντίον της σκληρής λιτότητας, των περικοπών και της ανεργίας διαδηλώνουν την Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι σήμερα, σε Ευρώπη, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ασία, ενώ διαδηλώσεις προγραμματίζονται και στη Νέα Υόρκη από το κίνημα Occupy.
2012 Αθήνα.
Στην Αθήνα ξεχωριστά το κάθε κόμμα γιόρτασε την Πρωτομαγιά. Η «περίεργη στάση» των δήθεν αριστερών κομμάτων – πατερίτσα της δεξιάς – συνεχίζεται! Την αισιοδοξία του ότι παρά τις δυσκολίες οι Έλληνες θα πετύχουν, εξέφρασε στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αντιπροσωπεία εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» και κεντρικό αίτημα την κατοχύρωση των συλλογικών συμβάσεων, εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, (ΑΔΕΔΥ) και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ). Στην αναγκαιότητα της υπογραφής νέων κλαδικών συντάξεων αναφέρθηκε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, που κάλεσε τους εργοδότες, την κυβέρνηση και την τρόικα, «να σεβαστούν τον κόπο τον ιδρώτα και την παραγωγικότητα των εργαζομένων».
Όχι στη νέα φεουδαρχική – γερμανική Ευρώπη! Η Γερμανία οπισθοχωρεί ταχύτατα, αφού έφερε πάλι όλη την Ευρώπη και ευρωζώνη στο χείλος του γκρεμού! Η Ελλάδα πλήρωσε «το μάρμαρο» της διεθνούς οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2007 και συνεχίζεται τώρα στην Ευρώπη, υπό την μορφή ντόμινο. Έτσι, ήρθε η οικονομική στήριξη των 120 δις από τον «μηχανισμό στήριξης».
Καλούμε τον λαό να μαυρίσει την δεξιά της κρυπτο-φασίστριας Μέρκελ, στις 6 Μαΐου, η οποία λόγω της αναβλητικότητας και αλαζονείας της οδήγησε όλη την ευρωζώνη στο χείλος του γκρεμού! Να πάρει πίσω το κράτος τα 130 δις από τους τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες μπορούν α δανειστούν χαμηλότοκα από την Ευρωπαϊκή τράπεζα για φέτος συνολικά 45 δις! Να ψηφιστεί η 'νέα σεισάχθεια» και να επιστρέψουν οι τραπεζίτες τα 130 δις στο κράτος.
Ο μεγαλοϊδεατισμός και ο λαϊκισμός της κ. Μέρκελ, και η υποταγή του Σαμαρά σε αυτόν, πηγή δεινών για όλη την ευρωζώνη! Η Ελλάδα έπεσε, αρχικά, στην παγίδα του Ευρώ, αφού δεν είδε ότι δεν υπάρχει «κοινό θησαυροφυλάκιο», όπως έχουν οι πολιτείες των ΗΠΑ! Οι εσωτερικοί «εφιάλτες», της δεξιάς και των «αριστερών δήθεν κομμάτων», οδηγούν τους κερδοσκόπους!
Αντίσταση, έστω ψυχική! Ψηλά το κεφάλι! Υπάρχει λύση! Αλλά κάποιοι θέλουν να προδώσουν, στην δεξιά, πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν!
Υπάρχει ελπίδα, Ψήφισε το νέο ΠΑΣΟΚ.
Αντισταθείτε!


Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
www.koutsoukos-anastasios.gr

124 σχόλια

  1. κουτσουκος,το μυαλο του πασοκ!!

    χωρις πλακα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΡΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ.
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"-ΦΟΡΟ ΧΑΡΑΤΣΑΔΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ,ΕΝΟΩ ΟΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΙ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΑΥΤΟΥ ΜΕΣΑ,ΧΟΛΕΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουστ γουρούνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ'Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ;;;;;;;;;;;;
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΝΕΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δαγκωτό Ανεξάρτητους Έλληνες των Καμμένου- Δημαρά- Μαριά !
    Κάθε ψήφος εκεί θα το βγάλει πάνω από το ΠΑΣΟΚ ως αξιωματική αντιπολίτευση στη συγκυβέρνηση που μας ετοιμάζουν.
    Καμμένο, αν περάσεις από ειδικά δικαστήρια όσους πτώχευσαν τη χώρα και τους δημεύσεις τις περιουσίες, θα βγεις πρώτο κόμμα.
    Κάψτε τους με καμμένο.
    Τσακίστε τους με τη ψήφο σας.
    Στείλτε τους σπίτια τους να τρώνε με τα λεφτά που έχουν ήδη φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό είναι το "πολύκροτο" άρθρο του δρ. κουτσούκου που στάλθηκε από κυκλάδες;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
    χαίρομαι που το πρεσσ.γρ έχει και κωμική στήλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dr koutsoukos

    soneis pali to pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πΑΣΟΚ

    δημόσιΕ υπάλληλΕ, εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!

    ΠΕΣΤΑ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡ ΣΥΡΙΖΑ

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡ ΣΥΡΙΖΑ

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΔΟΚΤΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚ


    «Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι
    και οι «εξεγερμένοι» έγιναν τα πιο σκληρά αφεντικά
    και οι «αριστεροί» οι προστάτες των δεξιών»! Δρ Κουτσούκος


    ΤΑ ΕΙΠΕς ΟΛΑ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ


    «Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι
    και οι «εξεγερμένοι» έγιναν τα πιο σκληρά αφεντικά
    και οι «αριστεροί» οι προστάτες των δεξιών»! Δρ Κουτσούκος


    ΤΑ ΕΙΠΕς ΟΛΑ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚ


    «Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι
    και οι «εξεγερμένοι» έγιναν τα πιο σκληρά αφεντικά
    και οι «αριστεροί» οι προστάτες των δεξιών»! Δρ Κουτσούκος


    ΤΑ ΕΙΠΕς ΟΛΑ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ

    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΒΙΚΟ

    ΡΕ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΒΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΙΚΟΣ

    Πρώϊμη ποικιλία
    Έυρωστο φυτό με πλούσιο φύλλωμα
    Μεγάλος αριθμός λοβών ανά φυτό
    Μεγάλη αντοχή στον παγετό
    Ποικιλία με πολύ υψηλή παραγωγή σε σανό
    Άριστη ποιότητα σανού
    Άριστη εκμετάλευση ακόμη και των προβληματικών και άγονων εδαφών
    Σπόρος Ελληνικής σποροπαραγΗΣ

    ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΙΚΟ ΔΟΚΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βίκος

    Είναι το σπουδαιότερο από τα καλλιεργούμενα φθινοπωρινά κτηνοτροφικά ψυχανθή, γιατί προσαρμόζεται ευρύτερα στα διάφορα οικολογικά περιβάλλοντα της χώρας μα , αλλά και γιατί αναμφισβήτητα είναι από τα πιο κατάλληλα φυτά , για την εφαρμογή της απαραίτητης αμειψισποράς και ξερικά χωράφια που έχουν εξαντληθεί από τη συνεχόμενη μονοκαλλιέργεια των σιτηρών.

    Είναι φυτό σανοδοτικό και καρποδοτικό και αποτελεί άριστη ζωοτροφή. Καλλιετγείται ακόμα για βόσκηση και για χλωρή λίπανσ . Το Ινστιτούτο Κτηνοτροφικών Φυτών και Βοσκών Λάρισας δημιούργησε τις ακό λουθες 6 ποικιλίες βίκου, που για τη χώρα μας είναι ασυναγώνιστες : ΜΙΝΩΣ, ΤΕΜΠΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΖΕΦΥΡΟΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ΕΥΗΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαύρο στο χαρατσοπασοκ.
    Τιμωρήστε τους σκληρά με τη ψήφο σας.

    Μας χρεοκόπησαν και εσείς θα τους ψηφίσετε πάλι ; Σας βίασαν και εσείς θα ψηφίσετε τους βιαστές σας ;
    ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΑΝ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΙΝΤΖΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΠΟΙΟ ΆΛΛΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟ Ή ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.


    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. «ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    και... ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!+

    ΟΙ «ΦΤΩΧΕΣ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!

    Ο Βενιζέλος παίζει το κεφάλι του στον ντορβά με την αρχομανία πού έδειξε να γίνει τώρα Πρόεδρος του Πασοκ.
    Βλέπει - και δεν μπορούν να το κρύψουν τα ΜΜΕ - ότι έχει χάσει κατα κράτος την μάχη των εντυπώσεων έναντι του Σαμαρά...!!!
    Στις συγκεντρώσεις Σαμαρά κυριαρχούν τα νιάτα, η δύναμη, ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση της νίκης με πρωταγωνιστή την ΟΝΝΕΔ..

    Στον Βενιζέλο κάτι κουρασμένοι και άνευροι άνθρωποι πού δεν είναι διατεθειμένοι ούτε τα χέρια τους να σηκώσουν, γιά να χειροκροτήσουν..
    Έτσι εσπευσμένα κάλεσε στη Ιπποκράτους σύσκεψη γιά να διαπιστώσει
    τις... προθέσεις των «κορυφαίων» του Κινήματος, γιά την επόμενη ημέρα...

    - Λέτε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι ο πιό... «βραχύβιος» αρχηγός κόμματος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

    ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ

    ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΙΚΟ

    Η Ν Δ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΒΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ

    ΠΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eίναι ένας και μοναδικός οπαδος του δρ. Κουτσούκου, που γράφει, γράφει, γράφει ( δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι ο ίδιος, που υμνεί τον εαυτό του )

    Πάντως έχει πλάκα και κόπο, να αλλάζεις ψευδώνυμα,πόλεις, χαρακτήρες, για να φαίνεται ο ΕΝΑΣ ότι είναι πολλοί. Δουλειά κι αυτή στις μέρες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΑΡΤΑ

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΩΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

    ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΤΡΕΦΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

    ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη) ~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:
    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...

    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του.. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ____________________________
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ....το γουρούνι με κοστούμι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΙΚΟΣ

    Οι μέτριες θερμοκρασίες είναι οι πιο κατάλληλες για τη ανάπτυξη του βίκου. Οι χαμηλές θερμοκρασίες επιβραδύ νουν την ανάπτυξη των φυτών. Τα αναπτυγμένα φυτά αντέ χουν σε θερμοκρασίες μέχρι 10 βαθμούς Κελσίου κάτω από το μηδέν, ενώ όταν η θερμοκρασία κατέλθει στους 17 βαθμούς καταστρέφονται τελείως . Οι περιοχές όπου καλλιεργείται ο βίκος πρέπει να έχουν ετήσιες βροχοπτώσεις τουλάχιστον 450 χιλιοστών. Τα διάφορα είδη βίκου δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε έδαφος . Ο βίκος ευδοκιμεί σε εδάφη βαθιά, πλούσια, μέ σης σύστασης. Είναι ανθεκτικός στην οξύτητα του εδάφους περισσότερο από άλλα ψυχανθή. Η καλή στράγγιση του εδάφους είναι απαραίτητη γιατί ο βίκος υποφέρει πολύ από την εδαφική υγρασία . Στην αμειψισπορά ο βίκος μπορεί να ακολουθήσει οποιοδήποτε άλλο εξαντλητικό φυτό, όπως το σόργο, ο αραβόσιτος τα ζαχαρότευτλα . Πρέπει να αποφεύγεται η σπορά του σε χωράφι που τον προηγούμενο χρόνο έχει καλλιεργηθεί με βίκο ή άλλο ψυχανθές . Ο βίκος για σανό αποτελεί καλό προηγούμενο για το σιτάρι .

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΒΙΚΟ

    ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΔΗΣΗ

    ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ

    ΜΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΥΣΟΥΟΥ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣΣ

    ΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΦΑΚΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. DR KOUTSOUKOS

    MALLON \BLAKOXORTO

    8A TROME OI GREKKKS

    APO SAMARA

    NICK KALIFORNIA USA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αποτελεί καλό προηγούμενο για το σιτάρι .

    Ο βίκος


    δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για την προετοιμα σία της κλίνης του σπόρου. Όταν ακολουθεί καλοκαιρινά φυτά όπως βαμβάκι, αραβόσιτο ή άλλα σκαλιστικά τα επα νειλημμένα σκαλίσματα αφήνουν το έδαφος σε ικανοποιη τική κατάσταση ώστε να μπορεί να γίνει σπορά στα πεταχτά και ένα δισκοσβάρνισμα είναι αρκετό για την κατεργασία του εδάφους και την κάλυψη του σπόρου. Η άροση είναι α παραίτητη όταν υπάρχουν πολλά ζιζάνια.

    Στις βορειότερες περιοχές της ζώνης καλλιέργειας του βίκου η σπορά γίνεται νωρίς την άνοιξη μετά την παρέλευση των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα. Στις νοτιότερες περιοχές όπου δεν υπάρχει κίνδυνος από τις χαμηλές θερ μοκρασίες του χειμώνα η σπορά γίνεται το φθινόπωρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. dr Koutsoukos


    kai fava

    na mazepsoun na trone oi vlakes pou 8a psifisoyn Samara


    mina Santorini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΣΟΚ


    «Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι
    και οι «εξεγερμένοι» έγιναν τα πιο σκληρά αφεντικά
    και οι «αριστεροί» οι προστάτες των δεξιών»!
    Δρ Κουτσούκος

    dokora

    ps gia tin katantia tis aristeras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. pasok


    Το ΠΑΣΟΚ προηγείται, 2,5% στις καρδιές μας, από την Ν.Δ.!



    na h ali8eia!


    pasokara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πασοκ


    Όλοι στην ανοιχτή συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή στο Σύνταγμα!

    Κρύβεται ακόμα ο κ. Σαμαράς από τον τηλεοπτικό διάλογο και νομίζει ότι θα βγει από την «περίεργη βοήθεια» του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ κλπ..

    Πεστα δρ Κουτσουκος!

    Η αριστρα θελει να βγαλει τον Σαμαρα τον "κρυπτομενο"!

    Χριστος Σαμος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πασοκ


    Όλοι στην ανοιχτή συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή στο Σύνταγμα!

    Κρύβεται ακόμα ο κ. Σαμαράς από τον τηλεοπτικό διάλογο και νομίζει ότι θα βγει από την «περίεργη βοήθεια» του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ κλπ..

    Πεστα δρ Κουτσουκος!

    Η αριστρα θελει να βγαλει τον Σαμαρα τον "κρυπτομενο"!

    Χριστος Σαμος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ζακυνθος


    Σαρωνει ο υποπηφιος του Πασοκ Διονυσης Μποτωνης

    παρα την λυσσαλεα επιθεση δεξιων αριστεων!

    Ο Μποτωνης εντιμος δημοσιογραφος μπορει να κερδισει την μονοεδρικη της Ζακυνθου

    Ζακυνθινα νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πρωτομαγιά 1886 - Πρωτομαγιά 2012.
    Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά! Θα νικήσουμε!
    Την πρωτομαγιά του 2012 η Γερμανία ξανα-χάνει τον νέο Παγκόσμιο Οικονομικό πόλεμο, πάλι από την Ελλάδα και από την ψήφο στον κ. Ολάντ στην Γαλλία!

    δοκτωρα εισαι ηρωας λαικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πολλά φιλιά από την φοιτήτριά σου την Μίνα από το Ψυχολογίας Θεσσαλονικης

    Παντα μεσα στα πραγματα κυριε Καθηγητα!

    Μινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΙΚ ΣΤΗ ΝΔ

    ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ...ΚΑΙ ΛΑΚΙΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ!

    Το ΠΑΣΟΚ προηγείται, 2,5% στις καρδιές μας, από την Ν.Δ.!

    ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Χ. Α. ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΕΑ


    η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος

    ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ


    ΕΛΑ ΟΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΒΑΣΩ ΠΑΣΟΚΑΝΤΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΤΡΑ

    ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΓΥΦΤΟΥΣ

    ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΣΤΕΛΛΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλούμε τον λαό να μαυρίσει την δεξιά της κρυπτο-φασίστριας Μέρκελ, στις 6 Μαΐου, η οποία λόγω της αναβλητικότητας και αλαζονείας της οδήγησε όλη την ευρωζώνη στο χείλος του γκρεμού! Να πάρει πίσω το κράτος τα 130 δις από τους τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες μπορούν α δανειστούν χαμηλότοκα από την Ευρωπαϊκή τράπεζα για φέτος συνολικά 45 δις! Να ψηφιστεί η 'νέα σεισάχθεια» και να επιστρέψουν οι τραπεζίτες τα 130 δις στο κράτος.

    ΠΕΣΤΑ ΔΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΝΑΙ

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΗΜΑΡ

    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΟΥ

    ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΚΟ


    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ


    ΝΩΝΤΑΣ ΗΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΠΕΣ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΟΚ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ

    ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ?
    ΤΠΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ?
    ΤΟΥ ΧΥΤΗΡΗ?

    ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΕΤΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ?
    ΠΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΑΣΟΚ


    «Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι
    και οι «εξεγερμένοι» έγιναν τα πιο σκληρά αφεντικά
    και οι «αριστεροί» οι προστάτες των δεξιών»!
    Δρ Κουτσούκος

    ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΕς ΡΗΣΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!




    Το ΠΑΣΟΚ προηγείται, 2,5% στις καρδιές μας, από την Ν.Δ.!


    ΔΟΚΤΩΡΑ ΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ANALYSH

    Ο μεγαλοϊδεατισμός και ο λαϊκισμός της κ. Μέρκελ, και η υποταγή του Σαμαρά σε αυτόν, πηγή δεινών για όλη την ευρωζώνη!

    Η Ελλάδα έπεσε, αρχικά, στην παγίδα του Ευρώ, αφού δεν είδε ότι δεν υπάρχει «κοινό θησαυροφυλάκιο», όπως έχουν οι πολιτείες των ΗΠΑ!

    Οι εσωτερικοί «εφιάλτες», της δεξιάς και των «αριστερών δήθεν κομμάτων», οδηγούν τους κερδοσκόπους!


    FRANCIOSE GALOELLHNIDA TOULOUSE GRANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΔΟΚΤΩΡΑ KOYTSOYKOS

    ΠΕΣ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ

    ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ?
    ΤΠΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ?
    ΤΟΥ ΧΥΤΗΡΗ?

    ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΕΤΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    Οι εσωτερικοί «εφιάλτες», της δεξιάς και των «αριστερών δήθεν κομμάτων», οδηγούν τους κερδοσκόπους!


    ΓΙΑΝΝΑ ΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΟΛΑΝΤ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑ


    ΛΙΜΠΕΡΤΕ ΕΓΚΑΊΤΕ ΦΡΑΤΕΡΝΙΤΕ


    ΟΝ ΒΑ ΓΚΑΝΙΕΡ!

    ΤΙΤΟΣ ΓΑΛΟΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΟΥ

    ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ


    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ


    ΖΑΧΟΣ ΚΥΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τρίτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω
    απ'τα επίπεδα του 20% κι ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΒΙΚΟΣ

    Για την παραγωγή σανού καλό είναι ο βίκος να συγκαλ λιεργείται με διάφορα άλλα φυτά, όπως η βρώμη, το κριθάρι, ή βρίζα. Η καλλιέργεια του βίκου με τα σιτηρά αφ ' ενός μεν συντελεί στην απόκτηση προϊόντος καλύτερης ποιότητας γιατί ο βίκος αναρριχάται στο σιτηρά και κατ ' αυ τό τον τρόπο αποφεύγεται η επαφή της χαρτομάζας με το έδαφος, αφετέρου δε διευκολύνει τη συγκομιδή του προϊόντος

    Στις γραμμικές καλλιέργειες τις προοριζόμενες για παρα γωγή καρπού το ποσό του σπόρου του κοινού βίκου κατά στρέμμα είναι 8 περίπου κιλά. Στις καλλιέργειες που προορίζονται για την παραγωγή σανού, χλωρή λίπανση ή βό σκηση χρησιμοποιούνται 10 ..

    ΡΕ ΤΡΕΧΤΕ ΓΙΑ ΒΙΚΟ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΒΙΚΟΣ

    Η σπορά για την παραγωγή σανού γίνεται στα πεταχτά με το χέρι ή με λιπασματοδιανομέα ή με σπαρτική μηχανή σε γραμμές . Σε περίπτωση συγκαλλιέργειας η σπορά γίνεται χωριστά για το κάθε είδος και όταν χρησιμοποιείται σπαρ τική μηχανή οι γραμμές φέρονται κάθετα η μια στην άλλη. Ο βίκος που προορίζεται για την παραγωγή σανού πρέπει να συγκομίζεται όταν οι πρώτοι λοβοί έχουν αναπτυχθεί τελείως. Η συγκομιδή γίνεται με κοσσιά, δρεπάνι ή χορτοκο πτική μηχανή. Η χαρτομάζα μετά την κοπή αφήνεται επί τό που για ένα μέχρι δύο 24 ωρα, ακολούθως αναστρέφεται και παραμένει στο χωράφι μέχρι πλήρους ξηράνσεως και στη συνέχεια δεματοποιείτα.

    Με καλή προετοιμασία χωραφιού και ορθολογική λίπανση επιτυγχάνονται στρεμματικές αποδόσεις 500 - 1000 κιλών σανού και 150-220 κιλών σπόρου κατά μέσο όρο. Σ' αυτό συμβάλλει αποφασιστικά και η σωστή καταπολέμηση ζιζανίων. Τόσο ο σανός όσο και ο καρπός του βίκου είναι άριστες ζωοτροφές γιατί είναι πολύ καλές πηγές πρωτεΐνης (μέχρι 34% περιεκτικότητα) ενέργειας και φωσφόρου.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΙΚΟ

    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΙΚΟ

    ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

    ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΟ

    ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ,,,,

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΡΕ

    ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ>?/

    ΟΧΙ

    ΝΑΝΤΙΑ - ΝΤΙΝΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ετυμολογία

    κουτόχορτο < κουτός + χόρτο

    Open book 01.svg Ουσιαστικό

    κουτόχορτο ουδέτερο

    φανταστικό χόρτο που υποτίθεται ότι όποιος το τρώει αποβλακώνεται

    Εκφράσεις

    δεν τρώω κουτόχορτο
    δίνω σε κάποιον κουτόχορτο
    ταΐζω κάποιον κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κουτόχορτο, το θεραπευτικό -

    Goutzi φόρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 1. κουτόχορτο
    Ορισμός: 8
    Λήμμα: 9
    Φανταστικό χόρτο που όποιος το τρώει αποβλακώνεται.

    Αν το κουτόχορτο σερβιριστεί σε καλό πιάτο με τις ανάλογες γαρνιτούρες, τότε αυτός που το τρώει είναι αμφίβολο αν θα ξυπνήσει και πάρει χαμπάρι με τι κουμάσι έχει να κάνει.
    Τι μας πέρασε ο Κώστας; νομίζει οτι τρώμε κουτόχορτα και δεν καταλαβαίνουμε τι πάει να σκαρώσει;

    ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΛΕΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ

    ΡΕ

    ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ>?

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ

    ΡΙΤΤΑ ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΣΑΝ ΔΕΛΦΙΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ

    ΣΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΡΗΣΗΞ ΣΑΣ ΡΗΣΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    «Πρώην σύντροφε, είναι πιο έντιμο να πεις ότι ήσουν πάντα «κρυφά με την δεξιά», αλλά σου άρεζαν και τα χρήματα που σου εξασφάλιζε με «τον μήνα» το ΠΑΣΟΚ, ως δημόσιος υπάλληλο, που σε είχε διορίσει, παρά τώρα να κάνεις τον δήθεν «αγανακτισμένο» δημόσιο υπάλληλο, εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. η για το ...
    Μήνυμα αναγνώστριας: Έλεος! Όχι άλλο πολιτικό κουτόχορτο!


    6 ημέρες πριν – Το τέρας φερεγγυότητας κος Σαμαράς υποσχέθηκε... στο Ζάππειο 3 (σαν σίκουελ ταινίας της κακιάς ώρας!) ότι δεν θα θιγεί ο πολιτικο, ελεος, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. αΝΑΛΥΣΗ

    ...
    εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ?

    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΡ ΝΑ ΕΜΝΕΥΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ,,,, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ!

    Η Κρύα Βρύση αποτελείται από δυο οικισμούς: την Πάνω (Παλαιά) Κρύα Βρύση και την Κάτω (Νέα) Βρύση, 1 χλμ περίπου νοτιότερα, που οικοδομήθηκε στα χρόνια 1946-1948, μετά τη καταστροφή του 1944 από τους Γερμανούς, με την προοπτική να μεταφερθεί στη θέση αυτή - «Συκιάς το νερό» - όλο το χωριό, πράγμα που για διάφορους λόγους δεν έγινε.


    ΠΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ....

    Η πρώτη γνωστή γραπτή μαρτυρία που αναφέρεται στην Κρύα Βρύση είναι από το 1583 στην απογραφή του Καστροφύλακα, οπότε φαίνεται να έχει 65 κατοίκους. Άλλη πληροφορία του 1659 αριθμεί σε 20 τα σπίτια του χωριού. Και στις δυο αυτές μαρτυρίες αναφέρονται μαζί και οι κοντινοί οικισμοί «Γέροντες» και «Κάτω Κέρας».

    Η περιοχή δεν πρέπει να κατοικήθηκε ποτέ από ξένους κατακτητές Βενετούς ή Τούρκους. Το μαρτυρεί η έλλειψη σχετικών τοπωνυμιών ή άλλων αναφορών.

    Η ονομασία «Κρύα Βρύση» οφείλεται στην πηγή με το λιγοστό αλλά παγωμένο νερό, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του χωριού, στο βάθος ρεματιάς που σχηματίζεται από το ρυάκι που κατεβαίνει από τους πρόποδες του βουνού συνεχίζοντας το φαράγγι της «Γρε Δάφνης».

    Στην περιφέρεια του χωριού υπάρχουν ίχνη (ερείπια) παλαιότερων οικισμών που σήμερα έχουν εγκαταλειφθεί, τα οποία φανερώνουν την έντονη ανθρώπινη παρουσία και δραστηριότητα στην περιοχή κατά το παρελθόν. Στους οικισμούς αυτούς εκείνο που διατηρείται σήμερα – στις περισσότερες περιπτώσεις ύστερα από αναστήλωση – είναι ο ναός, μικρού μεγέθους σε κάθε περίπτωση, πράγμα που προφανώς έχει σχέση με τον αριθμό των κατοίκων της εποχής και τις δυνατότητές τους. Οι οικισμοί αυτοί είναι:

    α) Το «Περαχώρι», νότια, στο ενδιάμεσο της απόστασης μεταξύ Παλαιάς και Νέας Κρύας Βρύσης.
    β) Οι «Γέροντες», νότια, πεντακόσια περίπου μέτρα από τη Ν.Κρύα Βρύση.
    γ) Ο «Άγιος Αντώνιος», Ν.Α, χίλια πεντακόσια περίπου μέτρα από την Π.Κρύα Βρύση.
    δ) Ο «Κάτω Κέρας», Ν.Δ, δυο χιλιόμετρα περίπου από τη Ν.Κρύα Βρύση και
    ε) Ο «Κλαπατάς», Ν.Α, τρία χιλιόμετρα περίπου από την Π.Κρύα Βρύση, δίπλα στο χωριό Ορνέ.

    Εκτός από αυτά που προαναφέρθηκαν, ενδιάμεσα στοιχεία για την ιστορική παρουσία της Κρύας Βρύσης σε παλαιότερες εποχές δεν υπάρχουν. Πληροφορίες, γραπτές ή προφορικές σώζονται από τα χρόνια της επανάστασης του 1821 και μετά. Από εκεί και έπειτα είναι γνωστό ότι οι Κρυοβρυσανοί δίνουν συνεχώς το παρόν και με σημαντική προσφορά και θυσίες στους εθνικούς αγώνες. Πρώτη αναφορά γίνεται στον Ιωάννη Ασουμανάκη (γέρο-Ασουμανάκη), που το 1822 στη μάχη στο «Κακό Ρυάκι», δίπλα στις Μέλαμπες, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, σκοτώνοντας τον αρχηγό των πολυπληθών Τούρκων Χάνιαλη, συμβάλλοντας έτσι στη συντριπτική ήττα τους. Την ίδια περίοδο σημαντική δράση έχει ένας άλλος Κρυοβρυσανός, ο Μανόλης Σκούληκας, σε πολεμικά γεγονότα στις περιοχές Ρεθύμνου και Ηρακλείου. Εκλέγεται μάλιστα και στρατιωτικός εκπρόσωπος της επαρχίας Αγίου Βασιλείου.

    Την περίοδο των επαναστάσεων 1866-69 και 1878 η Κρύα Βρύση έχει και πάλι συμμετοχή με το «Κρυοβρυσανό μπαϊράκι». Εκείνη την εποχή πυρπολείται από τους Τούρκους μαζί με άλλα χωριά της επαρχίας. Αργότερα, στις επόμενες περιόδους οι Κρυοβρυσανοί συμμετέχουν και στις άλλες εθνικές εξορμήσεις (Μακεδονικός αγώνας, Βαλκανικοί πόλεμοι, Μικρασιατική εκστρατεία).

    Μετά τον πόλεμο του ’40 και κατά τη γερμανική κατοχή οι κάτοικοι παίρνουν μέρος στην Αντίσταση, περιθάλποντας ξένους στρατιώτες, τροφοδοτώντας αντάρτες και συμμετέχοντας στο δίκτυο διακίνησης πληροφοριών. Αποτέλεσμα αυτών είναι η ολοκληρωτική καταστροφή στις 22-8-1944 από τους Γερμανούς και η εκτέλεση 35 ατόμων. Αυτή είναι και η σημαντικότερη στιγμή μέχρι σήμερα στην ιστορία του χωριού.

    Σήμερα οι κάτοικοι της Κρύας Βρύσης είναι κατά την απογραφή του 2001, αλλά πολύ λιγότεροι στην πραγματικότητα. Όσοι μένουν εδώ ασχολούνται κυρίως με την ελαιοκομία και τη κτηνοτροφία, προσπαθούν να συντηρήσουν την παράδοση και τις μνήμες που τους εμπιστεύθηκαν οι παλαιότεροι και να διατηρήσουν, όσο γίνεται, ζωντανή στις σημερινές συνθήκες την παρουσία και την προοπτική του τόπου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ...
    Η Κρύα Βρύση βρίσκεται στη Ν.Α πλευρά της πρώην επαρχίας Αγίου Βασιλείου του Ν.Ρεθύμνης, στο ανατολικό διαμέρισμα του σημερινού Δήμου Λάμπης. Είναι χτισμένη στους νότιους πρόποδες του Κέδρους και σε υψόμετρο 520 μέτρων από τη θάλασσα.

    Το προς βορράν ορεινό βραχώδες τοπίο της περιοχής μεταβάλλεται προχωρώντας νότια προς την ελαιόφυτη λεκάνη, που σχηματίζεται από το Κέρδος και τη Βουβάλα, το απέναντι βουνό. Η λεκάνη αυτή καταλήγει νοτιοανατολικά στην περιοχή του Πλατύ ποταμού, Νοτιοανατολικά επίσης, στο βάθος φαίνονται τα Αστερούσια όρη, η περιοχή γύρω από το Τυμπάκι, καθώς και το ύψωμα της Φαιστού. Νοτιοδυτικά, μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ

    ΔΜΗΤΡΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. «Πρώην σύντροφε, είναι πιο έντιμο να πεις ότι ήσουν πάντα «κρυφά με την δεξιά», αλλά σου άρεζαν και τα χρήματα που σου εξασφάλιζε με «τον μήνα» το ΠΑΣΟΚ, ως δημόσιος υπάλληλο, που σε είχε διορίσει, παρά τώρα να κάνεις τον δήθεν «αγανακτισμένο» δημόσιο υπάλληλο, εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!

    Παραλία Κρύα Βρύση

    Παραλίες της Εύβοιας |
    Βόρεια Εύβοια |
    Δήμος Κηρέως

    Η παραλία της Κρύας Βρύσης είναι μια αρκετά μεγάλη σε μήκος παραλία στη Βόρεια Εύβοια που θα μπορούσε να θεωρηθεί η νότια προέκταση της παραλίας της Αγίας Άννας. Έχει αρκετή ζωή ιδιαίτερα κατά το καλοκαίρι, αφού στην παραλία θα βρείτε καφετέριες, ψαροταβέρνες αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Πολλοί προτιμούν την παραλία και για ελεύθερο κάμπινγκ. Στην ακτή και στο βυθό υπάρχει άμμος και ψιλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΛΕΝΕ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΔΙΡΦΥΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ Ή ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!

    ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
    ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΝΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ!

    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΛΕΝΕ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΔΙΡΦΥΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ Ή ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!

    ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
    ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΝΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ!

    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΘΑ ΒΕΛΑΖΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ!

    ΚΥΤΑΧΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!

    ΝΙΚΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ...
    ΑΝΔΡΟΣ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    www.androsweb.gr/p0262r.htm - Προσωρινά αποθηκευμένη
    ... διασχίζουμε οικισμούς και περιβόλια και φτάνουμε στην Ανω Κατάκοιλο, όπου αξίζει να κάνουμε μιά στάση στην Κρύα Βρύση, πάνω στο παλιό μονοπάτι.

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΡΥΑ ΒΥΡΣΗ


    ΔΟΚΤΩΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΚΟ!

    ΜΙΛΤΟΣ ΣΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ρε κουτσουκο-ούφα
    (πληθυντικός του ούφο).

    Παίζει βέβαια να είναι ένας και μοναδικός το ούφο που γράφει και ξαναγράφει με διαφορετικά ονόματα,
    ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ (ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ)?

    Ρε τα κορόϊδα τελείωσαν,ακόμα και τα πράσινα βλήτα το αντιλήφθηκαν,
    εσείς (εσύ) ού?????

    Πώς μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε (αντιλαμβάνεσαι) ότι γίνεστε (γίνεσαι) παντελώς γελοίοι (γελοίος)???????????????

    Πώς?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. επιβαβαιωνεται ο δρ Κυτσουκος


    Το ΠΑΣΟΚ παραμένει, πανελλαδικά, πίσω από τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις που συνεχίζονται μεν, αλλά λόγω της απαγόρευσης δεν δημοσιοποιούνται.
    Τα τελευταία 24ωρα πάντως παρατηρείται ότι σε ορισμένες μεγάλες εκλογικές περιφέρειες, όπως η Αιτωλοακαρνανία και τα Δωδεκάνησα, το ΠΑΣΟΚ έχει περάσει πρώτο. Αυτό αποδίδεται σε γενικούς αλλά και ειδικούς λόγους.
    Από τη μία πλευρά, όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή, συσπειρώνονται κάποιες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ ενώ η ΝΔ έχει απώλειες προς το κόμμα Καμμένου και αλλού.
    Από την άλλη πλευρά -και πιο ειδικά- στην Αιτωλοακαρνανία συνέβαλε στον "επαναπατρισμό" ψηφοφόρων η υποψηφιότητα του Χρ. Βερελή ενώ στα Δωδεκάνησα πέραν της παρουσίας του Δ. Κρεμαστινού φαίνεται ότι έχει παίξει ρόλο η έντονη δραστηριοποίηση του Κ. Σκανδαλίδη.
    Επίσης πρώτο φαίνεται ότι παραμένει το ΠΑΣΟΚ και σε όλους τους νομούς της Κρήτης λόγω των μεγάλων απωλειών της ΝΔ προς τους "Ανεξάρτητους Έλληνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. επιβαβαιωνεται ο δρ Κυτσουκος


    Το ΠΑΣΟΚ παραμένει, πανελλαδικά, ΜΠΡΟΣΤΑ από τη ΝΔ στις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ δημοσκοπήσεις που συνεχίζονται μεν, αλλά λόγω της απαγόρευσης δεν δημοσιοποιούνται.


    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΖΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΚΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ!

    ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΧΑ ΧΑ

    15 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ 300 ΡΟΜΑ!

    ΓΥΦΤΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. εγω γυφτος

    δεν ψηφιζω Σαμαρα αλλα πηγα Πατρα με 50 ευρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ


    ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τρίτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω
    απ'τα επίπεδα του 20% κι ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:

    ΧΡΥΣΟΓΟΝΗ ΠΑΣΟΚ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ

    ΝΤΟΚΛΗ ΠΑΣΟΚ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ

    ΔΕΡΠΟΥΛΗ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ

    ΒΕΡΟΝΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑ

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙ

    ΑΝΝΑ ΠΑΣΟΚ ΑΝΩ ΦΥΝΤΙΑΝΗ

    ΤΕΡΦΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΤΡΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗ

    ΚΑΙ ...ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΛΟΙ ........ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ .....ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αν και συμπαθω τον Συριζα πιστευω στην εντιμοτητα και στην σταθεροτητα των λογων και πραξεων του ΚΚΕ ..και φυσικα δεν επιδιδεται ποτε στο αθλημα της ..κωλοτουμπας ΚΚΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. υπαρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ........απο σένα
    Κουτούτσικε φορέα AIDS.

    Απίστευτη γελοιοποίηση Τέρενς Κουίκ (και Καμμένου): Τον δουλεύουν για "ηλιθιογόνα αέρια" και αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!

    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρι ψηλά, όσον αφορά το IQ του Τέρενς Κουικ ο οποίος είναι πρώτος στο Επικρατείας των ΑΕροψεκασμένων, είναι εκπρόσωπος τύπου και είναι ο άνθρωπος που γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι θα κλείσει φυλακή όσους έφαγαν λεφτά... εκτός από τον εαυτόν του που δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για τα 56.000 ευρώ που του χάρισε ο Κοντός προκειμένου να κάνει τον αργόμισθο Διευθυντή του Agrochannel...

    Διαβάστε για να δείτε το πόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου είναι ο άνθρωπος που επιβιώνει στην Ελλάδα και μας λέει ότι θα μας βγάλει από την κρίση που φτάσαμε και με τη συμμετοχή του:
    face..tweet...

    (Διαβάστε το διάλογο από πάνω προς τα κάτω... Φαντάζομαι την έκπληξη στο πρόσωπο του Sotiris Katselos όταν θα διάβασε την απάντηση του ΑΕροψεκασμένου... θα ήταν τέτοια που αναγκάστηκε να του επισημάνει ότι κάνει πλάκα)

    Φυσικά τα ίδια λέει περίπου και ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων


    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ
    Τοσο χαζο κομμα δεν υπηρξε ποτε!
    ΑΕροψεκασμένοι πραγματικά

    θα μας πει κανενας ΑΕροψεκασμενος που θα βρει λεφτα ο Καμμενος ?
    Η ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ?

    Το κομμα Καμμενου αποτελει τηΝ προσωποποιηση του λαικισμου.
    Η χυδαιοτητα των τρολ του σπαει τα κοντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. υπαρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ........απο σένα
    Κουτούτσικε φορέα AIDS.

    Απίστευτη γελοιοποίηση Τέρενς Κουίκ (και Καμμένου): Τον δουλεύουν για "ηλιθιογόνα αέρια" και αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!

    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρι ψηλά, όσον αφορά το IQ του Τέρενς Κουικ ο οποίος είναι πρώτος στο Επικρατείας των ΑΕροψεκασμένων, είναι εκπρόσωπος τύπου και είναι ο άνθρωπος που γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι θα κλείσει φυλακή όσους έφαγαν λεφτά... εκτός από τον εαυτόν του που δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για τα 56.000 ευρώ που του χάρισε ο Κοντός προκειμένου να κάνει τον αργόμισθο Διευθυντή του Agrochannel...

    Διαβάστε για να δείτε το πόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου είναι ο άνθρωπος που επιβιώνει στην Ελλάδα και μας λέει ότι θα μας βγάλει από την κρίση που φτάσαμε και με τη συμμετοχή του:
    face..tweet...

    (Διαβάστε το διάλογο από πάνω προς τα κάτω... Φαντάζομαι την έκπληξη στο πρόσωπο του Sotiris Katselos όταν θα διάβασε την απάντηση του ΑΕροψεκασμένου... θα ήταν τέτοια που αναγκάστηκε να του επισημάνει ότι κάνει πλάκα)

    Φυσικά τα ίδια λέει περίπου και ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων


    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ
    Τοσο χαζο κομμα δεν υπηρξε ποτε!
    ΑΕροψεκασμένοι πραγματικά

    θα μας πει κανενας ΑΕροψεκασμενος που θα βρει λεφτα ο Καμμενος ?
    Η ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ?

    Το κομμα Καμμενου αποτελει τηΝ προσωποποιηση του λαικισμου.
    Η χυδαιοτητα των τρολ του σπαει τα κοντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. υπαρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ........απο σένα
    Κουτούτσικε φορέα AIDS.

    Απίστευτη γελοιοποίηση Τέρενς Κουίκ (και Καμμένου): Τον δουλεύουν για "ηλιθιογόνα αέρια" και αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!

    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρι ψηλά, όσον αφορά το IQ του Τέρενς Κουικ ο οποίος είναι πρώτος στο Επικρατείας των ΑΕροψεκασμένων, είναι εκπρόσωπος τύπου και είναι ο άνθρωπος που γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι θα κλείσει φυλακή όσους έφαγαν λεφτά... εκτός από τον εαυτόν του που δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για τα 56.000 ευρώ που του χάρισε ο Κοντός προκειμένου να κάνει τον αργόμισθο Διευθυντή του Agrochannel...

    Διαβάστε για να δείτε το πόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου είναι ο άνθρωπος που επιβιώνει στην Ελλάδα και μας λέει ότι θα μας βγάλει από την κρίση που φτάσαμε και με τη συμμετοχή του:
    face..tweet...

    (Διαβάστε το διάλογο από πάνω προς τα κάτω... Φαντάζομαι την έκπληξη στο πρόσωπο του Sotiris Katselos όταν θα διάβασε την απάντηση του ΑΕροψεκασμένου... θα ήταν τέτοια που αναγκάστηκε να του επισημάνει ότι κάνει πλάκα)

    Φυσικά τα ίδια λέει περίπου και ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων


    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ
    Τοσο χαζο κομμα δεν υπηρξε ποτε!
    ΑΕροψεκασμένοι πραγματικά

    θα μας πει κανενας ΑΕροψεκασμενος που θα βρει λεφτα ο Καμμενος ?
    Η ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ?

    Το κομμα Καμμενου αποτελει τηΝ προσωποποιηση του λαικισμου.
    Η χυδαιοτητα των τρολ του σπαει τα κοντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Δεν Γνωρίζω αυτό το ΠΛΑΣΜΑ που αναφέρεται ως Δοκτωρ Κουτσουκος αλλα ειναι επιπέδου Γιωργάκι.

    Πάντως αν Πατριώτες ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι θα βγεί ο ΟΛΑΝ στη Γαλλία για να σώσει την Ελλάδα πραγματικά ετοιμάστε τα σχοινιά με τις πέτρες για να φουντάρετε στη Θάλασσα ξεχάσατε τον ΚΛΙΝΤΟΝ που τον βάφτιζαν οι εφημερίδες ως τον Ελληνα Πρόεδρο.

    Αν δεν εχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις τον άλλον να σε ξύσει, γιαυτό την ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Παρακαλείται το σούργελο που ονομάζεται οπαδός του δρ. Κουτσούκου και γράφει τα ίδια σχόλια με άλλα ονόματα να σταματήσει. Δόκτορα δώστου τα φάρμακά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Κάθε ψήφος στο χαρατσοπασοκ είναι θηλιά στο λαιμό των παιδιών μας και των γονιών μας, σε όλους τους Έλληνες.
    2000 αυτοκτονίες
    χιλιάδες θάνατοι από καρδιακά και εγκεφαλικά
    έκαναν την Ελλάδα ένα απέραντο νεκροταφείο.
    μαυρίστε τους.

    Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 10.58 ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
    ΣΟΥ'ΧΩ ΜΑΝΤΑΤΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    3Η Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.
    4ο ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.
    ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ
    ΛΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ;
    ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΣ
    ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΤΕ ΤΗ ΖΩΗ!!
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΤΣΙ;
    ΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ....
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ $%$^%&^&&&,

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ,

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ
    (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΑ).

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ...
    ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. «ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    και... ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!
    ΟΙ «ΦΤΩΧΕΣ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!

    Ο Βενιζέλος παίζει το κεφάλι του στον ντορβά με την αρχομανία πού έδειξε να γίνει τώρα Πρόεδρος του Πασοκ.Βλέπει - και δεν μπορούν να το κρύψουν τα ΜΜΕ - ότι έχει χάσει κατα κράτος την μάχη των εντυπώσεων έναντι του Σαμαρά...!!!
    Στις συγκεντρώσεις Σαμαρά κυριαρχούν τα νιάτα, η δύναμη, ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση της νίκης με πρωταγωνιστή την ΟΝΝΕΔ..

    Στον Βενιζέλο κάτι κουρασμένοι και άνευροι άνθρωποι πού δεν είναι διατεθειμένοι ούτε τα χέρια τους να σηκώσουν, γιά να χειροκροτήσουν..
    Έτσι εσπευσμένα κάλεσε στη Ιπποκράτους σύσκεψη γιά να διαπιστώσει
    τις... προθέσεις των «κορυφαίων» του Κινήματος, γιά την επόμενη ημέρα...

    - Λέτε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι ο πιό... «βραχύβιος» αρχηγός κόμματος;;;

    αλλά...Είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη)
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:
    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...
    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του.. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +
    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ____________________________
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ....το γουρούνι με κοστούμι..



    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
    _______________________________________
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
    κανταϊφική ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ
    ΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Ή ΠΕΜΠΤΗ
    ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΔΗΜΑΡΑ.
    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ
    ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ.
    ΑΠΟΧΗ, ΛΕΥΚΟ, ΑΚΥΡΟ Ή ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ 1% ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ,
    ΝΤΟΡΑ, ΜΑΝΟ ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ 50%, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ.
    ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
    ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ;
    ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    ΜΑΣ ; ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ
    ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΟΣΑ
    ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ
    ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ “ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ”. ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΘΛΙΒΕΡΕ ΒΛΑΚΑ!
    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΗΜΕΝΕ...
    ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.
    ΤΑ %^^%^&&& ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!!!
    ΕΓΩ ΜΑΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!!!
    ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ!!!
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ειδηση

    Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ


    ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ο ελληνας Ολαντ

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ

    Αλικη Ν. Ψυχικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΡΕ

    ειστε ολοι για απολυση αμα βγει ο Σαμαρας

    θα πατε στα χωρια σας σαν ρουφιανοι και θα βγαζετε βικο και θα τρωτε βρουβρ=ες

    μπεεεε ξυπατε ρεεε

    Θανασης Τρικαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Dr KOUTZOUKOS

    mon amour

    tu....

    ton desir

    vivre la victoire sosialiste!

    Nickol Nice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. εΙΔΗΣΗ

    ΑΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΖΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΟΥ

    ΑΜΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ 250.000 ΣΠΙΤΙΑ!

    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ
    ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΣΙΚΟΛΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

    ΦΑΝΗΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙ ΠΑΣΖΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ

    ΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

    ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΧΟ ΑΘΗΝΑΙΟ ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΟΣΚΩ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΒΑΛΕΣ ΘΑ ΛΕΣ

    ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

    ΒΑΖΩ ΑΜΠΑΡΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΙΚΕΣΙΟΝ

    ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    «Πρώην σύντροφε, είναι πιο έντιμο να πεις ότι ήσουν πάντα «κρυφά με την δεξιά», αλλά σου άρεζαν και τα χρήματα που σου εξασφάλιζε με «τον μήνα» το ΠΑΣΟΚ, ως δημόσιος υπάλληλο, που σε είχε διορίσει, παρά τώρα να κάνεις τον δήθεν «αγανακτισμένο» δημόσιο υπάλληλο, εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος

    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΙΔΩ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!


    ΤΟΥΛΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΕΣΥ

    ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚ

    ....εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος



    ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΡΧΑΧΟΥΛΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΕΦΟΡΙΑΚΕ .......

    ΒΑΣΙΛΩ ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ....εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος



    Ηγετη δοκτωρα μιλησες στην ψυχη του πασοκου!

    Δεν θελω να βοσκω βουβαλες ψηφιζω πασοκ!

    Λενα Μακρακωμη Κινουριας Πασοκαντζου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΠΑΣΟΚ


    «Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι
    και οι «εξεγερμένοι» έγιναν τα πιο σκληρά αφεντικά
    και οι «αριστεροί» οι προστάτες των δεξιών»!
    Δρ Κουτσούκος


    τελικα οΑπολλωνας της Δηλου εδωσε ιδεες!

    Μαζι σου δοκτωρα

    Δημητρης Μυκονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ....εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος


    που εσε Γιαννοπουλε να δεις τοιν δοκτωρα να σκιζει την ΝΔ


    Καναλι 29
    Αυριανιστης Στελιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΟΥ

    ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ


    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ε...


    Θανασης Καβαλα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΄Εργο Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος του κ. Σαμαρά, είναι η απίστευτη τραγωδία που ζει η Ελλάδα, με τον εκτροχιασμό της οικονομίας το 2009, που για να διορθωθεί θα περάσουν πολλά χρόνια και έρχεται τώρα η Ν.Δ. και πουλάει... τρέλλα ότι η ίδια είναι η λύση στο πρόβλημα! Η Ν.Δ. δημιούργησε το πρόβλημα! Είναι το πρόβλημα! Και το γεγονός ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων μας δείχνει και την γιαλαντζί αξιοπιστία της! Πως τολμά αλήθεια και ζητά να την ξαναψηφίσουμε? Τι θράσσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. πασοκ

    Οι νοικοκυρηδες

    του Σαμαρα και του μητσοτακη της δεξιας...ξαναρχονται

    θατριβουν οι αριστεροι τα ματια τους με τα καμωματα Σαμαρα
    αν στησουν παλι την ΝΔ

    Μονο με την βοηθεια της ψευτο-αριστερας θα στηθεικυβερνηση Σαμαρα

    Προσοχη θα κατασχεθουν 250.000 σπιτια!

    Αυτοικτονιες καθε μερα !

    Σταματηστε την δεξια τωρα

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πασοκ

    οι φιλοι Σαμαρτα ο Σαρκοζι και η Μερκελ μας εβαλαν στο Μνημονιο!

    Ερχεται ο Ολαντ να σωθουμε!

    Βαγγελη προχωρα

    Δρ Κουτσουκο σωσε το πασοκ γιατι οι δηθεν υπευθυνοι κοιμουνται

    Εδω και τωρα!

    Λιτσα Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ....εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος



    α ρε ψψμολυσσες

    σας μαζεψε το πασοκ σας εκανε ανθρωπους και τωρα το πεζετε καποιοι
    αλλα θα την πατησετε από τον Σαμαρα
    που θα σας απολυσεις και θα σας κατασχεσει τα σπιτια σας

    Βγαζετε τα ματια σας ψηφιζετε ΝΔ!


    Δημητρης Κεφαλονια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Προσοχη


    θα κατασχεθουν 250.000 σπιτια!

    Αυτοκτονιες καθε μερα !


    Ειστε συνυπευθυνοι

    Πασοκοι@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ε ερχεται

    ο δρ ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΕΣΥ

    ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚ

    ....εσύ που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, θα μάζευες ακόμα «βίκο» στο χωριό σου στην Πάνω Κρύα Βρύση», γιατί η δεξιά σε ήθελε μόνο για «ρουφιάνο» στο χωριό σου, κάτι που σου λείπει φαίνεται!
    Δρ Κουτσούκος



    στο χωριο σου και χωρισ βιλλεσ στο καματερο θα ησουν καραγκιοζακι

    τολης πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Οι εσωτερικοί «εφιάλτες», της δεξιάς και των «αριστερών δήθεν κομμάτων», οδηγούν τους κερδοσκόπους



    η αληθεια

    νικολλεττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Πασοκ και μονο Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Πασοκ και μονο Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ..ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΜΕΓΑΛΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ:

    ΧΡΥΣΟΓΟΝΗ ΠΑΣΟΚ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ

    ΝΤΟΚΛΗ ΠΑΣΟΚ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ

    ΔΕΡΠΟΥΛΗ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ

    ΒΕΡΟΝΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑ

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙ

    ΑΝΝΑ ΠΑΣΟΚ ΑΝΩ ΦΥΝΤΙΑΝΗ

    ΤΕΡΦΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΤΡΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗ

    ΤΣΙΡΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ, ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ, ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΓΑΤΕ Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΤΡΟΥΓΚΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΤΖΙΠΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ,ΘΕΛΑΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ. ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ.ΟΥΣΤ ΓΙΔΟΛΑΤΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 2 Μαϊ 2012 10:36:00 π.μ.

    .........................

    Είσαι γιά (τρελλο)γιατρό.
    ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΠΑΣΟΚ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 98 %.

    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 %ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΠΑΣΟΚ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

    ΜΑΝΟΣ-ΝΙΚΗ-ΑΣΠΑΣΙΑ-ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ-ΕΥΑΝΘΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-
    ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ-

    ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-

    ΑΡΤΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΤΑΚΗ-ΖΕΒΙΤΣΙΑΝΗ-ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ-ΚΟΥΚΑΚΙ
    ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΗΓΕΤΗ,ΜΕΓΑΛΕ ΔΟΚΤΩΡΑ,
    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Pasok

    Ειδηση

    με σημερινη μετρηση του επιτελειου επιστημονων δρ κουτσουκου

    το Πασοκ προηγειται με 35 της ΝΔ

    Βοηθησε κ;αι το αρθρο στο πρεσσ...

    Αυτα

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Τελευταία νέα επί του πιεστηρίου:

    Το πασόκ προηγείται πανελλαδικά της δεξιάς με 78%.

    Ηγέτη Κουτσούκο,στρατηλάτη,
    κατατρόπωσες την δεξιά και πάλι.

    Κρύφτηκαν πανμέγιστε οι δεξιοί στα υπόγεια.

    Μανώλης πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση