GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ «4» ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ!...

Του   Ν. Τσαγκανέλη.       http://www.nasostsaganelis.gr/  Συγκλονιστική συνέντευξη του γάλλου ιστορικού Ζακ Λε Γκοφ στην ιταλική « La Re...

Του  Ν. Τσαγκανέλη.   
  http://www.nasostsaganelis.gr/ 

Συγκλονιστική συνέντευξη του γάλλου ιστορικού
Ζακ Λε Γκοφ στην ιταλική «La Repubblica»
«Όταν οι αρχηγοί κρατών στις Βρυξέλες, πάψουν να γλείφουν γερμανικές μπότες...
Και βρουν το θάρρος – όπως ο Ολάντ – να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ
στη βάρβαρη λιτότητα Μέρκελ, οφείλουν να βοηθήσουν αμέσως τον ελληνικό λαό. Ήρθε η ώρα να το πράξουμε έστω και μόνο για το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ που οφείλει στην Αθήνα ο πολιτισμός μας – ο ευρωπαικός πολιτιασμός».
Όταν έχεις γνώσεις – όπως ο διακεκριμένος γάλλος ιστορικός Ζ. Λ. Γκοφ – ξέρεις τι λες !
Λες την αλήθεια. Που μέχρι τώρα «τυφλώνει» στην Ευρώπη, η αγρίως χρηματοδοτούμενη προπαγάνδα του Βερολίνου. . .
Λέει και δεύτερη μεγάλη αλήθεια ο Γάλλος ιστορικός ;
«Είμαι σίγουρος πως μόλις οι Έλληνες βγουν από την κρίση θα ανταποδώσουν με γεναιοδωρία τα όσα εμείς θα τους προσφέρουμε».
Λέει και τρίτη μεγάλη αλήθεια :
« 5 ή 6 φορές περισσότερο θα στοιχίσει στους ευρωπαίους, η έξοδος της Αθήνας από το ευρώ. Και τότε όλες οι ευθύνες θα πέσουν και δικαίως πάνω στη Μέρκελ».
Λέει και την τέταρτη – φαρμακερή αλήθεια :
«Πιστεύω ότι είναι αναγκαίο η Ευρώπη να αντιταχθεί στην κυρίαρχη λιτότητα που επιβάλλει το Βερολίνο γιατί είναι φανερό ότι οι γερμανοί νοιάζονται μόνο για τα δικά τους συμφερόντα. Κανενός άλλου».
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ (Συνέχεια εδώ). 

8 σχόλια

  1. AYTO KATAΦΕΡΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΔΝΤ
    ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΕ
    Δ=ΔΑΙΜΟΝΑΣ
    Ν=ΝΕΟΣ
    Τ=ΤΡΟΜΟΣ
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΙΔΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΕΤΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός καλα τα λεει κ Τσαγγανελλη με εμας τα λαμογια τους Ελληνες τι γινεται που στις εκλογες ψηφισαν 42% τα σαπια κομματα τους βοθρους που μας εφεραν ως εδω; και το παραδοξο; όλοι μετα την Κυριακή όποιον και να ρωτουσες η συζητουσες μαζι του ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!μιλαμε για τετοιο πουστικο λαό. Τετοιο ξεφτιλισμενο λαό! όποτε ματαιοπονεις αυτος ο τοπος ειναι ενας ατελειωτος βοθρος και οι κουραδες που επιπλεουν εχουν τον πρωτο λογο απεναντι στα σκατα τα πατημενα.
    Αυτη την Ελλαδα που μνημονευουν καποιοι πνευματικοι ανθρωποι ανα τον κοσμο εχει πεθανει εδω και παρα πολλα χρονια.
    Εμεις που ζουμε σημερα στην Ελλαδα δεν μας αξιζει καμμια μνημονευση και υποστηριξη γιατι καποιοι εχουν καταλαβει εδω και χρονια τι σοι πουσταρια ειμαστε οποτε μας συμπεριφερονται και αναλογα, εχουμε αυτο που μας αξίζει και ζουμε αυτο που μας αξιζει. Ενας λαός μπατακη σταρχιδιστης και πανω απο ολα αρχιμαλακας χωρις ιχνος αξιοπρεπειας και εθνικης συνειδησης, ενας βοθρος που βρωμοκοπαει απο χιλιομετρα μακρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξοντώνει η Νέα Τάξη τη μεσαία τάξη;;;

    Χμμμμ, μα νόμιζα ότι ίσχυαν δύο αξιώματα στη ζωή:

    1. Τη Νέα Τάξη τη δημιούργησε η ... Μέσαία Τάξη των δυτικών ανεπτυγμένων για να προφυλαχθεί από τις μαγκιές, τις απαιτήσεις για ίση ευημερία, των παλιών εκμεταλλευόμενων. Τη δημιούργησε δημοκρατικά. Ενσυνείδητα ή βολικά "υποσυνείδητα".

    2. Τη Μεσαία Τάξη τη δημιούργησε, τη συντήρησε, την προφύλαξε επί 10ετίες και διασταλτικά και επί αιώνες η Παλιά Τάξη πραγμάτων και η δήθεν Νέα Τάξη. Ο βολεμένος και δυνατός ανανεώνει τη δύναμή του ως παγκόσμια ελίτ και έχει για καύσιμο τους ιθαγενείς.

    Απλά τώρα ο πλανήτης δεν μπορεί

    -Αφενός να συντηρήσει τους πάντες οπότε θυσιάζεται και μέρος της μεσαίας τάξης των πρώην σούπερ δυνατών και ανέμελων για να έχουν επιχειρήματα στους βιαστικούς ανερχόμενους όσοι είναι σάντουιτς ανάμεσα στους πρώην ιθαγενείς και τους δυτικούς

    -Δεν έχει βρει την κατάλληλη ρύθμιση ομογενοποίησης πλανητικά. Παλιότερα "μεσαίος στην Ευρώπη = ελίτ στην περιφέρεια". Τώρα πάμε στο "μεσαίος στην ευρώπη = μεσαίος παντού". Λογικό ακούγεται μόνο που τώρα το "μεσαίος" προδιαγράφεται από τα στάνταρ ξεπεράσματος απλά της εξαθλίωσης της περιφέρειας. Ενώ παλιά "μεσαίος" ήταν το ένα κλικ παρακάτω από τον Βασιλιά.

    Πάτε στον Τσίπρα και τον Καμμένο να κάνετε επανάσταση να ... ανατρέψετε την κατάσταση. Αφού δεν σας κάνει η λύση ΓΑΠ και νέων σοσιαλιστών (προσανατολισμός σε ευημερία με μειωμένο αποτύπωμα ρύπων και ήπια μετάβαση σε νέες πλανητικές συνθήκες συγκρίσεων μεταξύ τόπων) πάτε λοιπόν να ανακυκλώσετε την ψευδαίσθηση ότι η ψήφος παράγει χρήμα ενώ στην πραγματικότητα μόνο η εργασία και η έγνοια παράγουν χρήμα. Και η ανάγκη.

    Πάντα λάθος οι ρομαντικοί βολεμένοι έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μεγάλε φιλόσοφε, αν οι Έλληνες:

    1. Δούλευαν και δεν ήταν τυπικά εργαζόμενοι ή απλοϊκά εργαζόμενοι
    2. Πλήρωναν φόρους που έπρεπε
    3. Είχαν ένα μάτι στο μέλλον και όχι μόνο στο παρόν
    4. Αν είχαν ρίξει ελαφρά (όσο πατάει η γάτα...) τον εγωισμό που τους εμφύσησε η μαμά
    5. Είχαν αυξημένο αίσθημα ευθυνης
    6. Δεν επιβράβευαν τους σαν τα μούτρα τους μετρίους για να μην πάθουν τραλαλαλα από την προκοπή όσων ξεχωρίζουν
    7. Έκαναν και ανάτρεφαν παιδιά αντί να γαμάνε Ρωσίδες

    Θα έλεγες όλα αυτά που λες για τη Μέρκελ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KΛEΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ,ΔΙΑΣΡΤΑΜΕΝΟΙ ,ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΨΥΧΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ
    ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ .ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ,ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ Η ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ,ΟΙ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ Η ΑΘΕΙΑ ,ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΤΟΥ ΛΙΑΝΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΡΕΣΜΑ.ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΓΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα που οι εκλογες τελείωσαν και ο "σοφος" λαός αποφασισε ακομη μια φορα τι θελει, είναι περιττο να βρίζετε τους πολιτικούς που μας εφεραν ως εδω αφου εμμεσως πλην σαφως ο λαός τους επιβραβευσε για το έργο τους!!!

    Εχουμε τους πολιτικούς που μας αξιζουν, εχουμε την κοινωνία που μας αξιζει, τραβαμε αυτα που μας αξιζουν και ζουμε αυτα που μας αξιζουν.

    Μα θα πει καποιος αυτοι δεν ειναι πλειοψηφία στον λαό οπως προβλέπει η δημοκρατία αλλα βασιζεται σε καλπονοθευτικους νομους που δίνουν ισχυ σε κομματα μειοψηφίας! ασφαλώς και συμφωνουμε αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εμεις ψηφιζουμε αυτους τους πολιτικούς και τα κομματα που φτιαχνουν αυτους τους νόμους και παρολο που δεν μας αρεσουν οταν έρχεται η ωρα της κρισης μας τους επιβραβευουμε!!! οπότε ψαξτε να βρείτε ποιος είναι ο ηλίθιος στην προκειμενη περίπτωση, δεν ειναι δύσκολος ειναι ο "σοφα" μαλακισμενος λαός.

    Το καλοκαιρι καλως κακως θα περάσει με ενα μεγαο μερος του λαου σακατεμενο κατεστραμμενο ανημπορο και αβοηθητο.
    Ας προετοιμαστουν όμως αναλογα για το φθινωπορο και τον χειμωνα αυτοι που επιβραβευσαν την διαιωνιση των μνημονιων και τις καταστρεπτικές συνεπειες των. Οι καταστρεμμενοι και χρεοκοπημενοι πλέον δεν εχουν να χασουν απολυτως τιποτε πλεον ας αρχισουν να ανησυχουν οι "σοφοι" αυτου του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Skiste ta kwlia twn pronomioyxwn kleistoepaggelmatiwn… farmakopoiwn, tarifosporiwn kai ntalikerhdwn. Anoigma… plhres olwn twn 8eokleistwn… epaggelmatwn gia osa fysika proswpa exoyn ta prosonta kai mono.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση