GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογικές κάλπες δεν είναι «κυτία παραπόνων»!...

Την εξαιρετικά κρίσιμη δεκαετία του 1990, τη δεκαετία των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ευρωπαίοι εταίροι μας αρν...


Την εξαιρετικά κρίσιμη δεκαετία του 1990, τη δεκαετία των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ευρωπαίοι εταίροι μας αρνήθηκαν πεισματικά να αναδείξουν ισχυρές μονοκομματικές κυβερνήσεις. Επεδίωξαν ως ψηφοφόροι και ανάγκασαν τα πολιτικά κόμματα να σφυρηλατήσουν ουσιαστικές διακομματικές συνεργασίες, ευρεία πολιτική συναίνεση και τη μέγιστη δυνατή αποδοχή όλων των κοινωνικών εταίρων σε μεγάλα διαρθρωτικά ζητήματα.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο φερόμενος ως «σοφός» ελληνικός λαός σερνόταν πίσω από την προσωπική βεντέτα των Ανδρέα και Μητσοτάκη. Αναδείκνυε πανίσχυρες προσωποπαγείς κυβερνήσεις, παραληρούσε από κομματική ευτυχία τη βραδιά των εκλογικών αποτελεσμάτων, έδινε «Γή και Ύδωρ» στα ένθεν κακείθεν κομματικά και συνδικαλιστικά λεφούσια.
Σήμερα, με μια τραγική ιστορική υστέρηση, ο Έλληνας ψηφοφόρος αναζητά όψιμη διέξοδο στον πολυκομματισμό, θεωρεί πολιτική υποχρέωση να τιμωρήσει τα κόμματα εξουσίας, αναδεικνύει τα κόμματα της λεγόμενης Αριστεράς αλλά και τον κάθε τυχάρπαστο νεοσύστατο κομματικό σχηματισμό σε δυνητικό κυβερνητικό παράγοντα. Αυτό τουλάχιστον προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις.
Για να είμαστε όμως απόλυτα ακριβοδίκαιοι, αν και τα κόμματα της λεγόμενης Αριστεράς δεν συμμετείχαν στον πυρήνα της εκτελεστικής εξουσίας, διαμόρφωσαν πολιτικές αντιλήψεις, διεκδικητικές πρακτικές, δεδομένα και καταστάσεις οι οποίες πάμπολλες φορές αποδείχτηκαν ισχυρότερες της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Αν για παράδειγμα οι απεργίες και οι καταλήψεις αποτελούσαν ποσοτικό δείκτη προόδου και ανάπτυξης μιας Χώρας, η Ελλάδα θα έπρεπε σήμερα να δανείζει χρήματα την Ελβετία και να εξάγει αυτοκίνητα στη Γερμανία! Κοντολογίς, όλα τα πολιτικά κόμματα που εισήλθαν τα τελευταία 38 χρόνια στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο έχουν εκ προοιμίου ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση. Η Ιστορία υπήρξε πάντοτε αυστηρή απέναντι στους «Πόντιους Πιλάτους».
Πλέον, τα εκλογικά γραφεία των υποψηφίων βουλευτών δεν θυμίζουν παραρτήματα του ΟΑΕΔ. Ο «σοφός» ελληνικός λαός κατανοεί πια ότι ο μέσος υποψήφιος βουλευτής δεν έχει τη δύναμη να του υποσχεθεί θέσεις εργασίας στον πάλαι ποτέ παράδεισο του δημόσιου τομέα ή στις ελκυστικές ΔΕΚΟ, δεν μπορεί να του προσφέρει ιδιαίτερη και επιλεκτική μεταχείριση σε βάρος συμπολιτών του. Τουλάχιστον όχι με την ωμή και απροσχημάτιστη πρακτική των προηγούμενων δεκαετιών.
Το πολιτικό παιχνίδι στη Χώρα μας τείνει επιτέλους να αποκτήσει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. Οι παλιοί τοπικοί κομματάρχες και συνδικαλιστοπατέρες τελούν υπό εξαφάνιση, ηχηρά πολιτικά ονόματα ανταγωνίζονται απέναντι σε παντελώς αγνώστους συμπολίτες μας για μια θέση στη Βουλή, η τύχη της Χώρας μας και η διαμόρφωση κυβερνητικής προοπτικής θα αποτελέσει ευθεία και δύσκολη ανάγνωση της λαϊκής εντολής. Ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος προβληματίζεται πραγματικά για το τι θα ψηφίσει, οι νεαρότεροι εκλογείς αντιδρούν απέναντι στις υποδείξεις των γονιών τους, οι κομματικές γραμμές υπάρχουν πλέον ως δυνητικές γέφυρες συνεργασίας και όχι ως απροσπέλαστα σύνορα. Μια εξέλιξη απόλυτα θετική και άκρως δημοκρατική. Ότι δεν κατάφεραν οι «αναντικατάστατοι» λαοπρόβλητοι ηγέτες μας των τελευταίων 170 ετών, το κατάφεραν σε 12 μήνες τα τρία καλόπαιδα της Τρόικας!  Τα τελευταία 38 χρόνια το ελληνικό εκλογικό σώμα υπήρξε απελπιστικά προβλέψιμο. Ένα πετυχημένο σύνθημα πόλωσης του Λαλιώτη, μια έξυπνη προεκλογική εξαγγελία του Μητσοτάκη και κυρίως, οι ατελείωτες «ρώσικες μπάμπουσκες» Καραμανλήδων και Παπανδρέων δεύτερης και τρίτης γενιάς αρκούσαν για να δώσουν στα κόμματα εξουσίας ποσοστά της τάξης του 85%. Όμως, ουδείς γνωρίζει το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών.
Η φερόμενη ως κρίση και απαξίωση του πολιτικού συστήματος στη Χώρα μας εντοπίζεται κυρίως στη βίαιη κατάρρευση της διαχρονικής σχέσης «δούναι και λαβείν» μεταξύ εκλογέα και δυνητικών κυβερνητικών εντολοδόχων. Επιπλέον, τα δύο κόμματα εξουσίας που συνυπέγραψαν το Μνημόνιο, δεν μπορούν πλέον να παρουσιάζουν ως μελλοντική κυβερνητική πολιτική την κάθε ανερμάτιστη σαχλαμάρα. Το δικαίωμα αυτό το κατέχουν πλέον αποκλειστικά οι αντιμνημονιακοί σωτήρες.
Στις εκλογές της Κυριακής, μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος θα επιλέξει να συμπεριφερθεί με κριτήριο το συναίσθημα, θα ψηφίσει με εισαγγελικές διαθέσεις, θα επιλέξει την εθνική αυτομαστίγωση, θα ψηφίσει πιστεύοντας ότι τα δις εκ. ευρώ που δανειστήκαμε μπορούμε μονομερώς να τα διαγράψουμε επειδή απλά έτσι γουστάρουμε, θα ψηφίσει πιστεύοντας ότι η Ρωσία και η Κίνα μας πρόσφεραν δεκάδες δις δολάρια αλλά εμείς για ένα καπρίτσιο δεν τα θέλαμε, θα ψηφίσει πιστεύοντας ότι μπορούν να υπάρξουν εύκολες και αναίμακτες λύσεις εξόδου από την κρίση, θα ψηφίσει πιστεύοντας ότι υπάρχει «Άγιος Βασίλης». Δυστυχώς, ο Άγιος Βασίλης υπάρχει ΜΟΝΟ για αυτούς που τον πιστεύουν.
Σε κάθε περίπτωση, οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα αναδείξουν Κυβέρνηση. Αν επικρατήσουν τα κόμματα του μνημονίου, μας περιμένουν πολύ δύσκολα χρόνια με χαρτογραφημένη όμως πορεία. Αν επικρατήσουν οι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί, μας περιμένουν πολύ δύσκολα χρόνια με επικίνδυνη όμως πορεία σε αχαρτογράφητα νερά. Βεβαίως, τόσο οι πρώτοι όσο και οι δεύτεροι, εκ προοιμίου είναι ικανοί για το χειρότερο άλλα και το καλύτερο.
Η έξοδος από την κρίση είναι πρωτίστως ευθύνη και υπόθεση των πολιτών. Η ευθύνη αυτή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει την ημέρα των εκλογών.
Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία απευθύνεται, βιώνεται, διευρύνεται, ισχυροποιείται, ελέγχεται και υπερασπίζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τον κάθε Πολίτη. Αυτή είναι η τραγική μοίρα της. Αυτή είναι η ουσία της Δημοκρατίας. 

38 σχόλια

  1. Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μανία να μας εξηγησετε οτι οι εκλογες δεν ειναι γκαλοπ, δεν ειναι κουτι παραπόνων κτλ
    Η απάντηση ειναι οτι ουτε η Βουλη ηταν μποουρδελο αλλά ετσι την καταντησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΝΔ:ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ 12% ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,13% ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ 10% ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 20%
    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.

    ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ 500 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ,
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑΙ...

    ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ 20% ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.

    ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙ 18%
    (ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ).

    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (2ο ΒΛΕΠΩ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 15% ΚΑΙ 3ο ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ),
    ΠΑΝΤΩΣ 20ΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ
    ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΘΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΗ...

    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΜΙΛΑΩ...ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΡΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;;
    ΧΑΧΑΧΑ!!!ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ .ΤΟ ΞΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ.ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ .ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΙΛΙΑ.ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ.ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ [ ΦΙΜΩΤΡΟ ΜΠΛΟΚ ] ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ
    ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιβεβαιωνεται, ο δρ Κουτσουκος είναι βλήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιβεβαιωνεται, ο δρ Κουτσουκος είναι βλήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιβεβαιωνεται, ο δρ Κουτσουκος είναι βλήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Το Πασοκ προηγειται με 3,7% τηε ΝΔ!!!


    Η συγκεντρωση ειχε 35.000 κοσμο, αλλα και αυτο το νούμερο των 20.000 χιλιαδων ειναι πολυ ανωτερο απο την συγκεντρωση Σαμαρα των 5.000..


    αρα ειναι ορατο ποιος προηγειτε

    και ειναι ορατο ουι το Πσοκ θα κερδισει από +3% εως +7% την ΝΔ

    Οι δημοσκοπίσεις ειναι για τα σκουπιδια αφου δεν ειναι επιστημονικες

    Ο κοσμος μετα τις 12 το μεσημερι της Κυριακης θα ψηφίσε μαζικα ΠΑΣΟΚ ειπε ο δρ Κουτσουκος σε Καναλι της Σουηδιας και στην ωραι Σουηδεζα στο Συνταγμα

    Το Πασοκ προηγειται με 3,7% τηε ΝΔ!!!

    Τιτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5 Μαϊ 2012 1:03:00 π.μ.


    thn Kyriakh to brady ta leme file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΟΚΟΡΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ.ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ..ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΥΠΕΣ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά, μιλάμε για ψυχοπαθολογική κατάσταση. Τη μια βγάζει το χαρατσοπασοκ 1 μονάδα μπροστά
    και στην επόμενη δημοσίευση του, ο ίδιος ανεβάζει τη διαφορά από 3,7 μέχρι 7 μονάδες. Άλλα γράφει με άλλο ψευδώνυμο. Αν μιλήσουμε για διχασμένη προσωπικότητα, λίγα θα λέγαμε. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση συρρίκνωσης του πασοκ σε φαιδρούς και υπέργηρους.

    Όλοι οι σοβαροί πασοκτζήδες από το 2010 και μετά και σήμερα και αύριο θα πάνε σε άλλα κόμματα, όπως η Δημ. Αριστερά, ο Συριζα, οι Οικολόγοι Πράσινοι, η Κοινωνική Συμφωνία, το ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στη Κοινωνία, στο ΟΧΙ του Καζάκη, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απο τους φινανσιαλ ταιμς,σημερα 3 μαιου

    1.ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 30-35%
    2.πολυ μεγαλη ανοδος της αριστερας
    3.ευρυ αντιμνημονιακο μετωπο δεξιας-αριστερας,μαλλον τσιπρα-καμμενο εννοει
    4.μικρη η πιθανοτητα εξοδου απο το ευρω
    5.πανικος στις αγορες για σταση πληρωμων
    6.πιο ευκολη η αναδιαπραγματευση του χρεους παρα η εφαρμογη των μετρων.
    7.θα γινει κοινωνικος πολεμος

    σας βαζω σχεδον ολοκληρο το αρθρο
    μπας και σκασουν οι παπαγαλοι νδ-πασοκ

    Greek elections: Be afraid, be very afraid
    Posted by Masa Serdarevic on May 03 17:37.
    Greece goes to the polls this weekend. And it looks like it’s going to be messy. The potential for the “wrong” result to wreak
    havoc in the markets on Monday morning is real.
    The outcome is very difficult to predict due to the incredible fragmentation of political support within the country and the rise
    of marginal parties. Many of these are deeply opposed to the austerity measures, the euro and the EU/IMF programme. As a
    result, mainstream parties have been dragged away from the centre.
    The most recent indications are that the two major parties that form the bulk of the current ruling coalition, New Democracy
    and Pasok, can together scrape in about 30-35 per cent of the vote.

    Clearly support for the left is much stronger than for the right, but support for the bailout
    programme is low on both sides of the political spectrum. Moreover, the communists (KKE) and Golden Dawn on the far right
    are in agreement that Greece should leave the euro.

    However, the risks of trying to renegotiate the Memorandum of Understanding with the IMF pale into insignificance compared
    with the challenges the new government, whoever it is, will have in implementing austerity measures. Some €3bn-worth of
    spending cuts must be made immediately, and another €12bn are slated for 2013-2014.
    As a result, argues the global economics research team at UBS, the biggest risk is for a temporary suspension of official
    sector financing, with worrying social consequences:
    If Greece does not fulfil its commitments, we think it is entirely possible that the IMF, and in turn the EU, will
    simply refuse to make the next payment. However, it is unlikely in our view that payments would stop altogether
    – rather, they might be postponed until Greece fulfilled its obligations. This could generate considerable tension,
    with the Greek government quickly running out of cash and being forced to stop paying salaries and pensions.
    Social turmoil would almost certainly follow.
    The markets, they argue, are unprepared for such a scenario (our emphasis):
    The restructuring of Greek debt earlier this year appeared to many people to mark the end of Greece’s ability to
    upset other European markets. Even a temporary suspension of official sector financing could therefore
    be very damaging to European markets – as they consider Greece’s alternatives in the event that official
    funding were cut off permanently.
    The likelihood of Greece leaving the euro is relatively small, the UBS team argues, as voters are generally in favour of
    keeping the single currency, but the taboo of discussing an exit is gone. Such talk, and the implications for a euro-exit for
    Spain and Italy, could send the markets into a spin.
    Underlying all these concerns are more fundamental issues of social turmoil in Greece. As austerity drags on, support for
    both Communists and the far right is rising, making it more difficult for moderates to hold on to power and make the
    necessary compromises. If the new government after is unable to pay wages its employees and pensions to the retired,
    voters may plump for increasingly extreme options. Earlier this week Venizelos’ was reduced to appealing to voters not to
    allow “neo-Nazis goose-step into parliament”, but there’s a good chance they might.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θεμα δεν ειναι ΜΟΝΟΝ η εκλογικη συντριβη της αλητοσυμμοριας πασοκ ...και ο "λαος" μας τιμωρησε και τετοια..

    Το θεμα ειναι η ΕΚΤΕΛΕΣΗ αυτων των αλιτηριων δια απαγχονισμου..

    Τα καθαρματα που μας εφεραν το ΔΝΤ ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεστουν με ΚΡΕΜΑΛΑ..

    Τα πουτανοσπορα καθικια που χρεωκοπησαν την Ελλαδα ΠΡΕΠΕΙ να κρεμαστουν..

    Προσφερομαι εθελοντης για αυτο το ακρως κοινωνικο εργο.
    Να ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ της αλητοσυμμοριας πασοκ.
    Αφιλοκερδως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://troktiko.eu/2012/05/to-binteo-pou-prepei-na-doun-oloi-oi-ellhnes-prin-tis-ekloges/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΤΣΙ 1.24!!!ΣΩΣΤΟΣ!!!
    ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός εδώ ο γερμανοαλβανός ( Carlopulos ) τι δουλειά έχει εδώ μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!
    ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: ''ΠΙΟ ΜΑΥΡΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ''!

    Άνθρωπος του makeleio συνομίλησε με κορυφαίο- πιο κορυφαίο δεν γίνεται- στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας...

    Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είχε κατεβάσει μαύρες πλερέζες από τα μαντάτα που φθάνουν καθημερινά στα χέρια του... "Πιο χάλια δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα" απάντησε στον άνθρωπό μας ο γαλάζιος πρωτοκλάσατος όταν ρωτήθηκε τι λένε οι δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι τραμπουκισμοί κάποιων πασοκτζήδων σε βάρος του ποδηλάτη, η αστυνομοκρατία στο κέντρο της Αθήνας και οι συλλήψεις- προσαγωγές, τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αρνούνται να δημοσιεύσουν οι στρατευμένοι και αργυρώνητοι μπλογκερς, ψευτοδημοσιογράφοι, οι πακιστανοί έχουν προκαλεσει πανικό στην Ιπποκράτους, γιατί όλη η φιέστα έγινε "χέστα" !

    Ξεβρακώθηκαν και έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες αξιοπιστίας των μμε, και τώρα και των μπλογκς. Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό έβριζαν τους πολιτικούς των 2 κομμάτων και φαίνονταν αγανακτισμένοι, τώρα ξαφνικά στρατεύτηκαν υπέρ του δικομματισμού. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.

    Έτσι μετά τα κανάλια και τις κωλοφυλλάδες, εμφανίστηκαν και οι κωλομπλογκερς - κομματόσκυλα, που προσπαθούν να παραπλανήσουν αναποφάσιστους και ανενημέρωτους. Πρόκειται για μια ακόμα μαχαιριά στη πλάτη του ελληνικού λαού, όταν ήδη έχουν χαθεί τόσες ανθρώπινες ζωές. Αλλά αυτοί οι ψευτοδημοσιογράφοι άρχισαν να πατάνε επί πτωμάτων αθώων Ελλήνων. Κρύβουν τα μέτρα που έρχεται και ασχολούνται με τους πολιτικούς που μας χρεοκόπησαν, αποθεώνοντάς τους ! ΣΑΠΙΛΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΒΟΥΡΚΟΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ για να μας φορτώσουν τα δύο σάπια κόμματα, άλλα 4 χρόνια ! Καμαρώστε ήθος και δημοσιογραφική εντιμότητα ! Λες να τους είπαν ότι θα τους βάλουν σε εκλόγιμες θέσεις, αν ξαναγίνουν εκλογές ; Λες ;
    Ολα πωλούνται και αγοράζονται. Οι ιδεολόγοι πέθαναν ! Μας πούλησαν ! Οι "ιερόδουλες" της δημοσιογραφίας ! Αυτοί που καταδικάζουν σε αργό θάνατο τα παιδιά μας και εκατομμύρια Έλληνες ! Αυτοί, μαζί με κάτι γελοία κομματόσκυλα, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ετοιμάζονται να μας "θάψουν" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάει και τελευταία ημέρα του αγώνα της εξέδρας ..

    Τώρα όλοι ξέρουμε {εκτός από μερικούς που δεν βλέπουν την μύτη τους από το βόλεμα που τους παρέχουν τα κόμματα τους } Έλληνες είμαστε οι κυρίαρχοι του παιγνιδιού της Ευρώπης, τα ψευτοδιλήμματα της Ν.Δ …ΠΑΣΟΚ …ΔΥ.ΣΗ … ΛΑ.ΟΣ το Ευρώπη +ευρω η Χάος , είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΑΛΑΚΕΣ , ας το τολμήσουν να μας πτωχεύσουν … φαντάζεστε τι θα γίνει αμέσως στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση;…Θα πάνε την άλλη ημέρα από φόβο μην χάσουν τα λεφτά τους οι Γάλλοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ολλανδοί κ.ο.κ και θα τραβάνε από της Τράπεζες τους, το ευρω σε χρόνο μηδέν θα γίνει παρελθών, άρα το δίλημμα που βάζουν Σαμαράς ,Βενιζέλος, και τα υπόλοιποι δεκανίκια Μνημόνιο—Ευρώ ---.Ε.Ε η Χάος δεν υπάρχει , αν συμβεί αυτό θα χάσουν τα δικά μας Λαμόγια που έχουν τα λεφτά σε ευρω ΕΞΩ , άρα στο Χάος θα είναι ΝΕΚΡΗ όλη η Ευρώπη..

    Ο Ψήφος της Κυριακής είναι να στείλουμε έξω αντιμνημονιάκες πολιτικές δυνάμεις ΑΜΕΣΩΣ ώστε
    να μην τους δώσουμε χρόνο να αυτόογρανθούν ,όπως έκαναν οι δοσίλογοι ΣΑΜΑΡΑΣ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ- ΝΤΟΡΑ , όταν έκαναν την κυβέρνηση Παπάδημου την μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης οι κρατικομαφιόζοι γιατί περί μαφιόζων πρόκειται αυτοί που σήμερα ζητούνε την ψήφο σας για να μας χώσουν πιο βαθιά στα ΣΚΑΤΑ , να θέσουμε εμείς τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ…

    Απορώ πως δέχεστε μερικοί να σας λένε ότι μέχρι το 2042 θα είμαστε υπό κατοχή !!, και μετά ΤΙ ρε Έλληνες ; Νομίζετε ότι φεύγοντας το Δ.Ν.Τ και η τρόικα θα αφήσουν καμία χώρα σε ανάπτυξη; Σε ευημερία; μια ευκατάστατη χώρα; ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ !!!! τότε θα δείτε , όσοι ζείτε, τι είναι τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ… Ας μας πούνε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..Ν.Δ…ΛΑ.ΟΣ.. ΔΥ.ΣΗ μια χώρα που πήγε το Δ.Ν.Τ και η τρόικα και άφησαν φεύγοντας μια οργανωμένη χώρα ΜΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ … Δεν υπάρχει δεν θα βρείτε ΚΑΜΙΑ …. Όσο πιο γρήγορα τους πετάξομε έξω με όποιο κόστος τότες και μόνο τότες έχει ελπίδα η ΕΛΛΑΔΑ ,κάθε ώρα μέρα που περνά με αυτούς στο σβέρκο μας καταδικάζετε τους απόγονους μας ,,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …



    Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προτιμώ δυο χρόνια σκληρής φτώχιας μέχρι να βγούνε οι πρώτοι καρποί ΜΑΣ, παρά ΕΚΑΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ , και μετά τι; μόνο συντρίμμια !!!! ..

    Θα σας ακουστεί παράξενο, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε αλήθειες μεταξύ μας κανένα κόμμα στης 7 Μαΐου και από τα αντίμνημονικά δεν θα στυλώσει τα πόδια του στο πρόγραμμα του, τα προγράμματα τον κομμάτων δεν είναι ευαγγέλιο ιδικά αυτή την εποχή , θα γίνουν σύγκλησης προγραμμάτων ώστε να πάνε έξω να χτυπήσουν το ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.. ΟΜΩΣ το θέμα είναι να γίνουν από κόμματα και άτομα που δεν έχουν υπογράψει χειροπόδαρα για την παράδοση της χώρας μας ..

    Και επιτέλους θα πρέπει αμέσως να διαλυθεί αυτό το σαθρό παράνομο κράτος ΑΛΛΑ περνώντας και μαζί του όλα τα από-κόμματα και τα πρόσωπα που ήταν στην πολιτική σκηνή και γλεντούσαν τον κόπο του Έλληνα Πολίτη …

    Έχω γράψει ότι είμαι υπέρ του ένοπλου αγώνα για αυτήν την κατάσταση και δεν το κρύβω ..
    Όμως θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα δημοκρατικά μέσα ώστε να μην φαγωθούμε μεταξύ μας γιατί εκεί το πάνε μαθηματικά η Κυριακή είναι η τελευταία ευκαιρία να γίνει χωρίς αίμα αθώον , γιατί μετά η δημοκρατία θα γίνει πολύ είναι ακριβή .. ΚΑΙ επιτέλους θα πρέπει να γίνει η ανακατανομή δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου , δεν λέω να πάρομε κανενός το σπίτι η την περιούσια ,ΑΛΛΑ τα κλεμμένα σπίτια , περιούσιες, λεφτά, επιβάλετε να τους τα πάρομε και να πάνε στους πολίτες που δεν έχουν.. το ποίος θα το κάνει ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ που θα πρέπει να τα ελέγξουμε όλοι, γειτονιά, γειτονιά και όχι τα καρτέλ μερικών ισόβιων δήμαρχων, μεγάλη πληγή αυτή η φάρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΝΕΙΣ.. .. Η πολιτική εξουσία θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι για 8 χρόνια σε όλους από δημοτικό σύμβουλο μέχρι το ανώτατο αξίωμα , μετά στο καλό στης δουλειές τους ,ούτε διοικητές σε οργανισμούς, ούτε σε νοσοκομεία, ούτε σε ΔΕ.ΚΟ πουθενά ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ για να ξεβρομίσουμε …

    Ψηφίσετε ότι θέλετε και όποιον θέλετε, ΑΛΛΑ μην γίνετε άλλη μια φορά οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕ ΨΟΦΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ …

    Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΖ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ
    ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΑΣΕ,ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό να το κρατήσετε και να το ΦΩΝΆΞΕΤΕ παντού ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΈΤ ...ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΣ .....ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΈΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΏ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΆΝΟΙΞΗ --συγγνώμη ΝΔΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ...λένε ότι δεν θέλουν να συνεργαστουν μετεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ ενώ είναι προφανές ότι το ΠΡΩΤΟ (ψευτο)δίλημμα που θα προκύψει τη Δευτέρα ΕΙΝΑΙ {συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ή δραχμή!!!}

    ΚΡΑΤΆ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ...ΠΑΣΟΚ Η ΔΡΑΧΜΗ; ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..

    Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δω οι καλοί ΜΑΣΌΝΟΙ, ΨΆΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΠΟΛΛΆ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΜΑΣ ΜΈΣΑ ....ΚΑΙ ΤΟΝ Μ......Η ΤΗΝ Ν.Δ...ΟΛΕ.. ΧΡΉΣΗ ΑΥΓΉ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.. ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΈΣΧΗ.. ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ "ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ" ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

    Η "Αθηναϊκή Λέσχη" ή αλλιώς η "Λέσχη των Αριστοκρατών" απέκτησε νέα μέλη. Μεταξύ άλλων είναι και οι: Γιώργος Καρατζαφέρης, Γεράσιμος Αρσένης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Γεώργιος Πουκαμισάς, Πρέσβης της Ελλάδας στην Ρουμανία, Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος τράπεζας Πειραιώς, Δημήτρης Ψυλλίδης, στέλεχος UBS, Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της...
    Lamda Development, Αθανάσιος Ψαρρός, Διευθυντής Συστημάτων των Πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος, Γεώργιος Χατζηνικολάου, νέος επικεφαλής μάνατζμεντ της Tbank (πρώην Aspis), Αθανάσιος Πάλλας , σύμβουλος επενδύσεων της HSBC και πολλοί άλλοι εφοπλιστές. Οι εκλογές για τα νέα μέλη γίνονται πάντα δύο φορές το χρόνο και ο λόγος που κάποιο μέλος μπορεί να διαγραφεί είναι είτε επειδή δεν πληρώνει τη συνδρομή του, είτε επειδή δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Τα μέλη δεν δεσμεύονται άρα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσουν από την Λέσχη.
    Η Αθηναϊκή Λέσχη θεωρείται το club συνάντησης των ισχυρών στον προγραμματισμό διαλέξεων και δεξιώσεων με ευρεία θεματολόγια από την κοινωνική και επιστημονική ζωή του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Σε κάθε περίπτωση, οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα αναδείξουν Κυβέρνηση. Αν επικρατήσουν τα κόμματα του μνημονίου, μας περιμένουν πολύ δύσκολα χρόνια με χαρτογραφημένη όμως πορεία".

    ΤΑΔΕ ΕΦΗ.... ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    Μάλιστα!!

    ΔΗΛΑΔΗ κ ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 2000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ 1,5-2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ 400000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΛΛΕΣ 500000 ΜΕ ΜΙΣΟΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΡΙΑ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΠΟΡΝΕΙΑ Η ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ (ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ.Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, Η ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ;
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΤΟ 2042; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΑΣ;

    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ. ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΝΕΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟς ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΌΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ; ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΧΗΜΙΚΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κ Καρλόπουλε

    Είσαι το ιδιο εξοργιστικός με αυτο το ναζιστικό σακατικο γουρούνι που ακούει στο όνομα Σοιμπλε όπου απεριφραστα απειλει και παρεμβαίνει στα εσωτερικα μιας ανεξαρτητης χωρας αν δεν ψηφίσουμε τους κατοχικους δοσίλογους συνεργάτες του θα έχουμε "συνέπειες".

    Πόσο υπερήφανο Ελληνα σας κανει αυτη η δηλωση του;
    Με ποιο δικαίωμα αυτό το σακατικο κτηνος μιλά σε ενα ολοκληρο λαό για συνέπειες;
    Τι είναι η ΕΕ που τόσο κοπτονται καποιοι οτι εξω απο αυτη παραμονευει ο θανατος και ο αφανισμός μας την στιγμη που συμβαινουν αυτα εντός αυτης; είναι πράγματι ΕΕ ή λυκοφωλια;
    Από που παιρνουν το δικαιωμα οι Γερμανοί να επιβαλλουν σε ισοτιμα μελη όρους εκδικησης και θανατου;

    Σε ότι αφορα τον δανεισμό της χωρας μας η Ελλαδα πληρωσε πληρωνει καθε δανειο που εχει παρει πολλαπλασιο από το κεφαλαιο που της χορηγηθηκε.

    Αυτοί που σημερα επιβαλλουν όρους θανατου στην χωρα δεν πληρωσαν τα δανεια που πηραν έκλεψαν ληστεψαν λεηλατησαν και σημερα είναι οι υπερασπιστες της νομιμότητας και του δικαίου!!!

    Πραγματικά λυπάμαι γιατι είστε επιστήμων και περιμενα μια διαφορετικη θέση από ενα μορφωμενο ανθρωπο.

    Βεβαιως και σαν λαός εχουμε διαπράξει λάθη με την αφελή επιλογή μας στις εκλογές ψηφιζοντας ανικανους αχρηστους πουλημενους ξεφτιλισμενους αλήτες κλέφτες απατεώνες καταχραστες δοσιλογους καθαρματα τσογλανους και μπασταρδους αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρεπει να αφανιστει η χώρα.

    Πιστευετε πραγματικα ότι με την υποβαθμιση που συντελείται αυτη την στιγμή στην χωρα δημιουργείται εκεινο το περιβαλλον που θα φέρει αναπτυξη;
    Πιστευετε ότι με τον διαμελισμό της κρατικής περιουσίας θα εχουμε ενα κρατος δικαίου και παραγωγικό;

    θα μπορούσα βα σας παραθεσω ενα βιβλιο ερωτηματων σχετικά με το θεμα αλλα σταματω εδω γιατι με πνιγει η οργη και η αγανακτηση να βλεπω ανθρωπους σαν και εσας να συμμετεχετε στην ομαδικη υπνωση και την ευθανασια που επιχειρουν στην χώρα μας.

    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΌΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΚΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δηλαδη το 70% του λαου κ αρθογραφε δεν ξερει τι κανει και ξερετε εσεις οι παμπλουτοι οι βολεμενοι η κομματικη νομενκλατουρα οι δημοσιογραφοι κλπ που φτασατε τη χωρα εδω και θελετε παλι ψηφο.τραβα το δρομο σου φιλε.δεν εχει πια χαζους.δεν το συζηταμε.καμενο και συριζα για να ελθει η ωρα της τιμωριας των υπαιτιων.καμια σχεση δεν εχουμε μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γράφει ένας ΑΕροψεκασμένος..
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΕΡΒΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ!!!!
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ!!!!!

    Απάντηση..

    Τι εγινε ρε Καμμενακια?
    Φαγατε πορτα και απο το Ολυμπια και γραφετε εδω τωρα ?
    Ε ΡΕ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !

    Αντε διαβασε λιγη ιστορια πρωτα, οχιαπο αυτη που σε μαθαινουν....και μετα κανε οποιο παραλληλισμο προσωπων θες !
    Αλλα οχι οτι και ο Βελουχιωτης ανατιναξε την γεφυρα του Γοργοποθταμου !

    "ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΕΡΒΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ!!!!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ!!!!!"

    Κάπως έτσι καρφώνονται οι ΠΑΣΟΚοι Καμμένε συνεργάτη των
    Δωσίλογων ;)____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΜΠΡΦΩΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΘΕΣΗ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΜΜΕΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΙΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ,τόσο καλύτερα για τους Έλληνες. Για τους αριστερούς και κεντροαριστερούς ψηφοφόρους υπάρχουν αρκετές λύσεις. Και τους αγανακτισμένους κεντρώους και κεντροδεξιούς ψήφους η λύση είναι το αστικό κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να σταματήσει το ξεπούλημα της ιδιόκτητης και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων. Πρέπει να έχουν κάποιον να φοβούνται και να τρέμουν, για να μην είναι ανεξέλεγκτοι. Θα τους δώσετε εν λευκώ το δικαίωμα για 4 χρόνια να συνεχίσουν να σας "δολοφονούν" και να σας "βιάζουν", μαζί με τα παιδιά σας ; Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αύριο βράδυ η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όσοι πρόκειται να ψηφίσουν πασοκ και Βενιζέλο, ας διαβάσουν σήμερα
    την REAL NEWS, όπου έχει αναλυτικά όλα τα μέτρα που έχουν προαποφασίσει , σχετικά με μισθούς,συντάξεις, απολύσεις, φορολογία, επιδόματα κλπ. Το θέμα είναι πόσοι Έλληνες θα αντέξουν να πληρώσουν άλλα 5000 ευρώ σε φόρους, με περικομμένους μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ; Τα μέτρα που περιγράφει σε πολλές σελίδες η REAL NEWS είναι τα ακόλουθα ( πολλά τα δέχεται και η Νδ, όχι όλα ). Σκέψου αν πραγματικά μπορείς να βγάλεις το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα με πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ. Σκέψου τα παιδιά σου :

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    Αυτά όλα στα έκρυψαν τα διαπλεκόμενα κανάλια, εφημερίδες ( όπως το Έθνος ) και ορισμένα στρατευμένα μπλογκς, και τα δημοσιεύει αναλυτικά η εφημερίδα REAL. Αντέχεις ; Έχεις τόσες καταθέσεις, ώστε μέσα στη τετραετία να πληρώσεις φόρους 20.000 ευρώ ανά οικογένεια ; Δες το μισθό σου, τη σύνταξή σου, τα επιδόματά σου, τα παιδιά σου. Μπορείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πασοκ

    Το Πασοκ προηγειται με 3,7% τηε ΝΔ!!!

    Εχει γιει σοβαρη επιστημονικη δημοσκοπηση και δειχνει ταχεια ανοδικη ταση του Πασοκ..


    O Oλαντ κερδιζει με 54%

    Σαρωτικη η αντιστροφη κλιματος
    Τσουναμι δημοκρατικο ερχεται από την Γαλλία
    Ανατροπες ειπε ο δρ Κοτσουκος στην τηλεοραση της Σουηδιας


    Η συγκεντρωση ειχε 35.000 κοσμο, αλλα και αυτο το νούμερο των 20.000 χιλιαδων ειναι πολυ ανωτερο απο την συγκεντρωση Σαμαρα των 5.000..


    αρα ειναι ορατο ποιος προηγειτε

    και ειναι ορατο ουι το Πσοκ θα κερδισει από +3% εως +7% την ΝΔ

    Οι δημοσκοπίσεις ειναι για τα σκουπιδια αφου δεν ειναι επιστημονικες
    Τα γραφεια στοιχηματων ειναι αναξιοπιστα...

    Ο κοσμος μετα τις 12 το μεσημερι της Κυριακης θα ψηφίσε μαζικα ΠΑΣΟΚ ειπε ο δρ Κουτσουκος σε Καναλι της Σουηδιας και στην ωραια Σουηδεζα στο Συνταγμα

    Το Πασοκ προηγειται με 3,7% τηε ΝΔ!!!

    Τιτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ Η REAL NEWS,που έχουν υπογράψει Βενιζέλος, Σαχινίδης, Κουτρουμάνης ( λιγότερα δέχεται και η νδ )

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
    Σκέψου. Έχεις μόνο μια μέρα καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον ααργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. FINANCIAL TIMES

    Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

    ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ!!!

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ!!

    ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΞΕΝΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ:

    CNN

    ''ΝΔ:ΜΕΤΑΞΥ 18% ΚΑΙ 22%

    ΠΑΣΟΚ:ΜΕΤΑΞΥ 13% ΚΑΙ 18%''

    ΑΥΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35%''

    ΚΑΙ ΤΟ REUTERS ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ:ΤΑΒΑΝΙ 38,ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ''.ΑΡΑ ΤΑΒΑΝΙ 35%,ΚΑΙ
    ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35 ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση