GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελευταία πράξη του Κ. Παπούλια... πριν από την αυτοκαταστροφή!

Από τον Δρ Κουτσούκο  Αναστάσιο.   Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ. www.koutsoukos-anatasios.gr . Η  τελευταία πράξη του κ. Κ. Παπούλια... πριν την αυτοκα...

Από τον Δρ Κουτσούκο  Αναστάσιο.
  Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ.

Η τελευταία πράξη του κ. Κ. Παπούλια... πριν την αυτοκαταστροφή!
Επείγει ο σχηματισμός Κυβέρνησης, τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας.
Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ενότητας, υπευθυνότητας και συνεργασίας, εδώ και τώρα!
Εντείνεται η ανησυχία των εταίρων μας, για το "στημένο" πολιτικό αδιέξοδο στην Ελλάδα.
Ας μείνει η Κυβέρνηση Παπαπδήμου, στην ανάγκη, ως τον Σεπτέμβρη.
Η ακυβερνησία, θα οδηγήσει στην αύξηση της δύναμης των ακραίων και του κ. Τσίπρα!
Οι Γαλλικές και Ελληνικές εκλογές… ως σύγχρονη αστική επανάσταση!
Πρέπει να επωφεληθούμε την νίκη Ολάντ στην Γαλλία.
Βαγγέλη, άλλο άλλαξέ τα όλα, άλλο γκρέμισέ τα όλα!
Κον Μπεντίτ: Φόβοι για πραξικόπημα αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ!
Αν σχηματιστεί τώρα κυβέρνηση μετά από τρεις μήνες το "ρεύμα" Τσίπρα και Χρυσής Αυγής, θα έχει αποδυναμωθεί!
Κύριε Κ. Παπούλια είναι απαραίτητο να πιέσετε για νέα Κυβέρνηση τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας. Δεν μπορούν να γίνουν τώρα πάλι εκλογές. Ας περάσουν οι "πανελλήνιες εξετάσεις", τα "μπάνια του λαού" και μετά τον Σεπτέμβρη, βλέπουμε. Στην ανάγκη ας μείνει η Κυβέρνηση Παπαπδήμα ως τον Σεπτέμβρη, οπότε οι πολίτες θα έχουν αποφασίσει για το μέλλον μακρυά από συναισθηματισμούς.
Είναι αναγκαία η συμφωνία Βενιζέλου, Κουβέλη και Σαμαρά ο ποίος ευθύνεται για την ακτβερνησία της Ελλάδας.! Η χώρα έχει ανάγκη σοβαρής Κυβέρνησης αλλά οι τωρινοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων και κινούνται από μικροκομματικά κριτήρια και ζητούν «να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα»!
«Στο τέλος ρώτησε ο Θεός τον Έλληνα. Τι θα ήθελες στην ζωή σου, γιατί στον Γερμανό μου ζήτησε εργοστάσια, του έδωσα εργοστάσια, στον Αμερικάνο ουρανοξύστες, στον γείτονά σου έναν γάιδαρο, γιατί μου ζήτησε μόνο ένα γάιδαρο!
-Να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα, ήταν η απάντηση του Έλληνα»!
Έτσι απαντά και ο ανεύθυνος πολιτικός. Δεν θέλει ούτε Κυβέρνηση, ούτε ευημερία, αλλά να ψοφήσει το «κόμμα» του γείτονα!
Πρόταση για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με χρονικό ορίζοντα ως τις ευρωεκλογές και περιφερειακές - δημοτικές εκλογές του 2014, διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Ο δε κ. Βενιζέλος ζήτησε τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου και προσανατολίζεται για ριζικές αλλαγές.
"Η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση" - έστω και μειοψηφίας και εξάμηνης διάρκειας - και οι πολίτες θα τιμωρήσουν αυτούς που για μικρο-οφέλη και προσωπικές ματαιοδοξίες δεν συναινούν.
Ο νέος Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να συναντηθεί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ την Τρίτη, 15 Μαΐου, το απόγευμα στο Βερολίνο. Πρέπει ως τότε η Ελλάδα να έχει Κυβέρνηση για να επωφεληθεί τα μέγιστα από την νίκη Ολάντ!
Το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη δημοκρατικής εγγύησης θα ανέβει στην συνείδηση των πολιτών, αν σχηματιστεί Κυβέρνηση εθνικής ενότητας! Η ακυβερνησία επιτείνει την άσχημη εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και μάλιστα σε περίοδο τουριστική!
Η δημοκρατική κεντροαριστερά νίκησε και δεν μπορεί να συνεννοηθεί… έλεος!
Ο κ. Βενιζέλος είναι ικανός και επιβάλλεται, εδώ και τώρα, να σχηματίσει δημοκρατική Κυβέρνηση για το καλό της Ελλάδας!
Από το 1789 στο 2012… η Βαστίλη της ολιγαρχίας έπεσε από τον Ολάντ και την Ελληνική κεντροαριστερά!
Τα δικαστήρια υποχρεούνται να αφαιρέσουν τον τίτλο «Χρυσή Αυγή», γιατί δεν συνάδει με τίτλο πολιτικού δημοκρατικού κόμματος, αλλά με συμβολισμό….,
Κύριε Βενιζέλο σχηματίστε οπωσδήποτε Κυβέρνηση και οι πολίτες θα σας τιμήσουν μελλοντικά για τα ικανότητές σας στα «δύσκολα»! Ας μην παίζουμε σήμερα με την Ευρώπη, ας σχηματιστεί μια Κυβέρνηση τώρα και σε έξι μήνες βλέπουμε… Ήδη η Ευρώπη έκοψε ένα δις από την δόση Μαΐου για την Ελλάδα και η εικόνα της χώρας χειροτερεύει..
Δημοκράτες όλων των τάσεων να δώσουμε τα χέρια της συμφιλίωσης, οι ολιγαρχικοί και οι νεοφασίστες παραμονεύουν!
«Το βράδυ της 12ης προς 13 Ιουλίου 18789, οι εξεγερμένοι γάλλοι, άρχισαν την αναζήτηση όπλων. Όντως, στις 14 του μηνός εισέβαλαν στο Hotel des Invalides και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα τυφεκίων. Μετά από αυτό, πολλοί από τους πολίτες στράφηκαν στη Βαστίλη. Χιλιάδες οπλισμένοι Παριζιάνοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη. Περίπου επτά χιλιάδες πολίτες όρμησαν στη Βαστίλη και την κατέλαβαν»! Από τότε, η Βαστίλη είναι το σύμβολο της εξέγερσης και εκεί προτίμησε να μιλήσει το βράδυ της νίκης ο κ. Ολάντ! Η νίκη Ολάντ και η νίκη της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα ανέτρεψαν τα δεδομένα της ολιγαρχίας και έπεται συνέχεια!
Κυβέρνηση κεντροαριστεράς και προοδευτικών , εδώ και τώρα! Να παραμεριστούν οι προσωπικές διεκδικήσεις, οι εγωισμοί και να υπερισχύσει το μέλλον του τόπου! Κύριε Τσίπρα, όχι σε «δηλώσεις μετανοίας», κύριοι του ΠΑΣΟΚ όχι σε «αντεγκλήσεις». Να δώσουμε τα χέρια της συμφιλίωσης, οι ολιγαρχικοί και οι φασίστες παραμονεύουν! Όχι τώρα, σε νέες εκλογές, που θα βοηθήσουν μόνο την ακροδεξιά Το ΠΑΣΟΚ άξιζε καλύτερης τύχης, αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Οι πολίτες τίμησαν τους σωστούς.
Ο κ. Τσίπρας, να γίνει διαλλακτικός γιατί μπορεί να σχηματίσει Κυβέρνηση, αλλά δεν χρειάζονται οι ρητορείες τα «περί μετανοίας»! Κανείς δεν ήθελε τα Μνημόνια. Το ΠΑΣΟΚ εκβιάστηκε να υπογράψει τα Μνημόνια. Αν δεν υπήρχε η νίκη Ολάντ ακόμα θα υπήρχε το πρόβλημα.
Η δανειακή σύμβαση μπορεί, κατ΄ ελάχιστον να επιμηκυνθεί κατά ένα χρόνο. Επομένως, δεν θα παρθούν πρόσθετα μέτρα τον Ιούνιο. Έκδοση ευρωομολόγου με κοινό επιτόκιο! Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Ευρώπη αναγκαστικά, αλλάζει πολιτική.
Ο Ελληνικές και Γαλλικές εκλογές, ήταν ο σεισμός! Άρθρο των Financial Times για την ολέθρια πολιτική Μέρκελ, δηλώσεις του Όλι Ρεν πως παράγινε με τη λιτότητα, δηλώσεις του Γερμανού σοφού Τ. Μπόφινγκερ στο κοινοβούλιο της χώρας του για την ανάγκη αλλαγής πλεύσης της Γερμανίας. Δηλώσεις του εκπροσώπου του IIF T. Νταλάρα, του γνωστού μας από την διαπραγμάτευση του PSI, "η Ευρώπη έχει εμμονή με τη λιτότητα".
Η λεγόμενη «Χρυσή Αυγή» και οι ακροδεξιοί είναι αποτέλεσμα της πίεσης της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα. Μπορούν να αντιμετωπιστούν, αν τα δικαστήρια τους αφαιρέσει τον τίτλο «Χρυσή Αυγή» (και μείνει μόνο το «Λαϊκός Σύνδεσμος») γιατί δεν συνάδει με τίτλο πολιτικού δημοκρατικού κόμματος, αλλά με συμβολισμό…., ο συμβολισμός δεν μπορεί να είναι τίτλος! Η «Χρυσή Αυγή», έχει διεισδυτικότητα και παραπλανούν τους πολίτες, αν αλλάξουν τίτλο δεν θα έχουν τόση επιρροή ειδικά σε απλούς πολίτες και στην νεολαία!. Ο τίτλος «Λαϊκός Σύνδεσμος» δεν έχει τόση διεισδυτικότητα!
Οι Ευρωπαίοι ολιγάρχες θορυβημένοι από τα εκλογικά αποτελέσματα βλέπουν ήδη πως οι ίδιοι στην Ελλάδα το παρατράβηξαν. Και πως σε επίπεδο κοινής γνώμης, με την είσοδο των νέο-ναζί στο κοινοβούλιο, που κάτι σημαίνει και για τους Γερμανούς, η πολιτική στάση έναντι της χώρας οφείλει να μεταβληθεί. Οι ολιγάρχες και τραπεζο-δικτάτορες διεθνώς και κάποιοι στην Ευρώπη, πήραν το μήνυμα πως το πειραματόζωο εξάντλησε τις αντοχές.
Είναι στο χέρι της χώρας, να αποφασίσει την δημοκρατική σοσιαλιστική ευρωπαϊκή πορεία. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να στηρίξει οποιαδήποτε κεντροαριστερή κυβέρνηση, εδώ και τώρα! Όχι τώρα νέες εκλογές, όχι πειράματα που θα βοηθήσουν την ακροδεξιά! Σύντροφοι, νικήσαμε! Η δεξιά ηττήθηκε! Υπάρχει ελπίδα, είστε εσείς οι πολίτες! Ας δώσουμε τα χέρια της συμφιλίωσης, γιατί οι ολιγαρχικοί παραμονεύουν!
Εντείνεται το ενδιαφέρον, αλλά και η ανησυχία των εταίρων μας, για το διαφαινόμενο πολιτικό αδιέξοδο στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για να ενημερωθεί για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του κ. Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς. Η συνάντηση αναμένεται να είναι και η ύστατη ευκαιρία για σχηματισμό κυβέρνησης.
Το ενδεχόμενο νέας εκλογικής αναμέτρησης, φαίνεται ότι έχει θορυβήσει τους εταίρους μας, με τη συζήτηση για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ να αναζωπυρώνεται σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους των Βρυξελλών, της Φρανκφούρτης και του Βερολίνου.
Κύριε Παπούλια να μην φύγουν από το Προεδρικό Μέγαρο, αν δεν σχηματίσουν Κυβέρνηση τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας!
Αντισταθείτε!

121 σχόλια

  1. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΓΚΡΟΤΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ. Μαζεψτε τον και κλειστε τον στο ψυχιατρειο. Δεν φταιμε σε τιποτα. Μπαινουμε να διαβασουμε καμια ειδηση , κανενα καλο σχολιο. Αντε, αρκετα πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΤΕΣ .ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΨΕΝΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΡΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΙΣ ΜΟΥΤΡΑΚΛΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕ ΣΑΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΥΜΝΟ.ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΒΑΡΗ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΕ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ.ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΣΟΥ.ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ
    ΠΑΤΣΙΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μπαγλαμά Κουτσούκο σε πονάει του Τσίπρα το αγγούρι ε;

    Δεν πειράζει, με τον καιρό γλυκαίνει ο πόνος, και στο τέλος θα σ' αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μπαγλαμά Κουτσούκο σε πονάει του Τσίπρα το αγγούρι ε;

    Δεν πειράζει, με τον καιρό γλυκαίνει ο πόνος, και στο τέλος θα σ' αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μπαγλαμά Κουτσούκο σε πονάει του Τσίπρα το αγγούρι ε;

    Δεν πειράζει, με τον καιρό γλυκαίνει ο πόνος, και στο τέλος θα σ' αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μπαγλαμά Κουτσούκο σε πονάει του Τσίπρα το αγγούρι ε;

    Δεν πειράζει, με τον καιρό γλυκαίνει ο πόνος, και στο τέλος θα σ' αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ .Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ.ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΡΧΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΑΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ.Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ .ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ ΛΗΣΤΕΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ.ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ .ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΑΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτη…

    Γυρνώντας σπίτι βρήκα ένα ΓΡΑΜΜΑ που έγραφε..

    {Χθες πέρασα από το σπίτι σου βρήκα την πόρτα ανοιχτή και μπήκα,,, βίασα την οικογένεια σου , πήρα και χρυσαφικά σας , τώρα δεν γίνετε τίποτα ότι έγινε έγινε, όμως έλα να τα βρούμε ,περασμένα ξεχασμένα αλλιώς θα χάσει την δουλειά σου να πεινάσετε κιόλας …με Τιμή ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..Ν.Δ .. ΔΥΜ. ΑΡ ..ΔΥ.ΔΗ.. ΛΑ.ΓΟΣ στο ρόλο του τσιλιαδόρου το Κ.Κ.Ε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..}….

    Βαρουφάκης: Μας απειλούν ότι τάχα θα μας βγάλουν από το ευρω ,, ωραία τότες εμείς δεν θέλουμε της δώσεις τον δανείου σας , έτσι και αλλιώς τα δάνεια σας πάνε σε εσάς , εμείς θα ζήσουμε με αυτά που έχουμε και βγάζουμε, όσο για αυτούς που υπόγραψαν τα μνημόνια δικάστε τους για εμάς εξυπηρετούσαν της οικογένειες τους και της εγχώριες τράπεζες και τους τραπεζίτες τους. Έχετε και της υπογραφές τους, κυνηγάτε τους.

    Για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, δώστε τους αλλά θα είναι αυτές υπεύθυνες και εσείς που θα πάρετε το ρίσκο .. ΑΝΤΊ να είστε στα υπουργεία μας, να είστε στης τράπεζες ..

    Λέει ο Βαρουφάκης ότι αν γίνει ΑΥΤΟ ΟΧΙ μόνο για την Ελλάδα, που δεν θέλει να να λέει ο ΑΠΛΟΣ Γερμανικός ΛΑΟΣ ,η ο Πτωχευμενος Ισπανικός ΛΑΟΣ Γιατί να πληρώνω εγώ για τον τεμπέλη Ελληνα ;

    Αν συμβεί αυτό θα ζητήσουμε να γίνει και για ΙΣΠΑΝΙΑ---ΙΤΑΛΙΑ—ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ—ΓΑΛΛΙΑ— και Θα ακολουθούν ΟΛΛΑΝΔΙΑ—ΒΕΛΓΙΟ-- ΑΥΣΤΡΙΑ κ.ο.κ … έτσι δεν πληρωθεί κανένα μνημόνιο αρκετά δεν φάγανε!!!..

    Θα που πολλοί και αν φύγει η Γερμανία από το ευρώ! δεν θα διάλυση ΕΕΕΕ ΚΑΙ άλλοι να κλαίνε!!!

    Ανακεφαλοπιουμε με δικός μας χρήμα την οικονομία μας διασφαλίζουμε ότι έχουν οι Έλληνες σε ευρώ στης τράπεζες μας ..ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ από έξω γιατί εμείς δεν φεύγομε απλώς δεν θέλομε άλλα δάνεια ...

    Όσοι χρήματα παράνομα σε ευρω ΕΞΩ θα γίνουν ένα καλό χαρτί υγείας … ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και έχουν λυσσάξει όλοι, ότι αν πέσει το ευρώ ξέρουν ότι δεν θα παίρνουν εθνικά νομίσματα Π.Χ ελβετικό φράγκο ιδικά αν είναι ΜΑΎΡΑ:: ΑΛΛΑ ευρω που δεν θα αξίζει ούτε για χαρτί υγείας …

    Όσοι ξέρετε πως γίνονται αυτά ξέρετε ότι αν θα πέσει το ευρώ από ΈΞΩ όσα είναι σήμερα εδώ θα δοθεί νέο χρήμα, όσα έλθουν την άλλη ώρα η ημέρα να θέλει να τα βάλει στην Ελλαδα θα πάει φυλακή μαζί με τα ευρώ του να σκουπίζει τον ποπό του …

    Λύσης υπάρχουν … ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ … ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΌΔΙΟ ΣΎΝΤΡΟΦΟΊ ..

    ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ.. αυτό λέγετε καταγγελία μνημονίου … η μια πρόταση καταγγελία μνημονίου ..

    Μια απορία έχω ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ γίνετε αυτό από τα ΜΜΕ ότι μόνο το μνημόνιο είναι η σωτηρία μας και το σωστό; μήπως είναι προδότες κάποιοι λέω εγώ;; και θέλουν λιτότητα λιτότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NA ΘΥΜΑΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΣΤΟΜΗ ΛΙΑΝΗ.ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ANTE ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΔΑΥΛΙ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΒΡΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΑΠΕΙΛΕΣ ,ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ξερω τι μερος του λογου ειναι αυτο το πραμμα "κουτσουκ" αλλα νομιζω δεν θαταν καθολου ασχημα ΤΩΡΑ να ειχε η Χρυση Αυγη την πλειοψηφια και να γινοταν κυβερνηση.

    Πιστευω κατι τετοια "κουτσουκια" θα ειχαν ξεπαστρευθει...

    Και τελος παντων δεν εχω εχω καταλαβει οτι "ειμαι ακυβερνητος".
    Εγω βλεπω ακομα αυτο το σιχαμενο κητος παγκαλο να ειναι αντιπροεδρας των 160.000 ευρω φανερα.

    Εναν αειμνηστο Ιωαννη Μεταξα θα ηθελα τωρα.
    Να κρεμασει κατι κουτσουκια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.


    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

    ΦΤΑΝΕΙ , ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλέξη προσεχε νά κάνουν κυβέρνηση αυτοι που χρεωσαν και εφεραν την Ελλάδα σε αυτο το χαλι.πρόσεχε γιατί θα καταντησεις ΚΟΥΒΕΛΗΣ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Α Ν Τ Ε ΚΑΙ Γ Α Μ Η Σ Ο Υ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και λεω φιλοι μου τωρα,Κυριακη που ειναι ΑΜΗΝ:

    Οξω 2.500.000 λαθρομετανστες,αλβανοι,ρωσσοι,βουλγαροι,αφγανοι,πακιστανοι,κινεζοι και λοιπα κακοποια στοχεια...
    ΑΜΕΣΗ εκτελεση αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια...
    Αφηστε τους πουστηδες του συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων να μας διασκεδαζουν..
    ΜΟΝΟΝ ομως διασκεδαση. Οταν ενοχλουν ξυλο,ξυλο,ξυλο...
    Και ξανα ξυλο ξυλο ξυλο...
    Τελειωσαμε και με αυτους.

    Εχουμε μετα τους κουκουεδες τους.."ορθοδοξους!" μην χεσω!!)
    Αυτοι ειναι ευκολα διαχειρισιμοι .
    Η ηγεσια τους ειναι απο 80 και πανω η καπου εκει κοντα..
    Τους κοβεις τα φαρμακα που παιρνουν και τους αφηνεις να μας αφησουν σιγα σιγα..
    Οι "νεοι" ειναι ειδος εν ανεπαρκεια εκει..
    Παει τελειωσαμε και με αυτους..

    Και παμε μπροστα.
    Θυμαμαι επι αειμνηστου Γεωργιου Παπαδοπουλου την οδο Πειραιως,την Ιερα οδο γεματες φαμπρικες ...
    Την κολοκυνθου,την Κηφισου γεματα εργοστασια που παρακαλαγανε για εργατες..
    Πανε αυτα φιλοι μου .
    Τα κλεισανε οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια...

    Να τα ξαναφτιαξουμε φιλοι μου..
    Και τοτε θα μπορουμε να πουμε σε καθε πουτανα μερκελ να παει να γαμηθει φιλοι μου..

    Και τοτε δεν θα μπορει κανενα νουμερο τσιπρας που το μονο που ξερει ειναι να κανει καταληψεις στα σχολεια να ζητει ψηφο ...
    Γιατι θα το παρουν με τις τοματες το αστειο υποκειμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβάζω υα σχόλια σας λουλούδια του ΣΥΡΙΖΑ και θαυμάζω την ποιότητα σας.Τωρα δικαιολογώ την συμπεριφορά σας,το αίσθημα της κακίας ,τις πράξεις της βίας της χυδαιοτητας του φασισμού της προστασιας της κουκούλας και της καταστροφης.
    Ειστε γαλουχημένοι να μισείτε την Ελλάδα και τους Ελληνες είστε επικίνδυνοι περισσότεροι και από τους μετανάστες που πριστατεύτε.Η Χρυσή Αυγή είναι Αρσακειάδες δίπλα σας.Εκτονωθείυε ανθρωπόμορφα τέρατα,Αρρωστοι άνθρωοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γειά σου πανμέγιστε δόκτωρα.

    Που πρόβλεψες με ....απόλυτη ακρίβεια τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών.

    Που μας τσαμπουνούσες πασόκ 30%,...ορδές πρασινοφρουρών και βαθέως πασόκ που θα ψήφιζαν μαζικά μετά το μεσημέρι και λοιπές ουφολογικές μπούρδες.

    Με κάτι ούφο σαν και σένα πήγε το πασοκάκι στο 12%.

    Μεγάλε ...ηγέτη Κουτσούκο
    σώσε το πασόκ,
    σώσε την Ελλάδα,
    σώσε την οικουμένη,
    σώσε το διαπλανητικό σύστημα.

    Άλλωστε εκεί κατατάσεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ


    Μαντάτα άσχημα για τον Monti στην Ιταλία…

    Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

    Ξεκίνησε το πανηγύρι στη γειτονική Ιταλία… Ο πόλεμος ξεκίνησε εναντίον Ανώνυμης Εταιρίας είσπραξης φόρων…
    Η Ανώνυμη Εταιρία που δημιούργησε το ιταλικό κράτος για την είσπραξη οφειλών των πολιτών (κι εκεί αντιγραφή έκαναν -ή τους το έδωσαν έτοιμο τα’ αφεντικά τους οι τροϊκανοί- τα μεγάλα πολιτικά μυαλά του πασοκιστάν Παντελής Οικονόμου – Ευάγγελος Βενιζέλος) τρομοκρατεί με...
    τηλεφωνήματα και προχωράει σε κατασχέσεις ακόμη και για οφειλές 50 ευρώ, είναι στο στόχο της κοινωνίας.
    Μετά από τις αυτοκτονίες που έγιναν λόγω των εκβιασμών και σημειωμάτων κατάσχεσης από την Α.Ε. Equitalia, οι πολίτες αυτό-οργανώθηκαν, μιας και η κεντροαριστερά και η κεντροδεξιά στηρίζουν τον πρωθυπουργό Goldman Sachs κ. Monti (όπως εδώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ)- και πυρπολούν τα γραφεία της Ανώνυμης Εισπρακτικής Εταιρίας. Βέβαια, οι υπάλληλοι-νεκροθάφτες της Α.Ε. Equitalia έχουν παχυλούς μισθούς (ο μισθός του διευθυντή της εταιρίας κ. Attilio Befera είναι 456.733,00 ευρώ ετήσιες αποδοχές) και δεν κυνηγούν τους μεγάλους φοροφυγάδες αλλά τους πολίτες που έχουν πνίξει τα Χαράτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θα χρειαστουν δυο ακομα εκλογικες αναμετρησεις,αλυγιστος λαος,και αντοχη στη φτωχεια για δυο χρονια.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΛΑΣΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.
    ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Ο 1 ΣΤΟΥΣ 6 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ.
    Ε' ΛΟΙΠΟΝ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ Ο 1 ΣΤΟΥΣ 6 ?
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9.22 ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΡΟΙΚΕΣ

    Μαντάτα άσχημα για τον Monti στην Ιταλία…

    Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

    Ξεκίνησε το πανηγύρι στη γειτονική Ιταλία… Ο πόλεμος ξεκίνησε εναντίον Ανώνυμης Εταιρίας είσπραξης φόρων…
    Η Ανώνυμη Εταιρία που δημιούργησε το ιταλικό κράτος για την είσπραξη οφειλών των πολιτών (κι εκεί αντιγραφή έκαναν -ή τους το έδωσαν έτοιμο τα’ αφεντικά τους οι τροϊκανοί- τα μεγάλα πολιτικά μυαλά του πασοκιστάν Παντελής Οικονόμου – Ευάγγελος Βενιζέλος) τρομοκρατεί με...
    τηλεφωνήματα και προχωράει σε κατασχέσεις ακόμη και για οφειλές 50 ευρώ, είναι στο στόχο της κοινωνίας.
    Μετά από τις αυτοκτονίες που έγιναν λόγω των εκβιασμών και σημειωμάτων κατάσχεσης από την Α.Ε. Equitalia, οι πολίτες αυτό-οργανώθηκαν, μιας και η κεντροαριστερά και η κεντροδεξιά στηρίζουν τον πρωθυπουργό Goldman Sachs κ. Monti (όπως εδώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ)- και πυρπολούν τα γραφεία της Ανώνυμης Εισπρακτικής Εταιρίας. Βέβαια, οι υπάλληλοι-νεκροθάφτες της Α.Ε. Equitalia έχουν παχυλούς μισθούς (ο μισθός του διευθυντή της εταιρίας κ. Attilio Befera είναι 456.733,00 ευρώ ετήσιες αποδοχές) και δεν κυνηγούν τους μεγάλους φοροφυγάδες αλλά τους πολίτες που έχουν πνίξει τα Χαράτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εδώ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο λόγο και τρόπο την θέση του σχετικά με τους λαθρομετανάστες, καθώς προεκλογικά ο Πρόεδρος του σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι πρέπει να τους δούμε σαν κοινωνικές οντότητες και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας, αυτό το είπε σχεδόν ψιθυριστά για να μην το καταλάβουν όσοι τον παρακολουθούσαν προφανώς γιατί δεν ήθελε να χάσει ψήφους!
    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ παίζετε το παιχνίδι της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;
    Έχετε βάλει σε εφαρμογή το ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ που λέει ότι στέλνοντας δυο τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα μέσα σε δυο δεκαετίες θα την καταλάβει χωρίς να πέσει μια τουφεκιά ;
    Υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνειδητά ή ασυνείδητα δουλεύουν για την Τουρκία σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ ;
    Στον Σύριζα δεν ξέρουν ότι η Τουρκία μας στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς και όταν της λένε να τους πάρει πίσω δέχεται μόνο δυο τρεις χιλιάδες ; Με κάνουν να πιστεύω ότι ξέρουν αλλά…!
    Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ το σημαντικότερο που διαφάνηκε και βεβαιώθηκε στην διερευνητική επαφή σας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σχηματισμό κυβέρνησης ήταν ότι ο Καμμένος έθεσε το θέμα της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών και εσείς μουλαρώσατε αρνούμενοι να δεχτείτε κάτι τέτοιο!
    Ποιο είναι το κόλλημα σας με τους λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ;
    Στην ίδια συνέντευξη ο Μπούλης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν αφήνει τα παιδιά του μόνα τους στο δρόμο εκεί στην Κυψέλη που είπε ότι μένει και απάντησε ΟΧΙ γιατί φοβάται και μάλλον όχι από τους Έλληνες που προφανώς λόγω της ιδιότητας του τον γνωρίζουν, αλλά από τους ξένους, τους λαθρομετανάστες μην και τα αρπάξουν για οτιδήποτε….
    Αυτός λοιπόν που φοβάται για τα παιδιά του γιατί γράφει στα ΑΡΧΙΔΙΑ του τα παιδιά των άλλων; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ!
    Σε ποιους έχει δώσει γη και ύδωρ και είναι δεσμευμένος χειροπόδαρα να φορτώσει στην Ελλάδα σε εμάς τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να καταστήσει την Ελλάδα Μουσουλμανική χώρα εξαρτώμενη ( ΜΟΝΟ ;) από την Τουρκία;
    Και αν είναι να μας πει ότι τους έχει ψυχοπονέσει και από την άλλη δεν αφήνει τα παιδιά του στο δρόμο γιατί φοβάται για την τύχη τους, εξ αιτίας αυτών των λαθρομεταναστών μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον Μπούλη μας, δεν μας τα λέει όλα και προφανώς δεν μας λέει για αυτά που έχει αναλάβει εργολαβικά ως υποχρεώσεις του.
    Και το ξαναλέω ο μόνος ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    Μπούλη μην καταστρέψεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Μην τον αφήσετε να καταστρέψει τον Ελληνισμό!
    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη έτσι για να δούνε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το σχεδιο των παγκοσμιοποιητών νεοταξιτών είναι παντού ίδιο και με τον ίδιο σκοπό.

    Μασόνο τραπεζίτη πρωθυπουργό, φόρους ακομα και στην αναπνοή μηχανισμους εισπραξης και εξαθλίωσης των λαών.

    Το εβραιομασονικό λόμπυ των σιωνιστων παγκοσμιοποιητών παίζει τα ρεστα του απεναντι στην Ευρώπη που είναι οχυρο δημοκρατίας για να καταστρεψει ολοσχερως καθε έννοια κρατους έθνους εθνικης κυριαρχιας θρησκείας ιδανικών στην υποδουλωση και στην αρπαγή του πλούτου σε λίγους.

    Αν οι λαοί της Ευρωπης που σήμερα δέχονται αυτήν την φασιστική επίθεση μεσω του οικονομικού στραγγαλισμού και δεν εκδιωξει τα ντόπια κτηνη συνεργατες των παγκοσμιοποιημενων καθαρματων το τελικό σταδιο προβλέπει πόλεμο με πολύ αίμα. 'Οσο είναι καιρός πρέπει να υπαρξει αντιδραση και μαλιστα μαζική απεναντι στα κτήνη αυτα που σκοτωνουν λαούς με φόρους φτωχεια εξαθλίωση αλλοιωμένα και μεταλλαγμενα τρόφιμα καρκινογονα φαρμακα και ιους επιδημίας. Υποβαθμίζουν την παιδεία και σπρωχνουν την νεολαία στα ναρκωτικά και την πορνεία ελαστικοποιούν και αποποινικοποιουν τους νόμους για να πεθαινουν στα πεζοδρομια με την ενεση στο χερι να σκοτωνονται για λιγα ευρω και να αυτοκτονούν σωρηδόν άνθρωποι.
    Ξυπνατε σήμερα ο θανατος μπορεί να χτυπησε την διπλανή σας πόρτα να περιμενετε και το χτύπημα στην δική σας, είναι αδιστακτα κτηνη που θελουν την απολυτη επικρατηση υποδούλωση των λαών σκλαβωμενων σε περιορισμενο αριθμό πληθυσμού και όλο τον πλούτο στα χερια τους.
    Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ε τα μνημόνια που υποβάλλουν στους λαούς είναι μνημόσυνα και θανατική καταδίκη. Προβάλλουν την υποτιθεται εξυγιανση στα πλαισια μιας μελλοντικης αναπτυξης που δεν ερχεται ποτε προπαγανδίζοντας την με ψέμματα μέσω των ξεπουλημενων ΜΜΕ το εγκλημα τους ως αλληλεγγύη και υποστήριξη.
    Έφθασε η ωρα που θα πουμε ακόμα μια φορά ΟΧΙ στα κτηνη του εβραιομασονισμού που πλέον ριξανε τις μασκες και επιτιθενται με ολα τα μεσα.
    Ο μεγαλυτερος πολιτικός εγκληματιας καιροσκοπος κερδοσκοπος ξεπουλημενος ανθέλληνας έπαιξε τον ιστορικό του ρόλο να βαλει την χωρα στην δινη του αφανισμού έπρεπε ήδη να ειναι προφυλακισμενος μαζι με τους αληταραδες συνεργατες του. Ηταν προσχεδιασμενο και μελετημενο σχεδιο μεχρι κεραίας. Το οτι ακομα κυκλοφορει ελευθερος είναι κατι που σοβαρα πρεπει να προβληματισει τον λαό και να ζητησει την αμεση συλληψη του ως δοσιλογου εθνικού μειοδότη και ηθικου αυτουργου εναντι των ζωων που εφυγαν πρόωρα απο την ζωή εξαιτίας ολων αυτων των δεινων που έφερε στην χώρα. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και δεν πρεπει να φύγει απο την χωρα πρέπει να συλληφθεί άμεσα.
    Τον Βενιζελο και τον Σαμαρά τους εχουν τυλιξει σε μια κολλα χαρτι αφου εχουν αποδεχθεί να συνεχισουν το βρωμικο παιχνιδι τους είναι καμμενα χαρτια και αβουλοι αχυρανθρωποι. Εχουν δεσμευτει αυτοι εναντι αυτων των καθαρματων και η χωρα για τον σταδιακό αφανισμο και θανατο της.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ.

    Το έγκλημα είναι συνειδητο και πρεπει πλέον να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΛΑΣΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.
    ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Ο 1 ΣΤΟΥΣ 6 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ .. ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ... ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ...
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ
    ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ... ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ .. ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ... ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ...
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ
    ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ... ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κουτσούκο πάλι τοσκασες απτο ψυχιατρείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σκοπιανολάγνος Γλέζος:
    Θα βάλει μηνιαίο χαράτσι σε όποιους παίρνουν πάνω από 20.000!!!

    - [Του απάντησε ο Άδωνις και τον έκανε ρόμπα τον παππού που αντί να τον κρύψουν τον έχουν αφήσει ελεύθερο α κάνει το λαγό]
    Μ. Γλέζος στην εκπομπή "Πρωϊνό MEGA":«Υποχρεωτικό "δάνειο" όσων έχουν εισόδημα πάνω από 20.000€ με 100€/μηνα για τους φτωχότερους...»

    Ε ρε γλέντια όταν θα πρέπει να συντηρήσουμε απ' το υστέρημά μας τα ρεμπελόσκυλα σαν το Γλέζο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του... τον προδότη (εδώ και εδώ) που προσκύναγε τον Χότζα και ζητάει αυτόνομη Μακεδονία από το 1963.
    - Αυτό που ουσιαστικά λέει είναι ότι πρέπει να αυξηθεί και άλλο η φορολογία σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ πολίτες ματσωμέςνους. Ούτε ποιό το όριο του εισιδήματος που θα φορολογήσει ξέρει ποιό είναι ούτε και πόσο θα φορολογηθεί. Ας του πει κάποιος ότι αυτό είναι συνέχιση της μνημονιακής πολιτηκής.
    _________________________________________
    Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ.
    «Άρα αυτό που λέτε είναι να πάμε στην πτώχευση … αναγκαστικό δάνειο, άρα δήμευση».
    Δείτε το βίντεο:Real gr ΓΛΕΖΟΣ ΑΔΩΝΙΣΔημοσιεύτηκε στις 12 Μάι 2012 από Realgrportal

    - Όλο μαλακίες λένε οι αριστεροί, όπως πάντα..και ο Γλέζος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν Ιερή αγελάδα...
    Θα έλεγα πως πρέπει πλέον να αποσυρθεί και να βγει στην σύνταξη ή να πάει να βρεί το άσπονδο σύντροφό του Φλωράκη...
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ...ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ !

    Αφήστε που υπάρχει μια σκοτεινή ιστορία γύρω από τη σημαία που - μερικοί λένε υποτίθεται- κατέβασε από την Ακρόπολη. Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά ποιός τολμάει να τα βάλει με την Αριστερά και τους μύθους της, στην Ελλάδα ?
    Τη Σημαία την κατλεβασε με κάποιον άλλο, αλλά αυτός ο άλλος φαίνεται δεν ήτανε τόσο δικτυομένος στο κόμμα και τον έχει φάει η μαρμάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταΐζει ένα Έλληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν γίνουν εκλογές, θα επικρατήσει γενικευμένη πόλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα, ψηφοφόροι ( κεντροδεξιοί και δεξιοί ) που επέλεξαν να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες, Χ.Α, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, Δράση, Δημιουργία Ξανά, Κοινωνία, άλλοι για λόγους ιδεολογικούς, άλλοι για λόγους οικονομικούς ( φόβος για ευρώ ή 'χρεοκοπία') θα στραφούν προς τη ΝΔ, η οποία θα προσελκύσει και ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και κεντρώων ψηφοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί,δύο χρόνια τώρα, στο φόβο της 'χρεοκοπίας-μισθών- συντάξεων'. Μπροστά στο ιδεολογικό- οικονομικό δίλημμα της κάλπης τα κόμματα ( πέριξ της ΝΔ ) και το ΠΑΣΟΚ θα συρρικνωθούν ακόμα περισσότερο σε ψήφους, ποσοστά και έδρες στη Βουλή.
    Από την άλλη, ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί το αριστερό πασοκ και τη Δημ. αριστερά και μικρό μέρος του ΚΚΕ και εκτινάσσεται δημοσκοπικά. Είναι, επίσης, πιθανόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει από αριστερά ( με ψήφους από Οικολόγους, Κοινωνική Συμφωνία, Ανταρσυα ), αλλά μπορεί να χάσει κεντροδεξιούς και κεντρώους ψήφους διαμαρτυρίας που μπορεί να επιστρέψουν προς τη ΝΔ. Οπότε, αν γίνουν εκλογές, θα δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ( γι' αυτό θέλει εκλογές, γιατί μπορεί να βγει πρώτο κόμμα και να έχει 110-120 βουλευτές )και της ΝΔ ( η οποία, όμως, φοβάται τις εκλογές, γιατί δεν ξέρει πόσους ψηφοφόρους από δεξιά, κεντροδεξιά και κέντρο θα επαναπατρήσει και πόσους κεντρώους ψηφοφόρους θα κερδίσει από το χώρο του ΠΑΣΟΚ )!

    Με βάση αυτά τα δεδομένα, να δούμε πως θα κινηθούν τα κόμματα αυτά στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα "αυτοκτονήσουν" ή θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γαμημένοι Δεξιοί, φτωχομπινέδες ΠΙΑ (ελέω μνημονίου), Νοικοκυραίοι της πούτσας,

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ,

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ), ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,

    ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!!

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ???

    ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ???????

    Τζωωωων, κουρδιστήρι και λοιπές βρωμοαδερφές της Συγγρού…

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 13 Μαϊ 2012 2:53:00 π.μ

    φλωρε δεξιε

    εση εκανες μαγκα τον Τσιπρα

    με τον σαμαρα να θελει εκλογες

    παρε τωρα...

    διαβασε σωστα τον δρ κουτσουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Από τη Δήλο και τη Μύκονο, όπου πήρε ...χρησμούς, σήμερα ο δόκτορας
    πήγε Δελφούς.

    Βρήκε τη Πυθία, μάσησε φύλλα δάφνης, και έβγαλε χρησμό...

    το πασοκ θα πάρει 33,3% πιο πάνω από τον Βεργή

    ειπε ο δόκτορας

    και έκλεισε το μάτι σε μια γρια γκαρσόνα ( από την εποχή της πυθίας ) σε καφενείο γειτονικού χωριού των Δελφών.

    νίτσα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κύριε Παπούλια να μην φύγουν από το Προεδρικό Μέγαρο, αν δεν σχηματίσουν Κυβέρνηση τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας!
    Αντισταθείτε!


    σοστος για αλλη μια φορα ο δρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 13 Μαϊ 2012 8:22:00 π.μ.

    ο δρ Κουτσουκος οντως ειχε προβλεψει οτι το Πασοκ

    ΜΠΟΡΕΙ να κερδισει τις εκλογες

    αλλα αυτη η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ δεν εγινε πρξη λογω της ευθυνης ξκαποιων μεσα απο το ΠΑΣΟΚ

    1. η ετεροδημοτες δεν ηγαν να ψηφισουν
    2. δεν υπηρχε οργανωση για τους εππερχιωτες που δεν ψηφισαν
    3. το μονο που τους νοιαζει ειναι να ψοφισει το γαιδουρι του γειτονα

    4. το 34 % ποθ δεν ψηφισε ηταν πασοκ και δεν πηγε να ψηφισει
    Αρα ο δρ εχει δικιο φιλε!

    φιλικα Χριστος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. φεύγουν όλοι από το πασοκ

    ψηφίζουν άλλα κόμματα, σύριζα, νδ, ανεξάρτητους έλληνες. γι' αυτό δεν θέλουν εκλογές, γιατί θα πέσουν κάτω από Δημ. Αριστερά και Χ.Α.

    είναι σάπιο το κόμμα, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός του, και έμμεσα ζητάει να καταψηφιστεί και να μείνει εκτός βουλής, όπως το ΛΑΟΣ.

    ας μην τους χαλάσουμε το χατίρι.

    ο χαρατσάκιας μπενιζέλος τελευταίος σε δημοσκοπήσεις για "πρωθυπουργός", κάτω από Τσίπρα, Σαμαρά, Καμμένο !

    νώντας πρώην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    κυβερνηση εστω εξι μηνων ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γυριζοντας απο την Δηλο οπου ειχε παει να επισκευτει το ιερο του Δηλιου Απολλωνα και να παρει τους χρησμους

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΖΕ

    Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά.
    Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν

    ( το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό αυτών που την κυβερνούν)

    Πάντων εστί δυσχερέστατον το πολλοίς αρέσκειν ».

    (Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να αρέσεις στους πολλούς).

    « Δύο τα εναντιώτατα ευβουλίας είναι, τάχος τε και οργήν ».

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΩΣ
    Η ΙΕΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!

    ΑΥΤΑ

    ΚΩΠΗΛΑΤΤΗς ΠΑΡΑΛΟΥ

    12 Μαϊ 2012 11:48:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Επείγει ο σχηματισμός Κυβέρνησης, τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας. Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ενότητας, υπευθυνότητας και συνεργασίας, εδώ και τώρα!

    KANTE KYBERNHSH REEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. PASOK

    ΚΑΝΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αποκάλυψη

    Ο μοναδικός οπαδός του κουτσούκου, που αλλάζει χίλια ονόματα, τώρα πήρε το όνομα Χριστός ! Είναι ο "μεσσίας" που έστειλε το πασοκ στο 13,1 % και τώρα αυτή την εβδομάδα έπεσε στο 11-12% !

    Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι ο χαρατσάκιας Βενιζέλος δεν είναι ικανός,όχι μόνο για υπουργός οικονομικών, ούτε για πρωθυπουργός, αλλά ούτε για κηπουρός στο προεδρικό μέγαρο.

    Καλούμε τον κ. Βενιζέλο να παραιτηθεί,γιατί θα καταντήσει το πασοκ ΚΟΔΗΣΟ σε μερικές εβδομάδες.

    Οι οπαδοί του πασοκ, από το φόβο της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ, θα πάνε στη ΝΔ , ενώ άλλοι θα πάνε στους Ανεξαρτητους ΈΛληνες και στο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που δεν είναι ούτε 3ο κόμμα σήμερα !
    Άσε που σε ένα μήνα θα έχουν "πεθάνει" τόσοι ψηφοφόροι του, μεγάλης ηλικίας, οπότε θα παλέψει για την 5η θέση. Η μόνη λύση για να αναγεννηθεί η κεντρώα παράταξη είναι να πάει σπίτι του ο κ. Βενιζέλος και το αποτυχημένο επιτελείο του.

    σήφης σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πασοκ

    Μπορουν να κανουν κυβερνηση

    αλλα θελουν να ψοφησει το γαιδουρι του Τσιπρα

    "να εκτεθει ο Τσιπρας"

    που ειναι δημιουργημα της ασυνενοησιας των μεγαλων κομματων..

    ειπε ο δρ κουτσουκος
    στην προβλητα της Μυκονου

    επιστρεφοντας απο την Δηλο

    το οποιο γαιδουρι του Τσιπρα μονοι τους το θρεφουν με τον να κανουν νεες εκλογες!

    Ο τοπος θελει κυβερνηση και ο καθε Σαμαρας θελει εκλογες, χανει ανεβαζει ακροδεξια και Συριζα

    και μετα παλι νεες εκλογες

    ειπε ο δρ..

    ρε θα τους παρουν με τις ντοματες αν αδεν κανουν Κυβερνηση ειπε ενας μουτσος!

    Γιανης τουριστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΓΚΑ?

    τα πολιτικα γραφεια
    Διαμαντοπουλου
    Ευθυμιου
    Πρωτοπαπα
    Χυτηρη

    πουλαγαν θεσεις στην παιδεια και αλλου σε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!

    Τωρα κλαινε την μοπιρα τους γιατι το παιζανε "πονηροι"

    Οι συριζαιοι και οι δεξιοι ειχαν αγοαρασει το κρατος απο τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Πασοκ

    Τα παραδειγματα Προτυπα πειραματικκα

    ΑΣΠΙΤΕ Ευη Πποτσαρη
    Ερωπαικκα Προγρμαμτα
    Κτηματολογιο..

    ειναι ενδεικτικκα

    φιλικα
    Μητσος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Πσοκ

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα

    στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια, σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΟ BBC ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΚΚΚΕ\

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πσοκ

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα

    στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια, σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΟ BBC ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΚΚΚΕ\

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Πσοκ

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα

    στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια, σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΟ BBC ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΚΚΚΕ\

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πσοκ

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα

    στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια, σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΟ BBC ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΚΚΚΕ\

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Πσοκ

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα

    στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια, σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΟ BBC ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΚΚΚΕ\

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ειδηση

    Γιούνκερ: Μην κουνάτε το δάχτυλο στους Έλληνες

    «Εάν η Αθήνα χρειάζεται χρόνο για το σχηματισμό κυβέρνησης, πρέπει να της τον δώσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, συστήνοντας στους Ευρωπαίους «να μην κουνούν το δάχτυλο στους Έλληνες, αλλά να τους αφήσουν να αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν».

    ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που καταλαβαινουν

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ....ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΟΛΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ

    ΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Το 72% θεωρεί πως τα κόμματα πρέπει να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να συνεργαστούν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. PASOK

    Αλλαγή και στο σήμα του ΠΑΣΟΚ από Βενιζέλο


    Ανταποκρινόμενος στο αίτημα για «αλλαγή εδώ και τώρα», ώστε κόμμα να περάσει σε μια νέα εποχή και να αφήσει πίσω τα παλιά, ο πρόεδρος παρουσίασε το νέο λογότυπο του Βαγγέλιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

    benizelo

    an den ginei kybernhsh shmera


    den se svzoyn oi allges poy den xreiazontai

    oi synergates soy den einai ikanoi

    to katalabes???


    pasokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. pASOK

    βΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    Έρευνα:Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ''πέφτει'' η Χρυσή Αυγή- πριν
    Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας, σχεδόν οι μισοί πιστέυουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί ενώ ποσοστό 76% θεωρεί οτι η Χρυσή Αυγή θα μειώσει τη δύναμή της.
    .

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. pASOK

    βΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    Έρευνα:Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ''πέφτει'' η Χρυσή Αυγή- πριν
    Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας, σχεδόν οι μισοί πιστέυουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί ενώ ποσοστό 76% θεωρεί οτι η Χρυσή Αυγή θα μειώσει τη δύναμή της.
    .

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. pASOK

    βΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    Έρευνα:Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ''πέφτει'' η Χρυσή Αυγή- πριν
    Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας, σχεδόν οι μισοί πιστέυουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί ενώ ποσοστό 76% θεωρεί οτι η Χρυσή Αυγή θα μειώσει τη δύναμή της.
    .

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. pASOK

    βΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    Έρευνα:Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ''πέφτει'' η Χρυσή Αυγή- πριν
    Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας, σχεδόν οι μισοί πιστέυουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί ενώ ποσοστό 76% θεωρεί οτι η Χρυσή Αυγή θα μειώσει τη δύναμή της.
    .

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. pASOK

    βΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    Έρευνα:Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ''πέφτει'' η Χρυσή Αυγή- πριν
    Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας, σχεδόν οι μισοί πιστέυουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί ενώ ποσοστό 76% θεωρεί οτι η Χρυσή Αυγή θα μειώσει τη δύναμή της.
    .

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. τελευταία πράξη του κ. Κ. Παπούλια... πριν την αυτοκαταστροφή! Επείγει ο σχηματισμός Κυβέρνησης, τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας. Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ενότητας, υπευθυνότητας και συνεργασίας, εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. τελευταία πράξη του κ. Κ. Παπούλια... πριν την αυτοκαταστροφή! Επείγει ο σχηματισμός Κυβέρνησης, τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας. Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ενότητας, υπευθυνότητας και συνεργασίας, εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μιάμιση ώρα διήρκεσε στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια, σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις, ωστόσο όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «η διαβούλευση συνεχίζεται». Θα ακολουθήσουν συναντήσεις του Κάρολου Παπούλια με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων που στις εκλογές εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Βουλή, δηλαδή τον Π.Καμμένο (Ανεξάρτητοι Έλληνες), την Αλ.Παπαρήγα (ΚΚΕ), τον Ν.Μιχαλολιάκο (Χρυσή Αυγή) και τον Φ.Κουβέλη (Δημοκρατική Αριστερά).

    «Ο ελληνικός λαός δεν μας έστειλε απλά ένα μήνυμα, έδωσε εντολή, εντολή συνεργασίας όλων μας για να αλλάξουμε πολιτική αλλά ταυτόχρονα να παραμείνουμε μέσα στο ευρώ. Εντολή συνεργασίας για μία βιώσιμη κυβέρνηση, τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές, για δημιουργία δηλαδή μιας κυβέρνησης που θα είναι απολύτως βιώσιμη και -σημειώστε- πέρα και πάνω από πρόσωπα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Οι άλλοι δύο αρχηγοί -Τσίπρας και Βενιζέλος- δεν έκαναν δηλώσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε συνοδευόμενος από τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου Πάνο Σκουρλέτη, αναμένεται να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της σύσκεψης από τα γραφεία του ΣΥΝ.

    «Δεν φοράτε γραβάτα» του είπε ένας δημοσιογράφος. «Θα μου δώσετε την δικιά σας» απάντησε ο κ. Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να του έκατσε στο πρόσωπο ελέφαντας???

    Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΠασοκΟ κοσμος δεν θελει παλι τωρα εκλογες

    ας μεινει η κυβερνηση Παπαδημου ακομα ως τοον Σεπτεμβρη!


    Τελειωσε
    στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια, σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΟ BBC ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΚΚΚΕ\

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

    Μπορουσαν να σχηματισουν κυβερνηση η νδ και πασοκ με δημαρ
    χωρις τσιπρα....

    αλα δηθεν θελουν να "καψουν τον Τσιπρα"


    Τετοιεσς μαλακιες λενε οι νεοι συμβουλοι του Βαγγελη και δεν θα εχουν τι να πουν τον Ιουνιο

    ασε που οι Παπανδρεικοι πανε για αλλο κομμα!

    Ο κοσμος δεν θελει παλι τωρα εκλογες

    ας μεινει η κυβερνηση Παπαδημου ακομα ως τοον Σεπτεμβρη!

    Νικος πασοκ

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πασοκ

    Ο κοσμος δεν θελει παλι τωρα εκλογες

    ας μεινει η κυβερνηση Παπαδημου ακομα ως τοον Σεπτεμβρη!


    Τελειωσε
    στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου υπό τον Κάρολο Παπούλια,

    σε μία τελευταία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΟ BBC ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΚΚΚΕ\

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

    Μπορουσαν να σχηματισουν κυβερνηση η νδ και πασοκ με δημαρ
    χωρις τσιπρα....

    αλα δηθεν θελουν να "καψουν τον Τσιπρα"


    Τετοιεσς μαλακιες λενε οι νεοι συμβουλοι του Βαγγελη και δεν θα εχουν τι να πουν τον Ιουνιο

    ασε που οι Παπανδρεικοι πανε για αλλο κομμα!

    Ο κοσμος δεν θελει παλι τωρα εκλογες

    ας μεινει η κυβερνηση Παπαδημου ακομα ως τοον Σεπτεμβρη!

    Νικος πασοκ

    ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. nea


    μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση από τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ),

    αλλα θελουν να χρεωθει δηθεν ο Τσιπρας την αποτυχια πιστευοντας οτι στις εκλογες θα ανεβουν


    λαθος ο κοσμος δεν θελει εκλογες.....

    αρα δεν θα ανεβει κανεις!


    Δημητρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. nea


    μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση από τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ),

    αλλα θελουν να χρεωθει δηθεν ο Τσιπρας την αποτυχια πιστευοντας οτι στις εκλογες θα ανεβουν


    λαθος ο κοσμος δεν θελει εκλογες.....

    αρα δεν θα ανεβει κανεις!


    Δημητρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. nea


    μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση από τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ),

    αλλα θελουν να χρεωθει δηθεν ο Τσιπρας την αποτυχια πιστευοντας οτι στις εκλογες θα ανεβουν


    λαθος ο κοσμος δεν θελει εκλογες.....

    αρα δεν θα ανεβει κανεις!


    Δημητρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Συνάντηση Παπαδήμου - Παπούλια


    Για το κλίμα που διαμορφώνεται στο διεθνές περιβάλλον, αναφορικά με την Ελλάδα, αλλά και για κρίσιμα θέματα που εκκρεμούν, όπως η αποπληρωμή του ομολόγου των 436 δισ. στις 15/5 ενημέρωσε τον Κ. Παπούλια ο κ. Παπαδήμος το μεσημέρι της Παρασκευής.
    Διαρροές αναφέρουν ότι η κλήση Παπαδήμου σχετίζεται με την πρόταση που θα κάνει ο κ. Παπούλιας στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

    Τα πέντε κόμματα που βρίσκονται στο πλάνο του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης φαίνεται ότι συμφωνούν μόνο σε έναν όρο: Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό.
    Ο Παπαδήμος ωστόσο ενημέρωσε και για τον συναγερμό που έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών ενόψει του ομολόγου που λήγει στις 15 Μαΐου. Αν η Ελλάδα μείνει ακυβέρνητη δεν θα μπορέσει να αποφύγει το νέο credit event με αφορμή το ομόλογο που λήγει 15 Μαΐου ύψους μαζί με τους τόκους 436 εκατ και είναι αγγλικού δικαίου. Το υπουργείο οικονομικών έχει προτείνει να πληρωθεί το εν λόγω ομόλογο.
    Παράλληλα, ο ΟΔΔΗΧ καταβάλλει προσπάθεια σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα. Ωστόσο αν δεν υπάρξει πολιτική παρέμβαση μπορεί να υπάρξει ακόμη και στάση πληρωμών. Χωρίς κυβέρνηση, το πρόβλημα εντείνεται.
    Οι λύσεις για την διευθέτηση της πληρωμής των ομολόγων αυτών είναι 3
    1)Να υπάρξει μια χρονική παράταση στην αποπληρωμή του και να πληρωθεί εν συνεχεία με σχετικά ευνοϊκούς όρους.
    2)Να υποστεί haircut αλλά αυτό θα σημαίνει credit event και θα πληρωθούν τα CDS του συγκεκριμένου ομολόγου
    3)Να μην πληρωθεί και να υπάρξει στάση πληρωμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Συνάντηση Παπαδήμου - Παπούλια


    Για το κλίμα που διαμορφώνεται στο διεθνές περιβάλλον, αναφορικά με την Ελλάδα, αλλά και για κρίσιμα θέματα που εκκρεμούν, όπως η αποπληρωμή του ομολόγου των 436 δισ. στις 15/5 ενημέρωσε τον Κ. Παπούλια ο κ. Παπαδήμος το μεσημέρι της Παρασκευής.
    Διαρροές αναφέρουν ότι η κλήση Παπαδήμου σχετίζεται με την πρόταση που θα κάνει ο κ. Παπούλιας στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

    Τα πέντε κόμματα που βρίσκονται στο πλάνο του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης φαίνεται ότι συμφωνούν μόνο σε έναν όρο: Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό.
    Ο Παπαδήμος ωστόσο ενημέρωσε και για τον συναγερμό που έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών ενόψει του ομολόγου που λήγει στις 15 Μαΐου. Αν η Ελλάδα μείνει ακυβέρνητη δεν θα μπορέσει να αποφύγει το νέο credit event με αφορμή το ομόλογο που λήγει 15 Μαΐου ύψους μαζί με τους τόκους 436 εκατ και είναι αγγλικού δικαίου. Το υπουργείο οικονομικών έχει προτείνει να πληρωθεί το εν λόγω ομόλογο.
    Παράλληλα, ο ΟΔΔΗΧ καταβάλλει προσπάθεια σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα. Ωστόσο αν δεν υπάρξει πολιτική παρέμβαση μπορεί να υπάρξει ακόμη και στάση πληρωμών. Χωρίς κυβέρνηση, το πρόβλημα εντείνεται.
    Οι λύσεις για την διευθέτηση της πληρωμής των ομολόγων αυτών είναι 3
    1)Να υπάρξει μια χρονική παράταση στην αποπληρωμή του και να πληρωθεί εν συνεχεία με σχετικά ευνοϊκούς όρους.
    2)Να υποστεί haircut αλλά αυτό θα σημαίνει credit event και θα πληρωθούν τα CDS του συγκεκριμένου ομολόγου
    3)Να μην πληρωθεί και να υπάρξει στάση πληρωμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχοναται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕς

    ΤΙ ΤΟΝΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΝΤΕ ΜΝΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΠΛΑΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ....
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ...

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΠΛΑΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ....
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ...

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΠΛΑΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ....
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ...

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΠΛΑΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ....
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ...

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΠΛΑΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ....
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ...

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Πασοκ

    Ο κ. Παπούλιας πιθανόν να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν οι νέες εκλογές, προτείνοντας τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό

    Αυτο ευχονται ολοι οι Ελληνες

    Κυριε Παπουλια

    μια Κυβερνηση υπο τον κ. Παπαδήμο τουλάχιστον ως τον Οκτώβρη ειπε ο δρ Κουτσουκος σε ηλεκτρονικη του επιστολη στον κ. Παπουλια

    Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι αποδεικνυονται ανυθυνοι

    Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚκαι η ΔΗΜΑΡ εχουν


    ΝΔ 108 18,85 %
    ΠΑΣΟΚ 41 13,18 %
    ΔΗΜΑΡ 19 6.1 %

    ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ???

    ΑΠΛΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ....
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ...

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΠΑΣΟΚ

    Βενιζέλος: Διατηρώ περιορισμένη αισιοδοξία παρά το αδιέξοδο

    Βενιζέλος: Διατηρώ περιορισμένη αισιοδοξία παρά το αδιέξοδο
    ...

    .«Διατηρώ περιορισμένη, αλλά υπαρκτή αισιοδοξία για τον σχηματισμό κυβέρνησης», παρά το αδιέξοδο δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,

    μιλώντας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προς τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις κάλπες της περασμένης Κυριακής.

    «Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ, συμπίπτουν στη θέση για κυβέρνηση ως τις ευρωεκλογές», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος, ωστόσο, επανέλαβε ότι προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο επέκρινε για τη στάση του, κάνοντας λόγο για «νέου τύπου αλαζονική συμπεριφορά».

    Παράλληλα, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν προτίθεται να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν.

    ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Ο BΑΓΓΕΛΗς

    νΙΚΗ πΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΠΑΣΟΚ

    Βενιζέλος: Διατηρώ περιορισμένη αισιοδοξία παρά το αδιέξοδο

    Βενιζέλος: Διατηρώ περιορισμένη αισιοδοξία παρά το αδιέξοδο
    ...

    .«Διατηρώ περιορισμένη, αλλά υπαρκτή αισιοδοξία για τον σχηματισμό κυβέρνησης», παρά το αδιέξοδο δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,

    μιλώντας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προς τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις κάλπες της περασμένης Κυριακής.

    «Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ, συμπίπτουν στη θέση για κυβέρνηση ως τις ευρωεκλογές», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος, ωστόσο, επανέλαβε ότι προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο επέκρινε για τη στάση του, κάνοντας λόγο για «νέου τύπου αλαζονική συμπεριφορά».

    Παράλληλα, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν προτίθεται να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν.

    ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Ο BΑΓΓΕΛΗς

    νΙΚΗ πΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΠΑΣΟΚ

    Βενιζέλος: Διατηρώ περιορισμένη αισιοδοξία παρά το αδιέξοδο

    Βενιζέλος: Διατηρώ περιορισμένη αισιοδοξία παρά το αδιέξοδο
    ...

    .«Διατηρώ περιορισμένη, αλλά υπαρκτή αισιοδοξία για τον σχηματισμό κυβέρνησης», παρά το αδιέξοδο δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,

    μιλώντας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προς τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις κάλπες της περασμένης Κυριακής.

    «Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ, συμπίπτουν στη θέση για κυβέρνηση ως τις ευρωεκλογές», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος, ωστόσο, επανέλαβε ότι προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο επέκρινε για τη στάση του, κάνοντας λόγο για «νέου τύπου αλαζονική συμπεριφορά».

    Παράλληλα, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν προτίθεται να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν.

    ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Ο BΑΓΓΕΛΗς

    νΙΚΗ πΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Ο BΑΓΓΕΛΗς

    νΙΚΗ πΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση