GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της καρέκλας το ανάγνωσμα και ο Γαργαντούας...

Δύο καρακάξες επιτίθενται φραστικά και όχι μόνο στον νεαρό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής προσβάλλοντας ακόμη και την προσωπική του ζωή. Στ...





Δύο καρακάξες επιτίθενται φραστικά και όχι μόνο στον νεαρό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής προσβάλλοντας ακόμη και την προσωπική του ζωή.
Στην μία πετάει το νερό του στα μούτρα της και ενώ η άλλη αφήνοντας στην άκρη την κομπολόγα της του επιτίθεται χτυπώντας τον με τα χαρτιά της . Δέχεται όμως απανωτά χαστούκια και τη στιγμή εκείνη ο παππούλης και μέγας Παντοκράτωρ της πρωινής ζώνης-ότου θαύματος-σηκώνεται από την καρέκλα του και προσπαθεί να επέμβει από απόσταση ασφαλείας βέβαια κουνώντας τα μαλακά του χεράκια και αναφωνώντας: «ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ» καλέ μη βαράς… ά το σκασμένο… τι της κάνει… τι μου κάνει… και στην ενδοσυνεννόηση εντάξει το πήρατε; Διακόψτε τώρα ξεσκίσαμε σε τηλεθέαση τον Λαζόπουλο αμ πως…
Ένας άνδρας με ύψος 1,90 με 150kg και βάλε που έπρεπε να είχε ορμήξει πάνω στον νεαρό πετώντας τον κάτω και ακινητοποιώντας τον, άφησε τις κοπέλες να προσπαθούν να τον εξουδετερώσουν, αλλά βέβαια εκείνος έγινε μπουχός και μην τον είδατε και μην τον απαντήσατε.
Και ξαφνικά ο μεγάλος θυμάται την άδεια καρέκλα του και με σιγανό & προσεκτικό βηματισμό, φτάνει δίπλα της και με μια κίνηση χωρίς σημασία την καταλαμβάνει.. Αυτή κάτω από το βάρος του κώλου του κάνει ένα τρίξιμο και αφήνεται στη μοίρα της, δεδομένου ότι ύστερα από μισό αιώνα ασφυκτικής καταπλάκωσης έχει πλέον υποταχθεί.
Οι ξανθές κοιτάζουν η μία την άλλη συγχρονίζονται και αναφωνούν: «Μπράβο Γιώργο». Ο νεαρός χίπης της δεκαετίας του ’60 με το μακρύ τότε μαλλί και το οστεώδες πρόσωπο-η πείνα βλέπεται- (ο spiro spero γνωρίζει ) έτρεξε αγωνίστηκε και στο τέλος επιβλήθηκε άγνωστο πως. Αφού γέμισε τα βιβλιάρια του και τις θυρίδες των τραπεζών με καταθέσεις και άλλα έφτιαξε και ένα ανάκτορο που το αποκαλεί «σπιτάκι».
Εν το μεταξύ στην πορεία των ετών λόγω ευημερίας τα αμέτρητα φιλέτα, οι πίτσες, οι πιατέλες με τις γαρίδες, τα ψάρια και τους αστακούς πήγαιναν και έρχονταν με αποτέλεσμα να αρχίζει να συσσωρεύεται απροσμέτρητο λίπος. Ο λαός πεινάει, η ανεργία καλπάζει στα νεαρά παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους.
Ο δημοσιογραφικός κλάδος μαστίζεται από άκρατη ανεργία και φτώχεια. 2.500 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει αλλά ο Γαργαντούας δεν λέει να αφήσει την καρέκλα του και να πάει σπίτι του.
Και να ήταν μόνο αυτό; Δεν τα έχω μόνο μαζί του και με πολλούς άλλους, αμέτρητους καρεκλοκενταυροχείρωνες του ιδιωτικού αλλά και στο δημόσιο τομέα-βλέπε Μητσοτακεϊκο- όπου ο αιωνόβιος πατέρας Βαμπίρ εξήντα τόσα χρόνια απομυζά από το κράτος, η κόρη επίσης, ο γιος επίσης αλλά πρόσφατα και ο εγγονός.
Βρήκαν τον αιώνα που θρέφει την χιλιετηρίδα. Καημένε Αθανασόπουλε και άμοιρε Ελληνική λαέ τι σου μελέ να πάθεις…
Με εκτίμηση
Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

12 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΧΙ
    Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ
    Ή Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1
    Το αυγό του φιδιού παραζεστάθηκε στην Ευρώπη.
    Ξεπρόβαλλε ήδη το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού και του ναζισμού. Τα πρώτα βλέμματα μίσους του φιδιού αριθμούν πολλές ζωές αθώων ανθρώπων.
    Το "εκκολαπτήριο" της Ευρώπης φρόντισε να ξανααναστήσει την αρρώστια μέσα από τυχάρπαστους τυχοδιώκτες εγωιστές ξεπουλημένους αλλαζόνες και αρριβίστες πολιτικούς.Οι αποφάσεις τους και η κατεύθυνση τους πρός ένα και μόνο σκοπό την κατάκτηση της υλικής ευημέριας και τον υπερσυγκεντρωτισμο του πλούτου παγκοσμίως σε λίγους με την περιθωριοποίηση των ανθρωπίνων αξιών και με μόνο θεό το χρήμα, ήταν αναπόφευκτο να μην βρεί μήτρα ένας κακοήθης σπόρος όπως αυτός του φασισμού. Ζούμε και αναπνέουμε με τον όρο "αγορά" "αγορές" "ευρώ" δανεισμός φόρος εκβιασμός και φόβος απέναντι στις κοινωνίες.
    Ο παραδοσιακός κλασσικός κομμουνισμός έκανε βήματα πίσω ώς αναχρονιστική ιδεολογία δίνοντας χώρο σε ενα παλιο φρούτο των τελευταίων 60 ετών που λέγεται σοσιαλισμός με φιλελεύθερες τσέπες χρηματοδοτούμενο από κέντρα εξουσισαστων που θέλανε να επιβάλλουν και στην ευρώπη το άσπρος σκυλος μαυρος σκυλος σκύλοι και οι δυο, ότι ισχύει στην "μεγάλη δημοκρατία" που φτιάξανε στην πατρίδα τους Αμερική την μέκκα της ραδιουργίας των αρπαχτικών και των εν δυνάμει φασιστων. Μια "ιδεολογία" που χρησιμοποίησε τον όρο σοσιαλισμος ως προπέτασμα και καμουφλάζ για να δείξει το επαίσχυντο πρόσωπο του καπιταλισμού. Κάτω από αυτή την ιδεολογία κρυφθηκαν τρωκτικά πολιτικοί αλήτες κατα μία έννοια που βρήκαν την οδο του εύκολου πλουτισμού πουλώντας φυκια για μεταξωτές κορδέλλες υποβιβάζοντας το επίπεδο ζωής των κοινωνιών οδηγώντας τους λαούς που τους εμπιστεύθηκαν στο προκαθορισμένο σημείο των εντολοδοτών τους δηλαδή στην απόλυτη υποδούλωση με δίλλημα την ολοσχερή καταστροφή.
    Η αντίδραση πάντοτε οδηγεί προς τα ακρα είτε είναι αριστερά είτε είναι δεξιά. Οι παγκόσμιοι εξουσιαστες έπαιζαν πάντα σε διπλό ταμπλώ τίποτε δεν άφηναν στην τύχη βάπτιζαν τα δικτακτορικά καθεστώτα "δημοκρατίες" και τα κινήματα ανατροπής "επαναστάσεις". Ο διχασμός και η διχόνοια των λαών βασικά όπλα τους.
    Το παραμορφωμένο τέρας του φασισμού που άρχισε να εκτρέφει η Ευρώπη γιγαντώνεται και συνήθως τρώει πρώτα αυτούς που το ανέστησαν.
    Ο παράφρων αυτο το γελοίο υποκείμενο που άκουγε στο όνομα Χιτλερ "εκκολάφθηκε στην αγκαλια του αυτοκράτωρα Χιντεμπουργκ!!!και στην νύχτα των μεγάλων μαχαιριών σκότωσε όλους όσους τον στήριξαν και όσους θεωρούσε πολιτικούς αντιπάλους του στο αιμοσταγές έργο του. Αυτο το τέρας που αναβίωσε με πολιτικούς σαν την Μέρκελ τον Σαρκοζυ σε συνεργασία με τα καθάρματα εβραιομασόνους πέραν του ατλαντικού αρχίζει να δείχνει τις διαθέσεις του.
    Ειναι καιρός να ξυπνήσουν οι λαοί και να ξεπατώσουν από την ρίζα αυτό το τέρας και τους ομοιδεάτες του. Να το θάψουν και να το κάψουν οριστικά χωρίς να μείνει ίχνος από αυτή την κατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2
    Διαφορετικά θα ζήσουμε αυτό που κάποτε είπε ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ..."Δεν ξέρω πώς θα γίνει ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Δ΄θα γίνει με ξύλα και πέτρες".
    Ζούμε τις εποχές των γραμμένων και κάθε μέρα επιβεβαιώνεται μία μια οι προφητεύσεις. Κάποιοι μας οδηγούν σε αυτό και τους ξέρουμε καλα αλλά βολευόμαστε με την πρόσκαιρη ευημερία μας και κάτω από το κουβούκλιο του προσωπικού συμφέροντος που πιστεύει ο καθένας από εμας θα τον προστατεύσει.
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    Κάθε παγκοσμιος πόλεμος που αποκομίζουν κέρδη οι ισχυροί θέλει και την προβοκατσια του εκσυγχρονιστικα την "τρομοκρατία" του την σπίθα για την γενίκευση. Το είδαμε στους δύο προηγούμενους παγκοσμιους πολεμους αλλά όπως πάντα ξεχάσαμε και γρήγορα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές αλλά πάντα με το ίδιο θέμα την επικράτηση των ισχυρών την υπερσυγκεντρωση του πλούτου σε λιγους και την υποδούλωση των λαών αποδεχόμενοι την ξαναγεννηση τους μέσα από ερείπια και θάνατο.
    Η ευρώπη έχει ανάγκη από ηγέτες που θα μπορούσαν να αντιταχθούν απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και τους επινοητές της. Αλλα όταν ψάχνεις στον βοθρο της πολιτκής για τέτοιους ηγέτες το μόνο που γίνεται είναι να ανασύρεις σκατωμένα ανδρείκελα αλλα λίγο και αλλα καλυμμένα ώς το κεφαλι.
    Μέσα εκει ευδοκιμεί και το τερας του φασισμού που καραδοκεί.Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά είναι πάντα φασισμός και εχθρός του είναι ότι δεν αποδέχεται τις θέσεις του.
    Στην ευρώπη σήμερα υπάρχουν οι συγχρονοι junkers ή δημιουργούνται από τις οικονομικές πολιτικές των ηλίθιων ηγετών που σήμερα βρίσκονται στο τιμονι της και σιγά σιγά θα γίνουν τα σύγχρονα τάγματα SA.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ο λύκος μεταμφιέζεται συνέχεια φορώντας μάσκες συντηρητισμού σοσιαλισμού κομμουνισμού φιλελλευθερισμού και δημοκρατισμού. Τιποτε δεν ειναι από ολα αυτά είναι το τέρας του 5%παγκοσμιως που τα θέλει όλα τώρα και αμέσα από όλους αδίστακτα και χωρίς αναστολές χρησιμοποιώντας την τεχνολογια και τα υπεροπλα για τον εκφοβισμό των πολλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ειναι φασισμός?

    ρωταω γιατι ετσι οπως το περιγράφετε νομιζω οτι ... μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λες ρε μαλακοκαύλη φασίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ 09΄΄41 . ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ? ΡΕ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τραγική συγκέντρωση του πασοκ στο Κορυδαλλό. Παρά τα δένδρα και τα καπνογόνα,παρά τη τεράστια κινητοποίηση, μαζεύτηκαν μόνο γύρω στα 1000 άτομα από όλη την Αττική ( υποψηφιοι, κομματικά στελέχη και γύρω στους 100 νέους ) στη κεντρική εκδήλωση του πασοκ !!!

    Πρόκειται για νέα μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα του Πασοκ να κάνει τη συγκέντρωσή του σε περιοχή, όπου υπάρχουν οι φυλακές Κορυδαλλού, μέσα στις οποίες είναι έγκλειστος ο "σύντροφος" Άκης !!! Για μια ακόμα φορά ο κ. Βενιζέλος, αντιμέτωπος με την εκλογική κατάρρευση του κόμματος του, λόγω χαρατσιού στη ΔΕΗ και των απίθανων φορολογικών δηλώσεων που εμπνεύστηκε αυτός και το επιτελείο του, στρέφει τα βέλη του κατά σοβαρών στελεχών του πασοκ, που βλέπουν ότι οδηγεί το κόμμα σε αποσύνθεση και ετοιμάζεται να τους πετάξει έξω το βράδυ της Κυριακής, σε μια "άγρια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου" για να τους φορτώσει τις δικές του αποτυχίες.

    Η μεγαλύτερη γκάφα του ειναι ότι ζητά, μετεκλογικώς ( κάτι που είναι εντελώς αδύνατο ) να μπει σε κυβέρνηση ο Σύριζα ( κατά πρώτον ) και οι ΑΝΕΛ ( κατά δεύτερον ), και έτσι δυσκολεύει αφάνταστα τη δημιουργία σταθερής κυβέρνησης και μπορεί, έτσι, με αυτή την αδιαλλακτη τακτική, να οδηγήσει σε ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ΧΑΟΣ, νέες εκλογές ! Φυσικά τα σοβαρά στελέχη του πασοκ αδυνατούν να καταλάβουν την "αυτοκτονική" πολιτική που οδηγεί σε εκλογική συρρίκνωση και το ΠΑΣΟΚ ( είναι η ίδια τακτική Καμμένου που έχει ρίξει τους ΑΝΕΛ στο 6 με 7% ).

    Οι πολίτες δεν θέλουν ακυβερνησία, χάος, εμφύλια κοινωνική σύγκρουση στους δρόμους ανάμεσα στις ακροαριστερές συνιστώσες του Σύριζα και τα στελέχη της Χ.Α. Θέλουν και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και σταθερότητα και ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο κ. Βενιζέλος, παίζοντας με τους θεσμούς, και με μικροκομματική οπτική, στέλνει όλους τους κεντρώους και τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους του κόμματος του προς τη Νέα Δημοκρατία, για να υπάρξει όσο το δυνατόν σταθερότερη κυβέρνηση, την οποία δεν εγγυώνται ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Καμμένος, ούτε ο Μιχαλολιάκος, ούτε πολύ περισσότερο το νεφελώδες πρόγραμμα Σύριζα. Η Αττική, πολύ φοβάμαι, θα ζήσει στιγμές απείρου κάλους, αν συνεχιστεί η ακυβερνησία και το χάος το σημερινό, που θα πολλαπλασιαστεί. Μήπως μας οδηγούν σε "εμφύλιο κοινωνικό πόλεμο" ; Μήπως θέλουν "ταραχές" ανάλογες με του Δεκέμβρη του 2008 ; Μήπως μας οδηγούν σε "πρωτιά" Τσίπρα για να απωλέσουμε "εθνική κυριαρχία" και ΑΟΖ και να μπούμε σε περιπέτειες εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές ; Μήπως , χωρίς να το θέλουν, κάποιοι που εμμένουν στο μικρόκοσμό τους και στα μικροποσοστά τους, βάζουν πλάτη για μια ανεξέλεγκτη εσωτερική "χρεοκοπία" το βράδυ της Κυριακής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πανίκας και ο Μιχαλολιάκος είναι ετεροθαλή αδέλφια, γιοι της Βαρβάρας, κόρης του Ιωάννη Μεταξά, από αγνώστους πατέρες. Ο Μεταξάς είχε αναγνωρίσει τα εγγόνια του (και για κάποιους ΚΑΙ παιδιά του) γιατί έτρεφε παθολογική αγάπη στην κόρη του. Ας βγουν να το διαψεύσουν, υπάρχουν στοιχεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι και οι τρεις έχουν τον ίδιο σωματότυπο. Της Ελληνικής λεβεντιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, ειδικά ο Μιχαλολιάκος είναι φτυστός ο παππούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αποκλείεται, η Βαρβάρα ήταν μεγάλο τσουλί, της είχαν βγάλει και τραγούδι που έλεγε πως ψάρευε κεφάλους στο Φάληρο, το οποίο λογόκρινε η 4η Αυγούστου. Η Βαρβάρα λοιπόν πρέπει να αποπλάνησε τον πατέρα της, όπως οι κόρες του Λωτ, μεθώντας τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα εξηγούνται όλα. Αιμομιξία, αλκοολισμός ιδού τι βγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση