GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πως μπορεί να σωθεί η χώρα; Μοναχά μέσα από μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά"

Toυ Ανδρέα Ανδριανόπουλου Πως μπορεί να σωθεί η χώρα; Μοναχά μέσα από μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά. Ανεξάρτητα από την προσωπική μ...

Toυ Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Πως μπορεί να σωθεί η χώρα; Μοναχά μέσα από μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά. Ανεξάρτητα από την προσωπική μου πεποίθηση, άσχετη με τις πολιτικο-ιδεολογικές μου προτιμήσεις, που παραμένει σταθερή στην εκτίμηση πως νικητής των εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τα πιθανά δεδομένα είναι μόνο δύο. Το ένα είναι νίκη της ΝΔ, και σχηματισμός κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ η ίσως και με την ΔΗΜΑΡ. Η απογοήτευση ενός κόσμου που θα έχει ποντάρει σε κυβέρνηση της Αριστεράς, θα είναι τότε εκρηκτική. Κινητοποιήσεις θα συνταράξουν την χώρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από την θέση της αντιπολίτευσης θα καταστήσει αδύνατη την αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας. Φυσικό επακόλουθο θα είναι η διάλυση του κράτους και η κατάρρευση του όποιου κυβερνητικού σχήματος. Στις εκλογές που αναπόφευκτα θα ακολουθούσαν ο ΣΥΡΙΖΑ θα σάρωνε με αυτοδύναμη πλειοψηφία.
Η άλλη εκδοχή είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δίχως αυτοδυναμία. Μια ισχυρή ΔΗΜΑΡ θα συνέβαλε τότε στον σχηματισμό κυβερνητικού σχήματος. Η παρουσία της θα διευκόλυνε τους κήρυκες ενός ακραίου Αριστερισμού να βάλουν νερό στο κρασί τους και να εγκαταλείψουν κάποιες από τις υπερβολικές και ακραία λαικίστικες προεκλογικές τους θέσεις. Το άσχημο είναι πως η ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάσει σημαντικά και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το ένα άκρο ανεβαίνοντας αναπόφευκτα επιφέρει την ισχυροποίηση και του άλλου. Η σύγκρουση ακραίων θέσεων και λαικίστικων επιλογών θα οδηγήσει σε μια εφιαλτική κοινωνική πραγματικότητα. Μια ισχυρή ΔΗΜΑΡ ίσως να μπορέσει να αναχαιτίσει την πορεία αυτή καταστροφής.
Δυστυχώς, η εγκληματική συμπεριφορά κορυφαίων στελεχών του φιλελεύθερου χώρου να αρνηθούν, επιμένοντας σε κοντόθωρους ανταγωνισμούς και ρηχή αρχομανία, την κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαίου μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Το λαικό ρεύμα, μαζί με τον διαστρεβλωτικό εκλογικό νόμο, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα με η υπό τον ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία της συνετής φωνής του Φώτη Κουβέλη πιθανότατα να ματαιώσει ακρότητες. Για τίποτα βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η παρουσία πάντως μιάς ισχυρής ΔΗΜΑΡ στη Βουλή θα συμβάλει πιθανότατα προς την κατεύθυνση ισχυροποίησης της μετριοπάθειας και της λογικής.

14 σχόλια

  1. Λάθος, και πάλι λάθος. Η χώρα θα σωθεί αν μας αφήσουν να καλλιεργίσουμε και να κάνουμε εξαγωγές χωρίς να μας εμποδίζει η γερμανία που θέλει να εισάγει και να εξάγει λάδι, κρέας. κλπ. Δηλαδή τα θέλει όλα και αυτοκίνητα και ζίμενς και λαχανικά... Όλοι έξω από την ΕΕ για να ξαναζήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ, πάντως, αν ήμουν Δημοκρατική Αριστερά δεν θα δεχόμουν τη στήριξή του...

    Ότι νάναι, ο Ανδρέας. Εγκλωβισμένος μέσα στις περιθωριακές ιδεοληψίες του αδυνατεί, ακόμα και τώρα, να δει πιο είναι το εθνικό και οικονομικό συμφέρον του τόπου. Κρίμα.

    Προτιμά, δηλαδή, να βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, στηρίζοντας- αυτός ο φιλελεύθερος !!!- τη ΔΗΜΑΡ και να κάνουν κεντροαριστερή κυβέρνηση κρατικοποιήσεων ;

    Θα έλεγα καμία βαριά κουβέντα, αλλά ξέρω ότι πολλοί στην Ελλάδα έχουν συνάλλαγμα σε δολλάρια,πληρώνονται σε δολλάρια, έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, οπότε δεν τους ενδιαφέρει μια χρεοκοπία τύπου Τσίπρα.

    Έτσι, έχουμε το εκπληκτικό σκηνικό : Ανδριανόπουλος, Τζήμερος, Μάνος, Καρατζαφέρης, Καμμένος και Μιχαλολιάκος να βάζουν "πλάτες" στο Τσίπρα και να οδηγούν τη χώρα σε οικονομικές, κοινωνικές και εθνικές περιπέτειες από τη Κυριακή το βράδυ! Έλα, νινί στο τόπο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μητσοτάκης είχε κάνει συλλογή μπάζων και καιροσκόπων όταν τοποθετούσε υπουργούς

    Άσχετο : εγώ τότε ψήφιζα ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει και τόσο άδικο ρε παιδιά κι ο Ανδριανόπουλος είναι από τους πολιτικούς που τον έφαγαν λόγω των απόψεών του περί δημοσίου. Υπάρχουν σαφώς χειρότεροι στην τωρινή πολιτική σκηνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χτυπαω το κεφαλι μου αγαπητοι μου συμπολιτες ,που ψηφισα την προηγουμενη φορα Ν.Δ σαμαρα.
    Βλακεια μου λεω..

    Απο την αλλη μερια δεν ηξερα τιποτα περι Χρυσης Αυγης.
    Ακουγα για ροπαλα ,για "βοριδηδες" για τσεκουρια και αλλα τετοια..
    Και τα πιστευα.
    Οπως πιθανον πολλοι τα πιστευουν ακομα..

    Το λοιπον
    Για πρωτη φορα τους ειδα σε μια εκπομπη με το καθικι ευαγγελατο στο "σκαι" και εξεπλαγην!!
    Εμειννα καγκελο!

    Ρε γαμωτο λεω,οι ανθρωποι δεν ειναι κτηνη οπως μου λεγανε οι πουστηδες "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι"!!!
    Ρε οι ανθρωποι ξερουν τι λενε ,εχουν αποψη ,ειναι σαφως μορφωμενοι και σαφως σαφεστατα μπορουν ανετα να συζητησουν και να υποστηριξουν τις αποψεις τους με επιχειρηματα και οχι με αναρθρες κραυγες και συνθηματα και .."αυριανισμο"!!!!!

    Λοιπον εμεινα εκει. Κολλησα!!
    Τελεια και παυλα.
    Θα εγγραφω και μελος ...
    Χρυσαυγιτης!!!

    Και θα τους ψηφισω με τα δυο μου χερια!!!

    Και θα μοιρασω και καμποσα ψηφοδελτια σε φιλαρακια ,γνωστους συγγενεις και φιλους ,που για χαριν μου θα ψηφισουν Χρυση Αυγη!!!!

    Φανταστειτε τωρα κυριοι.
    Ας κανουμε μια υποθεση.

    Εχουμε το ηλιθιο βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ που παριστανει τον πρωθυπουργο, μας βριζει σε ολα τα διεθνη φορα σαν διεφθαρμενους ,φοροφυγαδες και ενα σωρο αλλα τετοια..
    Δηλωνει οτι παμε για πτωχευση οπου παει και οπου σταθει το ηλιθιο σκατοπραμμα...
    Τα "σπρεντς¨παιρνουν φωτια. Εκτινασσονται απο τις 130 μοναδες βασεις σστις 1500 μοναδες βασεις και συνεχως ανεβαινουν..

    ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν διακινδυνευει να μας δανεισει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρω!!!!
    Ποιος θα δανεισει καποιον που δηλωνει (εστω και λογω βλακειας και διανοητικης ανεπαρκειας) οτι θα χτυπησει .."φαλιμεντο"???

    Ε?? ΠΟΙΟΣ?????

    ΠΟΙΟΣ θα δανεισει καποιον που δηλωνει οτι θα χρεωκοπησει???

    ΚΑΝΕΙΣ. Κ Α Ν Ε Ι Σ !!!!

    Και ετσι λοιπον το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ παει στο Καστελλοριζο και μας ..αναγγελλει οτι πηγαινει στο ΔοΝηΤη,ΔΝΤ!!..

    Εδωσε ειπε εντολη στο Υπ.Οικ. το γνωστο μαμουνι παπακωνσταντινου να κανει την ..δουλεια!!

    Και οχι μονο αυτο~!
    Δεν ζηταει ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ψηφο της βουλης!!
    Εχει περασει πριν ενα "νομο" βασει του οποιου η ενταξη στο ΔΝΤ δεν χρειαζεται εγκριση/ψηφιση της βουλης!!
    Απλα θα ενημερωσει την βουλη!!!!$%^@!%$Τ^&*((*)&

    Λοιπον.

    Αγαπητοι μου κυριοι.
    Φανταζεστε να ηταν αξιωματικη αντιπολιτευση η Χρυση Αυγη και να εκανε κατι τετοιο το ηλιθιο βλακογιοργο και το μαμουνι παπακωνσταντινου??
    Το φανταζεστε??

    Να ερχοταν να ..ενημερωσει την βουλη ΜΟΝΟΝ???

    Εσεις τι λετε φιλοι μου,θα εφευγε κανενα σκυλι της αλητοσυμμοριας πασοκ ζωντανο απο την βουλη??

    Θα γλυτωνε κανενα σκυλι της αλητοσυμμοριας πασοκ απο 116 Χρυσαυγιτες βουλευτες???

    Ε?? Τι λετε??

    Εγω πιστευω οτι ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ..
    Η στην καλλιτερη περιπτωση ο ελαχιστος χρονος .."αναρρωσης" θα ηταν ενα 6μηνο..
    Σπασμενα πλευρα,μασελες, ποδια χερια κλπ...

    Αρα..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια να χρεωκοπησουν την χωρα και να φερουν το ΔΝΤ για να κερδισουν καποιοι δικοι τους (η και οι ιδιοι ) απο τα CDSs!!!
    (Τα ..γνωστα Σιντιεσες.Credit Default Swaps=ασφαλιστρα κινδυνου).

    Θα φοβουνταν για το κεφαλι τους...

    Αυτος ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ο λογος ειναι ικανος/αρκετος να με πεισει να ψηφισω Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτο..

    Και πειτε με φασιστα ,πειτε χουντικο,πειτε με Χιτλερικο,πειτε με οπως θελετε γλυκες μου.
    Οπως γουσταρετε πειτε με αγαπες μου

    Χρυση αυγη δαγκωτο

    Φιλακια.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ

    O KOYBΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙΔΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΟΥΡΛΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις εκλογές οδηγηθήκαμε γιατι ο λαός δεν ήθελε πλέον να τον κυβερνούν τα δυο κόμματα της διαπλοκής και της καταστροφής.

    Τα δυο κύρια και υπευθυνα κόμματα για την καταντια την εξαθλίωση τον ξεπεσμό την φτωχοποίηση και την χρεοκοπία της χώρας.

    Στις εκλογές οδηγηθήκαμε όχι από ιδεολογικούς λόγους (αλλωστε τα βρηκανε μεταξυ τους) και αντιπαραθέσεις αλλα γιατι καποιοι εγκληματουσαν συνομωτικά εναντιον του λαού σε αγαστη συμπραξη των δυο εγκληματικών συμμοριών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Στις εκλογές οδηγηθήκαμε επειδή καποιοι ξεδιαντροπα μας κοροιδευαν και λοιδωρουσαν την στιγμή που εφευγε η γη κατω απο τα ποδια μας και καταρακυλουσαμε σωρηδόν στην καταστροφή.
    Στις εκλογες οδηγηθηκαμε μετα απο διαμαρτυριες και μαζικες συγκεντρωσεις ολων αυτων των αναισθητων καθαρματων που με εκβιασμούς απειλες ματ και δυναμεις καταστολής περνουσαν νομοσχεδια ταφοπλακες για τον Ελληνικό λαό.
    Είναι λοιπον γελοιο αν στις 18 ο λαός ψηφίσει αυτο που εβριζε μουντζωνε γιαουρτωνε ζητωντας εκλογες για να τους απομακρυνει και να τους τιμωρήσει τωρα να πάει να τους ξαναψηφισει!!!;;;;;;;;;;

    Μιλαμε για ομαδικη παρανοια και αυτοκτονικη σχιζοφρενεια.
    Ειναι απορίας άξιον που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θα ψηφισουν αυτους που λενε οτι μας εσωσαν καταστρέφωντας την ζωη μας την ζωη των παιδιων μας και παρεδωσαν την χωρα σε ξενη επικυριαρχία.
    Πολιτικοί των δυο κομματων πατσαβουρες εχουν καταχραστει κλέψει μιζαριστει και κανενας απο αυτα τα κτηνη δεν ειναι πισω απο τα σιδερα αλλα ειναι στο προσκηνιο και ζητουν ψηφο να μας σώσουν!!
    Η ερώτηση η οποία προκύπτει είναι: από τι θα μας σωσουν; απο εδω που οι ιδιοι μας οδηγησαν; από ποιους θα μας σωσουν; από αυτους που ηδη κυβερνουν την Ελλαδα και αυτοί παιζουν τον ρολο των σερβιτορων; με τι θα μας σωσουν; αφου αυτοι για το μονο που ενδιαφερονται ειναι να παρουν και παιρνουν.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ LIGHT ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
    Αν ακόμα το δούμε και απο ιδεολογικής πλευράς τοτε ας αναρωτηθούμε ποιοι και με ποιες ιδεολογίες μας εξοντωσαν και τοτε δωστε μονοι σας απαντησεις.

    ΣΤΙΣ 18 ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΣΠΙΘΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.
    ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΆΣΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ»

    Είναι το πιο ανόητο απαίσιο και εγκληματικό σύνθημα κάποιων τελειωμένων και ανύπαρκτων πολιτικών που πιστεύουν στην διαιώνιση των δανεικών και της βοήθειας άλλων που μας επιβάλλουν τους επαχθεστερους και απανθρωπους όρους τους κοιτώντας αποκλειστικά το συμφέρον τους και οδηγώντας ένα ολόκληρο λαό στον θάνατο.
    Τι μας απέδειξε αυτό το «δόγμα» τα 3 τελευταία χρόνια καθώς βάθυναν την κρίση αυτοί που διερύγνυαν τα ιμάτια τους ότι θα μας σώσουν.
    Οδηγηθήκαμε σωρηδόν μια κοινωνία ολόκληρη ενας λαός στην πτώχευση στην φτωχοποίηση στον εξευτελισμό του πολιτικού συστήματος σε εξωθεσμικες κυβερνήσεις (τροικα) σε εποπτεία ξένων επιτηρητών στην καταπάτηση του συνταγματος, στον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας μας ,στον περιορισμό της ελευθερίας με στόχο ακόμα και την παρεμβαση στην δημοκρατία μας υπαγορεύοντας σε εμας για το πότε και αν πρέπει να κανουμε εκλογές και ποιον πρέπει να επιλέξουμε! Δημιουργώντας μία χώρα εκτρωμα με οικονομικά ερείπια και υλικά κατεδαφισμένα με 2 εκατομυρια ανεργους και αλλους τόσους κατεστραμμενους εμπορους ελευθερους επαγγελματιες και 2500 αυτοκτονημενους.
    Μας οδηγούν μαθηματικά εφόσον επιλέξουμε την συνεχιση της εσωτερικής υποτίμησης μας πρωτα σαν ανθρωποι στην απολυτη φτωχεια και εξαθλίωση και μετά σαν οικονομία σε αποσταθεροποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος με ένα πρωτόγνωρο αυταρχισμό αποφάσεων που οδηγεί σε αδιέξοδα και ασφαλώς στην τελική σε κοινωνική εκρηξη.
    Μια ιδιότυπη φυλάκιση τιμωρια χώρας εντός των κόλπων της ΕΕ χωρις δικαιώματα και πανω από όλα υπόδουλη σε μη αιρετές και αποδεκτές κυβερνήσεις από το μεγαλύτερο μερος του Ελληνικού λαού. όλοι θυμαστε τον αχυρανθρωπο αυτο το κουρδισμενο ρομποτ τον Παπαδημο που λειτουργουσε σαν ταμειακη μηχανη.
    Περα των ανωτερω ζητούν ως αντίτιμο ότι πολύτιμο υπάρχει σε αυτή την χώρα ως εγγυήσεις λες και δανείζουν καποια τριτοκοσμική χώρα και όχι μια χωρα μέλος της ΕΕ και μάλιστα του σκληρού πυρήνα της όπως αρέσκονται να λένε της ευρωζώνης.
    Δυστυχώς στις πλάτες αυτού του λαού παίζονται τα χειρότερα πολιτικά παιχνίδια μιας αδιστακτης ελιτ που προσπαθεί να επιβάλλει την νεα ταξη πραγμάτων δειχνωντας πυγμή και ισχύ προς παραδειγματισμό άλλων και ασφαλώς στην μη συμμορφωση τους με τις θέσεις τους δηλαδη την ξεκαθαρη αρπαγη του πλούτου κάθε λαού ,θα υποστούν τα ιδια και ενδεχομένως και χειρότερα.
    Επί 2 χρόνια δανειζόμαστε και στηρίζουμε τις τράπεζες με δις χωρις αυτές να μπορούν να προσφέρουν όυτε ένα πράσινο φύλλο στην κοινωνία παρα μόνο να ζητουν και άλλα και αλλα σε ένα πηγάδι που ο πάτος του ακόμα δεν εχει οριοθετηθεί και οι ιδιες οι τραπεζες να παραμενουν στα χερια αυτων που τις οδηγησαν εδώ και να χρηματοδοτούνται από ένα ολοκληρο λαό μ ε αντίτιμο τον θανατο του την φτώχεια και τον εξευτελισμό του..
    Ένα βρώμικο παιχνιδι των πολιτικων και των τραπεζιτών που πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το αίσχιστο καθεστώς.
    Ειμαστε αυτό που λενε όλοι ένα πειραματόζωο που επανω του ασκούνται όλες εκείνες οι νεες μέθοδοι που ισοπεδώνουν και θετουν υπο σκλαβια και υποταγή ένα ολοκληρο έθνος.
    Ο κ Σαμαρας και ο κ Βενιζελος από αυτό το δόγμα ξεκινούν και σε αυτό καταλήγουν ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!!! Τους κρατανε απο τα αρχιδια αν εχουν και απο αυτα οι ξεφτίλες.
    Καιρός λοιπόν να δώσει και ο λαός απάντηση σε αυτό το δόγμα και σε αυτα τα δυο πουλημενα τομαρια καθαρματα και κτήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΒΕΒΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και όμως πρώτο κόμμα θα είναι ο Τρελό Αντώνης έτσι είναι αυτός ο ΛΑΟΣ ΦΩΒΑΤΕ ΜΗΝ ΧΆΣΕΙ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΌΤΑΝ ΤΟ ΚΙΛΌ ΨΩΜΊ ΘΑ ΚΆΝΕΙ 5 ΕΥΡΩ

    .. Όταν όμως δεν θα έχει να φάει μετά της 18 Ιουνίου, να πάρει τα φάρμακα του, να έχει την εργασία και όχι την δουλεία του, να φορολογηθούν τα ΚΑΡΤΕΛ να πάνε φυλακή οι κλεφτουριά και Σ.Ι.Α , να έχει ψυχική ηρεμία του ... ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ Η ΔΕΞΙΆ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΆΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΊ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΑΓΌΝΙΑ ΕΕΕ!! ΘΑ ΦΑΝΈ ΑΚΌΜΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ..

    Θέλετε να σας πω και τα αποτελέσματα; ευκολοοοο

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΑΣ ΘΕΩΡΏ ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ..

    ΠΡΏΤΗ}Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ} Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    μετά όλοι οι άλλοι περίπου τα ίδια ποσοστά ..

    Αν δεν συμμετέχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε μνυμονιάκη κυβέρνηση ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ θα έχομε εκλογές..

    Θα είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα οργανωθώ ΔΥΝΑΤΆ στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και για γιατί;

    γιατί θα είναι πιο ώριμος ώστε συγκρουστεί ΜΑΖΙ τους, ΚΑΙ θα μπορεί ανοιχτά να τους πει να πάνε στο διάολο,, ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΠΆΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ αυτό που ΦΩΒΑΤΕ σήμερα να πει ανοιχτά ώστε να μην χρεωθεί αυτό που έχει προαποφασιστεί που είναι ΤΟ TRITO PSI και νέα μνημόνια αρχές Σεπτεμβρίου ..και θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ ??? Ελπίζω να αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά λέω παραπάνω γιατί θα του ζητούν από της 18 Ιουνίου να υπογράψει ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΉ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ,ΑΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζέψετε εκεί στο ΜΕΚΑ ρε διαπλεκόμενοι τον ΝΤΕΡΠΕΝΤΕΡΗ ...

    Λέει ο μεγάλο μαλάκας δημοσιογράφος ότι το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα!!!!!! Και κάνει και παρατήρησης στον κόσμο που δεν ξέρει!! ΆΚΟΥ μαλάκα Πρετεντέρη εθνικό νόμισμα είναι αυτό που κόβεις εσύ σαν ΕΘΝΟΣ γιαυτό λέγετε εθνικό νόμισμα ... μπορεί η Ελλαδα να κόψει εθνικό νόμισμα {ΕΥΡΩ} ΟΧΙ ΑΡΑ!! ... ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΘΑΤΣΕΡΙΣΚΟ...ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η θεια μου Νικη15 Ιουν 2012, 12:51:00 π.μ.

    ποιος σε ρωτησε αντρεα;

    γιατι κουραζεσαι και γραφεις;

    τι μας νοιαζει η γνωμη σου;

    ουφ!
    ουτε αυτο το απλο δεν καταλαβαινεις πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΕΓΚΛΕΦΑΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση