GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μερικοί άνθρωποι δεν διδάσκονται από τα λάθη τους»

Άνθρωπο που δεν διδάσκεται από τα λάθη του χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή ο ΛΑΟΣ, μετά τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού που ζήτησε, με...

Άνθρωπο που δεν διδάσκεται από τα λάθη του χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή ο ΛΑΟΣ, μετά τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού που ζήτησε, μεταξύ άλλων, από τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα.
«Το πιο λυπηρό της όλης υπόθεσης, είναι το ότι μερικοί άνθρωποι δεν διδάσκονται από τα λάθη τους. Τα ίδια ακριβώς έλεγε ο κ. Καραμανλής και στις εκλογές του 2009 και παρέδωσε τη χώρα στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου με 43,92% και 160 βουλευτές. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν διδάσκεται από τα λάθη του» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΛΑΟΣ.

8 σχόλια

  1. τι να ψηφισω; πολιτικοι κωλοτουμπες . . . .



    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ… Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)
    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!) Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!) Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα, που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)
    ΕΡΩΤΩ:
    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, που η μοναδική σταθερή αξία τους είναι ο καιροσκοπισμός, τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος;
    ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε γαμηθεί@@ ρε παλιοαδερφές-BBC: H ευρωζώνη θα ξεράσει την Ελλάδα σαν χαλασμένο κεμπάπ
    (βίντεο)

    Αήθη επίθεση κατά της χώρας μας και της ελληνικής οικονομίας εξαπέλυσε ο Τζέρεμι Πάξμαν, παρουσιαστής της εκπομπής του BBC Newsnight.

    Στη διάρκεια της εκπομπής με θέμα την ευρωζώνη και την ελληνική κρίση, με καλεσμένους σχολιαστές τον...
    οικονομολόγο του Χάρβαρντ, Κένεθ Ρόγκοφ, τον νομπελίστα οικονομολόγο Πολ Κρούγκμαν και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τόνισε: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το θολό πολιτικό τοπίο και την απόφαση πασίγνωστης εταιρίας να διακόψει την ασφάλιση εξαγωγών προς την Ελλάδα, πλέον η υπόλοιπη ευρωζώνη σκέφτεται σοβαρά να ξεράσει την Ελλάδα σαν χαλασμένο κεμπάπ».

    Σχολίασε μάλιστα, ότι η ελληνική κοινή γνώμη έχει διχαστεί μπροστά στο ενδεχόμενο της χρεοκοπίας, ενώ τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο μέχρι πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

    Επιπλέον αναφέρθηκε στο γενικό μπλακ άουτ που απειλεί να βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι, καθώς πλέον τα χρήματα της ΔΕΗ δεν επαρκούν να αποπληρώσει τους προμηθευτές της.

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε το σχόλιο του Βρετανού δημοσιογράφου προσβλητικό και ανάρμοστο.
    «Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κρίση και χρειάζεται σεβασμός στον ελληνικό λαό που περνάει δύσκολες στιγμές», είπε.

    Η απαράδεκτη τοποθέτηση του δημοσιογράφου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των τηλεθεατών στο twitter.


    BBC: Η Ελλάδα το χαλασμένο κεμπάπ της Ευρωζώνης από newsview

    ΝΑ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟ αλεξάκι ΤΟΥΣ.
    ..οι φίλοι του, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝ
    του SOROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφηστε τις κομπλεξικες μαλακιες..
    δημοψηφισμα για ΕΟΚ δεν εγινε το 79..
    δημοψηφισμα για maastricht δεν εγινε το 92..
    δημοψηφισμα για το ευρω δεν εγινε το 2000..
    ουτε σε ελλαδα ουτε σε καμμια αλλη χωρα..
    τα λιγα δημοψηφισματα για το ευρωσυνταγμα που εγιναν,βγηκαν ολα αρνητικα..
    καταστρεψατε εκατομυρια ανθρωπους με τις ανοητες ευρωμαλακιες σας,με μονο στοχο την ασφαλεια των φραγκατων και την καταργηση της δημοκρατιας..
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναταλία, πρέπει να καταλάβεις ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Το να μένει κανείς αμετακίνητος στις απόψεις του, αυτό δεν είναι λογικό, όταν η Ελλάδα κινδυνεύει με ολική κατάρρευση.
    Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις "κωλοτούμπα" είναι μια σύνθεση απόψεων, μπροστά στο εφιαλτικό σενάριο μιας παλαιολιθικής οικονομικής πολιτικής, που θα επιφέρει χάος, πριν και μετά τις εκλογές, όχι τόσο από την Ευρώπη, αλλά από την αντίδραση του κόσμου, που δεν θα ψηφίσουν τον Σύριζα.
    Στη πολιτική πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι καλά τη δύναμη που σου έδωσε ο λαός. Στις 6 Μαίου δώσαμε δύναμη στους ΑΝΕΛ και στον Σύριζα, με 10,6 και 17%, με τη προοπτική να συνεργαστούν και να επιβάλλουν ΑΜΕΣΩΣ μερικές αλλαγές στο μνημόνιο, ώστε να ελαφρυνθούμε.
    Ο Σύριζα, ποντάρωντας στη δυναμική του, αρνήθηκε για να κερδίσει ψήφους και ποσοστά, άρα σκέφτηκε μικροπολιτικά και όχι σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον των πολιτών. Ο χειρισμός του κ. Καμμένου, ακόμα πιο ατυχής ( βάζω 7 όρους και με το 10,5% θέλω να τους επιβάλλω σε όλους )! Αυτά δεν γίνονται. Ναι, πράγματι ένα μεγάλο ποσοστό, άγνωστο, στρέφεται προς τη Νέα Δημοκρατία, ως το " μη χείρον βέλτιστον". Σήμερα, αν ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν είχαν τέτοιες εμμονές θα είχαμε σταθερή αντιμνημονιακή κυβέρνηση, με την ανοχή άλλων 3 κομμάτων,για μερική επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου.
    Τώρα, εάν δεν βγει πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία και με μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα πρέπει να κλείσουν και να μπει όριο στις αναλήψεις, γιατί ο κόσμος φοβάται το νεφελώδες πρόγραμμα του Σύριζα, το Χρηματιστήριο θα κλείσει και εκατοντάδες επιχειρήσεις θα φύγουν στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναταλια ωραιο μουνι φαινεσαι να τα πουμε καποια στιγμη ειμαι απο πετραλωνα ψηλος ξανθος γυμνασμενος και ατριχος.ολες οι γυναικες με φωναζουν killer στο κρεβατι.αν γουσταρεις ρωτα στα πετραλωνα ξερουν, θα με βρεις για αγριες νυχτες λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5:34
    =====

    γαμα τη μανα σου πρωτα
    και τα λεμε

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΦΥΡΕΡ.

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ Σ ΕΦΤΥΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *