Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα επιχειρεί να κάνει α υτοκριτική για τα λάθη και τις παραλήψ...
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα επιχειρεί να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη και τις παραλήψεις του, αλλά και σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε μήνυμά του ο κ. Παπανδρέου υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη μια «καμουφλαρισμένη εκδοχή των νοσηρών φαινομένων καιροσκοπισμού και δημαγωγίας» που ζήσαμε κατά κόρον τα χρόνια της μεταπολίτευσης.
Για τον κ. Σαμαρά αναφέρει ότι οι ευθύνες του είναι «τεράστιες, ιστορικών διαστάσεων» και επισημαίνει ότι η πελατειακή διόγκωση του κράτους και της σπατάλης, βρήκε το απώγειό της στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
Ο πρώην πρωθυπουργός υπερασπίζεται τις αποφάσεις του και την είσοδο στο μνημόνιο, λέγοντας:
Σε μήνυμά του ο κ. Παπανδρέου υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη μια «καμουφλαρισμένη εκδοχή των νοσηρών φαινομένων καιροσκοπισμού και δημαγωγίας» που ζήσαμε κατά κόρον τα χρόνια της μεταπολίτευσης.
Για τον κ. Σαμαρά αναφέρει ότι οι ευθύνες του είναι «τεράστιες, ιστορικών διαστάσεων» και επισημαίνει ότι η πελατειακή διόγκωση του κράτους και της σπατάλης, βρήκε το απώγειό της στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
Ο πρώην πρωθυπουργός υπερασπίζεται τις αποφάσεις του και την είσοδο στο μνημόνιο, λέγοντας:
Σε 5 φράσεις τα λεει όλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει ευθύνες - αλίμονο - αλλά ελάχιστες μπροστά στους καταστροφείς ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - Καραμανλή - Σαμαρά και ΣΙΑ
Ο μόνος που κάνει καλή διάγνωση
Ο μόνος που προσπάθησε
Ο μόνος που ξέρει τι παίζεται διεθνώς
Τον αδικούν όλοι
Θα τον ξαακαλέσουν έντρομοι όλοι
1:40 κόψε την πλάκα και την μαλακία σιγά που θα ξανακαλέσουμε έντρομοι αυτό το σκιάχτρο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήφτωχα μου αριστερουδια,θα χασετε τη δουλιτσα και το σπιτακι σας.
Θα πρεπει να σας κολακευει οτι γινεται τοση φασαρια για σας τα τοσο ταπεινα και ασημαντα..
αλλα δεν γινεται για σας χαζα μου,
για τις δουλειες και τις περιουσιες σας γινεται..
και τις κορες σας..
απο 7 μαιου αρχισε το ξηλωμα..
η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
θα επιστρεψουν οι αξιοι,
θα εχουν ολοι δουλειες,
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
να καταλαβαινουν τη θεση τους.
αυτες και οι επομενες εκλογες ειναι η μονη ευκαιρια που θα εχουμε οσο ζουμε..
ΑπάντησηΔιαγραφήοταν τα πραγματα πανε καλα,η αρχουσα ταξη ειναι ανικητη,γιατι το προβατο λαος δεν καταλαβαινει οτι το θρεφουν για να το σφαξουν..
90% επαιρναν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,και κοροιδευαν τους υπολοιπους 10% για ανικανους περιθωριακους..
μετα το 2008 το προβατο λαος ψιλοκαταλαβε οτι η αρχουσα ταξη ειναι μια συμμορια απο ανικανα παρασιτικα λαμογια που κυβερνα με την απατη,το φοβο,τη βια,και τα φραγκα των βρυξελλων,που ομως τελειωσανε..
αν οι ελληνες αφησουν την ευκαιρια να περασει
η αρχουσα ταξη θα καταλαβει
οτι δεν κινδυνευει πια,
γιατι το προβατο λαος εχει αποδεχθει τη μοιρα του..
και τοτε θα αρχισουν οι πραγματικες διωξεις,η εξαθλιωση..
δεν θα τους σταματαει τιποτα πια
και η αυτοκτονια θα ειναι η μονη λυση..
ειναι μαλακας ο ελληνας?
δυστυχως το εχει αποδειξει..
1897 Η κυβέρνηση Δηλιγιάννη αγνοεί τις Μεγάλες Δυνάμεις και στέλνει στρατεύματα στη Κρήτη. Ακολουθεί εισβολή της Τουρκίας στη Θεσσαλία, ήττα της Ελλάδας, και Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος λόγω πτώχευσης και πολεμικών αποζημιώσεων.
ΑπάντησηΔιαγραφή1920. Οι αντιβενιζελικοί αγνούν τις Μεγάλες Δυνάμεις και φέρνουν πίσω το βασιλιά Κωνσταντίνο. Οι σύμμαχοι μας εγκαταλείπουν, αποσύρουν τα δάνεια, συνάπτουν συμμαχία με τον Κεμάλ, ακολουθεί η Μικρασιατική καταστροφή.
2009. Ο μέτριος Καραμανλής, λέει την αλήθεια ( έστω την ύστατη στιγμή ) και ζητά πάγωμα μισθών και συντάξεων. Ο λαοπλάνος Γ. Παπανδρέου ζητά αυξήσεις 1,5% και σε 2 χρόνια φέρνει μειώσεις 40%.
2012. Ο ίδιος αυτός λαός ( ή οι απόγονοι του ) ετοιμάζονται να ψηφίσουν τους λαοπλάνους Τσίπρα, Καμμένο και Μιχαλολιάκο και μετά τη δίχρονη καταστροφή Παπανδρέου- Βενιζέλου να έρθει νέα οικονομική, κοινωνική και εθνική ( ; ) τραγωδία, με την εγκατάλειψη της Ελλάδας από τους Συμμάχους, οικονομικά και εθνικά. Με Ελλάδα, τη Κυριακή το βράδυ, χρεοκοπημένη εσωτερικά, κοινωνικά διαλυμμένη, καμία ΑΟΖ και κανένα εθνικό θέμα δεν θα επιτευχθεί.
Στις κρισιμότερες εκλογές, όπου η ιστορία επαναλαμβάνεται ( ; ), καλούμαστε οι σωφρονες Έλληνες να πάμε στις κάλπες και επιλέξουμε τη λιγότερο κακή λύση, μαζικά, για να αποφύγουμε επανάληψη της Ιστορίας. Ο κ. Τσίπρας και σήμερα μίλησε διχαστικά, αφιόνισε το πλήθος των 10.000 οπαδών του και έδειξε ότι δεν λογαριάζει τίποτα, βάζοντας απέναντί του όσους δεν τον ψηφίσουν. Άδειασε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Πασοκ, και επιλέγει να μπλοφάρει, οδηγώντας, σε δεύτερη φάση, σε ευρωπαϊκό κραχ, αν επιλεγεί από τους επιρρεπείς σε λαοπλάνους ηγέτες και δημαγωγούς Έλληνες. Αν τα 2 χρόνια υφεσιακού μνημονίου, μας πήγαν 15 χρόνια πίσω, η άλογη συμπεριφορά του Σύριζα μας γυρνά δεκαετίες πίσω, και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την Αριστερά, ούτε με τη Δεξιά. Τη Δευτέρα, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, η Αστυνομία και τα Ματ θα έχουν αυτοευνουχιστεί και θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του για να χάσει τη θέση του.Τη Δευτέρα, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα η εναπομείνασα αστική τάξη θα πάρει των ομματιών της, καταθέσεις ή επιχειρήσεις, και θα φύγει. Χωρίς ανάπτυξη και επενδύσεις η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του 1984. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είμαι οπαδός του Σαμαρά ή της Νέας Δημοκρατίας, ούτε τον ψήφισα στις 6 Μάη. Αλλά αυτό που έρχεται ( και η ιστορία επαναλαμβάνεται ) με τον δημαγωγό Τσίπρα, στα οικονομικά, κοινωνικά και- πολύ φοβαμαι- στα εθνικά θέματα, εύχομαι να μην οδηγήσει σε μια νέα Μικρασιατική ή Κυπριακή τραγωδία...
οσοι διαβαζουν την ιστοσελιδα του ειναι αλλοδαποι και πουστηδες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεινούσαν τα παιδιά μου..
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοινική δίωξη για κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος της 32χρονης, που συνελήφθη, χθες, γιατί έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ.
Η γυναίκα, που εμφανίστηκε συντετριμμένη στο Δικαστικό Μέγαρο, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
"Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου", ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της.
Όπως είπε, πήρε από το κατάστημα, χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.
Κάνει πίσω η ιδιοκτήτρια εταιρεία
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που προκάλεσε το θέμα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ εμφανίστηκε σήμερα διατεθειμένη να μην ζητήσει την δίωξη της γυναίκας, με την προϋπόθεση ότι η 32χρονη θα καταθέσει έγγραφη δήλωση, στην οποία θα αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της αυτή.
Πηγή: cretalive.gr
Αντιγραφεί ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ... ακούς Ντόρα.. αλλά τώρα είσαι σίγουρη στο επικρατείας καρ...λα...
ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΝΟΗΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφή1.43 k 3.39# Δεν προκειται να σας αδικησει κανεις. Ησαστε τελειως ανικανοι και να κρινετε αλλα και να κατανοησετε αυτα που λεει γιατι απλα σας φαινονται Κινεζικα αφου δεν ξερετε καμια γλωσσα εκτος απο αυτη την κακη Ελληνικη την κρατικιστηκη, να φαμε εμεις και ας πεθανει το κρατος με ολουθς τους αλλους. Δεν προκειται να τον φερει κανεις πισω ουθτε το θελει ο ιδιος. Μια προσπαθεια ειναι αρκετη για να καταλαβει οτι αδικα προσπαθεις να διορθωσεις τους αδιορθωτους και τους ετοιμοθανατους οικονομικα, ηθικα, πολιτιστικα, ευρωπαϊκα και αλλα πολλα που μονο κατ'ονομα εχουμε επειδη λεγομαστε Ελληνες. Ζησε στον κοσμο σου αυτον που θελεις δεν μπορει ουτε να σου τον παρει αλλα ουτε να σου τον αλλαξει κανεις ακομη και ο Παπανδρεου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν πας να αλλάξεις το μυαλό σου συνθυμελα σκατομυαλε καθυστηρημενε διανοητικά αναπηρε πουλημενο τομαρι ξεφτίλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑκομα εδω είσαι ρε σίχαμα; δεν ξεκουμπιστεικες ακόμα την δουλεια την εκανες οικονομησατε οικογενειακως καταστρεψατε διακοπες τζαμπα τρακαδορε εκανες σε ταισε σε μεγαλωσε εσενα και κατι κοπροσκυλα σαν και έσενα οικογενειακως, δεν νομιζεις ότι εςιναι ωρα να πας στο διαολο και ακομα παραπερα ε κοπρίτη;
ΜΥΑΛΟΧΥΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ .
ΑπάντησηΔιαγραφή