GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανέλλη: Υπάρχουν μάγουλα που αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα κάθε μέρα...

Για το περιστατικό βιοπραγίας του Ηλία Κασιδιάρη προς το πρόσωπό της την ώρα ζωντανής εκπομπής, μίλησε η Λιάνα Κανέλλη, λέγοντας πως «από τ...

Για το περιστατικό βιοπραγίας του Ηλία Κασιδιάρη προς το πρόσωπό της την ώρα ζωντανής εκπομπής, μίλησε η Λιάνα Κανέλλη, λέγοντας πως «από το περιστατικό δεν βλάφθηκα εγώ αλλά η πατρίδα και η εικόνα της. Υπάρχουν μάγουλα που αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα κάθε μέρα..».

13 σχόλια

  1. Τα σημερινά γεγονότα ( επεισόδιο στον Αντέννα, άμυνα 25χρονου απέναντι σε 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη κλπ ) δείχνουν πολλά πράγματα, αλλά το κυριότερο είναι έχει ξεφύγει η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Οδηγούμαστε σε πτώχευση και "εμφύλιο πόλεμο" , εκτός αν...

    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να δώσουν λύση σε κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική.
    Σύριζα και ΑΝΕΛ του Καμμένου, με την ΑΠΟΛΥΤΗ άρνηση "ΟΧΙ στο μνημόνιο", οδηγούν σε άμεση παύση δανείων του εξωτερικού και του ΕΣΠΑ, πρόκληση πανικού, φυγή καταθέσεων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό, εσωτερική κατάρρευση.
    Το Πασοκ του Βενιζέλου, λόγω της άθλιας φορομπηχτικής πολιτικής ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μεγάλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, φάρμακα, γιατρούς, σε σχολεία, σε νοσοκομεία,σε δήμους, στις άθλιες νεες φορολογικές δηλώσεις, το μπάχαλο στις Πανελλαδικές κλπ ) έχει προκαλέσει την οργή και το μίσος ακόμα και των ψηφοφόρων του, ενώ υστερεί και στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Οι καθημερινές ληστείες δεν λύνονται ούτε με τον "αφοπλισμό" της Αστυνομίας ( Σύριζα ), ούτε με παράλληλους μηχανισμούς ( Χ.Α ).

    Οι πολίτες, μπροστά σε αυτό το χάος στην Οικονομία και στη Δημόσια Ασφάλεια, έχουν να επιλέξουν τη ΜΕΣΗ ΟΔΟ, μια μέση λύση, πριν έρθουν τα χειρότερα. Μια ισχυρή, σε ποσοστά, Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από το νεφελώδες οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα του Σύριζα, με ΑΜΕΣΗ επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αλλαγές σε χαράτσι στη ΔΕΗ, στις φορολογικές δηλώσεις, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ), με εκζήτηση κοινωνικής συναίνεσης από όλα τα κόμματα ( ιδέες, προτάσεις για την οικονομία- κοινή γραμμή απέναντι στην ΕΕ ), με επιβολή της δημόσιας τάξης σε όσους παρανομούν ( χωρίς την αυταρχικότητητα της κυβέρνησης πασοκ ), με ανάπτυξη- προσέλκυση επενδύσεων και ΕΣΠΑ,μόνο αυτή μπορεί να αποτρέψει το επερχόμενο ΧΑΟΣ,τη πτώχευση,την εμφύλια σύρραξη μεταξύ των άκρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THS XREIAZOTAN H SFALIARA GIATI EIXE PAREI POLY AERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και θα πρέπει να τις χρειαζόταν τις σφαλιάρες, αφου και τις απαίτησε εκσφενδονίζοντας τα χαρτιά αλλά και τις διεκδίκησε με το που πρώτη σηκώθηκε και κινήθηκε προς το σημείο παραλαβής.
    Γι΄αυτό άλλωστε γυρίζει και το άλλο μάγουλο τώρα γιατί (νομικώς όπως έμαθε στη συνέχεια) ούτε και μήνυση δεν μπορεί να υποβαλλει.

    "Κι ύστερα λένεεεεε πως φταίει ο φονιααααάς . . ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,
    ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ !!!!
    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, .....
    ........ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ, ΑΣΤΑ ΟΛΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...

    ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΥΤΑΞΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ...
    ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΙΣ;;;;;;;;;;


    ΠΑΜΕ ΗΛΙΑ!Ρίξε άλλη μία στη λεσβία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ GAY ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΟ ΚΑΥΛΙ ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΙΑ...
    ΜΟΝΟ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑ...
    Η ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ........

    ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ GAY ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΥΛΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TOSO KOTA O KASIDIARIS POY ANAKIRISETAI STO XRISO LIRI TIS XRONIAS....

    KOKOKKOOKKOKOKOK

    KATI TETOIOYS SAN TIN KASIDIARA STIN KRITI TOYS GAMAME TIN PANAGIA ANAPODA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορείς να διαφωνείς για αυτο που είναι και πρεσβεύει η Λ Κανέλλη είναι δικαίωμα του καθενός εκείνο όμως που εξοργίζει είναι η υποστήριξη σε μια ανανδρη ενέργεια που από πολλούς εξυμνείται.

    Δηλαδή όλοι εσείς που λέτε καλα τις έκανε συμφωνείτε με αυτα που πρεσβεύει ο Κασιδιάρης;
    Έως ενα σημείο μπορώ να σας δικαιολογήσω γιατι είστε πιτσιρικάδες με όλες εκείνες τις παιδικές αρρώστειες που κουβαλάτε γιατι απλά δεν γνώριζετε τι είναι όλοι αυτοί.
    Δεν μιλώ για τα νεα παιδια που είναι στην χρυσή αυγή γιατί όυτε και αυτά γνωρίζουν απλα τους παραμυθιαζουν διαστρεβλώνουν και εμφανίζουν μια ιστορία ανυποστατη και ανυπαρκτη.
    Τύποι σαν τον Μιχαλολιάκο είναι απολιθώματα ενός παρελθοντος που δεν εζησαν οι νέοι που σημερα φωναζουν υπερ της χρυσης αυγής.
    Επειδή εμείς τους ζήσαμε στο πετσι μας γιατί όλοι αυτοι ηταν οι ρουφιάνοι οι καταδοτες τα ξεφτιλισμενα εκείνα κοπροσκυλα που λειτουργούσαν και διεβρωναν την κοινωνία.
    Ειμασταν παιδιά στην εφηβεία χωρις να εχουμε καποια πολιτική ιδεολογία εναντια στα καθαρματα που χτυπουσαν ανεξαιρέτως τον κόσμο και το εγκλημα μας ήταν ότι παιζαμε μπαλα στην πλατεία και φωναζαμε!!!! αυτό έπρεπε να συνοδευτεί από χαστουκια και ξυλο στα αστυνομικα τμήματα διαγωνιζόμενοι μεταξυ τους οι αστυνομικοί ποιος θα κτυπήσει το δυνατοτερο χαστούκι! από εκεί βγήκε και το παρατσούκλι τους ΜΠΑΤΣΟΙ.

    Τα πυώδη σπυριά της οργάνωσης γιατι για οργάνωση πρόκειται είναι όλοι εκεινοι οι μεσήλικες που στο παρελθον παιξανε τον ρόλο του Γκοτζαμανη της καρφίτσας ΄και οι παλαιότεροι τους ταγματασφαλιτες τους κουκουλοφόρους τους χαφιέδες τους ρουφιάνους και τους γερμανοτσολιάδες. Ενα παρελθόν βουτηγμένο μεσα στα σκατα.
    Η σημερινή κατασταση στην Ελλαδα ευνοεί τετοιου είδους φίδια σαν τους μέντορες της χρυσης αυγής να δραστηριοποιηθούν και να παραπλανήσουν.
    Στην Ελλαδα δεν γιναμε όλοι ξαφνικά κομμουνιστές και αριστεροί και τύποι σαν τον κασιδιάρη να εμφανιζονται ως λύση στα σημερινα προβλήματα της Ελλαδας.
    Μην σας παραμυθιάζει ενας ηλίθιος βλαμμένος που η μαλακια τον εχει κτυπήσει κατακουτελα από μικρό. Ειναι ενας κομπλεξικός μαλάκας που εκμεταλλευετε όλα εκεινα τα νεα παιδια που σημερα ζουνε σε αδικη κοινωνία για αυτούς.
    Ειναι όργανο όλων αυτων που θελουν την υποταγή όλων μας απλα σε σας περναει την παραμυθα του εθνικισμού και του πατριωτισμού.
    Απλά είναι ενας ξεφτιλας που βρήκε πρόσφορο έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ8 Ιουν 2012, 9:17:00 π.μ.

    Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδω μέσα έχουν ξεχάσει....
    και έχουν ξεχάσει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!
    Μα καλα, μιλάτε για βία; Βια ειναι αυτή; Βια είναι τα 3 χαστούκια του Κασιδιάρη στη προκλητικότατη Κανέλη - που σημειωτεον ΗΘΕΛΕ να συμβεί αυτό;; το προκάλεσε; δηλαδή ήταν προμελετημένο;;;;
    Ε οχι αγαπητοί μου...
    ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    Bία είναι... να μην μπορείς να σπουδάσεις το παιδί σου γιατί δεν έχεις χρήματα μετά τις περικοπές στο μισθό σου.
    Βία είναι... να πεθαίνει ο πατέρας σου γιατί δεν έχεις λεφτά να του βάλεις μια ιδιωτική νοσοκόμα σε ένα διαλυμένο νοσοκομείο.
    Βία είναι... να παίρνεις σύνταξη 400 ευρώ και να δίνεις τα 200 ευρώ
    στο τηλέφωνο, νερό και ρεύμα.
    Βία είναι... να βλέπεις το γείτονα σου να ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει.
    Βία είναι... να σου χρεώνουν την αποτυχία μια πολιτικής που εσύ ποτέ δεν επέλεξες (αφού δεν σε ρώτησαν).
    Βία είναι...να σε πετάν στον δρόμο, γιατί ο μισθός σου είναι -μετά από 3 πτυχία- πάνω από 500 ευρώ.
    Βία είναι... να σου αλλάζουν τους φορολογικούς κανόνες κάθε μήνα.
    Βία είναι... να βλέπεις τους κλέφτες να τρώνε αστακούς ενώ εσύ να ψάχνεις ψιλά στην τσέπη σου για ένα κουλούρι των 50 λεπτών.
    Βία είναι... να σου λένε ότι είσαι κοπρίτης ενώ κάνεις 2 εργασίες για να επιβιώσεις.
    Βία είναι να σε σκοτώνουν στο δρόμο για 1 Ευρώ
    Και τέλος βία είναι να ξεπουλάν την χώρα σου... και εσύ να πρέπει να κάνεις την πάπια.
    ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xeromai pou vlepw oi pliopsifia kai den masise to gnosto koutoxorto tis metapolitefsis extes kai eide tin pragmatikotita oti proton oloi ekei plin tis xrisis augis kalounte sinexws apo ta kanalia an kai polla afta me mikrotera pososta stis teleftees ekloges apo tin xrysi augi deuteron xtipimata katw apo tin zwni apo olous pros tin pleura tou kiriou kasidiari kai triton oloi osi itan ekei pali plin tou kiriou kasidiari tosa xronia doulevoun gia to sistima pou afti tin stigmi exei ftasi tin ellada 1 vima prin to xaos min masate to koutoxorto tis metapolitefsis prepi na dwthi ena telos sto katestimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΑΝΕΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;;
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ;;;






    Η ΚΑΝΕΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;;
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ν' αγιάσουν τα χέρια του Κασιδιάρη. Το άξιζε η κόκκινη φασίστρια Κανέλλη και η αλόγα Αλβανίδα Dourou(Ντούρου) του Σύριγγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κανελλη οταν παω σπιτι το μεσημερι απο τσιπουρα δεν ξεκιναω απο τα μαγουλα αλλα απο τα κωλομαγουλα με κλοτσιδια.εισαι τυχερη που επεσες στο κασιδιαρη γιατι υπαρχουν πολλοι που εχει τελειωσει η υπομονη τους με την παρτι σου.πορνογρια απο που πληρωνεσαι 30 χρονια βουλευτης τι προσφερες στην πατριδα που πανε τα λεφτα που παιρνεις μονο για να βγαινεις καθε δυο μηνες στη τηλεοραση και να το παιζεις αγανακτησμενη αυτο ειναι το μονο για το οποιο θα σε θυμαται ο Ελληνας που τα πηρες και συ με τους αλλους 299 μεσα απο επιτροπες και συνεδριασεις.ουστ κοπροσκυλο του δημοσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση