GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο...

Ελεύθερη πτώση χωρίς «δικλίδα ασφαλείας» πραγματοποίησε για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο κασκαντέρ Γκάρι Κόνερι, ο οποίος κατόρθωσε τ...

Ελεύθερη πτώση χωρίς «δικλίδα ασφαλείας» πραγματοποίησε για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο κασκαντέρ Γκάρι Κόνερι, ο οποίος κατόρθωσε το -μέχρι πρότινος- ακατόρθωτο: να προσγειωθεί ασφαλής χωρίς τη χρήση αλεξίπτωτου.
Ο Κόνερι πήδηξε από ελικόπτερο σε ύψος 730 μέτρων και κατάφερε να προσγειωθεί σώος και ασφαλής πάνω σε ένα «βουνό» από 18.600 χαρτόκουτα χωρίς τη χρήση αλεξίπτωτου. Κατά την πτώση, ο κασκαντέρ φορούσε ειδική στολή (wingsuit), χάρη στην οποία «άρχισε να πετάει» τρία λεπτά μετά το άλμα του στο κενό.
«Προπονούμαι πολλά χρόνια για αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ και είμαι πολύ περήφανος που το κατάφερα. Πάντα ήξερα ότι μπορώ να το κάνω», δήλωσε ο Κόνερι στο BBC.
Ο διάσημος κασκαντέρ έχει λάβει μέρος σε πολλές γνωστές ταινίες του Χόλιγουντ, όπως «Πεθανε Μια Αλλη Μερα», «Μπάτμαν: Η Αρχή», «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και Το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» και πολλές άλλες.

12 σχόλια

  1. ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΕΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως λεγεται η ηλικιωμενη κυρια που ψηφιζει Οικολογους ; Η κωλλογρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατα στον Παγκαλο και Βενιζελο24 Μαΐ 2012, 1:25:00 μ.μ.

    Η 90χρονη και ο 50χρονος βούτηξαν στο κενό

    Πιασμένοι χέρι χέρι ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου στο Μεταξουργείο και έπεσαν – για άγνωστους λόγους- στο κενό.

    Η 90χρονη γυναίκα μαζί με τον 50χρονο γιο της πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους και έτσι λίγο μετά τις 8 το πρωί πήδηξαν από την ταράτσα και η γειτονιά πάγωσε.

    Το κρούσμα αυτό έρχεται μια ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι ο οποίος σε ένα παγκάκι έκοψε τις φλέβες του και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ24 Μαΐ 2012, 1:26:00 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ειναι ΑΛΜΑ:


    Η 90χρονη και ο 50χρονος βούτηξαν στο κενό

    Πιασμένοι χέρι χέρι ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου στο Μεταξουργείο και έπεσαν – για άγνωστους λόγους- στο κενό.

    Η 90χρονη γυναίκα μαζί με τον 50χρονο γιο της πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους και έτσι λίγο μετά τις 8 το πρωί πήδηξαν από την ταράτσα και η γειτονιά πάγωσε.

    Το κρούσμα αυτό έρχεται μια ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι ο οποίος σε ένα παγκάκι έκοψε τις φλέβες του και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΩΡΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΕΨΗ ΝΕΟΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας-μας λένε συνέχεια ψέματα ώστε να μας-σας κλέψουν την ψήφο.. Η Γερμανία απειλεί ευθέως να φύγει από ευρώ τον Ολαμτρέου... Τα ΜΜΕ ΜΕΚΑ-ΣΚΑΙ όμως βαράνε στην ψεύτικη ελπίδα του Κομανετσι που λέει ότι είναι Δικιά του πρόταση {ΚΑΙ ΕΔΏ ΨΈΜΑΤΆ } πόσα ψέματα ακόμα!!!

    Τι είναι τα ευρωομόλογα και πώς επηρεάζουν την Ελλάδα ΤΕΛΙΚΑ.

    Τα ευρωομόλογα ή αλλιώς "ομόλογα σταθεροποίησης" είναι αξιόχρεα που προτείνεται να εκδοθούν από κοινού από τις 17 χώρες που συμμετέχουν στην Ευρωζώνη.

    Πρόκειται δηλαδή για επενδυτικά προϊόντα με τα οποία ο αγοραστής δανείζει ένα συγκεκριμένο ποσό στον εκδότη του ευρωομολόγου - σε αυτήν την περίπτωση σε όλες τις χώρες του ευρώ - για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με ένα προσυμφωνημένο επιτόκιο.


    Η ιδέα για την έκδοση ευρωομολόγου προέκυψε από ένα άρθρο των οικονομολόγων Jakob von Weizsäcker και Jacques Delpla, τον Μάιο του 2010, οι οποίοι πρότειναν ως λύση για την κρίση χρέους στην Ευρώπη την χρησιμοποίηση ενός μείγματος παραδοσιακών κρατικών ομολόγων και κοινών ευρωομολόγων.

    Με αυτόν τον τρόπο, έλεγαν οι δύο οικονομολόγοι, θα μπορούσε να αποφευχθεί η κρίση χρέους στις ασθενέστερες ευρωπαϊκές οικονομίες, οι οποίες παράλληλα θα έπρεπε να πάρουν μέτρα δημοσιονομικής πειθαρχίας.

    Σύμφωνα με την πρότασή αυτή, η Ευρωζώνη θα εξέδιδε ευρωομόλογα που θα αντιστοιχούσαν σε χρέος που θα έφτανε έως το 60% του συνολικού ΑΕΠ τους, με αποτέλεσμα το χρέος των χωρών αλλά και το επιτόκιο δανεισμού να γίνει κοινό για όλους.


    Τα ευρωομόλογα θα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει πιο εύκολη η εξυπηρέτηση του χρέους για τις ασθενέστερες οικονομίες όπως η ελληνική, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να οδηγούσε και σε πιθανή μείωση της πιστοληπτικής αξιολόγησης των ισχυρότερων ευρωπαϊκών χωρών όπως η Γερμανία.

    Και αυτό γιατί με τα ευρωομόλογα, το χρέος γίνεται κοινό για όλους, δηλαδή η Γερμανία θα έπρεπε να εγγυάται και την αποπληρωμή των χρεών χωρών όπως η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιρλανδία.

    Μια τέτοια εξέλιξη δεν είναι επιθυμητή από την γερμανική κυβέρνηση που μέχρι στιγμής έχει την υψηλότερη πιστοληπτική αξιολόγηση (ΑΑΑ) και δανείζεται με πολύ μικρότερα επιτόκια από ότι αυτές οι χώρες..

    Την ιδέα αυτή υιοθέτησε και η Κομισιόν τον Νοέμβριο του 2011, αλλά δεν έγινε δεκτή καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος και ο τότε Γάλλος πρόεδρος την απέρριψαν, χωρίς πολλές συζητήσεις. τώρα απειλεί ευθέως η Γερμανία ότι φύγει από ευρώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ από τις επιχειρήσεις ενέργειας.

    Το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ επεξεργάζονται οι επιχειρήσεις στο χώρο της ενέργειας, εστιάζοντας κυρίως στο μεταβατικό στάδιο, καθώς εκτιμούν ότι θα συνοδευτεί από έλλειψη επάρκειας σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό. Παράγοντες της αγοράς ενέργειας δεν αποκλείουν το σενάριο της άτακτης εξόδου από το ευρώ ενώ περιγράφουν ως οδυνηρό το μεταβατικό στάδιο των τριών μηνών στην ενέργεια.

    Την ίδια ώρα, 21 οικονομολόγοι, αναλυτές και πανεπιστημιακοί της χώρας μας, εκτιμούν ότι σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, η χώρα θα έχει περιθώριο 46 ωρών για το νέο ... νόμισμα. ================================== !

    Η διαδικασία θα ξεκινήσει με το κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης βράδυ Παρασκευής, και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από το άνοιγμα της αγοράς του Ουέλιγκτον στη Νέα Ζηλανδία, τη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε πάμε να τούς σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ..

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥΚΟς ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΊΣΤΗΚΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ, να τελειώνουμε ..

    Που θα παει αυτη δουλεια !!!τι σκατα ελληνικο αιμα εχωμε ΡΕΕΕΕ

    Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012
    Διπλή αυτοκτονία σοκ μάνας και γιου.

    Τραγικό τέλος στη ζωή τους έδωσαν μαζί μάνα και γιος, πέφτοντας από την ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας όπου διέμεναν, στη συμβολή των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου.

    Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 08:00 το πρωί.

    Πρόκειται για μια 90χρονη γυναίκα και τον 60χρονο γιο της, άνεργο μουσικό, οι οποίοι έμεναν σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας.

    Για τους λόγους της διπλής αυτοκτονίας διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

    Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 60χρονος είχε αναρτήσει νωρίτερα κείμενο σε blog, όπου ανέφερε ότι:
    {ζω πια συνέχεια, μια ζωή δράμα} και εξηγούσε ότι φρόντιζε 20 χρόνια τη μητέρα του που είχε αλτσχάιμερ και άλλα προβλήματα υγείας, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε φτάσει σε αδιέξοδο.


    Το περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου πολύτεκνου άντρα στο Περιστέρι, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του σε ένα παγκάκι και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απειλή κατάσχεσης μισθών, συντάξεων, καταθέσεων και ακινήτων σε ανθρώπους που χρωστούν στο Δημόσιο, ακόμα και κάτω από 300 ευρώ !!!
    Οι άνθρωποι του Βενιζέλου- Σαχινίδη πέρασαν τρομοκρατική διάταξη, κι ενώ το Δημόσιο χρωστά τα "άντερά" του στους πολίτες από το 2010, απειλεί όλους τους Έλληνες με κατασχέσεις !
    Αυτό είναι το μεταλλαγμένο πασοκ που εδώ και 2 χρόνια "δολοφονεί" χιλιάδες Έλληνες. Σήμερα άλλοι δύο αυτοκτόνησαν στη πλατεία Βάθης ! Η μεγαλύτερη γενοκτονία των Ελλήνων μέσα στον 21ο αιώνα, και σε περίοδο ειρήνης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 24 Μαϊ 2012 1:28:00 μ.μ. εμείς είμαστε δεδομένοι, ψηφίζουμε φανατικά μποτώΝΟΙ, για να είμαστε ξηγημένοι, νομίζω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση