GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σβάινσταϊγκερ: «Συγνώμη κυρία Μέρκελ»...

Ορισμένες φορές οι προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων σε κάνουν να αναρωτιέσαι. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Ο Γε...

Ορισμένες φορές οι προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων σε κάνουν να αναρωτιέσαι. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.
Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, έχει εκφράσει στο παρελθόν την συμπάθεια του προς την Γερμανίδα καγκελάριο κάτι το οποίο επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά με φορά με δηλώσεις του.
Η Άνγκελα Μέρκελ, επισκέφτηκε  τα αποδυτήρια των «πάντσερ» μετά την νίκη τους επί της Ελλάδας για να τους δώσει συγχαρητήρια για την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Euro, αλλά ο Σβάινσταϊγκερ δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, καθώς βρισκόταν στα ντους.
Ο 28χρονος άσσος, αφού ενημερώθηκε πως έχασε την επίσκεψη της καγκελαρίου, σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του η Μέρκελ να συγχωρέσει την απουσία του (!).
«Κρίμα, έχασα την ομιλία της καγκελάριου. Λυπάμαι πολύ. Ελπίζω να με συγχωρέσει. Ήθελα απλώς να τη χαιρετίσω».
http://www.pamesports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση