GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρπαξε 5.000 ευρώ από ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ...

Στόχος ληστείας έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Χαλκίδα. Ένας άγνωστος πλησίασε τον ανυποψίαστο άνδρα...

Στόχος ληστείας έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Χαλκίδα.
Ένας άγνωστος πλησίασε τον ανυποψίαστο άνδρα, λίγα μέτρα από το κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε τη τσάντα του, η οποία περιείχε όλες τις εισπράξεις της ημέρας, ύψους περίπου 5.000 ευρώ.

2 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΗΔΙΕΣ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ .ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δραματικές διαστάσεις αποκτά, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, το ενδεχόμενο ενός νέου γύρου ακυβερνησίας ή ενός αδύναμου και ανίσχυρου κυβερνητικού σχήματος την πιο κρίσιμη ώρα για τη χώρα, καθώς αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεοκοπίας με «φόντο» τη νέα φάση επιδείνωσης της κρίσης στην Ε.Ε.


    Οι ανησυχίες επιτείνονται.... καθώς:

    -Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας και συνεπώς το ενδεχόμενο συνεργασιών προβάλλει ως μονόδρομος.
    -Η διαφορά ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παραμένει οριακή, τροφοδοτώντας σενάρια πολιτικής αβεβαιότητας, με εναλλασσόμενες τις πιθανότητες για την πρωτιά.
    -Τα φαινόμενα αποσύνθεσης της κρατικής μηχανής επιτείνονται ενώ η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις και ελλείψεις.
    -Η κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα εκρήξεων, την ώρα που ο νηφάλιος διάλογος παραχωρεί τη θέση του σε θλιβερά κρούσματα τηλεβίας, με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
    -Τα σενάρια εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη κλιμακώνονται σε καθημερινή βάση.
    Οι επικείμενες δραματικές αλλαγές στην Ευρώπη βρίσκουν την Ελλάδα σε έναν παρατεταμένο προεκλογικό κύκλο, χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση και παρέμβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων, με μια ανίσχυρη υπηρεσιακή κυβέρνηση.

    Κι ενώ η κρισιμότητα των περιστάσεων ενισχύει την ανάγκη για ανάδειξη κυβέρνησης ικανής να διαχειριστεί μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τα πολιτικά κόμματα πορεύονται προς την κάλπη σε συνθήκες έντονης αντιπαράθεσης, αλληκοκατηγοριών, μικροϋπολογισμών μακριά από την ανάγκη εξεύρεσης ενός κοινού παρονομαστή συναίνεσης.

    Η αίσθηση μιας ασύμπτωτης πορείας των κομματικών σχηματισμών μετά τις εκλογές παραμένει κυρίαρχη, παρά τον εξορκισμό από όλες σχεδόν τις πλευρές του αδιεξόδου που προέκυψε από την κάλπη της 6ης Μαΐου. Ο εφιάλτης μιας ανούσιας ανταλλαγής εντολών σχηματισμού κυβέρνησης θα είναι αυτή τη φορά δρόμος χωρίς επιστροφή για τη χώρα.

    ... και οι άλλοι
    Σε ένα οξύ αντιμνημονιακό κρεσέντο επιμένουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», θεωρώντας και αυτοί σίγουροι για το σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς όμως αυτούς που υπέγραψαν τα Μνημόνια. Η ΔΗΜ.ΑΡ. εξακολουθεί να υποστηρίζει με τη σειρά της την ανάγκη να κυβερνηθεί ο τόπος, μένει όμως να δοκιμαστεί η συνοχή της από τους «πειρασμούς» και διλήμματα που θα θέσει το πρώτο κόμμα

    Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2012/06/blog-post_1777.html#ixzz1xOp6vnaV

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση