GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κεντρική ομιλία του Δ. Καρύδη στον ΟΛΠ...

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, μέσα σε ένα θερμό κλίμα που δημιούργησαν εκατοντάδες φίλοι, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Μαΐου,...

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, μέσα σε ένα θερμό κλίμα που δημιούργησαν εκατοντάδες φίλοι, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Μαΐου, η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Πειραιά και τα Νησιά, κ. Δημήτρη Καρύδη.
Την εκδήλωση προλόγισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κ. Στ. Χρήστου και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Δ. Κατσικάρης. Επισημαίνεται ότι μετά από προτροπή του κ. Καρύδη στο βήμα ανέβηκε και πραγματοποίησε σύντομο χαιρετισμό, ο κ. Β. Αυγουλάς, μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Αντιδήμαρχος Ιλίου στον Τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής και Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με Προβλήματα Όρασης.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του Δημήτρη Καρύδη:
«Η παρουσία σας σήμερα εδώ, σημαίνει πολλά:
Εδώ, από την καρδιά του λιμανιού μας, δίνουμε ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που μας θέλουν με το κεφάλι σκυφτό.
Εδώ στον Πειραιά, στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ , λέμε όλοι μαζί πως δεν παραδινόμαστε στη μοίρα, αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα μας, τον Πειραιά, τα Νησιά, τη ζωή μας προς το καλύτερο.
Δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε όρθιοι και δυνατοί…
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε τη ζωή που ο Πειραιάς και οι άνθρωποί του αξίζουν και από αυτό το βήμα, στην αίθουσα αυτή χθες, ο Πρόεδρος μας, Βαγγέλης Βενιζέλος έκανε σημαντικές ανακοινώσεις για την ελληνική Ναυτιλία, την Λιμενική Πολιτική και τη Ναυπηγική Βιομηχανία. Για την Κρουαζιέρα, τον Τουρισμό και την Πολιτιστική Ακτή.
Ανακοίνωσε την επανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας για να προχωρήσει η ανάπτυξη και να πάει ο Πειραιάς μπροστά.
Και είμαστε εδώ μπροστά σας όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά και τα νησιά που δίνουμε την μάχη στην πρώτη γραμμή, ενωμένοι σα μια γροθιά.
Αγαπημένοι φίλοι και συναγωνιστές,
· Είμαστε εδώ, γιατί γνωρίζουμε πως ότι καλό και προοδευτικό έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά, έχει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ,
· Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε όρθιο και ισχυρό το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, που όπως είχε πει, δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα της ζωής του τόπου.
· Είμαστε εδώ, γιατί ξέρουμε καλά ότι για να υπάρχει σταθερότητα, ελπίδα και λύση την επόμενη μέρα, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα.
· Είμαστε εδώ, γιατί -παρά τις πικρίες μας και τις διαφωνίες για όσα έγιναν ή δεν έγιναν- πιστεύουμε ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει τη γνώση, έχει την εμπειρία, την αξιοπιστία, και τη δύναμη, να κρατήσει γερά το τιμόνι της χώρας μέσα στην καταιγίδα. Έχει το σχέδιο να την οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι…
Φίλες και φίλοι,
Όλοι νιώθουμε ότι η πραγματικότητα είναι σκληρή και αμείλικτη.
Ζούμε τις δυσκολότερες στιγμές για την Πατρίδα μας, μεταπολεμικά.
Η ζωή όλων μας έχει αλλάξει δραματικά.
Η συγκυρία που διανύουμε είναι η κρισιμότερη για την Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση.
Η κατάσταση είναι τώρα στα χέρια του κυρίαρχου Λαού. Οι αποφάσεις που θα πάρουν οι πολίτες στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα καθορίσουν το μέλλον μας όχι μόνο για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά για δεκαετίες.
Όλοι εμείς γνωρίζουμε καλά ότι Τίποτα δεν είναι δεδομένο – όλα είναι ανοιχτά, όλα παίζονται...
Γνωρίζουμε επίσης ότι ο λαός μας διατρέχει ένα μεγάλο κίνδυνο: Θέλοντας να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς, μπορεί να καταλήξει στην αυτοτιμωρία…
Σε μια στιγμή μάλιστα που διανύσαμε το μεγαλύτερο μέρος των δυσκολιών- με τις θυσίες του Ελληνικού λαού- και αποφύγαμε την χρεοκοπία. Τώρα που η Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και η παραμονή στο Ευρώ στηρίζονται σε γερές βάσεις. Τώρα που παρά τα άδικα και σκληρά μέτρα φαίνεται φως στο τούνελ, δεν έχουμε το δικαίωμα να καταστρέψουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Δεν θα αφήσουμε τις επώδυνες θυσίες του Λαού μας να πάνε χαμένες.
Τώρα λοιπόν, είναι η ώρα των μεγάλων εθνικών αποφάσεων. Είναι η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης.
Όλοι αναζητούμε και θέλουμε μια υπεύθυνη λύση για τον τόπο.
Και είμαι βέβαιος, ειδικά σήμερα, 60 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, πως ο Ελληνικός Λαός θα δώσει τη δύναμη στον Βαγγέλη Βενιζέλο για να δημιουργήσει μια Ελλάδα αυτοδύναμη, εφαρμόζοντας ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης , που υπερβαίνει τους ετερόκλητους διαχωρισμούς σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς.
Γιατί το ποιός θα βρεθεί στο τιμόνι της χώρας δεν είναι ένα ζήτημα απλώς διαχειριστικό. Είναι το μείζον, το βασικό ζήτημα για την επόμενη μέρα.
Το ποιός θα πάει να διαπραγματευτεί με τους εταίρους, ποιός θα τιθασεύσει τους κερδοσκόπους, ποιός σε τελική ανάλυση θα αναλάβει τις τύχες του Έθνους και την ευθύνη για την ριζική αναγέννηση της Ελλάδας, αποτελεί υπαρξιακό ζήτημα για την χώρα μας.
Ποιος τελικά θα αποκαταστήσει όλους όσους επιβαρύνθηκαν και πλήρωσαν το μάρμαρο.
Ας μιλήσουμε λοιπόν καθαρά γι’ αυτό το καίριο θέμα εμπιστοσύνης, για την αξιοπιστία, για τη γνώση που απαιτείται, για το σχέδιο, για τα πρόσωπα.
Ποιον εμπιστευόμαστε λοιπόν και ποιον όχι και γιατί;
· Εμπιστευόμαστε το Βαγγέλη Βενιζέλο που χωρίς να υπολογίσει προσωπικό πολιτικό κόστος , κράτησε την πατρίδα όρθια και σήμερα είμαστε εντός Ευρώπης και Ευρώ ή τον κ. Σαμαρά που επί δύο χρόνια το παίζε «όχι» σε όλα αδιαφορώντας αν η χώρα βολοδέρνει, μέσα στη φουρτούνα που η παράταξή του δημιούργησε;
· Εμπιστευόμαστε το Βαγγέλη Βενιζέλο που μέσα σε μια γενική απαξίωση «πήρε την κατάσταση πάνω του» και στάθηκε ως ίσος προς ίσο απέναντι στα πραγματικά θηρία, Μέρκελ και Σαρκοζί ή τον κ. Σαμαρά που στις 26 Οκτωβρίου έλεγε ΟΧΙ, μετά από μια εβδομάδα ΝΑΙ, προσχωρώντας υποχρεωτικά και με βαριά καρδιά στην λύση της κυβέρνησης Παπαδήμου, πολιτευόμενος από κει και πέρα σαν «αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση ή συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση»; Αυτή την ώρα άλλωστε ο κ. Σαμαράς μιλά στο Αγαπημένο του Ζάππειο και χειροκροτείται από τους βατοπεδινούς που συμπεριέλαβε πάλι στα ψηφοδέλτια.
· Εμπιστευόμαστε το Βαγγέλη Βενιζέλο που μίλησε και μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, που ζήτησε ανοιχτά «συγγνώμη» για τα λάθη ή τον κ. Σαμαρά που ψάρευε και ψαρεύει σε θολά νερά και τολμάει να εμφανίζεται και να σφυχτιαγκαλιάζεται με τον Κώστα Καραμανλή που παρέδωσε τη χώρα χρεωκοπημένη και διαλυμένη το 2009;
· Άκουσε κανείς καμιά συγγνώμη από τον κ. Σαμαρά;
Για αυτούς ακριβώς άλλωστε τους λόγους ο Αντώνης Σαμαράς, κρύφτηκε και αρνήθηκε το διάλογο, στα Μέσα Ενημέρωσης. Γιατί ξέρει ότι η σύγκριση με το Βαγγέλη Βενιζέλο θα τον ξεγυμνώσει και θα αποκαλύψει την φτώχεια των προτάσεών του, τις μισές αλήθειες και τα μεγάλα ψέμματα.
Φίλες και φίλοι,
Δεν κρύφτηκα ποτέ και δεν θα κρυφτώ και σήμερα.
Στην πορεία μας αυτά τα 2,5 χρόνια έγιναν πολλά και σοβαρά λάθη, αστοχίες και παραλείψεις.
Είναι γεγονός πως τα δυσβάστακτα βάρη έπεσαν στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, και το χειρότερο -αποξενωθήκαμε από τις δυνάμεις της εργασίας και τους μη προνομιούχους. Πληγώσαμε και διαψεύσαμε αυτούς που μας στήριξαν και μας ανέδειξαν σ’ όλη την ιστορική μας διαδρομή. Τα μικρά και μεσαία στρώματα.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος με θαρρετό και τολμηρό τρόπο ανέδειξε τα λάθη αυτής της πορείας. Υπογράμμισε την διαφωνία του το 2010 για την ψήφιση του μνημονίου με 151 ψήφους αντί 180, πράγμα που έβγαλε την Ν.Δ. από το κάδρο των ευθυνών.
Σηκώσαμε μόνοι μας τα βάρη της κρίσης και το πληρώνουμε βαριά, παρότι δώσαμε σκληρές μάχες τα τελευταία 2,5 χρόνια, μέσα σε ένα πρωτοφανή οικονομικό πόλεμο, με τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της Ευρώπης.
Πληρώνουμε την ανικανότητα του κράτους να διευρύνει την φορολογική βάση και να οργανώσει ένα σοβαρό, δίκαιο και αποτελεσματικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό και να χτυπήσει τη μεγάλη φοροδιαφυγή.
Οι οριζόντιες περικοπές, η υπερ-φορολόγηση των οικονομικά αδύναμων, η ασφυξία στην αγορά, η ακρίβεια, ο βραχνάς των δανείων, η εργασιακή απορρύθμιση, η εκτίναξη της ανεργίας σε συνδυασμό με την ατιμωρησία όσων καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και πλούτισαν παράνομα, έφεραν δικαιολογημένη οργή, αγανάκτηση και έκρηξη στην κοινωνία και τους πολίτες.
Και πιο πολύ από όλους απογοητεύσαμε τη νέα γενιά που μας γυρίζει την πλάτη. Οι νέοι άνθρωποι που βλέπουν μια εικόνα ζοφερή, χωρίς διεξόδους, χωρίς ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς χώρο να αναπνεύσουν και να δημιουργήσουν.
Φίλες και φίλοι,
Κάναμε λάθη.
Παράλληλα όμως με την ξεκάθαρη αυτοκριτική, οφείλουμε να ξαναθυμηθούμε τι πετύχαμε γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε:
  Σώσαμε την Ελλάδα από τη βέβαιη χρεωκοπία.
· Τη χρεωκοπία που δεν θα σήμαινε απλά την πτώση του βιοτικού μας επιπέδου όπως τώρα, αλλά τη μη καταβολή μισθών και συντάξεων. Τη χρεωκοπία που θα οδηγούσε στην κοινωνική διάλυση και θα μας πήγαινε πίσω στη δεκαετία του 50, το κλείσιμο των νοσοκομείων και των σχολείων .
· Αποφύγαμε τον πλήρη διεθνή διασυρμό. Κρατήσαμε με νύχια και με δόντια την Ελλάδα στην Ευρώπη και το Ευρώ, όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Ειδικά αυτοί που προεξοφλούσαν στον λαό μας την επιστροφή στην δραχμή , δήθεν για το καλό του.
Παραλάβαμε από την τραγικά ανεύθυνη τότε και τώρα ΝΔ, μια οικονομία με πρωτογενές έλλειμμα στα 24,5 δις ευρώ , το μεγαλύτερο που έχει εμφανιστεί ποτέ στην Ευρώπη και μέσα σε 2,5 χρόνια πετύχαμε το ακατόρθωτο, να το μειώσουμε στα 2 δις.
Αφαιρέσαμε οριστικά από τις πλάτες του Ελληνικού Λαού 105 δις Ευρώ χρέος που θα βάραιναν τα παιδιά, τα εγγόνια, μπορεί και τα δισέγγονά μας και με την σκληρή διαπραγμάτευση του Βαγγέλη Βενιζέλου σβήστηκαν δια παντός. Επιπλέον σβήσαμε 4 δις Ευρώ από τόκους κάθε χρόνο.
Περιστείλαμε δραστικά τις δαπάνες ενός σπάταλου Κράτους που εκτροχίασε η κυβέρνηση Καραμανλή. Βελτιώσαμε το έλλειμμα στο εμπορικό μας ισοζύγιο , αυξάνοντας τις εξαγωγές. Προχωρήσαμε στην απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.
Προστατέψαμε τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά από την κερδοσκοπία των τραπεζών και συνεχίζουμε.
Ταυτόχρονα πετύχαμε βαθιές αλλαγές :
- Με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, την μείωση των Δήμων από 1.000 σε 320 και την δημιουργία της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων στον Πειραιά.
 - Με την ΔΙΑΥΓΕΙΑ για διαφάνεια στις κρατικές οικονομικές αποφάσεις.
- Στο Κράτος που δεν μοιράζει πλέον εκατοντάδες χιλιάδες μαϊμού συντάξεις και προνοιακά επιδόματα.
- Που δεν δίνει επιδόματα τυφλών σε οδηγούς ταξί.
- Που όλοι όσοι εργάζονται σ’ αυτό είναι στην υπηρεσία του πολίτη, αξιολογούνται και λογοδοτούν.
Με μεταρρυθμίσεις στην υγεία, όπου η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η δημιουργία του ΕΟΠΥΥ και μια σειρά άλλα μέτρα βάζουν τέρμα στο πάρτι της αλόγιστης σπατάλης σε βάρος του έλληνα φορολογούμενου.
Με βαθιές τομές στα Πανεπιστήμια, που πλέον οργανώνονται σε ευρωπαϊκά πρότυπα, λογοδοτούν, παράγουν έρευνα και δεν αποτελούν φέουδο κανενός.
Με το άνοιγμα ερμητικά κλειστών επαγγελμάτων, με το χτύπημα συντεχνιών που είχαν την αξίωση να ταυτίζουν τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα και προνόμια με το κοινό καλό, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστρατεύονται.
Φίλες και φίλοι,
Ξέρουμε ότι όλα αυτά δεν είναι αρκετά. Το είπε καθαρά ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, που οικοδομεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη στην ειλικρίνεια.
Ο Βενιζέλος που ξέρει να διαπραγματεύεται και μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα όχι με την παντοδυναμία που θέλει αλαζονικά ο Σαμαράς, ο εκπρόσωπος του παλαιοκομματισμού και του παρελθόντος, αλλά με σύνθεση και Εθνική ομοψυχία.
Σήμερα, κανείς πια δεν μπορεί να παριστάνει τον «τζάμπα μάγκα» και τον δημόσιο κατήγορο όπως ο Σαμαράς. Γιατί οι Έλληνες δεν πάσχουν από αμνησία. Γιατί όλοι έχουν κουραστεί από τις συνεχείς κωλοτούμπες του και τον διχαστικό του λόγο.
Υπάρχει όμως και κάτι εξίσου στενόχωρο που μας λυπεί και πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα:
Βλέπουμε σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία την Αριστερά να εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων και ανίκανη να παίξει έναν υπεύθυνο ρόλο.
Το Κ.Κ.Ε. θέλει μια Ελλάδα χρεωκοπημένη, ακυβέρνητη, απομονωμένη από τον κόσμο, στο όνομα δήθεν της λαϊκής εξουσίας τύπου Βόρειας Κορέας. 
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λειτουργεί πλέον ξεκάθαρα σα μια μεγάλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ, που ευκαιριακά τους χωράει όλους και όλα, που τάζει στους πάντες τα πάντα και συνεργάζεται ακόμα και με την ακροδεξιά σε από κοινού επιθέσεις δήθεν αγανακτισμένων πολιτών. Τώρα έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες, με την παραδοχή ότι μπορεί να πάνε μαζί σε κυβέρνηση με τον Καμμένο και με ποιους άλλους άραγε αύριο στο όνομα του αντιμνημονιακού αγώνα.
Ο κ. Τσίπρας χαϊδεύει τα αυτιά των πολιτών με ανεδαφικές και ανεφάρμοστες θεωρίες. Το πρωί επιστρέφει στη δραχμή, το μεσημέρι διαγράφει το χρέος και κάνει στάση πληρωμών και το βράδυ υποστηρίζει το ευρώ. Έχει αποκτήσει ύφος χιλίων καρδιναλίων και έχει καβαλήσει το καλάμι. Προαναγγέλλει ακόμη και θεσμική εκτροπή μόνο και μόνο για να γαντζωθεί στην εξουσία. Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα, αν πάρει διερευνητική εντολή και δεν συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών, δεν θα παραδώσει την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά θα βγάλει το λαό στους δρόμους. Οι θεωρίες αυτές δεν είναι μόνο γραφικές, είναι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία.
Αλλά και η ΔΗΜ.ΑΡ., με ένα προσωπείο σοβαρότητας και φιλοευρωπαισμού, μένει στα ευχολόγια. Θέλει ευρώ χωρίς δεσμεύσεις, λεφτά χωρίς δανειστές, την πίτα ακέραια και τον σκύλο χορτάτο, ψαρεύοντας και αυτή στα θολά νερά των δυσαρεστημένων, μερικοί εκ των οποίων τώρα στα δύσκολα, στρίβουν αναζητώντας σωσίβιο και θέσεις…
Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι κοντά σε αυτό το ετερόκλητο, λεγόμενο αντι-μνημονιακό μέτωπο που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να διχάζει τους Έλληνες και να παίζει κορώνα γράμματα τις θυσίες όλων μας - έχουμε και τους Ναζιστές της «Χρυσής Αυγής» που όχι μόνο δεν σέβονται το δημοκρατικό πολίτευμα αλλά προωθούν ανοικτά τον εκφασισμό της κοινωνίας εκμεταλλευόμενοι υπαρκτά προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία όπως το μεταναστευτικό.
Όλοι οι σοβαροί και υπεύθυνοι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η λύση για τα προβλήματα της χώρας δεν βρίσκεται ούτε στις αλαζονικές αυτοδυναμίες που φαντάζεται ο κ. Σαμαράς και που δεν θέλει κανένας ούτε στην Βαβέλ του ΣΥΡΙΖΑ. Η λύση βρίσκεται σε μια πλατιά συμμαχία των δυνάμεων του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της ευθύνης, της αλληλεγγύης και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων.
Η χώρα μας, τη Δευτέρα, 7 Μαΐου έχει ανάγκη από ισχυρή και υπεύθυνη Κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ να αποτελεί την σπονδυλική στήλη.
Φίλες και φίλοι,
Ήδη ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει δώσει δείγματα γραφής της αυτοδύναμης Ελλάδας που όλοι θέλουμε μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, της χώρας που προβλέπει με σαφήνεια έξοδο από την κρίση και τους καταναγκασμούς του μνημονίου στα επόμενα 3 χρόνια. Ο σοβαρός, υπεύθυνος και ρεαλιστικός λόγος τοποθετείται απέναντι στην κινδυνολογία και τον πανικό για το τί θα γίνει τον Ιούνιο. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε σαφείς δεσμεύσεις:
- Δεν θα μπουν νέοι φόροι, δεν θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων. Καταθέτει σαφείς προτάσεις για την πολυπόθητη Ανάπτυξη και τις επενδύσεις για τη γρήγορη υλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων, την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και τη μείωση της ανεργίας. Με την αξιοποίηση δεκάδων δις που προέρχονται από το ΕΣΠΑ για την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων, τη μείωση της χρηματοδότησης των τραπεζών, τη μείωση των τόκων από το κούρεμα του χρέους, την επιστροφή των οφειλών του κράτους στους προμηθευτές του Δημοσίου.
- Με την αλλαγή του Παραγωγικού μοντέλου της χώρας και την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής.
- Με παρεμβάσεις για την ρευστότητα στην αγορά. Για την πάταξη της ακρίβειας, των καρτέλ και των τραστ.
- Για πραγματικές λύσεις στο πρόβλημα της μετανάστευσης και της εγκληματικότητας.
- Για την στήριξη της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας.
- Για ανάσα στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με καθιέρωση ακατάσχετου λογαριασμού 1.500 € για τους αδύναμους και δημιουργία «δείκτη πληθωρισμού του φτωχού», για ένα πλατύ δίχτυ κοινωνικής προστασίας που ούτε ένας Έλληνας δεν θα μένει χωρίς ασφάλιση και υγειονομική περίθαλψη.
- Είναι στο προσκήνιο οι αποφάσεις για ουσιαστική αλλαγή στο πολιτικό σύστημα με την κατάργηση του Νόμου περί ευθύνης Υπουργών, της Βουλευτικής Ασυλίας, τη δραστική περικοπή της χρηματοδότησης των κομμάτων, την κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την συγκρότηση μικρού κυβερνητικού σχήματος.
Για την παραδειγματική τιμωρία όσων καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του κόσμου και δημιούργησαν τεράστια περιουσία κινητή και ακίνητη με τη δήμευσή της.
Κι όλα αυτά δεν είναι λόγια του αέρα. Είναι κοστολογημένα, προϋπολογισμένα, ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα από τις 7 του Μάη.
Φίλες και φίλοι,
Αυτά τα δυόμισι χρόνια εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις ως νέος βουλευτής για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Πειραιά και των Νησιών.
Ο κάθε πολίτης, ο κάθε Πειραιώτης ήταν για μένα προτεραιότητα και το πρόβλημά του έγινε και δικό μου πρόβλημα. Προσπάθησα να τιμήσω την εντολή που μου δώσατε, να δικαιώσω τις προσδοκίες σας, να μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια.
Ήμουν καθημερινά παρών με σκληρή δουλειά, σε όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις των τοπικών κοινωνιών του Πειραιά και των Νησιών.
Είχα άμεση επαφή, επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους δήμους και τους φορείς, προωθώντας τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες και παλεύοντας για την επίλυσή τους με άμεσες παρεμβάσεις και μάχες εμπροσθοφυλακής -χωρίς να κρύβομαι- μέσα και έξω από τη Βουλή.
1. Στήριξα στην πράξη την εφαρμογή του μεγάλου αναπτυξιακού προγράμματος της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά και των έργων στο λιμάνι ύψους 1 δις ευρώ που θα αλλάξει την πορεία του Πειραιά.
2. Διαφώνησα ανοιχτά με την κατάργηση του Υπουργείου Ναυτιλίας.
3. Συνέβαλα στην πλήρη άρση του καμποτάζ για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, με κύριο στόχο να τριπλασιαστούν οι τουρίστες που έρχονται στο λιμάνι του Πειραιά συμβάλλοντας στην τουριστική και οικονομική του ανάπτυξη.
4. Αγωνίστηκα για τη διατήρηση του Οίκου Ναύτου , σε σχέση με τα προνοιακά επιδόματα των Ναυτικών, τη διατήρηση της αυτονομίας του ΝΑΤ, του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας των Ναυτικών και του Ειδικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων με την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας.
5. Πρότεινα και πετύχαμε την αντιμετώπιση της ανεργίας των Ναυτικών με την αξιοποίηση κονδυλίων από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ύψους 10,5 εκατομμυρίων ευρώ.
6. Πάλεψα, στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευής, για να εγκριθεί το πρόγραμμα στήριξης των ανέργων με 8 εκατομμύρια ευρώ.
7. Δούλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για να έρθουν επιτέλους το Μετρό και το Τραμ στον Πειραιά.
8. Πρωτοστάτησα για την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο του Πειραιά και τη μεταφορά του στα Νοσοκομεία.
9. Βρέθηκα κοντά στα παιδιά του αθλητισμού και στους φορείς τους, δίπλα στη νέα γενιά. Συνέβαλα στις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις για το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ και το Εθνικό Στάδιο μπάσκετ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ και το άνοιγμα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στις Αθλητικές Ακαδημίες των Σωματείων.
10. Στην Παιδεία, στήριξα τη δημιουργία του Δεύτερου    Ειδικού Σχολείου στην Π. Κοκκινιά και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στην Αίγινα.
11. Επίσης, για τη χρηματοδότηση του  νεοκλασικού κτιρίου του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος που χτυπήθηκε από τον σεισμό του 1999.
12. Πήρα θέση και αντέδρασα καθαρά στην προσπάθεια κάποιων να μεταφέρονται τα λύματα της Ανατολικής Αττικής στην Ψυτάλλεια.
13. Στήριξα τη δημιουργία ξεχωριστής   Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, καθώς και για την μεταφορά της ΤΥΔΚ σε αυτή, για την εξυπηρέτηση  των προβλημάτων των δήμων.
14. Προώθησα ζητήματα αναβάθμισης της Υγείας στα νοσοκομεία του Πειραιά και την παρουσία αγροτικών   γιατρών στα Νησιά μας.
15. Πάλεψα για την ενίσχυση των Νησιών σε όλα τα  επίπεδα και την ανάπτυξη των αναγκαίων έργων
υποδομών, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους και  tην Αντιπεριφέρεια Νήσων, με επίκεντρο σοβαρά έργα  υποδομών, Ύδρευσης, αποχέτευσης και αναβάθμισης
των λιμανιών.
16. Αγωνίστηκα για καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία στα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης είναι η ουσία της πολιτικής. Γι΄αυτό ζητώ την εντολή σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Πειραιά, τα νησιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με ρεαλισμό και όνειρο, μέσα και έξω από τη Βουλή.
Φίλες και Φίλοι,
Η μάχη δίνεται σήμερα, εδώ, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Η μάχη δίνεται σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια ώρα που ανατρέπεται ο πυρήνας της Ευρωπαϊκής εξουσίας με την επερχόμενη νίκη των γάλλων σοσιαλιστών και του Φρανσουά Ολάντ, που βλέπουμε πόσο λυσσαλέα τον πολεμούν τα διευθυντήρια – τα ίδια διευθυντήρια που ουσιαστικά πολέμησαν και εμάς.
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί ενωμένοι. Δυνατοί. Συσπειρωμένοι.
Ας κάνουμε μια νέα αρχή, αποφασισμένοι να χτίσουμε την αυτοδύναμη Ελλάδα που στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και ξαναδημιουργεί το μέλλον για τα παιδιά της.
Ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με το Βαγγέλη Βενιζέλο πρωταγωνιστή για να ξαναβάλουμε την πατρίδα σε τροχιά δημιουργίας και προκοπής και να κρατήσουμε όρθιο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη.
Πάμε για τη ΝΙΚΗ.
Για τα παιδιά της Ελλάδας.
Για τα παιδιά του Πειραιά.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη σημερινή σας συγκλονιστική παρουσία».

29 σχόλια

  1. Τελευταία ημέρα του αγώνα από της εξέδρες ,ξέρω ότι ο Πάνος δεν διαβάζει εδώ ,όμως θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι του κινήματος διαβάζουν εδώ και θα ήθελα να του το μεταβιβάσουν ….

    Όλοι ξέρουμε {εκτός από μερικούς που δεν βλέπουν την μύτη τους από το βόλεμα που τους παρέχουν τα κόμματα τους } και δεν το έχω ακούσει από κανένα πολιτικό αρχηγό ,ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι κυρίαρχοι του παιγνιδιού της Ευρώπης και ψευτοδιλήμματα η Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ η Χάος είναι για τους ΜΑΛΑΚΕΣ , αν τολμήσουν να μας πτωχεύσουν φαντάζεστε τι θα γίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση;;

    Οι Λαοί αν πάνε την άλλη ημέρα από φόβο μην χάσουν τα λεφτά τους και τα τραβάνε από της Τράπεζες της Γαλλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας , Ιταλίας , Ιρλανδίας, το ευρω θα γίνει παρελθών , άρα δεν υπάρχει δίλημμα που βάζει Σαμαράς ,Βενιζέλος, και οι υπόλοιποι Ευρώ η Χάος ,αν θα μας πάνε στο Χάος είναι ΝΕΚΡΗ όλη η Ευρώπη, αρκεί να μην τους δώσουμε και άλλο χρόνο να αυτόογρανθούν πάλι γιατί αυτό έκαναν οι δοσίλογοι όταν έκαναν την κυβέρνηση Παπάδημου ΠΑΣΟΚ ,Ν.Δ, ΛΑ.ΟΣ την μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης και αυτοί οι μαφιόζοι γιατί περί μαφιόζων πρόκειται ζητούνε την ψήφο σας για να σας οδηγήσουν ακόμα πιο μέσα στα ΣΚΑΤΑ …

    Σας λένε ότι μέχρι το 2042 θα είμαστε υπό κατοχή, και μετά; Φεύγοντας το Δ.Ν.Τ και η τρόικα νομίζετε ότι θα αφήσουν καμία ευκατάστατη χώρα; ΛΑΘΟΣ θα δείτε όσοι ζείτε μόνο ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ , σε πια χώρα πήγε το Δ.Ν.Τ και η τρόικα και άφηναν φεύγοντας μια χώρα με πλούτο; Πείτε μου μια, δεν υπάρχει ..Άρα προτιμώ {προσωπικά} δυο χρόνια σκληρής φτώχια μέχρι να βγούνε οι πρώτοι καρποί ΜΑΣ, παρά τριάντα ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ , και μετά τι; μόνο συντρίμμια .. Θα σας ακουστεί παράξενο αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε αλήθειες, τα προγράμματα τον κομμάτων δεν είναι ευαγγέλιο ιδικά αυτή την εποχή , θα πρέπει γίνουν σύγκλησης προγραμμάτων, το θέμα είναι να γίνουν από κόμματα και άτομα που δεν έχουν υπογράψει χειροπόδαρα την παράδοση της χώρας..

    Και επιτέλους πρέπει να διαλυθεί αυτό το σαθρό κράτος περνώντας μαζί του τα πρόσωπα που ήταν στην πολιτική σκηνή και γλεντούσαν τον κόπο του Έλληνα Πολίτη ..

    Έχω γράψει ότι είμαι υπέρ του ένοπλου αγώνα και δεν το κρύβω.. Πρέπει όμως να εξαντλήσουμε όλα τα δημοκρατικά μέσα , όμως , επιτέλους θα πρέπει να γίνει η ανακατανομή του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου , και δεν λέω να πάρομε κανενός το σπίτι η την περιούσια ,αλλά τα κλεμμένα σπίτια και περιούσιες επιβάλετε να τους τα πάρομε καινα πάνε σε πολίτες που δεν έχουνε, το ποίος θα το κάνει ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ που θα πρέπει να τα ελέγξουμε όλοι, γειτονιά, γειτονιά και όχι τα καρτέλ μερικών ισόβιων δήμαρχων.. Η πολιτική εξουσία ΠΡΕΠΕΙ να είναι για 8 χρόνια, μετά στο καλό ούτε διοικητές σε οργανισμούς ούτε σε νοσοκομεία πουθενά ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ ..

    Ψηφίσετε ότι θέλετε , αλλά σε μερικές ώρες μην γίνετε πάλι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ άλλη μια φορά .. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΛΟ …

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 04 Μαΐου 2012 - 11:20

    ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ...

    Οι δράστες και αυτής της "δολοφονίας" είναι αυτοί που θα πάτε (κάποιοι από εσάς) να ψηφίσετε την Κυριακή.

    Σήμερα το ξημέρωμα στην κεντρική πλατεία του Γκύζη και συγκεκριμένα επί της οδού Παπαστράτου βρήκε κρεμασμένο τον 40χρονο αυτόχειρα το ίδιο του το ανήλικο παιδί....

    Ο άνδρας κρεμάστηκε.....

    στο σπίτι του πλησίον της κεντρικής πλατείας του Γκύζη στις 5 τα ξημερώματα και ο γιος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, ύστερα από το ισχυρό σοκ που υπέστη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ακόμα ένα θύμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας και προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των χιλιάδων ανθρώπων που αυτοκτόνησαν την τελευταία διετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΧΑΟΣ,ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΡΕ. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΑ 2/ Η 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥΦΡΩΣΕΙ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΒΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμετικός ο λόγος του καρύδη όπως και το κόμμα του. την κυριακή θα τα πούμε δολοφόνοι. είστε υπεύθυνοι για τον θάνατο χιλιάδων ελλήνων και για τον εξανδραποδισμό εκατομυρίων άλλων και τολμάτε να λέτε πως κάνατε '' βαθιές αλλαγές'';
    Την Κυριακή, σας το ορκίζομαι δολοφόνοι, θα πληρώσετε. Τολμά αυτό το τέρας που λέγεται Βενιζέλος να κάνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα όπου αυτοκτόνησε ένας άνθρωπος εξαιτίας του; Ένα θα σας πω. Τσίπρα καθίκια την Κυριακή για να πεθάνει το πασόκ των δολοφόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεύτερο κόμμα στη Βουλή θα είναι το μπόνους

    Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις κανένα κόμμα πλην της νέας δημοκρατίας δεν υπερβαίνει το 20% του εκλογικού σώματος. Δηλαδή κανένα κόμμα πλην του πρώτου κόμματος δεν θα πάρει περισσότερες από 50 έδρες.
    Ο νέος νόμος, ο αποκαλούμενος και νόμος Παυλόπουλου, έχει βασιστεί στην ενίσχυση του πρώτου κόμματος, ώστε να λάβει την αυτοδυναμία και του δίνει δώρο 50 έδρες..

    Και όπως λέει μια διαφήμιση, σε
    κάθε έναν βουλευτή που εκλέγει το πρώτο κόμμα , λαμβάνει και έναν…δώρο!
    ΤΑ ευτράπελα του εκλογικού νόμου.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ " ΤΑ ευτράπελα του εκλογικού νόμου." ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...

    ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΣΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΜΕ ΌΠΛΑ ΤΈΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΆΓΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζακυνθος

    Σαρωνει ο νεος υπηψηφιος δημοσιαγραφος Διονυσης Μποτωνης στην Ζακυνθο

    Ολο το Πασοκ ειναι μαζι του
    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ..ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΙΜΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ..ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΝΑ...ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ(ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΨΗΦΟΥΣ)..ΕΧΟΥΝ ΤΟ (ΟΛΟΝ) ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ-ΕΦΟΠΛΗΣΤΕΣ-ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ-ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ-...ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΡΦΕΡΤΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ -ΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΑΥΤΗΝ.. ΤΟ 80% ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ..ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΡΑΒΑΡΑ (ΕΜΕΝΟΥΝ) ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.. ΑΘΡΟΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 38-40% ΔΥΣΤΥΧΩΣ..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6 ΜΑΗ ... ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 1-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-0 ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ..ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάψτε τους με Καμμένο και Δημαρά~
    Κόψτε τους τα @@@. ΣΥΡΙΖΑ !

    Όλοι στις κάλπες για να τιμωρήσουμε τους διαπλεκόμενους, τους ανθρώπους που χρεοκόπησαν την Ελλάδα από το 1981 !
    Στη κάλπη οι κεντρώοι και δεξιοί
    Ανεξάρτητους Έλληνες, οι αριστεροι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

    Σκεφτείτε ότι τους έχει απομείνει εδώ μέσα ένα μόνο σούργελο, που αλλάζει ονόματα και ψευδώνυμα, για να στηρίξει τον χαρατσοβενιζέλο.

    Τελευταία , διάφορα μπλογκς, που υποστήριζαν τους αγανακτισμένους έκαναν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και στηρίζουν υπογείως τα σάπια παλιά κόμματα του μνημονίου ! Οι διαπλεκόμενες φυλλάδες και τα κανάλια προσπαθούν να τρομοκρατήσουν. Παίζουν με το πόνο μας, με το πόνο για το μέλλον των παιδιών μας. Αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπουν σε ποσοστά και ψήφους, ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας το χαρατσοΒενιζέλο στη 4η ή 5η θέση, από ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15Ο ΕΔΡΕΣ, ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΙΕΡΟΣΥΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΝΩ ΒΙΑΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ 2 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΕΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !

    ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ :
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ, ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΌΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΠΛΟΓΚ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΖΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ!

    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

    ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!

    ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας λενε οτι το 2015 θα βγουμε απ τα μνημονια και θα εχουμε αναπτυξη στην χωρα. Λοιπον...
    Μεχρι το 2015 για να φερουν αυτοι αναπτυξη θα πρεπει εμεις να κανουμε θυσιες:
    1) 300-400 ευρω μισθος. 200-300 ευρω συνταξεις. 40% η ανεργια. Καθε μερα θα κλεινουν μικρομεσαίες επιχειρησεις.
    2) Ολοι οι νεοι θα φυγουν στο εξωτερικο μονιμα για δουλειες. Ηδη εχουν φυγει οι μισοι.
    3) 1.800 αυτοκτονιες ειχαμε την χρονια 2011. Μεχρι το 2015 θα εχουμε περιπου 10.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    4) 2.000.000 Έλληνες θα χασουν τα σπιτια τους και τα ακινητα τους, θα τα κατασχεσουν οι τραπεζες αφου θα αδυνατούν οι πολιτες να πληρωσουν τα δάνεια. Ηδη 500.000 Ελληνες ειναι αστεγοι και ζουν απο τα συσσίτια και τους καδους απορριμάτων.
    5) Θα αυξηθουν οι λαθρομεταναστες, η εγκληματηκοτητα, οι ληστειες, οι δολοφονείες, η πορνεία και οι βιασμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για οσους σκεφτονται να ψηφισουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ να ξερετε οτι σε 1 μηνα ερχονται νέα φρικιατικά και εξοντωτικα μετρα μεσω του Παπαδημου-Τρόικας:
    Νερό, αέριο, λιγνίτης, δρόμοι και λιμάνια σε ιδιώτες! Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πωλήσεις δημόσιων οργανισμών, μείωση μισθών και συντάξεων, επιπλέον περικοπές στις παροχές υγείας, κατάργηση των φοροαπαλλαγών, αύξηση αντικειμενικών αξιών και τιμολογίων της ΔΕΗ. Η λίστα των όσων πρέπει να γίνουν μέχρι τον Ιούνιο δεν έχει τέλος. Το οικονομικό γραφείο του Λουκά Παπαδήμου κωδικοποίησε τις εκκρεμότητες και τις παρέδωσε σε κάθε υπουργό ξεχωριστά στο τελευταίο υπουργικό. Προκειμένου να παραδοθούν σε λίγες ημέρες στους διαδόχους τους. Ηδη αυτες τις μερες η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Παπαδήμος) έδωσε 18 δισ. σε Εθνική, Πειραιώς, ALPHA και Eurobank και θα δωσει μετά τις εκλογές αλλα τοσα για Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Αγροτική. Περιπου 40 δις ευρω ζημιές υπέστησαν οι τραπεζες λογω του PSI που μας παραμυθιάζαν οτι θα μας έσωζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με την ψηφιση των μνημονιων και της δανειακης συμβασης απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ:
    1) Δεν εχει δικαιωμα η Ελλαδα να δανειστει απο αλλες χωρες εκτος Ευρωπαικης Ενωσης και ΔΝΤ. Θα δανειζετε παντα μονο απ τους Ευρωπαιους και το ΔΝΤ με καταστροφικα υψηλα επιτοκια απο 5 εως 7%, με αποτελεσμα να αυξανονται κατα πολυ τα χρεη μας.
    2) Καταργηθηκε η εθνικη κυριαρχια του κρατους, δηλαδη η εννοια του εθνους-κρατους.
    3)Καταργηθηκαν τα δικαιωματα των πολιτων και οι κατακτησεις των εργαζομενων.
    4) Εχουν δικαιωμα οι ξενοι, βασει αγγλικου δικαιου να κατασχεσουν οτι ωρα γουσταρουν ιδιωτικη και δημοσια περιουσια του κρατους...
    5) Ξεπουλησαν τον ορυκτο και φυσικο πλουτο της χωρας στους ευρωπαιους χωρις εμεις να εχουμε καποιο οφελος, κερδος και συμφερον...
    Mπατε σκυλοι αλεστε, ελευθερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανονιστε να ψηφισετε παλι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και να ξανα κυβερνήσουν... Τοτε ετοιμαστειτε για εμφυλιο πολεμο... Δεν θα καταδικαστει το μελλον των παιδιων μου εξαιτίας σας παλιο κομματόσκυλα... δεν αστειεύεται πλεον το συνολο του ελληνικου λαου...ετοιμαστειτε για εμφυλιο... Για εσας δεν ξερω, εγω παντως σκεφτομαι τα παιδια μου και δεν θα τα αφησω να πεθανουν της πεινας δουλευοντας σκλάβοι ολη μερα για 300 ευρω ή ανεργοι ή να ζουν απ τα συσσίτια και τους κάδους απορριμάτων... ούτε θελω να τα δω να οδηγούνται σε αυτοκτονίες μιά και εχει γίνει μοδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανονιστε να ψηφισετε παλι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και να ξανα κυβερνήσουν... Τοτε ετοιμαστειτε για εμφυλιο πολεμο... Δεν θα καταδικαστει το μελλον των παιδιων μου εξαιτίας σας παλιο κομματόσκυλα... δεν αστειεύεται πλεον το συνολο του ελληνικου λαου...ετοιμαστειτε για εμφυλιο... Για εσας δεν ξερω, εγω παντως σκεφτομαι τα παιδια μου και δεν θα τα αφησω να πεθανουν της πεινας δουλευοντας σκλάβοι ολη μερα για 300 ευρω ή ανεργοι ή να ζουν απ τα συσσίτια και τους κάδους απορριμάτων... ούτε θελω να τα δω να οδηγούνται σε αυτοκτονίες μιά και εχει γίνει μοδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΝΔ:ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ 12% ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,13% ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ 10% ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 20% ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.
    ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ 500 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ,
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑΙ...
    ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ 20% ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.
    ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙ 18% (ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ).
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (2ο ΒΛΕΠΩ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 15% ΚΑΙ 3ο ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ),
    ΠΑΝΤΩΣ 20ΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ
    ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΘΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΗ...
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΜΙΛΑΩ...ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΡΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΚΕ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μια αντιμνημονιακη κυβερνηση
    θα ειναι ΠΟΛΥ χρησιμη
    ακομα και αν δεν καταφερει να αλλαξει την δανειακη συνθηκη..
    γιατι εχει μεγαλη σημασια
    η εσωτερικη κατανομη του κοστους προσαρμογης..

    το καθεστως εχει εξασφαλισει τους ανθρωπους του,τη νομενκλατουρα,
    σε θεσεις σε τραπεζες,εταιρειες,οργανισμους
    με απιστευτα λεφτα και προνομια
    (ραπανος εθνικης τραπεζας 400.000 το χρονο,προβοπουλος μερικα εκατομυρια το χρονο,μεχρι τους τελευταιους λογογραφους στα διαφορα γραφεια τυπου).
    αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καταλαβει κριση,
    μας πουλησαν για να διατηρησουν το δικο τους πολυτελες lifestyle,
    και θα πρεπει να υποστουν το κοστος
    των ανοητων και προδοτικων επιλογων τους
    στην τσεπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χέσε μας ρε τσατσόνι της Συγγρού 2.35.
    Ο Σαμαράς καπηλεύτηκε ένα εθνικό σύμβολο του διαμετρήματος του Ελύτη
    για την προεκλογική του εκστρατεία.
    Άθλιος και αισχρός.
    Χίλια μπράβο στην Ιουλίτα που τον
    εποανέφερε στην τάξη και αποκατέστησε τα πράγματα.
    Άσε που άμα ζούσε ο Ελύτης είναι σίγουρο ότι θα έφτυνε στο πρόσωπο
    το γονατισμένο δουλικό του Τόμσεν που ξεπουλάει την Ελλάδα μαζί με τους άλλους.
    Άντε απογευματιάτικα.
    Και η Μυρσίνη Λοίζου το ίδιο έκανε
    με τους Μπατσόκους και χίλια μπράβο και σε εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4.43..EYXOMAI KAI AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.. ΝΑ ΠΕΣΩ 100000 ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ ΕΓΩ 3.40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ 5.19,ΚΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ-ΜΕΡΙΔΩΝ-ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΤΟ REUTERS ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΙΝΕ ΤΑΒΑΝΙ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ : 38% (ΤΑΒΑΝΙ ΕΤΣΙ;),
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!
    ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ 35% ΚΑΙ ΚΑΤΩ.32,33...ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ 2009,ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ,ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ,ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΠ.
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ;
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 33ΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. , Καλλιθέα, Καταστάρι, Κάτω Γερακάρι, Κερίο, Κυψέλη, Λαγκαδάκια, Λαγώποδο, Λιθακιά,

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μόνο εμείς μπορούμε :
    - να αφήσουμε ορφανά 2000 οικογενειών από αυτοκτονίες!
    - να βάζουμε χαράτσια και έκτακτες εισφορές και να μην μπορείτε να αγοράσετε βασικά είδη διατροφής και να ξεπληρώσετε τα δάνεια σας, όπως σας κάνουμε κατάσχεση μισθων, συντάξεων, καταθέσεων,ακινήτων !
    - να αφήσουμε 1,2 εκατομμύρια άνεργους και να στείλουμε άλλους τόσους μετανάστες στο εξωτερικό !
    - να φορολογήσουμε αύριο και τα οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταθέσεις, ενοίκια και να διπλασιάσουμε τις αντικειμενικές αξίες, ώστε να πληρώνετε ακόμα μεγαλύτερους φόρους!
    - να κόψουμε όλα τα κοινωνικά, τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα
    - να έχουμε στείλει 200.000 ανθρώπους στα συσσίτια
    - να σας θεωρούμε τόσο βλάκες, ώστε να ελπίζουμε ότι θα μας ξαναψηφίσετε για να αυξήσουμε την ύφεση, την ανεργία και τους θανάτους λόγω κρίσης και μνημονίου !
    - να παραβιάζουμε 2 χρόνια το Σύνταγμα και τους νόμους, να ραντίζουμε εκατομμύρια Έλληνες με χημικά και ξύλο!
    - να σας καταργήσουμε όλο το αφορολόγητο για τα παιδιά και τις εκπτώσεις φόρου, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ !

    Είμαστε "αληθινοί άνθρωποι" ! Εμπιστευτείτε μας. Σας καταστρέψαμε, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να σας σώσουμε, στέλνοντάς σας νωρίτερα στη Βασιλεία των Ουρανών !

    πασοκ,ποτέ κανείς δεν εξαπάτησε τόσους ανθρώπους μέσα σε 32 χρόνια !

    πασοκ, δύναμη βαζελίνης. Για 4 χρόνια, είναι τόσα τα μέτρα, ώστε θα σας χρειαστεί μπόλικη για "λάδωμα παχέος εντέρου" ! 1 χρόνο σας "πηδούσε", φανταστείτε τι έχει να γίνει τη Δευτέρα, αν πάρει κάνα υπουργείο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. , Καλλιθέα, Καταστάρι, Κάτω Γερακάρι, Κερίο, Κυψέλη, Λαγκαδάκια, Λαγώποδο, Λιθακιά,

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ

    Μακάκα, καμία πρόταση δεν ξεκινά
    με κόμμα ! ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.ΓΡ

    ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ 32 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μόνο εμείς μπορούμε :
    - να αφήσουμε ορφανά 2000 οικογενειών από αυτοκτονίες!
    - να βάζουμε χαράτσια και έκτακτες εισφορές και να μην μπορείτε να αγοράσετε βασικά είδη διατροφής και να ξεπληρώσετε τα δάνεια σας, όπως σας κάνουμε κατάσχεση μισθων, συντάξεων, καταθέσεων,ακινήτων !
    - να αφήσουμε 1,2 εκατομμύρια άνεργους και να στείλουμε άλλους τόσους μετανάστες στο εξωτερικό !
    - να φορολογήσουμε αύριο και τα οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταθέσεις, ενοίκια και να διπλασιάσουμε τις αντικειμενικές αξίες, ώστε να πληρώνετε ακόμα μεγαλύτερους φόρους!
    - να κόψουμε όλα τα κοινωνικά, τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα
    - να έχουμε στείλει 200.000 ανθρώπους στα συσσίτια
    - να σας θεωρούμε τόσο βλάκες, ώστε να ελπίζουμε ότι θα μας ξαναψηφίσετε για να αυξήσουμε την ύφεση, την ανεργία και τους θανάτους λόγω κρίσης και μνημονίου !
    - να παραβιάζουμε 2 χρόνια το Σύνταγμα και τους νόμους, να ραντίζουμε εκατομμύρια Έλληνες με χημικά και ξύλο!
    - να σας καταργήσουμε όλο το αφορολόγητο για τα παιδιά και τις εκπτώσεις φόρου, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ !

    Είμαστε "αληθινοί άνθρωποι" ! Εμπιστευτείτε μας. Σας καταστρέψαμε, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να σας σώσουμε, στέλνοντάς σας νωρίτερα στη Βασιλεία των Ουρανών !

    πασοκ,ποτέ κανείς δεν εξαπάτησε τόσους ανθρώπους μέσα σε 32 χρόνια !

    πασοκ, δύναμη βαζελίνης. Για 4 χρόνια, είναι τόσα τα μέτρα, ώστε θα σας χρειαστεί μπόλικη για "λάδωμα παχέος εντέρου" ! 1 χρόνο σας "πηδούσε", φανταστείτε τι έχει να γίνει τη Δευτέρα, αν πάρει κάνα υπουργείο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 4 Μαϊ 2012 3:32:00 μ.μ.
    και τα Αντικύθηρα ΜΠΟΤΩΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όποιος σκοπεύει να ψηφίσει πασοκ, πρέπει να ξέρει ότι με τη ψήφο του εγκρίνει τα παρακάτω μέτρα που έχει ήδη συμφωνήσει ο κ. βενιζέλος ή είναι στη κρυφή ατζέντα. Σήμερα διέρρευσε ότι τα έσοδα του Απριλίου δεν πήγαν καλά, οπότε μόλις τους ψηφίσετε θα πουν, ότι όλα αυτά τα έλεγαν, αλλά έπεσαν έξω, ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ! Και έτσι θα δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα ! Δεν αλλάζουν, είναι ίδιοι και αμετανόητοι. Θα αφανίσουν τη μισή Ελλάδα ! Προσέξτε, δεν έχετε άλλη ευκαιρία να τους σταματήσετε !

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τώρα που είδαμε όλες τις μαζώξεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Αθήνα χτες και σήμερα,στη Θεσσαλονίκη πιο πριν,
    και σ'όλες τις πόλεις,ένα συμπέρασμα βγαίνει.

    ΤΡΑΤΖΙΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ πάνω από 17%!

    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ,ΝΔ+ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ
    30%!

    ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ 1 ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ!

    Είναι γελοίο το θέαμά τους τόσες μέρες.

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!

    ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ

    ΤΗ ΝΕΑ ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ

    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ.

    ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση