GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμος να συμφωνήσει ο Καμμένος σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων αν υπάρχει "εθνικός κίνδυνος"...

Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων   Πάνο Καμμένο θα συναντηθεί στη μία το μεσημέρι  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλας. Η συνά...

Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνο Καμμένο θα συναντηθεί στη μία το μεσημέρι  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλας.
Η συνάντηση θα γίνει μια ώρα πριν από τη σύσκεψη των αρχηγών, με στόχο να συζητηθεί η πρόταση περί κυβέρνησης προσωπικοτήτων που έπεσε στο τραπέζι των διαβουλεύσεων που είχε ο κ. Παπούλιας με τους προέδρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος, στην προηγούμενη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια, έθεσε επτά προϋποθέσεις προκείμενου το κόμμα του να συμμετάσχει σε μια οικουμενική κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι οι 7 όροι που έχει θέσει ισχύουν, παρά ταύτα δηλώνει ότι θα στηρίξει μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων αν συντρέχουν τρεις λόγοι: Αν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος και εάν υπάρχει εθνικός κίνδυνος. Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να είναι ορισμένου σκοπού και ορίζοντα, καθώς θέτει και τον όρο ο υπουργός Άμυνας και οι δύο αντιπρόεδροι θα είναι πολιτικά πρόσωπα.
Οι 7 όροι είναι:Αμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ σε όλη την επικράτεια και σε πλήρες εύρος.
Αμεση ανάληψη καταστατικού ελέγχου και μετοχικής πλειοψηφίας της Τράπεζας της Ελλάδος
Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του χρέους της χώρας, από το 1974 και μέχρι σήμερα
Καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων
Ομόφωνη διακομματική πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών
Ενημέρωση σχετικά με τα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων από το 2009 μέχρι και σήμερα, με παράλληλη αποδέσμευση όλων των εγγράφων

Είσπραξη του συνόλου των Γερμανικών Αποζημιώσεων.

14 σχόλια

  1. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...

    Μέγα πολιτικό θέμα δημιουργείται μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά την κοινοποίηση των προτάσεων που φέρεται να κατέθεσε ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια.



    Το γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι δόθηκαν από τον κ. Καμμένο οι προτάσεις του, προκειμένου να τις μελετήσει ο κ. Παπούλιας και μάλιστα αναφέρεται ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε αυτές οι προτάσεις να κοινοποιηθούν και στους αρχηγούς των άλλων πολιτικών δυνάμεων.


    Στην ουσία η Προεδρία της Δημοκρατίας διέψευσε τον κ. Καμμένο, ο οποίος λίγο νωρίτερα με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει πως "οι πλαστογράφοι ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε με τους υπαλλήλους της τρόικας. Ισχύουν μόνο οι 7 προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις μου. Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με Βενιζέλο, Σαμαρά. Ότι λέμε ισχύει για πάντα".


    Μάλιστα, ο κ. Καμμένος με τηλεφωνική του παρέμβαση στην κρατική τηλεόραση ξεκαθάρισε ότι το έγγραφο αυτό δεν ειναι δικό του και ουδέποτε κατέθεσε ένα τέτοιο έγγραφο στην προεδρία της δημοκρατίας, επισημαίνοντας όμως ότι δεν κατηγορεί τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας για αυτό. Σημείωσε δε χαρακτηριστικά πως το έγγραφο αυτό μπορεί να το έστειλε κάποιος στο γραφείο τύπου της Προεδρίας ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά δεν είναι δικό του σε καμία περίπτωση.


    Ακόμα όμως και μετά από αυτή τη διάψευση του κ. Καμμένου, το γραφείο Τύπου της Προεδρίας επιμένει και δηλώνει πως αυτό το έγγραφο δόθηκε από τον κ. Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια με την παράκληση να κοινοποιηθεί στους πολιτικούς αρχηγούς.


    Το κείμενο αυτό αναφέρει τις επτά πολιτικές θέσεις του Πάνου Καμμένου, όπως για παράδειγμα η άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ σύμφωνα με τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας, αλλά και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων.


    Ωστόσο, στο κείμενο υπάρχει και ένα σχέδιο Β, σύμφωνα με το οποίο αναφέρει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα, θα παράσχουν ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγο μηνών στην όποια κυβέρνηση ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


    Μάλιστα, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ζητούν να ορίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες την πολιτική ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τις δύο θέσεις αντιπροέδρου και μέλους στην ΕΛΕΥ, χωρίς αλλαγή του νόμου σύστασής της.

    ΠΗΓΗ newsit.gr....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σύντομα οι Ευρωπαίοι θα ικετεύουν την Αθήνα να λάβει τη βοήθεια" ΠΗΓΗ: "Σύντομα οι Ευρωπαίοι θα ικετεύουν την Αθήνα να λάβει τη βοήθεια..

    ark Grant: Ο φόβος έχει κυριεύσει την Ελλάδα - Αλλά και η Ευρωζώνη είναι ανάστατη - Σύντομα οι Ευρωπαίοι θα ικετεύουν την Αθήνα να λάβει τη βοήθεια, για να μην αποχωρήσει από το ευρώ και διαλυθούν όλα...

    Ένα περίεργο σενάριο για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρωζώνης διατυπώνει ο γνωστός αναλυτής της Wall Street και αρθρογράφος της οικονομικής στήλης "Out of the Box", Mark Grant.

    Κατά τον ίδιο, υπό το βάρος του ρευστού πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, την Αθήνα έχει κυριεύσει ο φόβος... για την επόμενη μέρα.
    Πρόκειται για τον φόβο του πολιτικού αδιεξόδου, της ακυβερνησίας...
    αλλά και τον απόλυτο εφιάλτη, την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
    Αλλά κατά τον Grant, δεν είναι μόνο η Ελλάδα που φοβάται... Ανάστατη την ίδια ώρα είναι και η υπόλοιπη Ευρώπη. Κόντρα σε όσους υποστηρίζουν πως τυχόν αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν θα σημάνει τον απόλυτο όλεθρο, ο Grant εκφράζει ανησυχίες για την απόλυτη καταστροφή.

    "Η Ευρώπη σύντομα θα αρχίσει να παρακαλά την Ελλάδα να συνεχίσει να δέχεται τα χρήματα της βοήθειας, με κάθε όρο, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ και να διαλυθούν τα πάντα... ", τονίζει χαρακτηριστικά ο Grant.
    Και εξηγεί: Εάν η Ελλάδα χρεοκοπήσει ή αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, η ΕΚΤ θα καταρρεύσει και θα χρειαστεί μετά βεβαιότητας ανακεφαλαιοποίηση. Το ΔΝΤ με τη σειρά του θα δεχθεί σημαντικό οικονομικό πλήγμα, ενώ αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα θα βρεθεί και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ - ΕΙΒ).

    Και τότε ο πραγματικός εφιάλτης ξεκινά... προειδοποιεί ο Grant.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

    ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

    ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ!!!!

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012..Ο Τσίπρας καταγγέλλει με ονόματα το ''κεφάλαιο'' που λυμαίνεται την Ελλάδα

    Απίστευτες καταγγελίες Τσίπρα! Κύριοι Εισαγγελείς, ακούει κανείς;

    Αναδημοσιεύουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που περιλαμβάνει συγκεκριμένες αποκαλύψεις του Α. Τσίπρα:
    «Το Κεφάλαιο μπορεί να είναι από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση, μέχρι τον μικρομεσαίο που έχει ένα μαγαζί. Και αυτόν «κεφάλαιο» τον θεωρούν! Δεν μπορεί να λες «το κεφάλαιο» χωρίς να λες ονόματα και διευθύνσεις. Και να αναλαμβάνεις βέβαια και το πολιτικό κόστος» σημειώνει.

    «Δεν μπορείς να καταγγέλλεις αόριστα το «Κεφάλαιο», όπως κάνει η Παπαρήγα που λέει αόριστα «φταίει το Κεφάλαιο»» λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

    Στην ερώτηση πόσο συμπτωματικό είναι κάποιοι όμιλοι, όπως π.χ. αυτός του κυρίου Μυτιληναίου, που είδαμε πρόσφατα να καταγγέλλεται σε δημοσιεύματα για την ευκολία με την οποία παίρνει δουλειές, να είναι συγχρόνως χορηγός στα συνέδρια που κάνει ο αδελφός του πρωθυπουργού για την «πράσινη ανάπτυξη», ο κ. Τσίπρας απαντά:

    «Ο κύριος Μυτιληναίος, διαθέτει μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Ξέρετε πως το παράγει; Με ...; πετρέλαιο! Και ως γνωστόν, το πετρέλαιο είναι μαύρο. Δεν είναι «πράσινο». Κατά τ' άλλα, μία από τις πρώτες ενέργειες του κυρίου Παπακωνσταντίνου, του «για αποτυχημένος μια χαρά σε βλέπω στην θέση σου», ξέρετε ποια ήταν; Ήταν να κατατάξει την μονάδα αυτή στις «πράσινες» πηγές ενέργειας και ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει...; Μυτιληνόσημο! Να πληρώνει δηλαδή την μονάδα αυτή ως ανανεώσιμη πηγή παραγωγής ρεύματος.

    Επίσης γνωρίζω ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου, με το που ανέλαβε το «πράσινο» υπουργείο, υπέγραψε μία περιβαλλοντική μελέτη, την οποία η προκάτοχος του ηρνείτο επίμονα να εγκρίνει. Βεβαίως αυτή η επιμονή δεν της βγήκε σε κακό αφού σήμερα βρίσκεται ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, διαμένοντας σε μία πολυτελή κατοικία και με μισθό που υπερβαίνει τα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Προχώρησε λοιπόν μία μελέτη για τον χρυσό στην Χαλκιδική.
    Την στιγμή που το τεχνικό επιμελητήριο, το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το δασαρχείο Χαλκιδικής, θεωρούσαν ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να εγκριθεί.
    Πίσω από αυτή την υπόθεση λοιπόν, πέραν από το θέμα του περιβάλλοντος, που... εάν δεν χρησιμοποιηθούν οι σωστές μέθοδοι μπορεί να προκληθεί απίστευτη καταστροφή στο περιβάλλον, να μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας και εντέλει η Χαλκιδική από θέρετρο να γίνει φέρετρο- διότι εμείς δεν λέμε γενικά «αφήστε τα μεταλλεύματα εκεί που είναι», λέμε να τα βγάλετε με τις ορθές μεθόδους εξόρυξης και όχι να επιτρέψετε την καταστροφή του περιβάλλοντος για να κερδοσκοπήσει ο κάθε ανεύθυνος- Πέρα από όλα αυτά λοιπόν, εδώ υπάρχει ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο. Πίσω από το οποίο κρύβονται πάλι συγκεκριμένα συμφέροντα».

    «Το 2003, το Ελληνικό δημόσιο πήρε πίσω από την εταιρεία TVX Gold την επίμαχη έκταση που είχε παραχωρήσει προς εκμετάλλευση αντί του ποσού των 11 εκ. ευρώ. Αμέσως μετά, παραχώρησε αυτή την έκταση αντί του ιδίου ποσού, που είχε δώσει στην TVX, στην Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, στην οποία μεγαλομέτοχοι είναι ο κύριος Μπόμπολας, ο κύριος Κούτρας κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012..Ο Τσίπρας καταγγέλλει με ονόματα το ''κεφάλαιο'' που λυμαίνεται την Ελλάδα..

    Εγώ βλέπετε, δεν μπορώ να αποφύγω να λέω ονόματα. Όπως κάνει η Παπαρήγα που λέει αόριστα «φταίει το Κεφάλαιο»! Το Κεφάλαιο μπορεί να είναι από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση, μέχρι τον μικρομεσαίο που έχει ένα μαγαζί. Και αυτόν «κεφάλαιο» τον θεωρούν! Δεν μπορεί να λες «το κεφάλαιο» χωρίς να λες ονόματα και διευθύνσεις.
    Βέβαια εγώ έχω πολιτικό κόστος γι' αυτό. Όπως βλέπετε, δεν λένε «τι καλός που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»!Από το 2003 λοιπόν, έχουν μία έκταση 300,000 στρεμμάτων με μόλις 11 εκ. ευρώ!
    Η οποία έκταση, σύμφωνα με τις μελέτες του ΙΓΜΕ (τυχαίο που το κατήργησαν;) έχει ορυκτό πλούτο αξίας 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ! Πέρασαν τα χρόνια, όταν έγινε αυτή η αγοραπωλησία ο χρυσός είχε περίπου 280 Ευρώ η Ουγγιά και σήμερα έχει φτάσει στα 1700!!

    Τώρα λοιπόν που η επένδυση είναι κυριολεκτικά «χρυσορυχείο», αποφασίζουν να προχωρήσουν στην επένδυση. Και επειδή αυτοί δεν έχουν μάθει να βάζουν το χέρι στην τσέπη, έτσι λειτουργούν οι νταβατζήδες, φέρνουν λεφτά από το Κατάρ!
    Και έρχεται ο Παπανδρέου να κάνει τον μεσάζοντα! Για μία επένδυση με μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που δεν θα φέρει ούτε ένα Ευρώ στην χώρα μας, παρά μόνο μετά από πολλά χρόνια μέσω της φορολογίας των κερδών. Και όλοι ξέρουμε πως φορολογούνται τα κέρδη στην Ελλάδα.

    Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό! Το 2003, οι κάτοικοι προσέφυγαν στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη θεωρώντας ότι η αγοραπωλησία είναι επιζήμια για το Ελληνικό δημόσιο...; και δικαιώθηκαν!
    Γιατί πράγματι, δεν μπορεί μία τόσο μεγάλη περιουσία να αποτιμάται μόνο ...; 11 εκ. Ευρώ!
    Και πράγματι, η Ευρωπαϊκή επιτροπή δικαίωσε τους κατοίκους και επιδίκασε το ποσό των 15.5 εκ. Ευρώ (+ τόκους) εις βάρος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», υπέρ του δημοσίου!

    Και τι νομίζετε ότι κάνει τότε το Ελληνικό κράτος που κόβει τα φάρμακα και τις συντάξεις των 300 Ευρώ; Κάνει προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, για να μην εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός! Για να ακυρώσει το πρόστιμο!!! Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς αλλά για υπαλλήλους συμφερόντων!

    Και το κερασάκι; Βάσει των 75εκ. ευρώ που έδωσε το Κατάρ για το ποσοστό της European Goldfields, σημαίνει ότι η τρέχουσα αξία της εταιρείας είναι 2 δισ. ευρώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έδωσαν μόλις 11 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν κάτι που σήμερα αποτιμάται 2 δισ. ευρώ και εκμεταλλεύεται έναν πλούτο της τάξεως των 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

    Όταν λοιπόν κατήγγειλα την υπόθεση στην βουλή, άρχισαν τα ειρωνικά σχόλια στις εφημερίδες τύπου «πολύ ανήσυχος τον τελευταίο καιρό ο Τσίπρας, πετάγονται οι φλέβες στο λαιμό του κλπ». Εάν αυτά δεν είναι σκάνδαλα, τότε ποια είναι; Είναι ο ορισμός του σκανδάλου και πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να λογοδοτήσουν.

    Και επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν είμαι αντίθετος στις επενδύσεις. Και βέβαια πρέπει να γίνουν επενδύσεις, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Αλλά να γίνουν επενδύσεις προς όφελος της χώρας και όχι των συγκεκριμένων συμφερόντων που την λυμαίνονται! Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε. Ή αυτοί, ή εμείς. Ή θα φύγουν αυτοί από την χώρα ή τα παιδιά μας θα πάνε μετανάστες. Και θέλει σύγκρουση μετωπική.

    Και ο Κώστας ο Καραμανλής είχε αποφασίσει να έρθει σε ρήξη, προσπάθησε με το βασικό μέτοχο αλλά στο τέλος τους ανέχτηκε. Εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Ή αυτοί, ή η χώρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΝΤΙΣΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ... ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ .. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ
    ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ .... ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ'Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΝΤΙΣΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ... ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ .. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ
    ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ .... ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλακιες παπαγαλακια , παμε σε εκλογες 17 ιουνιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΞΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ... ΜΕΤΑ ΝΤΟΡΑ ΜΑΝΟΣ ΝΔ
    ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ .. ΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΝΤΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ??? ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ... ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φτωχα μου αριστερουδια,θα χασετε τη δουλιτσα και το σπιτακι σας.
    Θα πρεπει να σας κολακευει οτι γινεται τοση φασαρια για σας τα τοσο ταπεινα και ασημαντα..
    αλλα δεν γινεται για σας χαζα μου,
    για τις δουλειες και τις περιουσιες σας γινεται..
    και τις κορες σας..

    απο 7 μαιου αρχισε το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τέλος _______________________
    Μιλάμε για 100% ΑΕροψεκασμένο
    σε βαριά και ανίατη μορφή.


    Και πρίν αρχίσουν τις Έρευνες
    η Ελληνική Αστυνομία, το FBI,
    η CIA, η INTELIVETZ SERVICE
    η πρώην KGB, οι Ισραηλινοί,
    οι Ιρακινοί και οι ..Σαουδάραβες

    Με τις φωτό, κασσέτες, τα video,
    τα δακτυλικά αποτυμώματα,
    τα DNA και τα ψυχολογικά και άλλα προφίλ του δράστη


    Ας εξετάσουμε
    αν έβαλαν το χέρι τους στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

    Τα Νεφελίμ
    τα Χερουβείμ
    ή Επιστασία του Άγιου Όρους
    τα Πατριαρχεία Κωνσταντινούπολης και πασών των Ρωσιών.
    οι Power Ranger,
    Star Wars, RoadRunner,
    η χάϊντι, ο φρουφρού, η ΜΑΦΑΛΝΤΑ,
    ο αστυνόμος Σαίνης,
    o skoooby duuuuuuuuu!!
    και ο Spinderman....

    Μήπως ήταν τελικά, o Τσάκ Νόρις ...που έκανε την δουλειά !



    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
    - Ο άνθρωπος πρέπει να είναι παθολογικός ψεύτης!

    Μέχρι και η κάμερα που - και καλά - καταγράφει τις συνομιλίες με τον Παπούλια είναι ..ψέματα!!

    - Η γελοιότητά του έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΔ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ

    ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

    ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση