GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Να ζητήσουμε συγγνώμη από τους νέους

Το Σχέδιο Αμεσης Διακυβέρνησης της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Θησε...

Το Σχέδιο Αμεσης Διακυβέρνησης της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Θησείο.
Χαρακτήρισε το σχέδιο ως μια ιεράρχηση προτεραιοτήτων, με στόχους, μέτρα, πολιτικές που ανταποκρίνονται από τη μια πλευρά στην κρισιμότητα της κατάστασης στην ελληνική οικονομία και από την άλλη παίρνουν υπόψη τους το σύνθετο πολιτικό σκηνικό.
Οι θέσεις μας της ΔΗΜΑΡ, όπως τις περιέγραψε ο κ. Κουβέλης, είναι: Πρώτον, η απόρριψη μονομερούς ενέργειας καταγγελίας του Μνημονίου είτε αυτή προέρχεται από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό. Το ευρώ είναι αμετάκλητο κεκτημένο. Δεύτερον, η αποδέσμευση από το Μνημόνιο σταδιακά με διαπραγματεύσεις.
Έκανε λόγο για κάθαρση στο πολιτικό σύστημα, κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και των προνομίων, αλλαγή του εκλογικού νόμου με καθιέρωση απλής αναλογικής, αγροτική ανάπτυξη, προοδευτική φορολογική μεταρρύθμιση, ανασυγκρότηση των πόλεων και των υποβαθμισμένων γειτονιών, δίχτυ προστασία για φτωχούς και ανέργους.
Υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν δίνει λευκή επιταγή ούτε ζητεί εν λευκώ εξουσιοδότηση ενώ ζητήσαμε από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να δεσμευτούν προεκλογικά δημιουργώντας στον πολίτη την πεποίθηση και την ασφάλεια ότι υπάρχει έδαφος για συνεννόηση.
Ο Φ. Κουβέλης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη σαφήνειας και υπευθυνότητας στο λόγο του. «Η διγλωσσία θέτει σε κίνδυνο τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θεωρούσαν απαραβίαστο και αδιαπραγμάτευτο το μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε άλμα στο κενό με τη μονομερή καταγγελία του μνημονίου, εμείς προβάλαμε το διπλό στόχο: παραμονή της χώρας στο ευρώ και σταδιακή αποδέσμευση από τις δυσμενείς ρυθμίσεις του μνημονίου», υπογράμμισε.
Επεσήμανε ακόμη ότι η ΔΗΜΑΡ θα συμβάλλει σε λύση που δεν θα διακινδυνεύσει τη θέση της χώρας στην ΕΕ και το ευρώ.
Τόνισε την ανάγκη στις 18 Ιουνίου να σχηματιστεί κυβέρνηση προοδευτική και προσκάλεσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής στις 28 Ιουνίου συγκροτώντας έτσι εθνικό μέτωπο.
Απευθυνόμενος τέλος στους νέους, τους ζήτησε να μείνουν στην Ελλάδα τονίζοντας ότι κάθε νέος που φεύγει αφήνει μια ανοιχτή πληγή στο σώμα της πατρίδας.

11 σχόλια

  1. Γιάννης Λούλης: Οσοι ψηφίσουν την απαξιωμένη Ν.Δ. θα... κρατάνε τη μύτη τους
    Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης και επικοινωνιολόγος του Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζει «απαξιωμένο κόμμα» τη Νέα Δημοκρατία, αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά «τον πιο αντιδημοφιλή ηγέτη της Μεταπολίτευσης» και εκτιμά ότι όσοι ψηφίσουν «την πολιτικά ημιθανή Ν.Δ.» θα το ...........
    κάνουν «κρατώντας τη μύτη τους»!
    Ο Γιάννης Λούλης καταθέτει αυτές τις απόψεις σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ημερησία» σε έναν δεκάλογο, όπως τον αποκαλεί, για τις επερχόμενες εκλογές στον οποίο συνοψίζει ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
    Κατά τη γνώμη του τα δυο «κατεστημένα» κόμματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ παραμένουν απαξιωμένα στη συνείδηση των πολιτών.
    «Αυτοί που θα επιλέξουν τη Ν.Δ., η οποία αναμένεται να αυξήσει αρκετά τα ποσοστά της, θα το κάνουν «κρατώντας τη μύτη τους». Με δυο λόγια, ακόμα και αν έρθει πρώτο κόμμα η Ν.Δ., μετεκλογικά θα διαθέτει ένα ιδιαίτερα εύθραυστο ποσοστό και τον πιο αντιδημοφιλή ηγέτη ενός νικηφόρου κόμματος κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης» γράφει χαρακτηριστικά και σχολιάζει την προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ.:
    «Είναι φανερό πως βιώνουμε μια προεκλογική εκστρατεία όπου όλες οι πλευρές επενδύουν σε φορτισμένα αρνητικά συναισθήματα και έωλες υποσχέσεις. Ειδικά η Ν.Δ. έχει σπρώξει στα άκρα την κινδυνολογία της, με αποκορύφωμα τη θλιβερή διαφήμιση με τα παιδιά, που επενδύει στον πρωτόγονο φόβο των λίγων, ενώ θα έπρεπε να καλλιεργείται χαμηλότονα η εύλογη ανησυχία των πολλών».
    Για τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Λούλης εκφράζεται θετικά:
    «Ο άλλος πόλος (ο ΣΥΡΙΖΑ) προκαλεί ανασφάλεια, έστω κι αν ως εικόνα, είναι ο μόνος που διαθέτει, λόγω της ηγεσίας του, αίσθηση φρεσκάδας σε ένα κατάκοπο παραδοσιακό κομματικό σύστημα. Μετεκλογικά ο Τσίπρας είχε ισχυρό αέρα στα πανιά του. Εάν πρόβαλλε ένα μετριοπαθές κεντροαριστερό προφίλ και εάν δεν δημιουργούσε αμφιβολίες για το πώς θα διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε., θα επικρατούσε άνετα στις εκλογές. Τούτο δε συνέβη. Διότι προφανώς δεν επιθυμεί στην συγκεκριμένη συγκυρία να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες και να υποστεί το αναπόφευκτο και βαρύ κόστος».
    Ο επικοινωνιολόγος αποκαλεί τις εκλογές της 17ης Ιουνίου εκλογές «φόβου»:
    «Οι προηγούμενες εκλογές ήσαν πρωτίστως «εκλογές οργής» κατά των δυο «κατεστημένων» κομμάτων. Αυτές είναι «εκλογές φόβου». Κρίσιμοι ψηφοφόροι κατευθύνονται κυρίως από τον φόβο μήπως βρεθούμε εκτός Ευρώ. Οι ψηφοφόροι είναι όντως φοβισμένοι. Αν και οι περισσότεροι δηλώνουν ότι η χώρα θα παραμείνει στο Ευρώ (εκφράζοντας στην ουσία μια ευχή), ταυτόχρονα η πλειοψηφία τους εκτιμά πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει (εκφράζοντας έτσι την πραγματική ανησυχία του). Αυτός ο φόβος έχει αναστήσει μια πολιτικά ημιθανή Ν.Δ.».
    Τέλος, προβλέπει ότι η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές δεν θα σταθεί για καιρό:
    «Οι όποιες επιλογές του εκλογικού σώματος, δεν θα διαμορφώσουν ένα σταθερό πολιτικό τοπίο. Το όποιο σκηνικό που θα προκύψει, θα είναι βραχύβιο. Κόμματα όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξουν συθέμελα (κάτι αμφίβολο) θα κλείσουν γρήγορα τον κύκλο τους. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, αν αποβάλλει τις ακραίες πλευρές του (κάτι όχι εύκολο), μπορεί όντως να γίνει καταλύτης γενικότερων αλλαγών. Πριν δηλαδή βουλιάξει όλο το κομματικό σύστημα. Και μαζί του, πιθανώς και η ίδια η χώρα«.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1897 Η κυβέρνηση Δηλιγιάννη αγνοεί τις Μεγάλες Δυνάμεις και στέλνει στρατεύματα στη Κρήτη. Ακολουθεί εισβολή της Τουρκίας στη Θεσσαλία, ήττα της Ελλάδας, και Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος λόγω πτώχευσης και πολεμικών αποζημιώσεων.

    1920. Οι αντιβενιζελικοί αγνούν τις Μεγάλες Δυνάμεις και φέρνουν πίσω το βασιλιά Κωνσταντίνο. Οι σύμμαχοι μας εγκαταλείπουν, αποσύρουν τα δάνεια, συνάπτουν συμμαχία με τον Κεμάλ, ακολουθεί η Μικρασιατική καταστροφή.

    2009. Ο μέτριος Καραμανλής, λέει την αλήθεια ( έστω την ύστατη στιγμή ) και ζητά πάγωμα μισθών και συντάξεων. Ο λαοπλάνος Γ. Παπανδρέου ζητά αυξήσεις 1,5% και σε 2 χρόνια φέρνει μειώσεις 40%.

    2012. Ο ίδιος αυτός λαός ( ή οι απόγονοι του ) ετοιμάζονται να ψηφίσουν τους λαοπλάνους Τσίπρα, Καμμένο και Μιχαλολιάκο και μετά τη δίχρονη καταστροφή Παπανδρέου- Βενιζέλου να έρθει νέα οικονομική, κοινωνική και εθνική ( ; ) τραγωδία, με την εγκατάλειψη της Ελλάδας από τους Συμμάχους, οικονομικά και εθνικά. Με Ελλάδα, τη Κυριακή το βράδυ, χρεοκοπημένη εσωτερικά, κοινωνικά διαλυμμένη, καμία ΑΟΖ και κανένα εθνικό θέμα δεν θα επιτευχθεί.

    Στις κρισιμότερες εκλογές, όπου η ιστορία επαναλαμβάνεται ( ; ), καλούμαστε οι σωφρονες Έλληνες να πάμε στις κάλπες και επιλέξουμε τη λιγότερο κακή λύση, μαζικά, για να αποφύγουμε επανάληψη της Ιστορίας. Ο κ. Τσίπρας και σήμερα μίλησε διχαστικά, αφιόνισε το πλήθος των 10.000 οπαδών του και έδειξε ότι δεν λογαριάζει τίποτα, βάζοντας απέναντί του όσους δεν τον ψηφίσουν. Άδειασε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Πασοκ, και επιλέγει να μπλοφάρει, οδηγώντας, σε δεύτερη φάση, σε ευρωπαϊκό κραχ, αν επιλεγεί από τους επιρρεπείς σε λαοπλάνους ηγέτες και δημαγωγούς Έλληνες. Αν τα 2 χρόνια υφεσιακού μνημονίου, μας πήγαν 15 χρόνια πίσω, η άλογη συμπεριφορά του Σύριζα μας γυρνά δεκαετίες πίσω, και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την Αριστερά, ούτε με τη Δεξιά. Τη Δευτέρα, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, η Αστυνομία και τα Ματ θα έχουν αυτοευνουχιστεί και θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του για να χάσει τη θέση του.Τη Δευτέρα, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα η εναπομείνασα αστική τάξη θα πάρει των ομματιών της, καταθέσεις ή επιχειρήσεις, και θα φύγει. Χωρίς ανάπτυξη και επενδύσεις η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του 1984. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είμαι οπαδός του Σαμαρά ή της Νέας Δημοκρατίας, ούτε τον ψήφισα στις 6 Μάη. Αλλά αυτό που έρχεται ( και η ιστορία επαναλαμβάνεται ) με τον δημαγωγό Τσίπρα, στα οικονομικά, κοινωνικά και- πολύ φοβαμαι- στα εθνικά θέματα, εύχομαι να μην οδηγήσει σε μια νέα Μικρασιατική ή Κυπριακή τραγωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως κάποια λουλάκια ( δημοσιογράφοι, δημοσκόποι, πολιτικοί ) έχουν λεφτά στο εξωτερικό σε δολλάρια ;

    Και "ποντάρουν" και αυτοί στα ανεύθυνα αντιμνημονιακά κόμματα ( Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ. Α ) για να κερδίσουν από την επιστροφή στη δραχμή και από μια ανεξέλεγκτη πτώχευση το βράδυ της Κυριακής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα τα ορφανα του εκσυγχρονισμου που κατεστρεψε την ελλαδα πηγαν με τον κουβελη..
    ακομα και ο αδριανοπουλος,ο χριστοδουλακης,ο καθε εκσυγχρονιστης μαλακας..
    στο καλο και να σας ξεχασουμε γρηγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεινούσαν τα παιδιά μου..

    Ποινική δίωξη για κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος της 32χρονης, που συνελήφθη, χθες, γιατί έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ.

    Η γυναίκα, που εμφανίστηκε συντετριμμένη στο Δικαστικό Μέγαρο, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

    "Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου", ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της.

    Όπως είπε, πήρε από το κατάστημα, χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.

    Κάνει πίσω η ιδιοκτήτρια εταιρεία

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που προκάλεσε το θέμα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ εμφανίστηκε σήμερα διατεθειμένη να μην ζητήσει την δίωξη της γυναίκας, με την προϋπόθεση ότι η 32χρονη θα καταθέσει έγγραφη δήλωση, στην οποία θα αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της αυτή.

    Πηγή: cretalive.gr


    Αυτά τα κόκκινα σημάδια στους τοίχους, μπορεί να 'ναι κι από αίμα.
    Όλο το κόκκινο στις μέρες μας είναι αίμα,
    μπορεί να 'ναι κι απ' το λιόγερμα, που χτυπάει στον απέναντι τοίχο.

    Κάθε δείλι τα πράγματα κοκκινίζουν πριν σβήσουν
    και ο θάνατος είναι πιο κοντά. Έξω απ' τα κάγκελα,
    είναι οι φωνές των παιδιών, και το σφύριγμα του τρένου.

    Τότε τα κελιά γίνονται πιο στενά
    και πρέπει να σκεφτείς το φως σ' έναν κάμπο με στάχυα,
    και το ψωμί στο τραπέζι των φτωχών
    και τις μητέρες να χαμογελάνε στα παράθυρα,
    για να βρεις λίγο χώρο να απλώσεις τα πόδια σου.

    Κείνες τις ώρες, σφίγγεις το χέρι του συντρόφου σου,
    γίνεται μια σιωπή γεμάτη δέντρα,
    το τσιγάρο κομμένο στη μέση, γυρίζει από στόμα σε στόμα,
    όπως ένα φανάρι που ψάχνει το δάσος, βρίσκουμε τη φλέβα
    που φτάνει στην καρδιά της άνοιξης, χαμογελάμε.

    Αντιγραφεί ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ...

    ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!ΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιποθύμησε 8χρονος από την πείνα!!!!!!!!!!!!

    Νέο τραγικό περιστατικό συγκλονίζει το Ηράκλειο με ένα 8χρονο αγόρι, το οποίο λιποθύμησε, αφού έτρωγε για τρεις μέρες βραστά μακαρόνια! Γείτονες της οικογένειας, πήγαν τρόφιμα, δίνοντας μια ανάσα στους γονείς και το άμοιρο παιδί!

    Ο άνεργος πατέρας και τα περιστασιακά μεροκάματα της μητέρας δεν είναι επαρκούν. Όλο το προηγούμενο διάστημα, έκρυβαν το Γολγοθά τους, μέχρι που ο 8χρονος πιτσιρικάς δεν άντεξε.
    "Μαμά θέλω να φάω λίγο ψωμί με μαρμελάδα", είπε ο μικρός γιος, πριν λιποθυμήσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του!

    Γείτονες της οικογένειας που έμαθαν το τραγικό περιστατικό, έσπευσαν και πήραν τρόφιμα, πηγαίνοντας τα για να ενισχύσουν τους συμπολίτες τους.

    "Μόλις το έμαθα συγκλονίστηκα. Πήγα αμέσως και πήρα λίγο κρέας και τρόφιμα για να τους βοηθήσω. Όμως αυτό δεν είναι λύση. Το ανάλγητο κράτος πρέπει να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους", λέει o Δημήτρης, γείτονας της οικογένειας.

    Πηγή: creteplus.gr


    Αυτά τα κόκκινα σημάδια στους τοίχους, μπορεί να 'ναι κι από αίμα.
    Όλο το κόκκινο στις μέρες μας είναι αίμα,
    μπορεί να 'ναι κι απ' το λιόγερμα, που χτυπάει στον απέναντι τοίχο.

    Κάθε δείλι τα πράγματα κοκκινίζουν πριν σβήσουν
    και ο θάνατος είναι πιο κοντά. Έξω απ' τα κάγκελα,
    είναι οι φωνές των παιδιών, και το σφύριγμα του τρένου.

    Τότε τα κελιά γίνονται πιο στενά
    και πρέπει να σκεφτείς το φως σ' έναν κάμπο με στάχυα,
    και το ψωμί στο τραπέζι των φτωχών
    και τις μητέρες να χαμογελάνε στα παράθυρα,
    για να βρεις λίγο χώρο να απλώσεις τα πόδια σου.

    Κείνες τις ώρες, σφίγγεις το χέρι του συντρόφου σου,
    γίνεται μια σιωπή γεμάτη δέντρα,
    το τσιγάρο κομμένο στη μέση, γυρίζει από στόμα σε στόμα,
    όπως ένα φανάρι που ψάχνει το δάσος, βρίσκουμε τη φλέβα
    που φτάνει στην καρδιά της άνοιξης, χαμογελάμε.

    Αντιγραφεί ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ.

    ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!ΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν Συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ ,τα συμφέροντα της δραχμής και των μεταναστών ,και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τελευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΏ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΜΕ!! ΕΛΑΤΕ --ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΘΈΛΟΥΜΕ Η ΝΤΡΟΡΑ ΞΕΧΑΣΣΕ ΝΑ ΔΗΛΏΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΌ ΛΑΘΟΣ,Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΛΟΓΙΣΤΙΚΌ ΛΑΘΟΣ.Ο ΑΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ,Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, Ο . ΕΛΑΤΕΕΕΕΕ ΨΥΦΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΥΣΟΥΜΕ ...ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΨΥΦΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.. ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν κανει πισω ο φτωχος τωρα,χαθηκε..
    η ολιγαρχια θα του παρει τα παντα..
    η ελλαδα θα φυγει απο το ευρω..
    αυτο να το χωνεψουν ολοι..
    ολοι ηξεραν οτι ηταν λαθος να μπει στο ευρω το 2000,
    αλλα ηταν ο μονος τροπος να δανειστει
    σε ορους γερμανιας..
    οι επιχειρηματιες εφαγαν τα δανεικα,που τα χρωσταμε εμεις,και τωρα μας αποχαιρετουν..
    ο λαος αργει να ξυπνησει,αλλα θα τον ξυπνησει η φτωχεια..
    τοτε βεβαια θα ειναι αργα,γιατι θα εχει πεταξει ο πλουτος,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ..

    ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ
    ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουβελη γερα το βραδυ στο λεπα του φωναζαν στο μοσχατο ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tσιπρα οι μισθοι και οι συνταξεις εως τωρα δοξα σοι ο Θεος εχουν δοθει ! και μας λες οτι εγγυασαι και για μετα !! Ρε μαγκα ξερεις οτι η αλλη πλευρα ,ατον ιδιωτικο τομεα εχουν ξεχασει τι σημαινει μηνιατικο ? και πως τους εγγυασαι σε αυτους ? ξερεις οτι οι προμηθευτες του Δημοσιου εχουν να πληρωθουν πανω απο 6 μηνες?? αλλα για αυτα κουβεντα ! μονο ειπατε εκτατη εισφορα στις επιχειρησεις ! γιατι ρε μαγκα? μια ζωη πληρωνουμε για το κωλοδημοσιο και ακομα και τωρα μονο για αυτα τα ρεμαλια ενδιαφερεστε !! μην στενοχωρεθουν τα κοπροσκυλα του Δημοσιου !αει παγενε ρε που ξυπνασατε ολοι εκει μεσα και εκμεταλευεστε την οργη των ανθρωπων οι οποιοι σας δωσαν την ψηφο τους και εσεις ρεμαλια ολοι ,μονο την καρεκλα να πιασετε θελετε γιατι παντα εχει μασα εστω και τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση