GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;...

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη  ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση. Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη  για το αν στις...



Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη  ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.
Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη  για το αν στις επόμενες εκλογές θα έχει πιο ενεργό ρόλο ο Μίκης είπε πως θα είναι στην πρώτη γραμμή ενώ σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος όχι μόνο δεν το διέψευσε αλλά ουσιαστικά είπε ναι με πλάγιο τρόπο.
Αν βάλουμε και την συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες στο σπίτι του με τον Μανώλη Γλέζο και τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την δήλωση που έκανε αργότερα περί στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι καθόλου απίθανο να τον δούμε ως βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
pasaporti.blogspot.com

64 σχόλια

  1. Εδώ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο λόγο και τρόπο την θέση του σχετικά με τους λαθρομετανάστες, καθώς προεκλογικά ο Πρόεδρος του σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι πρέπει να τους δούμε σαν κοινωνικές οντότητες και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας, αυτό το είπε σχεδόν ψιθυριστά για να μην το καταλάβουν όσοι τον παρακολουθούσαν προφανώς γιατί δεν ήθελε να χάσει ψήφους!
    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ παίζετε το παιχνίδι της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;
    Έχετε βάλει σε εφαρμογή το ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ που λέει ότι στέλνοντας δυο τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα μέσα σε δυο δεκαετίες θα την καταλάβει χωρίς να πέσει μια τουφεκιά ;
    Υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνειδητά ή ασυνείδητα δουλεύουν για την Τουρκία σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ ;
    Στον Σύριζα δεν ξέρουν ότι η Τουρκία μας στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς και όταν της λένε να τους πάρει πίσω δέχεται μόνο δυο τρεις χιλιάδες ; Με κάνουν να πιστεύω ότι ξέρουν αλλά…!
    Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ το σημαντικότερο που διαφάνηκε και βεβαιώθηκε στην διερευνητική επαφή σας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σχηματισμό κυβέρνησης ήταν ότι ο Καμμένος έθεσε το θέμα της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών και εσείς μουλαρώσατε αρνούμενοι να δεχτείτε κάτι τέτοιο!
    Ποιο είναι το κόλλημα σας με τους λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ;
    Στην ίδια συνέντευξη ο Μπούλης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν αφήνει τα παιδιά του μόνα τους στο δρόμο εκεί στην Κυψέλη που είπε ότι μένει και απάντησε ΟΧΙ γιατί φοβάται και μάλλον όχι από τους Έλληνες που προφανώς λόγω της ιδιότητας του τον γνωρίζουν, αλλά από τους ξένους, τους λαθρομετανάστες μην και τα αρπάξουν για οτιδήποτε….
    Αυτός λοιπόν που φοβάται για τα παιδιά του γιατί γράφει στα ΑΡΧΙΔΙΑ του τα παιδιά των άλλων; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ!
    Σε ποιους έχει δώσει γη και ύδωρ και είναι δεσμευμένος χειροπόδαρα να φορτώσει στην Ελλάδα σε εμάς τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να καταστήσει την Ελλάδα Μουσουλμανική χώρα εξαρτώμενη ( ΜΟΝΟ ;) από την Τουρκία;
    Και αν είναι να μας πει ότι τους έχει ψυχοπονέσει και από την άλλη δεν αφήνει τα παιδιά του στο δρόμο γιατί φοβάται για την τύχη τους, εξ αιτίας αυτών των λαθρομεταναστών μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον Μπούλη μας, δεν μας τα λέει όλα και προφανώς δεν μας λέει για αυτά που έχει αναλάβει εργολαβικά ως υποχρεώσεις του.
    Και το ξαναλέω ο μόνος ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
    Μπούλη μην καταστρέψεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Μην τον αφήσετε να καταστρέψει τον Ελληνισμό!
    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη έτσι για να δούνε πόσα απίδια βάνει ο σάκος, και να μην κάνουν τις πάπιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξοφλημένοι είναι ούτως ή άλλως ο χοντρός και ο λιγνός· γιατί δεν ανακαλούν τις επιστολές τους από τη Μέρκελ; Είπα ξείπα και γαμώ το λόγο μου! Η πρώτη φορά θα είναι; Τώρα τουλάχιστον θα σώσουν και την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενί και να ταίζζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταίζζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε οπαδός του Σύριζα να αναλάβει να ταΐζει και να φιλοξενεί και ένα λαθρομετανάστη


    Και κάθε μαλάκας ελληναράς του είδους σου να φιλοξενεί και να ταίζζει ένα ¨Ελληνα άστεγο και έναν άνεργο!
    Α πηδήσου ρε μπάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕ ΣΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ .ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΟΝΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΗΤΕ .ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ ,ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΜΥΔΡΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΤΑΡΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΑΠΛΗΣΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΠΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙ.ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ
    ΜΟΛΥΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AN ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΨΗΦΟ.ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΟΥΤΡΑΚΛΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΣΙΕΣ. ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΝΤΕ ΖΩΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσων χρονων ναναι ο "μικης"?

    Ο παππους μου (θεος σχωρεστον) τον θυμοτανε απο τα παιδικα του χρονια στο κουκουεξω..

    Καπου τον θυμηθηκα και εγω υπουργο του μητσοτακουλα.

    Θυμαμαι επισης οτι ειχε βεντετα με τον σιχαμενο σκατοψυχο ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου απο την εποχη του 70-71
    στην Γερμανια.
    Το ΠΑΜ αυτος το Πακ ο ελληνοπολωνος..
    Και τον θυμαμαι στη Κολωνια να βριζει σκαιοτατα καποιον που πηγε κατι να ρωτησει


    Θυμαμαι μετα να ειναι κουκουμεσα...

    Πωπω! αυτος ειναι ο "πληρης πολιτκος"!
    Πως λεμε με ολα τα .."λιπαρα"??

    Περασε σχεδον απο ολα τα κομματα αποκομματα ,συνιστωσες αλλα μαλλον θα πεθανει δυστυχισμενος :
    Γιατι δεν καταφερε να κανει δικο του κομμα..

    Το προσπαθησε εσχατως αλλα τον ..διεγραψαν!
    Απο το ιδιο του το κομμα!!

    Αντε ρε σιαψαλο. Πιες το τσαγακι σου κατσε μπροστα στο τζακι μην αρπαξεις και καμμια πνευμονια με αυτον τον αστατο καιρο και μην μας ζαλιζεις αλλο..

    Δρομοοοοο


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τοπο στα νιατα τωρα θα λυθουν ολα τα θεματα με τον μικη που περαξε απο το κκε ωσ την νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολα τ' άλλα τάχαμε, αυτός μας έλειπε για να είμαστε πλήρεις!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και φυσικα τοπαμε και το ξαναλεμε:
    Εκλογες ξανα!.

    Να διακινδυνεψω και μια προβλεψη.

    Ν.Δ 16%
    συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων 15%
    αλητοσυμμορια πασοκ 6%
    κουκουεξω 8%
    Δημαρι 4%
    Χρυση Αυγη 30%

    Μικρες αποκλισεις θα υπαρξουν αγαπητοι μου φιλοι.

    Την επαυριον εξαφανιζόν:
    σαμαρας
    χοντρο τουρκογλου/μπενεζελ
    κουβελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΦΑΡΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΧΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΟΤΟΣ
    ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύγδουπες δηλώσεις για ευρώ και έξοδο από ευρώ από τον κάθε άσχετο. Βαρύγδουπες δηλώσεις για τοκογλύφους δανειστές της Τρόικας και σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλευονται τα νησιά μας. Λαικισμός και μπουρδολογία στο έπακρο…
    Στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ για τις στρατιές των αργόμισθων του δημοσίου, για τις στρατιές των φοροφυγάδων, για τις στρατιές των κλεφτών δημοσίου χρήματος (από μεγαλοεργολάβους έως μαιμού αναπήρους), δεν ακούω το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις….

    Η “νέα μικρασιατική καταστροφή” είναι προ των πυλών κύριοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΗΣΥΧΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΟΥΣΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΛΕΖΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ????

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    Δ Ρ Α Χ Μ Η !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δείτε την εκπομπή με το Στελιο Ράμφο πριν μιση ώρα στο MEGA και
    μετά να ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΘΥΣΙΑ" ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ.
    8%ΠΑΣΟΚ-12%ΝΔ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ "ΜΑΣΑΕΙ" ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ.
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΑΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΚΙΖΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΕΤΣΙ; ΑΧΡΗΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΡΟΝΙ ΤΖΩΝ-ΤΖΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙ

    ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ
    ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

    ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ,
    ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

    ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ


    ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΥΡΩ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ;
    ΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΚΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΒΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΠΙΛΑΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΓΡΙΟΙ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΡΟΪΔΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτοκιο 19,20 % (+2,45% καθυστερηση!)
    Ενας ΙΔΙΩΤΗΣ μπορει να δανεισει αλλον ιδιωτη με 19,20%;
    ΑΣΦΑΛΩΣ και ΟΧΙ! Τοτε οι καρτες (το κρατος...) ΓΙΑΤΙ να το κανουν;
    Με την ευκαιρια του πακετου των 5,2 δις που επρεπε να μας δωσουν και τελικα δινουν 4 δις: Αυτα τα δις ΔΕΝ θα ερθουν στην χωρα, αλλα θα πανε, λογιστικα, για πληρωμη του χρεους! Αρα να ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ, εως οτου γινει ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ του χρεους για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του υψος και τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ επιτοκια που εχουν υπολογιστει! Μηπως, λεω μηπως, το χρεος αυτο το εχουμε εξοφλησει;! Τελικα εκεινοι που ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ αυτα τα χρεη, ΔΕΝ εβλεπαν τα επιτοκια; Αν προκειτο για δικα τους δανεια, θα υπεγραφαν; Ή μηπως το εκαναν απο ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ; Οποτε πρεπει να αποδοθουν οι σχετικες ευθυνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΚΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε 12 Μαϊ 2012 9:58:00 π.μ.την είδα.Καταπληκτικός ο Σ.Ράμφος με την Ορέστεια και τις Ερινύες-Ευμενίδες του.
    Εξάλλου θλίβομαι με την περιπλάνηση του Μίκη Θεοδωράκη ανά τα πέρατα της πολιτικής, από το ΚΚΕ, το Μητσοτάκη,το ΣΥΡΙΖΑ και έχει ο Θεός.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΑΛΕΞ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΙΝΑΣ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΑΣ!

    Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χάνετε! Εδώ θα δείτε τον Καρατζαφύρ να πουπουλομαδιέται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ PRESS GR. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!ΤΥΧΑΙΟ;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΕΤΣΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!


    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΟΦΑ-ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΟ

    ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ

    O ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε παιδιά ξέρετε τι συμβαίνει με το PRESS.GR; Κυκλοφορούν διάφορες περίεργες φήμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αφιερωμένο στον Αλέξη επειδή λέει στους άλλους να μην παίζουν με τις λέξεις...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι πάνε να μας βγάλουν τρελούς
    και μας λένε ότι δεν έλεγαν ότι θα καταγγείλουν το μνημόνιο, για να δικαιολογήσουν την κολοτούμπα Τσίπρα που σε επιστολή στους Ευρωπαίους μιλάει μόνο για επαναδιαπραγμάτευση.

    Δείτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης "καταγγελία του μνημονίου" που βγαίνουν στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

    1.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4
    ... τους. Να συστρατευτούν με την Αριστερά. Να συσπειρωθούν στην ιδρυτική πράξη ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, με πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ – στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης, στην ακύρωση του Μνημονίου ... Σάββατο, 05 Μάιος 2012

    2.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1/5
    ... πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ: στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης, στην ακύρωση του Μνημονίου και στην ισχυρή διαπραγμάτευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ψήφος της υπευθυνότητας είναι η ψήφος της ... Πέμπτη, 03 Μάιος 2012

    3.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ (ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ) KYΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
    ... του μνημονίου. Το μνημόνιο δεν διαπραγματεύεται, η κόλαση δεν διαπραγματεύεται. Μιλάμε για ακύρωση του μνημονίου, καταγγελία της δανειακής σύμβασης και πολιτική διαπραγμάτευση σε ευρωπαϊκό και διεθνές ... Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2012

    4.Το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο
    ... και μισθολογικά δικαιώματα για άνδρες και γυναίκες. Επαναφορά των ορίων που ίσχυαν για ομαδικές απολύσεις και των διατάξεων για τις αποζημιώσεις των απολυμένων. Εξομοίωση της αποζημίωσης για καταγγελία ... Κυριακή, 29 Απρίλιος 2012

    5.Αποσπάσματα απο την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, Αλέξη Τσίπρα, στο Βόλο την Πέμπτη 26/4
    ... εθνική κυριαρχία. -Αυτοί διαιρούν. Εμείς ενώνουμε. Ζητάμε από τον λαό να συσπειρωθεί στην ιδρυτική πράξη ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, με πυρήνα το ΣΥΡΙΖΑ – την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, ... Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012

    6.Ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, Παρασκευή 21/04, 20:30
    ... για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας: Το πρώτο σημείο είναι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου. Για αυτό ζητάμε την ψήφο του λαού. Αυτή θα είναι η ιδρυτική ... Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2012

    7. Συνέντευξη του Πρόεδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, στην τηλεόραση του Αντεννα (στον Γ. Παπαδάκη)
    ... αυτό ήταν, τι να πω; Ήταν επιεικής ο χαρακτηρισμός. - Κατάλαβα καλά… Επιεικέστατος ο χαρακτηρισμός. - Η καταγγελία του Δουβλίνο ... Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2012

    8.Ομιλία του Πρόεδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα Χανιά την Παρασκευή 20/4
    ... πρόγραμμά μας για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας: Το πρώτο σημείο είναι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου. Για αυτό ζητάμε την ψήφο του λαού. Αυτή θα είναι ... Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2012

    9.Ομιλία του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα,στην Καλαμάτα
    ... μα πως θα τα καταφέρετε όλα αυτά; Απαντάμε: Για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας: Το πρώτο σημείο είναι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης ... Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10.Ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας
    ... μία από τις τρεις έδρες του νομού. Για την επιβίωση του λαού μας μέσα από την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, για να ξεφύγουμε από τα μνημόνια της χρεοκοπίας. Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσει ο λαός, ... Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012

    11. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Α. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
    ... και δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι η Αριστερά είναι η δύναμη που πλέον δεν καταγράφεται ως δύναμη καταγγελίας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Γαλλία, αλλά ως δύναμη πρωταγωνίστρια στις πολιτικές ... Τρίτη, 17 Απρίλιος 2012

    12.Συνέντευξη Τύπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ για την καταπολέμηση της ακρίβειας και ΤΗΝ στήριξη του λαϊκού εισοδήματος
    ... για να υλοποιήσουμε ένα τέτοιο πρόγραμμα, η καταγγελία της δανειακής σύμβασης, η ακύρωση του μνημονίου και αυτό που πολλές φορές ονομάζουμε με δυο λόγια η αναδιανομή του πλούτου προκειμένου να μπορέσουμε ...
    Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2012

    13. Συνέντευξη Τύπου Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου -- ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
    ... των μνημονιακών νόμων -Η πρότασή μας δεν μπορεί να ειδωθεί, πέρα και έξω από τη βασική μας στρατηγική, που είναι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου. Και δεν μπορεί να ειδωθεί και ... Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2012

    14. Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τις υπερχρεωμένες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τους υπερχρεωμένους αγρότες
    ... δέσμη προτάσεων εντάσσονται μέσα σε μια συνολική λογική και πολιτική ανατροπής καταγγελίας της δανειακής σύμβασης, ανατροπής του μνημονίου, ανατροπής των συσχετισμών στην Ελλάδα, που θα δώσουν βεβαίως ... Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2012

    15 «Υπό καθεστώς απαράδεκτου κι ανήθικου εκβιασμού ξεκινάει για τους ξενοδοχοϋπάλληλους η νέα σεζόν. Αναγκαία η προστασία τους.»
    Κατηγορία: Ερωτήσεις βουλευτών
    ... που σημαίνει μειώσεις της τάξης του 30-50%. Ταυτόχρονα απειλούν με καταγγελία της κλαδικής συλλογικής σύμβασης, η οποία βρίσκεται σε ισχύ και λήγει το Δεκέμβριο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ... Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2012

    16.Συνέντευξη του Π. Σκουρλέτη εκ μέρους του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή» (Λυριτζής – Οικονόμου)
    ... εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης πρέπει να ξεκινάει από την απεμπλοκή και από την καταγγελία αυτής της σύμβασης. Δεν μπορεί, λοιπόν, να υπάρχει αυτό το δεσμευτικό πλαίσιο. Σήμερα έχει διαμορφωθεί μια ... Τρίτη, 03 Απρίλιος 2012

    17. Ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλύβια
    ... Σήμερα, πρώτα εκ μέρους της Αριστεράς, συγκεκριμένα του Όσκαρ Λαφοντέν, προτάθηκε η επιβολή παρόμοιας εισφοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. -5 άξονες της προγραμματικής μας πρότασης : καταγγελία της ... Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 18 Πρόταση Νόμου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ»
    ... εργασίας ή την καταγγελία της από τον εργοδότη καταργούνται. Άρθρο 3. Ειδικές κατηγορίες ανέργων και μέτρα στήριξής τους. α) Οι νεοεισερχόμενοι στην Αγορά Εργασίας, ανεξαρτήτως ... Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2012

    19 Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ.Κριτσωτάκη για την επαναλειτουργία του παιδο- καρδιο-χειρουργικού κέντρου του Αγια Σοφια
    ... Ξέρουμε για ορισμένα. Ήδη σας είπα σε άλλο νομοσχέδιο από αυτό το Βήμα ότι ήρθαν δυο παιδιά από την Πάτρα και δεν εξυπηρετήθηκαν. Δεν τα δέχθηκαν. Θα σας καταθέσω επίσης την καταγγελία διακοσίων τριάντα ... Τρίτη, 20 Μάρτιος 2012

    20. Ομιλία του Πρόεδρου της Κ.Ο. Αλέξη Τσίπρα, στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στο πλαίσιο της ημέρας δράσης του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία
    ... ο λαός μας αναγκαστικά, σε ένα ξέφωτο, σε μια διέξοδο. Κι ο δρόμος αυτός είναι ένας. Ο δρόμος αυτός είναι η καταγγελία του μνημονίου. Υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να καταγγείλει θεσμικά, νομικά και πολιτικά ... Τρίτη, 13 Μάρτιος 2012



    /////////////
    εκανε και η μυγα κόλο και έχεσε τον κόσμο όλο,
    παλιά ελληνική παροιμία ////////////
    _______________
    και ΤΕΛΙΚΑ....
    Τσίπρας στο NBC: Με μεταφραστή και πάνω στο μονόζυγο έδωσε
    -Ζήτησε επαναδιαπραγμέτευση μνημονίου, ευρομόλογα κ.λπ

    (βίντεο) NBC breaking news for Tsipras
    Δημοσιεύτηκε στις 11 Μάι 2012 από Radio9gr
    Tsipras says Greek euro exit bad for Europe

    Asto Tzipra ....Asto agori mou ta skatoses...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγ​ιο!!
    Ο ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!
    Η διαφθορά της εταιρείας έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Εδώ Ελλάδα σιωπή...
    Μάλιστα οιΑnonymous ξεμπρόστιασαν παγκοσμίως την αρρώστεια που λυμαίνεται το λαό, αφού το Εθνικό
    Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα«χακτιβιστών» του διαδικτύου.
    Επίσης νεο σκανδαλο αποκαλυψε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ
    ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
    Να δωθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των .........
    απατέωνων υπαλλήλων του Κτηματολογίου που
    ντροπίαζουν τους τίμιους υπαλλήλους και εργαζόμενους αυτής της εταιρίας.
    Καμία παραχώρηση στους κλέφτες και δωσίλογους.Τα ονόματα στη δημοσιότητα τώρα.
    Επίσης οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον.
    Στο Κτηματολογιο λοιπόν ξεκίνησαν οιαπολύσεις στο δημόσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου
    απολυθηκαν "σιωπηλα"ανοίγοντας το δρόμο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων
    που ερχονται τωρα.

    Να θυμήσουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:

    1.Αρβανίτης πρόεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητής τοπογραφίας στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.
    Δηλαδή διπλοθεσίτης και κουμπάρος υφηπουργού.
    2.Καρτελια η γενική διευθύντρια. Είναι απόφοιτος λυκείου και παίρνει 6000 ευρωμισθο. Έλεος πια.
    Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη (ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...) να απολυσει δημοσιους υπαλληλους,
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙEIΝΗΣ (LOL).
    3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών και εισηγήθηκε απολύσεις!
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ.
    Παλιά έτρωγε και επι ΝΔ.

    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!Τέλος θα αναφερθούμε σε κάποιους συναδέρφους που τα έχουν κάνει πλακάκια
    με τη διοίκηση με ανταλλάγματα προαγωγές και προσλήψεις συγγενών. Ακούστε το καλό . Η χώρα δε χωρά άλλους
    δωσίλογους.Τέρμα τα ψέμματα.
    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!
    Η εταιρεία αυτή έχει γίνει περίγελως παγκοσμίως.Εδώ βρίσκεται σκάνδαλο μεγαλύτερο απο του Βατοπεδίου.
    Γιατί τέτοια συγκάλυψη?
    Μήπως στα μεγάλα κόλπα εντός της εταιρείας εκτός από υπαλλήλους βρίσκονται και δημοσιόγραφοι και πολιτικοί?

    Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις.
    Να φύγει η δωσίλογη διοίκηση του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΖΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Εμπρός για άτυπο διακλαδικό συνδικαλισμό μακριά από κομματικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγ​ιο!!
    Ο ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!
    Η διαφθορά της εταιρείας έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Εδώ Ελλάδα σιωπή...
    Μάλιστα οιΑnonymous ξεμπρόστιασαν παγκοσμίως την αρρώστεια που λυμαίνεται το λαό, αφού το Εθνικό
    Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα«χακτιβιστών» του διαδικτύου.
    Επίσης νεο σκανδαλο αποκαλυψε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ
    ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
    Να δωθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των .........
    απατέωνων υπαλλήλων του Κτηματολογίου που
    ντροπίαζουν τους τίμιους υπαλλήλους και εργαζόμενους αυτής της εταιρίας.
    Καμία παραχώρηση στους κλέφτες και δωσίλογους.Τα ονόματα στη δημοσιότητα τώρα.
    Επίσης οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον.
    Στο Κτηματολογιο λοιπόν ξεκίνησαν οιαπολύσεις στο δημόσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου
    απολυθηκαν "σιωπηλα"ανοίγοντας το δρόμο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων
    που ερχονται τωρα.

    Να θυμήσουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:

    1.Αρβανίτης πρόεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητής τοπογραφίας στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.
    Δηλαδή διπλοθεσίτης και κουμπάρος υφηπουργού.
    2.Καρτελια η γενική διευθύντρια. Είναι απόφοιτος λυκείου και παίρνει 6000 ευρωμισθο. Έλεος πια.
    Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη (ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...) να απολυσει δημοσιους υπαλληλους,
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙEIΝΗΣ (LOL).
    3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών και εισηγήθηκε απολύσεις!
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ.
    Παλιά έτρωγε και επι ΝΔ.

    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!Τέλος θα αναφερθούμε σε κάποιους συναδέρφους που τα έχουν κάνει πλακάκια
    με τη διοίκηση με ανταλλάγματα προαγωγές και προσλήψεις συγγενών. Ακούστε το καλό . Η χώρα δε χωρά άλλους
    δωσίλογους.Τέρμα τα ψέμματα.
    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!
    Η εταιρεία αυτή έχει γίνει περίγελως παγκοσμίως.Εδώ βρίσκεται σκάνδαλο μεγαλύτερο απο του Βατοπεδίου.
    Γιατί τέτοια συγκάλυψη?
    Μήπως στα μεγάλα κόλπα εντός της εταιρείας εκτός από υπαλλήλους βρίσκονται και δημοσιόγραφοι και πολιτικοί?

    Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις.
    Να φύγει η δωσίλογη διοίκηση του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΖΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Εμπρός για άτυπο διακλαδικό συνδικαλισμό μακριά από κομματικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. O ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΟΦΑ-ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΟ

    ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ

    O ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΟΦΑ-ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΟ

    ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ

    O ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αφού γράφεις ανώνυμα συνεχίζεις να εκτίθεσαι καργιόλα τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σκατα στο Παγκαλο12 Μαΐ 2012, 12:50:00 μ.μ.

    Toυ ζήτησαν 26 δικαιολογητικά για να λειτουργήσει μια καντίνα!

    Απίστευτη γραφειοκρατία, που αποθαρρύνει οποιονδήποτε θέλει να κάνει μια δραστηριότητα, για να βγάλει το ψωμί του. Ο Βασίλης Κυριάκης αποφάσισε να λειτουργήσει μια καντίνα στο Ελευθέρι Μαργαριτίου, στο δρόμο προς Πρέβεζα, κοντά στο έλος Καλοδικίου. Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη της μοναδικής στην Ελλάδα λίμνης με νούφαρα. Εξασφάλισε την απαιτούμενη άδεια από το δήμο Ηγουμενίτσας, ωστόσο χρειάστηκε 26 συνολικά δικαιολογητικά. Αλλά αγαπάει τον τόπο του, θέλει μεροκάματο και τα συγκέντρωσε ένα προς ένα. Και σύντομα η καντίνα θα ανοίξει... Ο ίδιος οραματίζεται την ήπια αξιοποίηση της λίμνης με τα νούφαρα, ώστε εκτός από αυτόν, να βρουν εργασία και άλλοι συγχωριανοί του και να μην πάρουν τον πικρό δρόμο της ξενητιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αφιερωμένο στον Αλέξη επειδή λέει στους άλλους να μην παίζουν με τις λέξεις...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι πάνε να μας βγάλουν τρελούς
    και μας λένε ότι δεν έλεγαν ότι θα καταγγείλουν το μνημόνιο, για να δικαιολογήσουν την κολοτούμπα Τσίπρα που σε επιστολή στους Ευρωπαίους μιλάει μόνο για επαναδιαπραγμάτευση.

    Δείτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης "καταγγελία του μνημονίου" που βγαίνουν στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

    1.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4
    ... τους. Να συστρατευτούν με την Αριστερά. Να συσπειρωθούν στην ιδρυτική πράξη ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, με πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ – στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης, στην ακύρωση του Μνημονίου ... Σάββατο, 05 Μάιος 2012

    .............................

    20. Ομιλία του Πρόεδρου της Κ.Ο. Αλέξη Τσίπρα, στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στο πλαίσιο της ημέρας δράσης του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία
    ... ο λαός μας αναγκαστικά, σε ένα ξέφωτο, σε μια διέξοδο. Κι ο δρόμος αυτός είναι ένας. Ο δρόμος αυτός είναι η καταγγελία του μνημονίου. Υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να καταγγείλει θεσμικά, νομικά και πολιτικά ... Τρίτη, 13 Μάρτιος 2012



    /////////////
    εκανε και η μυγα κόλο και έχεσε τον κόσμο όλο,
    παλιά ελληνική παροιμία ////////////
    _______________
    και ΤΕΛΙΚΑ....
    Τσίπρας στο NBC: Με μεταφραστή και πάνω στο μονόζυγο έδωσε
    -Ζήτησε επαναδιαπραγμέτευση μνημονίου, ευρομόλογα κ.λπ

    (βίντεο) NBC breaking news for Tsipras
    Δημοσιεύτηκε στις 11 Μάι 2012 από Radio9gr
    Tsipras says Greek euro exit bad for Europe

    Asto Tzipra ....Asto agori mou ta skatoses...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΟΝΗΣΣΟ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κυκλοφορεί πως ο ιδιοκτήτης του μπλογκ εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό από το πασόκ προεκλογικά και έφυγε έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γίνονται εκλογές και ο Τσίπρας αναλαμβάνει πρωθυπουργός.
    Το μνημόνιο καταγγέλεται και τα ευρώ σταματούν να έρχονται.
    Τα λιγοστά που εισρρέουν από τον τουρισμό, δεν φτάνουν να αγοράσομε ούτε πασατέμπο.
    Για να πληρωθεί ο κόσμος αναγκάζεται το κράτος να τυπώσει δραχμές, οι οποίες όμως δεν θα έχουν καμιά αξία.

    Τότε να δούμε πόσοι θα ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό και όχι τώρα, αφού τότε δεν θα υπάρχουν ούτε σκουπίδια!!!!!

    ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ-ΤΣΙΠΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο κύκλος έκλεισε……με ένα 10% υπερ-πολύ και ΛΑΘΡΟφουσκομένο να είστε ευχαριστημένοι σύντροφοι ..

    απο το Μπαγκλαντές-συντρόφισες απο τις Φιλιππίνες
    την Μουσουλμανική Θράκη
    και την πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μακεδονία 5.000 χρόνων.

    Τώρα ΚΑΙ εξαιτίας σας των Σκοπίων με έδρα την Θεσσαλονίκη και εξοχικό στην Βεργίνα, στο παλατι του Μ.Αλέξανδου και τους Βασιλικούς τάφους του Φιλίππου -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Μ Ν Η Μ Ε ΙΟ ΟΥΝΕΣΚΟ-


    Γελοίοι μπαχαλάκηδες λεσβίες κουρεμένες Σύριζα με 19 συνιστώσες του άπλυτου αχόρταγου κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ... ΔΡΑΧΜΗ ...
    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΥΡΩ ... ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .. ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και στο στο συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων Ε!μαζεψτε επιτελους καποια λυσσασμενα πουσταρια που επαναλαμβανουν ατελειωτες μαλακιες ..σε κοπυ πειστ.

    Πειτε τους οτι ετσι κανεις δεν τους γαμαει.
    Οσο και να λυσσαξουν..

    Τι διαολο κομποσκοινι θα κανουμε την ψωλη μας??
    Ασε δηλαδη που μπορει να εχουν και εητζ αυτοι οι εξαθλιωμενοι πουστηδες..

    Ουστ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. -

    Έχω βαρεθεί με το μαλάκα τον Έλληναρά.

    Διαχρονικά ο Ελληνικός λαός έχει κάνει επιλογές που έχουν οδηγήσει σε εθνικές καταστροφές( πρόσφατες 1897, 1920, 1967 και ποιο παλιά )
    Σήμερα έχει κάνει ακόμα μία τέτοια.

    Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή και θα οδηγήσει σε ακόμα μια. Ωστόσο είναι επιλογή του και δυστυχώς , πρέπει να εφαρμοστεί.

    - Τα περί του ''δεν υπάρχει μηχανισμός εξόδου από το ευρώ'', που την πετάτε αριστερά και δεξιά, είναι θεωρία που είναι για γέλια.

    Ποιος σας είπε ότι οι ξένοι θα μας βγάλουν από το ευρώ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ οτι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να βγει ΜΟΝΗ ΤΗΣ από το ευρώ.
    Όταν δεν θα υπάρχει ..ευρώ,
    για πληρωμή μισθών, γι α δημόσιες δαπάνες και γενικά για τη λειτουργία του κράτους, χωρίς τη δυνατότητα κοπής νομίσματος, τι ακριβώς θα κάνει η τότε κυβέρνηση. Ή μάλλον τι άλλο θα μπορεί να κάνει.

    Δυστυχώς αυτό που , καταδεικνύει την πλάνη, στην οποία έχει βρεθεί μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, φαίνεται στις δημοσκοπήσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες καταδικάζουν μεν το μνημόνιο, αλλά θέλουν στο σύνολό τους την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή ένωση.

    Γιαυτό από ένα σημείο και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ το είδε και τροποοίησε αυτό που υποστήριζε αρχικά, δηλ έξοδο απο το ευρώ, στο ποιο μετριοπαθές παραμονή στο ευρώ και μονομερή καταγγελία τού μνημονίου.

    Το δίλημα στο οποίο ΞΕΚΑΘΑΡΑ πρέπει να απαντήσει ο Ελληνικός λαός, χωρίς υπεκφυγές πλέον στις νέες εκλογές που θα γίνουν είναι ένα.
    -----------------------------
    Παραμονή της χώρας στο ευρώ και εκπλήρωση των επαχθών όρων του μνημονίου, ίσως με μια μικρή(;)
    ή μετριοπαθή τροποποίησή του.

    Ή μονομερή καταγγελία, στάση πληρωμών των δανείων (και των υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει) και έξοδο της χώρας από το ευρώ και κατά πάσα πιθανότητα και από την Ευρωπαϊκή ένωση.

    Απλά πράγματα.
    Τώρα τα περί σημαχίας όλων των Ευρωπαϊκών χωρών προκειμένου να μπλοφάρουν και να μας τρομάξουν, είναι απλά για γέλια..ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΦΗΣΤΕ ΔΙΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΦΗΣΤΕ ΔΙΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επιστολή Βόμβα Τσίπρα, τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους...

    Μετά από πολλές συσκέψεις τωρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ,
    Παπαδημούλη - Στρατούλη - Γλέζου
    προς το τέλος ήρθαν και οι Μίκης και Χάλυ Κλυνν -
    για να βοηθήσουν με τις οικονομικές τους γνώσεις, αποφασίστηκε το επιχείρημα που θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στους Ευρωπαίους, ώστε να αποδείξουμε το απεχθές, επαχθές, ιπαχθές, οπα-χθες, άλλα-είπα-χθες και λοιπά "χθες" του δημοσίου χρέους!!!

    Το επιχείρημα που αναμένεται να κονιορτοποιήσει τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων είναι:___________

    Δεν σας χρωστάμε τίποτα διότι το δημόσιο χρέος δημιουργήθηκε από τα δάνεια που υπέγραψε και πήρε ο Ανδρέας Παπανδρέου τη δεκαετία του 1980 και τα οποία πληρώνουμε μέχρι σήμερα...

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ...
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ !!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟ 1996 !!!
    - Ικανοποιούνται πλήρως και οι ΚΟΠΡΙΕΣ του Πασοκ που μαζί με τον Πάγκαλο τα φάγανε και τα ΧΕΣΑΝΕ -

    Κάπου εκεί οι Ευρωπαίοι θα αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι και η Μέρκελ θα αρχίσει να πακετάρει σε κούτες τα ευρώ που θα μας στείλει...€ € € € € € € € € € € € € € € € € € €
    ________________________________
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ.. Η απόλυτη ανωριμότητα.
    "Δεν κάνει το παιδί"...μια φράση που είχε πει κι ο Μητσοτάκης για τον ΓΑΠ. Ετσι και ο Αλέξης με το πασοκοΚΚΕ επιτελείο του.
    Αερολογίες, αερολογίες και μια ζωή αερολογίες.

    Βαρέθηκα να τους ακούω.

    Με πορδες δεν βάφονται αυγά.
    Αν έχει την λύση ο Τσιπρας ας πάει να την πει στην Ευρώπη.
    Η αριστερά έμαθε μια ζωή να καταγγέλλει και να κάνει αντιπολίτευση.
    Τώρα που ήρθε η ώρα να κυβέρνηση στρίβει δια του αρραβώνος.
    Καλή η διαμαρτυρία και εγώ μαζί σας αλλά ποιος θα πλήρωση την γιαγιά και τον πάππου και τους μισθούς των ΠασοκοΣυριζαιοΚουβέληδων ΚΗΦΗΝΩΝ!

    Οι πρωτεργάτες της διάλυσης της κοινωνίας μας δεν μπορεί να ταυτόχρονα και σωτήρες της.

    Όσο νωρίτερο το συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός τόσο μικρότερες θα είναι οι επιπτώσεις στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ... ΔΡΑΧΜΗ ...
    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΥΡΩ ... ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .. ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αν γίνουν εκλογές, θα επικρατήσει γενικευμένη πόλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
    Πιο συγκεκριμένα, ψηφοφόροι ( κεντροδεξιοί και δεξιοί ) που επέλεξαν να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες, Χ.Α, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, Δράση, Δημιουργία Ξανά, Κοινωνία, άλλοι για λόγους ιδεολογικούς, άλλοι για λόγους οικονομικούς ( φόβος για ευρώ ή 'χρεοκοπία') θα στραφούν προς τη ΝΔ, η οποία θα προσελκύσει και ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και κεντρώων ψηφοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί,δύο χρόνια τώρα, στο φόβο της 'χρεοκοπίας-μισθών- συντάξεων'. Μπροστά στο ιδεολογικό- οικονομικό δίλημμα της κάλπης τα κόμματα ( πέριξ της ΝΔ ) και το ΠΑΣΟΚ θα συρρικνωθούν ακόμα περισσότερο σε ψήφους, ποσοστά και έδρες στη Βουλή.
    Από την άλλη, ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί το αριστερό πασοκ και τη Δημ. αριστερά και μικρό μέρος του ΚΚΕ και εκτινάσσεται δημοσκοπικά. Είναι, επίσης, πιθανόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει από αριστερά ( με ψήφους από Οικολόγους, Κοινωνική Συμφωνία, Ανταρσυα ), αλλά μπορεί να χάσει κεντροδεξιούς και κεντρώους ψήφους διαμαρτυρίας που μπορεί να επιστρέψουν προς τη ΝΔ. Οπότε, αν γίνουν εκλογές, θα δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ( γι' αυτό θέλει εκλογές, γιατί μπορεί να βγει πρώτο κόμμα και να έχει 110-120 βουλευτές )και της ΝΔ ( η οποία, όμως, φοβάται τις εκλογές, γιατί δεν ξέρει πόσους ψηφοφόρους από δεξιά, κεντροδεξιά και κέντρο θα επαναπατρήσει και πόσους κεντρώους ψηφοφόρους θα κερδίσει από το χώρο του ΠΑΣΟΚ )!
    Με βάση αυτά τα δεδομένα, να δούμε πως θα κινηθούν τα κόμματα αυτά στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα "αυτοκτονήσουν" ή θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μικη στα Καπη
    Ασε την πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τζων $$$$$$$,

    Πουστόγερε του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΛΙΜ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΗΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ FRONTEX ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΙ'ΑΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΑΣ. ΦΙΛΟΝΑΖΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση