GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερό: «Πρέπει να βοηθήσουμε τους Ελληνες»...

Τη χρησιμοποίηση των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών πόρων για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα πρέπει να συζητήσουν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκή...

Τη χρησιμοποίηση των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών πόρων για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα πρέπει να συζητήσουν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής σήμερα στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν-Μαρκ Ερό.
Ο κ. Ερό τάχθηκε υπέρ της λήψης νέων μέτρων για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας και την αποφυγή μίας «καταστροφικής» εξόδου από την ευρωζώνη, γεγονός που θα είχε αρνητικές συνέπειες για τη νομισματική ένωση.
«Λοιπόν, υπάρχει η δυνατότητα, επί παραδείγματι, να χρησιμοποιηθούν οι διαρθρωτικοί πόροι κατά στοχευμένο τρόπο για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας, διότι πρέπει να δώσουμε στους Ελληνες κάποιου είδους προοπτική» είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.
«Κατά τη συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με την Αγκελα Μέρκελ ετέθη το θέμα μίας πρόσθετης κίνησης, ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα να δώσει ώθηση στην οικονομία της», είπε αναφερόμενος στην γαλλο-γερμανική συνάντηση της 15ης Μαΐου. «…η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων επιθυμεί την παραμονή στην ευρωζώνη. Πρέπει να τους βοηθήσουμε «, πρόσθεσε.

3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΣΤΑ Α@@@@@@@@@ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ ...ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣ@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε

    ΨΟΦΑ

    ΨΥΧΟΠΑΘΗ

    ΠΑΣΟΚΕ


    δεν φταίμε που θα πληρώνουμε στον αιώνα τον άπαντα την λεηλασία του
    ΠΑΣΟΚ που ψήφιζες δαγκωτό ΗΛΙΘΙΕ
    30 ΧΡΟΝΙΑ.


    ΤΏΡΑ που δεν έφαγες αρκετα
    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ

    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ .........πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν φταίμε και θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ...ΧΏΜΑ ΠΑΣ+ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση